Kiwi

Yay nu e det mesta som det var förut här på bloggen, dock vill jag ha svar på varför min design bara försvann innan. Jaja, kommer ändra lite småsaker till, men för ikväll får det fanemej vara bra.
Har ju skolarbeten att göra.

Btw så åt jag en jätteknepig kiwi innan.



Det är halvor från två olika kiwis, men den vänstra saknar kärnor!!! Har aldrig sett en "steril" kiwi innan.
Världens tråkigaste nyhetsping, men jag har sån jävla tandvärk att jag inte kunde komma på något roligare. Visdomständer suger!

What the..?

Haha, jag satt o tittade på valpklipp på youtube och Bianca blev helt nojjig. Satt o storglodde på datorn så jag var tvungen att filma! Ursäkta den dåliga kvaliten, fel inställning på kameran osv.



Här är klippet som hon tittade på.


Colour

Haha inte bara bloggen som görs om, mitt hår med för den delen.
Såhär kan det se ut när man glömt köpa handskar men promt ska färga håret på direkten.



Fuck

Eftersom blogg.se har världens sämsta hjälppanel så funderar jag på att helt göra om min bloggdesign då det absolut inte verkar gå att få tillbaka headern. Jävla skit! Fast först ska jag nog ta fram den gamla igen, helrenovering kommer när mitt hår är klaaart.



Så då startar jag om från noll. Kommer ta ett litet tag men sen blir det nog finemang.

WTF

VAD FAAAN!!!
Min header är BORTA!!
Utan att jag gjort något... UÄÄÄH!!
Och koden finns fortfarande kvar i inställningarna. Ska kika lite närmare på saken o se om jag kan trolla tillbaka den snararst!

No Title

Woh jag blev just medlem på:

Blogglista.se

Rätt najs sida, lätt att hitta läsvärt material så klicka bara videre end enjoy.

Hihi

Och som vanligt när jag sitter och surar så kommer lilla fröken underbar och gör mig glad igen. Såhär kan hon springa fram och tillbaka flera gånger med favorittuggisen..



Angy Bitch

Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter, men när klockan passerat tre känns det alltid lite meningslöst att ens gå och lägga sig. Som att chansen redan passerat. Så istället för att krypa ner under det varma täcket så sitter jag och pillar med mina naglar, glor på natt-tv och känner mig som en oformlig klump av deg.
Surdeg!
Surdeg till 100%, har varit rent sagt förbannad på så mycket idag så det är inte klokt. På väckarklockan som aldrig ringde, på busschaffisen som körde iväg som en galning o tvärnitade två gånger innan jag ens satt mig. På odiums nya fraktsätt som gör att mitt paket inte kan hämtas ut och måste skickas tillbaka, på den jävla traktorsnubben som kört över gångstigen o förvandlat allt till lera och på skvallerkärringar som tror att jag tycker det är jättekul att veta att tanten i huset brevid är alkis.

Nej skvallerkärringar har jag fått nog av! Jag vill inte veta att en 70+ gubbe sprang runt naken bland husen för han fått noja, Jag vill inte veta att alkistanten tänder eld på sitt kylskåp o ringer brandkåren med jämna mellanrum och jag vill absolut inte veta varför polisen var här förra helgen.

Fy fan för skvallerkärringar!
När jag blir gammal ska jag bli crazy-cat-lady och inte bry mig ett skit om vad grannarna gör!

Och inte blir det bättre av att jag har röd vecka, pms för hela slanten. Måste nog snart sätte upp en skylt utanför dörren.
"WARNING"



About Bianca

Bianca har varit så valpigt lekfull idag så man blir glad bara av att titta på henne. Solen väckte oss båda och hon flög upp med viftande svans o sprang fram o tillbaka i glädjerus, och glädjen har hålli i sig. T.o.m. på promenarderna! Hon brukar ju aldrig vara jättepepp att gå ut, men idag var det inget snack om saken. Jag är helt enkelt inte den enda här hemma som längtar efter våren, värme och grönskande parker.

Och när man talar om trollen.. gissa vem som just hoppade upp i soffan o stack en liten kall nos under min tröja.
Ska se om jag får chans att fota gullungen igen imorgon, tills dess blir det gamla bilder, men den här passar ju alltför bra. För efter en hel dag av busande är ju resultatet en liten trött vovve.



Ooh btw, jag är så glad att Bianca äntligen börjat få päls på halsen igen. Hon har haft aldeles för mycket halsband på sig innan hon kom till mig. Var en stor kal fläck mitt på halsen så det första jag gjorde när jag fick hem henne var ju att byta till sele, och aldrig att jag skulle låta henne traska omkring med halsband inomhus. Visst, om det är ett festligt tillfälle så kan hon ha ett lite finare halsband, men oftast väljer jag bort det direkt.
Och nu täcks den förut nakna huden med mjuk vit päls igen!
Ännu vackrare hund helt enkelt, med härlig päls! Glänsande och mjuk.

Puss

fruit

Puff!
De senaste dagarna har jag känt mig så tung och trög, både fysiskt och psykiskt så nu tar jag återigen en reningsvecka. Tog en direkt efter jul och det gick rätt bra, och efteråt kände jag mig som en ny människa!
Bara äta frukt, grönisar och vatten. Brukar inte vara ngr problem... de första två dagarna! Fast en vecka står man ut med på något konstigt sätt, frukt är ju faktiskt grymt gott. För minimal frestelse har dessutom rensat ut kylskåpet och proppat det fullt med äpplen.

Och skulle man bli sådär grymt sugen på något varmt i magen är det bara att göra ungsbakade äpplen, eller steka banan. Helt underbart gott och det enda man behöver är en liten gnutta olja och russin. Och för filmkväll och liknande är vindruvor såååå underbart. Eller äppelchips, (ta en söt äppelsort så du slipper pudra med socker). Nom nom.

Äpplen är grymt bra helt enkelt!
Let's go GREEN!



CATS

Jag älskar katter! Har aldrig kunnat bestämma mig om jag är hund eller kattmänniska, så nu har jag gett fan i det och njuter av båda istället. Som ikväll, mysig vovve i knät och roliga katter på datorn.
Enjoy.



Pratande katter is tha shit!


Doggie Update



The battle of the tail!
Bianca är FÖR söt. Hon har knaprat på den där jävla grissvansen i snart en timma. Enträget *tugg slask smack* med små uppehåll för att med viftande svans bära den närmare mig. Själv tycker jag den avhuggna svansen är vidrig! Men vissa vegetariandelar får man lägga under lock när man har en köttätare till hund, har till och med köttbullar i kylen till henne! Träningsgodis, hon blir så härligt till sig när jag tar fram köttbullspåsen. Hoppas och viftar, snurrar och ställer sig på två tassar. Hon är så uppmärksam och snart kan hon hälsa på kommando (sitta och sträcka fram ena tassen).

Sen vi kom hem från Örebro har hon varit jättemattig. Följer mig som en liten skugga och hoppar upp i knät så fort hon får chans till det. Visst har hon det bra med min mamma som hundvakt, och det vara bara över en dag, men det verkar allt som att hon är riktigt rädd att jag ska "överge" henne igen.

Mm nu är min mat klar, stekt potatis med gräddfilssås!
Puss


Green?

Jag har mintgrönt hår!!! Sådär jätteljust grönt. Hur svårt som helst att fånga på bild dock.
Ser iaf riktigt ärbart ut, godishår helt enkelt. Var så mycket blått pigment i den förra färgen så efter en snabb blekning så är det bara grönt kvar. Inte för att det gör ngt.. kommer ligga som en bra grund för  det turkosa.

Dålig cambild, I know..



Fick stryka alla mina dagsplaner innan då ryggen sa tack o adjö, så nu ligger jag i sängen med smärtstillande och choklad som bästa vänner!
Bianca har haft springtävling med sig själv o nu roat sig med att gräva ner alla sina godbitar brevid mig.
Tasty.

Lady Gaga Wig

Haha jag läste just ett jätteroligt inlägg ang Lady Gaga. Direktcitat från mysko musikforum jag snubblade in på:
"Men hon har ju inte peruk. Hon ha'ju faktiskt sagt att det bara är extensions."
Jag ser inget fel om hon skulle ha peruk eller inte, påverkar ju inte direkt musikens kvalitet.. Men att detta "bara" skulle vara lite löshår är ju fenomenalt kul!



Ik, Ice!

Om jag skulle lägga en bild i det här inlägget skulle det bli av min rumpa, men tror nog inte det skulle vara så uppskattat.
Varför rumpan då? Jo för att Örebros kommun inte tycker det är värt att sanda gångvägarna. Och varför inte det? Kanske för att de tycker det är extremt roligt att titta på mig, och alla andra som halkar runt med sina matkassar, shoppingväskor eller whatever.
Jag gjorde en så ursnygg vurpa mitt på järntorget, en såndär klassiker där benen flyger rakt ut framför en. Svårt att låta bli då det bara fanns is att gå på. Klask rätt ner på rumpan vilket resulterade i att halva min högra skinka är ett virrvarr av blått, lila och gult. Ser helt miffat ut, och ont gör det. Får halvligga i soffan. Hihi jag är rätt klantig, men en isbana är väl som att be om att jag ska clowna mig! Dumma Örebro!





Home again

Sooooo I'm back!
Efter ett par intensiva dagar men massa tågåkande, mycket ekonomisnack och en hel del sömngångaraktigt traskande på stan så är jag äntligen hemma igen. Sova ut, fan vad skönt! Höll dock på att dö av ryggsmärta på väg från tåget. Aj säger jag bara.

Btw, det är ju rörlig reklam ang filmen "bröllops-duellen" lite överallt. Jag som har bilddagbok har sett den mycket där. Tycker personligen filmen verkar jättetråkig och kommer aldrig se den, men reklamen är superkul!!
Jag menar, jag kan inte vara ensam om att misstolka det här, aniktsuttrycken säger allt ftw!




Update

Aaaah säger jag bara! Legat och jäst i mammas jacuzzi ett par timmar. Inte helt fel. Bubblor och varmvatten är en mycket bra kombo. Satsar på att lägga mig snart även fast det inte ens är midnatt.. Ska upp lite innan sex imorgon... yay!


Lol

Haha!
Seriöst, små saker här i livet kan liva upp så otroligt. Jag fick min hemtelefon inkopplad igår och idag på morgonen ringde det. jag antog att det var pappa, då han är en av få som har mitt nummer så jag svarade utan att direkt tänka pådet. Felrigning!
Första dagen jag har telefon. Tyckte det var rätt komiskt.

Jag: Bergman. (svarar alltid med efternamnet i telefon)
Hon: Öööh
Jag: Hallå?
Hon: Vem är du?
Jag: Anna.
Hon: Vad gör du hemma hos mig?
Jag: Hmm, tror nog du ringt fel.
Hon: *skrattar* Oj jag undrade ju lite över en främmande röst på mitt nummer, men jag har nog ringt fel.
Ursäkta.

Lägger på.


Size?

Jag förstår mig inte på kläder. Eller kanske snarare klädstorlekar.
Jag är en 36:a  enligt måttabellen, och i princip alla mina kläder stämmer överens med det. Men så har vi då de där ytterst konstiga undantagen. Ett par byxor säger 34 och sitter ändå perfekt! Och jag har två klänningar med strl 40!! men de sitter ändå lika perfekt som de 36:or jag har. Är inte meningen att alla företag ska sy efter samma tabell?
För en del saker är bara så konstigt. Skulle vara så skönt om man säkert kunde veta att 36:an passade varje gång.

Dagens I-lands problem FTW!
Haha.



Cream Puff

Haha jag har noja på att  ha engelska titlar. Lol på mig.
Anyway..  Är så sjukt sugen på en semla. Men massa mandelmassa.
Är det för tidigt?
Jag menar förut så skulle man äta en semla per år och det var på "fettisdagen", men nu fins de att köpas direkt efter nyår.. De ligger där på hyllan, frestande, pockande.. Ooh vill ha nu!
*droool*




Update

Ännu en dag i sängen, dock är ryggen tack o lov inte värre idag. De senaste dagarna har det ju bara trappats upp mer och mer, men idag höll det sig på en smärtnivå jag klarar av rätt bra.
Ser ut som ett hevete dock och önskar att det fanns någon som skulle kunna ta hand om mig.

Fick iaf tag på mamma idag så nu är alla biljetter äntligen bokade. Har ingen lust alls att åka på den jävla närträffen. Föreläsningar om privatekonomi osv med en jätteseg lärare. Yay.
Men lite shopping med jojjo skulle inte vara helt fel, så jag lullar upp ändå.

Nu ska jag dela en apelsin med Bianca (hon är helt gaaaalen i citrusfrukter) och titta på mer "queer as folk"

Miss you


Is it cruel, or is it faith that i truly miss you!?


Bad day

Ingen bra dag, har så ont i ryggen att jag skriker till varje gång jag på något sätt belastar den..  Ja även om jag bara vänder mig om i sängen. För jävligt. jag har väldigt hög smärttröskel men ögonen tåras på mig nu, o det gör de inte ens när jag tatuerar mig. Fan.
Hällde i mig en massa alvedon för att kunna gå ut med gumman, hon fick sin timma av promenad men nu är alvedonen slut och jag är sängbunden för kvällen. Yay!

Har dessutom fortfarande inte fått tag på mamma ang närträffen i västerås. GAH!

Fatal Frame

Eftesom jag legat o sovit mest hela dagen pga huvudvärk så kan jag ju självklart inte alls somna nu.
Så efter en timmas knackande på John Blund's dörr utan svar så gick jag upp och nu är jag mitt uppe i ett brödbak.
Mjo för det är inte mycket som är så gott som att äta egenbakat bröd med smör på morgonen! Nom Nom!
Blir enkla vetebullar spetsade med graham och sirap.. så enkelt men så gott. Bianca var ute i köket och kollade läget nyss, tomt när matte inte ligger i sängen antar jag, men nu har hon lufsat tillbaka till kuddarna igen. Sömntuta, hon kan sova var som hellst när som hellst.

Väntar på att bullarna ska jäsa klart, sitter o bläddrar i nya numret av Super Play och dregglar över artiklen om "fatal frame, Mask of the lunar eclipse" till wii. Så sjukt kul att de äntligen kommer ett lite mörkare grejer dit, bryta av alla bubbelgumsspäckade fluffspel. Visst finns Resident Evil, men det är ju mest avslappnande att slakta zombies.. Dessutom sägs "Fatal Frame" (före detta Project zero) vara det bästa wii åstakommit i grafik.
Så jag räknar dagar tills "fatal frame" kommer til sverige, 6 feberuari är satt som release.

Liten kik på spelet, japanskt snack men det e ju inte så noga just nu. Finns säkert med sub, någonstans på nätet.




Och den här videon är till Johanna.
Ungefär såhär antar jag att min lilla lättskrämda snygging skulle se ut i tv-soffan. Hihi!



Update

Ursäkta sega uppdateringar idag.. Anyway vaknade upp till en helt fantastisk morgon. Solsken och krispig morgonluft!
Sen fick jag huvudvärk.
Tog mod till mig och ringde äntligen doktorn. Jag har ju telefonfobi, så det var ett stort steg tycker jag. Avskyr att prata med människor jag aldrig träffat över telefon. *rysa*
Jag ska iaf få antiinflammatoriska tabletter som jag ska knapra i en vecka och sedan återkomma. Gah!

Nu har iaf det slutat göra ont, men är fortfarande seg i kroppen, så jag har bullat upp för en riktig myskväll! Vindruvor och Queer as Folk! Dessutom blir det skönhetsbehandling för min del.. Ansiktsmask, ögonbryn, maniky och pedikyr. Sånt som behövs för att man ska känna sig riktigt härligt avslappnad. Pappa var över innan och han har frikort till mig för spaavdelningen på badhuset. Nom nom..
Så snart ska jag dit o sjunka ner i bubbelpoolen!

Nä nu ska jag mysa till 100%
Puss

The Cutest Bianca

Skojig grej som hände när jag va på stan en snabbis. Kikade på byxor och hade ställt Biancas väska med gullet sovandes i på en stol alldeles brevid mig. Helt plötsligt kom en 20+ tjej fram till mig och såg helt upspelt ut.

Hon: ÅH!!Vilkenunderbarhund. Såjättesöt!
Jag: Ja visst är hon fin
Hon: Jag har en vännina som är gaalen i chihuahuor, snälla kan jag inte få fota henne?
Jag: Ööööh visst.

Bianca hade under samtalet vaknat och kikade sömndrucket ut ur väskan och tittade förundrat på tjejen som knäppte massa bilder med sin mobilkamera. Sen tackade hon så mycket och försvann.



Underewear!

Sådär, ska plumsa ner i min mjuka säng snart tillsammans med Bianca men innan dess ett sista inlägg för eh.. stunden?
Hittade en av "joe boxer's" reklamer för boxershorts på nån annan blogg här o blev lite paff. Sådär håller ju jag på ibland när det e bra musik som spelas. Let's go freaky in underwear!


Update

Puh, det var mycket shoppinginlägg där..
Ska in och bada Bianca nu som kräkte upp en hårbollsgegga innan.. Ljuva sidor med djur ibland, hihi. Fattar bara inte var hon fått tag på håret, jag borstar ju henne, men hon är väldigt intensiv på att slicka sig efter varje promenad så det är väl därför. Mah lite skit får man ta för att få umgås med våra underbara fyrbenta vänner!

Fick förresten ett sånt uppmuntrande mail från Katarina som jag köpte Bianca av innan. Blir glad av att få sånt härligt berömmande och det blir en riktigt härlig självboost. Jag vill ju verkligen ta hand om Bianca så bra som det bara går (och lite till)
Hon är min Bianca-älskling till 100%

Todays Shopping

Vanligtvis brukar jag tycka sisådär om modebloggar, men den här klänningen är bara så söt att jag måste visa.
Från HM.. Love it. Jag ser visserligen lite panda ut, brukar inte ha rutigt... men jag blev kär iaf. Till våren så är det ju bara att byta ut byxorna mot knästrumpor. Wih!
Jeansen köpte jag också idag, på TopShop-"rea på rean". Behövde verkligen ett par vanliga svarta brallor att traska omkrig i.
Mycket nöjd med mina inköp!



Sen blev det också smycken från HM (ja, favoritaffär här i sverige)



Ringar i silver och svart och även ett halsband med stort hjärta i silver och svart.



Sen införskaffades ochså en kofta med pooof ärmar. Sånadär stora och härliga, blandning mellan tunika och tröja, plus underkläder. Tredja paketet inehöll den rutiga bh:n som tyvärr inte fanns i store längre i min storlek. Så de skickade ner en från Stockholm. Jag är held sålt på det rutiga paret...



Utöver kläder köptes brickor till köket, söta disktrasor från Lagerhaus-utbudet. Sånnadär roliga för att piffa upp diskandet, almanacka, linsvätska och smink. Och som sagt, i princip allt (bortsertt från linsvätskan) var på presentkort från i Julas.
Ojojoj...


WIIH!

Idag var det en bra dag!
Vägde upp mot gårdagens totalfailande.

Har fått tre paket på posten! Tre stycken!
Sånt blir man glad av. Det första var Lolitapaketet inehållande detta:












Lixom ååh, ni kan inte fatta hur snygg skjortan är IRL. Ska fota allt på mig såklart, men tills dess får ni nöja er med dessa bilder!
Andra paketat innehöll försenade julklappar från Jojjo... Jag höll på att skrämma ihjäl Bianca när jag öppnade och började studsa upp och ner!



Två böcker jag tänk köpa jättelänge, men inte direkt haft pengar över till och serien Queer as Folk som jag ÄLSKAR!
Kan det bli bättre?
Bara om Jojjo själv hade ploppat upp ur paketet!

Visar tredje paketet + alla shoppinginköp lite senare. För idag har jag storshoppat! La ut  c.100 kr själv, resten var på presentkort.. Massa presentkort. Ojojoj!

Som sagt. Lyckad dag!



Do Not Cross

På tal om att jag är galen i crime/CSI så måste jag ju visa min dörr!
Det finns ju nästan inget tråkigare än en hyreshus-dörr, så jag har valt att piffa upp min lite. Fick tag på tejpen via ngt överlager i USA. Fast var så längesedan att jag inte minns var.



Fail

Jag är en mycket förvirrad Anna just nu.. Kommer ni ihåg inlägget om DHL-paketet som inte kom... Då jag gick upp klockan sju o satt o väntade för att jag skulle vara vaken när det knackade på dörren.. Inget paket.
Idag fick jag den här lappen i brevlådan. Kolla datumet de var "här" på.. Jo tjena lixom.. Den nionde. Dagen jag väntade.
Fail





In my Pocket.

Hej allihop!
Har ni tänkt på att sladdar aldrig vill som man själv vill!
Om man har haft sin mp3 i väskan o sen tar upp den är det i princip en självklarhet att hörmupparna ligger i en enda härva. Lägger man två sladdar i fickan så knyter de alltid ihop sig.. Och även om man försöker ha ordning på allt bakom tv:n.. eller datorn så sluten det nästan alltid i örnnäste... Suck.

Jag märkte själv av trasselmonstret på promenaden med Bianca, när jag kilade in på "hemmakväll" för att få hem lite godis.. Kamera med handledssnöre, mobim med massa hängen och Ipod + reflex med långt snöre blev till en salig gröt.. och intrasslat i allt låg hundringen jag skulle betala med. Det tog jävligt lång tid vid kassan helt enkelt. Fy fan säger jag bara.
 Jefla trassel.

Nu ska jag försöka se om jag kan lägga in egen video här, äta godis och göra klart veckans skoluppgifter.

CSI

Sitter o kikar på CSI.
Jag är, och har nog alltid varit hooked on crime, har tittat på allt från när de visar riktiga obduktioner på riktiga lik, till vanliga, lättsmälta CSI på femman.. Just nu är det lättsmälta verisionen. Rätt mysigt att kika på sådär halvt medan man lullar runt och gör annat.. typ diskar.. eller pluggar.

Fick mig att tänka lite. Undra hur många som blir mördade i denna stund. Hur många som blir våldtagna, slagna, strypta eller skjutna. I just denna sekund, hur många hjärtan slutar slå, mur många drömmar krossas.
Tycker det är rätt intressant tänkande, för det är ju trots allt en hel del ppl på denna jord. Så någon måste ju bli mördad i princip hela tiden.
Och jag undrar hur många av dessa mord som aldrig blir lösta..?



They just stopped...

SItter och väntar på att pappa ska masa sin röv hem till mig o slå min dator. Tills dett blir det bloggande och Oblivion.

Var med om något väldigt konstigt idag. Ute på vanlig långpromenad med lillsnuttan och helt plötsligt kör en bil upp mot trottoaren där jag lugnt traskade på. En bildörr slogs upp och ett gäng småkillar stack ut huvudena från baksätet och utbrast "Oh vilken fin hund du har"
Sen stängdes dörren och bilen fortsatte.
Jag bara stod där och stirrade.. Lixom vem stannar sådär på en väl trafikerad gata.. Jag vet ju att Bianca är söt.. världens finaste enligt mig (mammig) men att någon skulle stanna bilen sådär för att säga det.
Woh.

Glad blev jag iaf!


Dear London

Mmm, sitter och surfar runt bland olika lägenheter i London. Drömmen, målet.
Londonkontot finns kvar med mina pengar, inte för att det räcker, men är nog snart halvvägs iaf. Det där kontot som jag började på när jag slutade tvåan och har fortsatt med i vad som känns som en halv evighet.




Boende, jobb, NI-nummer och bankkonto.
Ramsan som är inristad någonstans i min hjärna.
Överlevnadskoden.

Jag vill dit nu!
Stark saknad!

Och nej bilden har inget att göra med just de lägenheter jag är intresserad av.. hehe.

This is what I need!

Det är mer sånthär man behöver på måndagar!
Man måste bara älska Verka Serduchka!!
Skrattar så jag får hjärtflimmer varje gång FTW!



Fuck Mondays

Happ, verkar som om det inte kan bli några nya bilder förrän imorgon. Skivorna jag behöver för installation ligger hemma hos pappa, jag som trodde jag fått med mig allt i flytten.. Lol.
Jaja, händer ändå inget skoj idag. Skolstart är ju allt annat än roligt. Betala räkningar är ännu tråkigare.. och dammsuga blir grädde på moset inom tråkighet. Jag hatar måndagar!
Men skulle man ta bort måndag skulle tisdag få ta all skit, och skulle tisdag tas bort..  ja ni fattar.. Så jag antar att man ska vara glad över att måndag finns. Någon gång ska ju veckan börja.. Början på vecka tre, och första lovet är inte förrän om sju hela veckor. Fy fan.

Jag är gnällig idag!

Update

Det här med nattligt bloggande börjar bli min grej tror jag.
Inga bilder alls idag då kamerajävlen fortfarande inte vill uppdatera sig, hoppas det e klart tills imorgon.
Imorgon ja.. eller senare idag snarare.. Fan jag hoppades att den tolfte aldrig skulle komma. Skolstart! Finns det ngt fulare ord? Tror fan inte det. Jag vill inte, jag orkar inte, jag måste.
Kill me!

Om jag orkar ska jag iaf tröstshoppa lite imorgon. Det behövs.
Och kanske peta lite på Tobias.. Får se.

Blidde tomt utan bild så här får ni ngt att glo på. Den passar bra för jag är lika pigg som på bilden.. Halvdöd ko ftw!
Puss





GAH

Alltså jag håller på att bli vansinnig.. Min dator registrerar inte att kameran är ikopplad.. Det går inte ens att hitta den med sökhjälp. Vad fan ska jag göra?!
*sparka på datorn*



Och blogg.se är fortfarande helt jävla cp. Inget fungerar som det ska.


Update

Jag vaknade elva av att Bianca ställde sig med framtassarna på min näsa, och har varit vaken sedan dess.. progress alltså. Igår gick jag ut med Bianca och fortsatte sedan sova till typ tre så. Haha jag ska iaf lyckas att vända tillbaka dygnet!
Bianca håller på att gräva ner sit ben under mysfilten i sin korg... Ser roligt ut!
Nu ska jag sminka mig..
Puss!

We are the Youth of Today!

Och precis när jag kickade iväg förra inlägget kom Amy Mcdonald's låt "Youth of today" på.
Passande lixom.. Jag bara älskar de här raderna. De är så grymt sanna!

And you say,
My children weren't the same,
My children's children they're the ones to blame,
And you say,
In my day we were better behaved,
But it's not your day, no more.

And we are the youth of today,
Change your hair in every way,
And we are the youth of today,
We'll say what we want to say,
And we are the youth of today,
Don't care what you have to say at all.



Äh vad fan vi lägger in hela skiten. Den är ju helt klart värd att lyssna på.



Crazy Hair

Hej jag har vänt på dygnet.. Blä!
Det är så jobbigt att behöva vända tillbaka... jag får ta och svälja ett kilo sömntabletter klockan sju imorgon helt enkelt. Tills dess får jag göra det bästa av situationen.
Har precis beställt hem hårfärg.. tänkte prova turkos den här gången, men köpte även hem lila.. För jag vill ha kvar det ett tag till! Trivs med mitt lila trassel till hår helt enkelt! Även om det skimrar i blått då jag alltid häller i en burk "atlantic blue" som det så fint heter, i blandningen av lila.
Woho! varför ha tråkigt hår när man kan vara färgsprakande! Fast det är bra att ha en neutral peruk i garderoben. Iaf om man helt plötsligt vill dra på sig en söt lolitaklänning eller ska vara snäll emot farmor på  någon begravning. Inte för jag vet vem som skulle kunna dö, men ändå. Hon tycker jag är konstig, men tror hon tycker om mig väldigt mycket iaf. Hon säger "Du är min favorit bland barnbarnen" så det känns bra. Dessutom står jag som arvinge till en hel del riktigt fina grejer.. Men sånt ska man inte tala om nu.. Nej för jag vill ha kvar min farmor läääääänge till!
Nej istället ska det pratas om konstiga hårfärger och galna påhitt!



No Title

I brist på annat blir det favorit i repris på min lilla ögonsten!
Btw så är det många som bett om att få se dagens klädsel från mig. Låter inte riktigt som min grej, men det skulle ju definitivt tvinga mig att använda kameran mer, dessutom behövs det mer indivuduellt klädseende! Så why not. Jag kan ju försöka o se hur länge det håller. Start från och med imorgon eller ngt.



Oblivion!

Mmm,  jag kommer tjata ut spelet för er snart, men det är underbart. Tyckte det var fantastiskt till PC, men i jämförelse till det här.. ojoj. Alla som någonsin tyckt om RGP måste ha Oblivion på sin resume!
Musiken är nog det största.. Utan bra musik är det svårt att få ett bra spel  och i Oblivion är musiken mer än bra.. Den är underbar!
Två små härliga smakprov som helt enkelt måste ses. 






Update

Tjolahoppp!
Jag lever, fast det knappt ser ut som det.. Roat mig med att vara sjuk o äcklig idag, men krälade mig ändå ur sängen klockan sju för att vara beredd på det jävla paketet. Klockan elva gav jag upp.. De kom inte trots notisen. Jävla fuckers.
Gick ock la mig, sov till fyra! Go me.. hejdå dag.
Resten av dagen har spenderats i något halvsovande stadie där sista filmen i LOTR avverkades med pappa tillsammans med en hink popcorn. Gud vilken fulkomligt värdelös dag. Jag hatar att vara sjuk.. Jag hatar att inte kunna andas ordentligt.

Nu ska jag spela Oblivion och kurera mig.
För imorgon blir det andra bullar!
WOH!

Package

Imorgon är det den nionde och då kommer mitt lilla fina paket med "godisklänningen".
Plus att jag får mina linser! Oh vad det ska bli kul.. Jag älskar att få paket.. Även om man själv beställt det så är det ju hur kul som hellst! Dock är jag ju inte jättepepp på att de alltid ringer på när det ska lämnas.. Varför inte bara knacka på o ställa det utanför dörren så jag kan sno in det sen. De brukar ju komma vid åtta/nio och vem fan är vaken då? Inte jag iaf. Förra gången blev paketlämnerskan bemött av en mycket irriterad och nyvaken varelse med håret på ända, mördarblick, iklädd linne och filt virad rund som kjol. Människan såg fan livrädd ut!

Imorgon får jag fan ställa klockan sju och sen kan jag kampa utanför dörren istället!
 


Roller

Sitter och pausar lite i spelandet, och självklart ligger Bianca i mitt knä. Mitt knä som snart är lika hårigt som hon själv.  Likadant på bussen igår, när jag väl tittade ner på min klänning.. IK! Klänningen hade på ngt mystiskt sätt bytt färg! HAHA!
Djurvännens bästa räddare måste vara HM:s decimeterstora roller!
Jag menar hur mycket jag än tycker om Bianca så är hon en liten hårboll som älskar att ligga på mina kläder!
Och ute på stan är det ju inte sådär vansinnigt smidigt med en vanlig, enorm klädroller, så jag blev överlycklig när jag hittade den lilla smidiga saken! Trodde de slutat tillverkats då jag inte sett dem på jättelänge! Men nu så, med två extrarullar så är jag klar att åka ut igen!



Nu ska jag fortsätta spela!
Puss

Stuff

Så igår shoppade jag en del, hade dock inte alls så mycket tid jag ville men jag hittade iaf en hel hög med underkläder, ink. de rutiga från Lindex som jag skrev om innan. Dessutom skämde jag bort mig med dessa söta ringar till div. lolitakläder. Presentkort i julklapp är bra =)



Annars blev det bara lite grundplagg, en lilarutig väska från HM på rean och mitt favoritfynd..
Oblivion Platinum edition till ps3!!



Så nu ska jag spela!
Spela spela spela!


Cute

Jah totaldäckade av trötthet igår, direkt efter att ha skrivit föregående inlägg,, alltså vid 23.00!
Så tidigt var det längesedan jag somnade och sov hela natten!
Känns riktigt skönt så nu firar jag med lite fönstershopping på nätet. Dagen sötaste går hittills till den här serien,



Finns i massa modeller på https://shanalogic.com/index.php!
Härligt morbida, härligt söta!
Får jag en massa pengar helt plötsligt ska de lätt köpas in!

FAIL

Fyyyyy faaaaan vad jag har haft olycksdag idag!
Först var min morgon hemsk, försov mig.. eller inte försov mig så mycket som.. totalfailade!



Väckarklockan ringde, jag gick upp, stängde av (dem måste stå långt från sängen, annars stänger jag av den i sömnen) men på något sätt hamnade jag tillbaka i sängen. Vaknade två timmar senare och hade såklart missat den buss jag skulle ta. STRESS! Dessutom hade jag absolut inget ätbart hemma och jag var vrålhungrig...
Hann konstigt nog med nästa buss, men jag har slagit med på ställen jag inte ens visste fanns och med saker jag inte ens visste att man kunde slå sig på. Arg och irrriterad hela jävla dagen! Och inte blev det bättre av att jag inte fick i mig varken frukost eller lunch.
Shoppingen var också lite katastrofal.. Inte så mycket från min del mest att andra människor irriterar skiten ur mig. Som folk med barnvagnar! Fattar inte varför man får ta med dem in i affärer. Vissa är ju lixom stora som bilar och de ska ändå in bland de trånga gångarna i HM. Fem barnvagnar på Lindex underklädersavdelning som rev ner, blockerade och med ungar som skrek halsen av sig. Vad fan! Fattar inte föräldrarna att det är totalt misslyckat!
Sen är jag sur på diverse människor, konstigt nog nästan alltid med övergigantiska rumpor, som tycker det är utmäskt att stanna mitt i gångbanan helt pötsligt för att skriva ett meddelande. Vad hände med begreppet "gå åt sidan". De blir ju som jävla blokader då folk inte kommer runt utan att antingen skrapa koss skinn mot väggen eller bli påkörd av bilar.
Jävla idioter!
Ja jag är arg idag!

Sen fick jag ställa in träffen med Tobias för att jag skulle följa med pappa hem till farmor och fira hennes B-day. Men istället fick jag ont i huvudet och illamående så jag slutade hemma istället för att få tårta..
*gnäll*

Och har ni orkat läsa allt det här förtjänar ni medalj!
WOH

Snow

Woah!
Det vräker med  därute.. Kikade genom fönstret och möttes av en ridå av vitt . Fy fan jag som trodde snön skulle försvinna nu när det väl blivit varmare!
Förhoppningsvis kommer Biancas skor imorgon, annars kommer det bli ett helvete att få ut henne.. Jag vill ha vår.. Nu!
Jag vill kunna traska omkring i söta klänningar, ha klackskor utan att halka omkring på isfläckar, tassa omkring med ett spetsklätt parasoll och ha picknick i parken!


Update

Var äntligen ute på en riktig långpromenad med Bianca. Fortfarande snö ute men inte alls lika kallt, och det var en riktigt glad vovve som skuttade runt efter mig!
Jag själv har råkat på Mr. Dunderförkylning, sådär lagom kul, och jag är om möjligt ännu tröttare än förut. Bläh!
Men inget ska hindra mig från att åka och shoppa imorgon! Då jävlar.
MOHAHAHA!

Shopping Tonight

Nattlig shopping är aldrig fel.. Dock har jag nada aning om vad jag gör uppe såhär dags. Gick ju fan upp tidigt imorse för att vända rätt på dygnet.. Fan!
Men men, det resulterade ju iaf i dessa skönheter. Linser är skoj!



Beautiful but Cold

Iskallt men vackert!
Såhär såg det ut  igår på min lilla utflykt..



Yay

Såhär kul ser det ut runtom i min lägenhet. Stortvättat idag, fyra fulla maskiner och det ligger högar med nytvättat överallt till Biancas stora förtjusning.



Hon har provlegat allihop och fastnade slutligen för högen med lakan och handdukar. Och jag vill hellst göra henne sällskap, men allt måste ju vikas och proppas in i respektive garderob. Blargh!



HELP

Sitter med världens beslutsångest... Ska jag köpa den här eller inte??
Är relativt billig.. och jättesöt, men skulle den passa min lolitasida? Har peruk som funkar bra... men ändå. Skulle jag passa i den?
Help!!



Siouxsie and the Banshees

Mm, städar till de ljuva tonerna av Siouxsie and the Banshees!
Susan (Janet Ballion) är inte direkt vacker i sina ögonbryn men sjunga kunde hon.. eller kan fortfarande, fast det numera är solokarriär.
Den här låten är grym att städa till. Gör det hela roligt lixom!
*dansar omkring med moppen*



Shoes.. For Dogs

Bläh, ska ut med Bianca om några minuter och hon tittar fan redan surt på mig... Hon brukar stanna och hålla upp en tass i taget för att det är så kallt och vägrar röra sig förrän jag lyft upp henne och värmt hennes små tassisar.
Funderar seriöst på att skaffa skor åt henne. Det ser helt jävla löjligt ut men något måste jag ju göra. Det finns ju tassvax, men det hjälper ju inte direkt emot kyla.


Självklart vill jag ju inte att hon ska lida så av kylan. Så det får väl bli små löjliga skor till henne..
Ska lete efter att par som inte ser alltför dumma ut bara.



Tror jag httat dem nu! XXS är lite för stora, men de minsta som finns så jag får köra på det.



De ser inte alltför skumma ut.
Tack återigen "le chien"!


About Yesterday

Kanske skulle ta och sammanfatta gårdagen kom jag på!
Den tillbringades ju som sagt hemma hos Faster i Göteborg tillsammans med en del av släkten... Blev jättegod mat och mycket prat, även om jag var så trött så jag höll på att somna med ansiktet i tårtan.
Min kusin Niclas som jag inte sett på fem (!!)  år såg ut som en ekonom istället för den hårdrockare som jag sist träffade på farfars begravning.. Inte så konstigt då det visade sig att han numera pluggar ekonomi.
Och Bianca hade jättekul! Nova var småsur hela tiden men var iaf otroligt söt och fluffig.. Haha! hundar är för härliga!
Jag och Madde tog en liten promenad med vovvarna och hade trevligt trots att vi höll på att frysa ihjäl. Är så lustigt att farmor varje gång efter en släktträff säger till mig "Ni är ju så lika" om mig o Maddis, fast jag själv aldrig tänkt på det..
Så idag är jag trött som fan!
Släktträffar tar på kraften helt enkelt!

Undra hur släkten på mammas sida ser ut... hmm..

Just One More

Måste bara.. när jag ändå håller på med bra klipp!
En gammal favorit genom tiden på youtube!
Wishmaster av Nightwish som den egentligen ska höras!
Hihi



HAHA

Seriöst, början på den här får mig att gapskratta!
You gotta love Youtube!!!
Rammstein goes to sjumilaskogen!


Cold

Det är seriöst så kallt ute att ögonen fryser till is!
Bianca fick ha på sig dubbla tröjor + kappa för att ens våga sticka ut nosen, och sen såg hon jätterolig ut är hon lixom hoppgick ut i snön för att kissa så snabbt som möjligt och återvända in till den älskade värmen!
Väl inne skakade hon säkert en kvart av kyla så jag värmde en handduk o virade om henne. Mycket nöjd hund!
Varför virar ingen varma handdukar om mig när jag fryser..
Fy fan.. jag vill ha vår!


Ugly Fabio

Hmm.. klockan är över 04.00 och vet inte alls vad jag gör uppe..
Något dåligt på tv som heter "Mr. Romance" men Fabio.
Alltså jag har alltid haft en djup hatrelation till kärleksnoveller, medan min mamma älskar dem.. Så varje gång jag hälsar på henne möts jag av högar med hatmaterial.. och minst hälften pryds av en grotesk människa som konstigt nog får tjejer att svimma av något de säger inte är avsky, nämligen Fabio.
Sorry girls.. Jag kan verkligen inte se charmen. Han ser ju fan missbildad ut! Helt oproportionerlig (stavning?)



Jag skulle aldrig kunna få heta drömmar om honom.. snarare groteskt mycket skrattkramp.
Lixom.. LOL!

Ett helt onödigt inlägg.. men han är faktiskt jävligt ful!


Youtube



HAHAHA!
Blev påmind igen av en vän "Hey du är ju med på youtubes snyggaste..."
Skrattar så jag får kramp!
Undrar fortfarande vem det är som gjort det hela...
Kul är det iaf!

I want a Driver's Licence

Hmm, undrar när jag ska ta itu med körkortet.
Har ju övningkört så fruktansvärt sällan så det är inte klokt, och nu har jag dessutom haft uppehåll i över ett år.. Har lixom inte haft tid för det.
Hittade den här bilden från stenåldern, har ju inte ens septum piercat så det är ett tag sedan.
Börjar känna draget att kunna ta sin egen bil ut och åka vart man vill, när man vill!
Får ta och leta upp en intensivkurs. Jag kan ju nästan allt, funktion, skyltar.. you name it! Men behöver som sagt erfarenheten.
Sen kommer ju nästa problem.. att hitta en bil. men Sven tittar fan redan på bilar och säger "den där skulle du ju ha"
Och har man en mångmiljonär i familjen så har man!



Family Dinner

Pappa ringde innan och sa att det är släktträff inne i Göteborg imorgon. Vet inte om jag ska krypa ihop under soffan och dö eller hoppa av glädje. Får alltid samma känsla när det blir dags.. Visst ska det bli jättekul att träffa vissa, men samtidigt är det ju jobbigt att träffa folk man inte sett på jättelänge. De flesta har väl vant sig vid hur jag ser ut men ändå.. haha!
Jag avskyr den där "hälsa på varandra-ritualen" där alla säger att det var aldeles för längesedan man träffades och alla vill veta allt om alla på c. fem minuter. Sen är ju middan trevlig (hoppas min mage lugnat sig tills dess) då man lixom parar ihop sig med sin favoritsläkting och pratar om alltmöjligt.
Dessutom ska det bli grymt roligt att träffa Niklas och Madde... Kusinerna jag inte sett på säkert fyra år!

Lite speciellt blir det ju dessutom nu när Bianca ska med. on har ju redan träffat Fasters pappis Nova, men det var på hemmaplan, så det ska bli spännande att se hur hon reagerar på Novas mark.

Hoppas de kommer ihåg att jag inte äter kött
Lol




Blargh

Jag känner mig som titeln. Vet inte vad det är för fel men sedan jag fick de nya tabletterna har mina matvanor blivit helt fucked up. Jag blir jättesnabbt vrålhungrig.. alltså verkligen "måste ha mat nu annars dör jag"!
Men efter tre fyra tuggor blir jag istället helt uppsvälld. Trodde först det var att jag bara kände mig väldigt mätt men när jag kikade i spegeln så såg jag att jag får som en stor svältmagsbula. Efter ett tag lägger den sig men istället så spyr jag o mår jättedåligt samtidigt som jag känner mig som fylld ballong. Detta har pågått sedan nyårsafton då tabletterna började verka. Vad fan lixom..

Saturday Night

Go me!
Jag har duschat, klippt luggen och nu ska jag snart tråckla in septumringen igen efter att ha haft retainer i ett par veckor.
Känner mig lite piggare efter att ha sovit nån timma till i soffan och tror faktiskt jag ska ta itu och tvätta kaklet i badrummet. Är inte direkt det roligaste man kan göra en lördagkväll, men det behövs då det förut helvita kaklet fått en lilablå ton av mitt hår, som färgar av sig varje gång jag duschar. Och jag kan ju likagärna få det gjort när jag verkligen inte orkar gå ut ikväll.
Avskyr verkligen att vara så totalt übertrött!
Gah, jaja senare ikväll ska jag tjocka mig med godis och slakta missfoster i Dead Space!
Så det kunde ju helt klart varit sämre.
Kanske kilar jag över till Linda med.. Om hon är hemma.



Snow

Har ju glömt berätta att det är snö här! Bara ett par centimeter men så vackert. Var ute med snuttan vid elva imorse och det var så vacker! Solen sken och det gnistrade överallt. Kallt med! Iskallt. Fick ta på Bianca tjockkappa o efter det skuttade hon glatt ut på promenad. Hon har en så helcharmig gångstil när det är snö, lixom hoppar fram för att tassarna ska nudda snön så lite som möjligt. Det ser jättesött ut!
Fast det är något jag inte förstår...
Varför kommer alltid snön efter jul och nyår?

Update

Sitter i soffan och känner mig nöjd.
Pizza i magen och vovve i knät. Perfekt!
Annars känner jag mig rätt förvirrad. De nya tabletterna gör mig jättetrött och det känns som om jag kan sova dygnet runt. Jag menar jag sov till fyra idag, bortsett från att jag rastade Bianca, och jag kan lätt  fortsätta sova.
Zzzzz

Hoppas det går över snart. Har massa att göra innan skolan börjar. När börjar den förrestan. Öh.. jag har bra koll.

Picture

Bara en bild till..
Har jag förresten sagt att jag tycker om min vovve?
Visst ser det ut som om hon ler!



Love

Grannen har tack och lov slutat riva stället nu!
Har suttit och spelat FLYFF med pappa ett bra tag för att fördriva tiden. Riktigt skoj att lira onlinespel med pappsen. Han är vansinnigt duktig och jag närmar mig nästa lvl sakta men säkert!

Har även fotat Bianca!
Hon är seriöst den mest underbara jag träffat. Vet att jag låter som en töntig förälder, men lixom iiih!!!
Många på stan stannar o säger att vi passar bra ihop.. rena främlingar alltså! Syns det verklgen så tydligt?
Min lilla underbara Bianca!



I'm Going Crazy

Varför är jag bäst på att få akut sockersug när allt har stängt?
GAH!
Dessutom tror jag att grannen håller på att hoppa genom mitt tak snart, och Bianca är fruktansvärt nervig av det hela.
Ska nog hoppa in i dushen ett par timmar eller ngt, och efter det drar jag själv på volymen och spelar ps3!


Update

Grannen dånar på med multifest och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Sitter och segsurfar runt på Ebay.
Har seriöst shoppingabstinens men nu är det ju bara helg och röda dagar så jag får hålla mig. Har ju julklappspengar som vill spenderas! Kanske skulle ta o teckna lite.
Hatar att vara uttråkad.. eller rättare sagt inte kunna göra det man vill för att jag knappt hör vad jag tänker.
Ah well..

Snart är det iaf dags för ny photo-session.
Det ska bli grymt kul!
Wih!

Fail

Hmm, hade tänkt ta ett träningspass med lillan.. Fortsätta finslipa på komandot "snurra".
Enda problemet är att hon ser ut såhär i sängen nu.
Haha.
Tröttis deluxe!



Writing

"- Jo, va, självklart… minnet är nog bara lika trögstartat som min dator idag, skämtande jag lätt.
Patric flinade och kliade sig bakom ena örat.
- Polisen har ju varit sluten och har knappt yppat ett ord till medierna. Men nu har de bestämt att en tidning ska få ensamrätten till ett reportage. Och gissa vilken.
Jag öste på med socker i det rykande kaffet innan jag svarade.
- Menar du att...började jag men kom av mig
- Jojo. Vi ska sända iväg en reporter och alla går och hoppas att det har fallit på deras lott att åka, skrattade han medan jag tog ett par havrekakor från en burk.
- Det skulle vara något att få skriva sitt namn under en sån artikel, sa jag drömmande.
- Hur mycket tid får man med mördarsnubben? fortsatte jag efter en liten stund av tystnad.
Patric log ett ännu bredare leende och sköt upp glasögonen med pekfingret. Han verkade njuta av att ha kontroll över informationen. Han drog efter andan som om han ville dra ut på det länge än.
- Ett dygn.
- Ett dygn, upprepade jag dumt och tappade en kaka på golvet.
- Jepp, ett helt och härligt pirrande dygn med en mördare. Det vore verkligen något att satsa på. Det skulle kunna bli årets scoop.
Jag höll med och försökte diskret sopa bort kakan in under ett bord med hjälp av foten. "



Ett utdrag från en kort novell jag skrev när jag var typ.. tolv.
Har suttit och läst massa gamla alster i snart en timma och det är grymt kul! Finns allt från skräckisar till historiska händelser... Och sen den här som är en av mina favoriter, ett halvseriöst komikdrama. Lol!
Hittade en skiva med alla mina noveller innan och shit, jag kunde faktiskt skriva rätt bra ibland. Tycker fortfarande det är underbart att sätta mig vid skrivmaskinen, men hittar aldrig tid för det numera. Jaja.. En vacker dag kommer det igen.


"Det slog mig plötsligt att det här var min chans. Min stora chans. Stannade till framför spegeln igen och mötte de stålblå ögonen som alvarligt betraktade mig. Från och med nu skulle jag inte vara samma person, aldrig mer skulle jag göra bort mig, aldrig mer slarva.
Det här skulle bli ett nytt steg för mig! Kände mig högtidlig när jag letade fram husnycklarna, stolt när jag drog på mig kavajen. Ett nytt liv!
Snubblade över tröskeln på väg ut."

Update

Kul när bloggen växer.
Wih!
Inte kul att grannen sa att de ska ha fest ikväll.
Jag som vill ha en lugn kväll med film...

Update

Fattar inte att jag lyckats sova bort ännu en dag. Ställde ju väckarklockan på tolv, men kom ändå inte upp förrän precis innan Biancas promenad. Hon vägrade förresten gå idag. Gjorde sina behov o sen satte hon sig o skakade. Förståligt för det är iskallt, men ändå. Hon behöver ju röra på sig. Nu ligger hon istället som en liten boll under min filt.

Nu ska jag göra amerikanska pannkakor med lönnsirap.
Nom Nom





Oh jag vann djävulsvingarna på Ebay <3

Update

Sådär, har precis krupit ner i sängen, min sköna, mjuka, underbara säng!
Bianca tassade självklart hit o la sig mitt i o hon e så söt så jag krälar runt henne iställer för att väcka.
Ska kika lite på weeds innan jag somnar helt..
Måste vara utvilad inför storstädningen! Ser ut som ett mindre helvete här sedan nyår så det ska bli riktigt skönt att få undan.
Natti..
*gäsp*

Wow..

Okej blev en jävla massa inlägg, men den här videon är underbar! Inte låten men de parkour-delarna som finns med!



Must have

Både praktiskt och sött! Harnesk är det bästa för småhundar och det här är ju luftigt och bra till sommaren.
Sockersött så man dör av diabetes! Hittade det på Ebay.





Sen råkade jag buda på dessa med.. Onödiga? Ja. Men underbara.. Tror dock inte det blir till Bianca.. Snarare väggdekoration...




LoL



Haha, jag drog ut en korg med mina strumpor för att hitta en matchande partner till en vit socka. Hittade inte det jag sökte och traskade ut till badrummet.. Och när jag kom tillbaka såg det ut såhär. Min trötta lillstumpa!

Parkour

Jag har alltid förundrats över extrema sporter osv, men har egentligen bara sett en sak jag själv skulle vilja göra. Nämnligen Parkour! Vet inte under hur många år jag varit fast för det, men det är en hel del!
Därför blev jag ju väldigt glad när jag fick veta att ett spel som Mirrors Edge höll på att göras, och ännu gladare när jag själv fick spela det.
Men inget kan slå det hela IRL!



About Animals

Jag blir så sur över människor som skaffar djur utan eftertanke. Pratade med en sådan idag som vill ha chihuahua bara för att det är sött. Hallå! Klart att det är sött men vem ska mata, gå ut, träna, gosa och leva med hunden när du tröttnat på djuret, som du tröttnar på ett halsband.
Det gäller ju självklart inte bara chihuahua, utan alla djur! Hamstrar, katter.. hästar. Allt!
Är det så svårt att förstå att det är ett liv med känslor som behöver omtanke?

Vissa människor borde inte få finnas.

No Title

Varför syns inte nya inlägg eller kommentarer?
Blogg.se har en fantastisk förmåga att trassla,
Blä!

Lovely

Skulle egentligen skriva något djupt om åtret som gått men FUCK THAT!
Jag fastnade i gamla bilder istället och jag vill bara ha sommar, jordgubbar och London.
Nu på en gång! Jag saknar London så jag dör och åker inte jag o jojjo dit snart igen kommer jag seriöst bli en blöt fläck på golvet. iIk ungefär!




Order



Jag fick 1000 kr från banken gelt plötsligt så jag råkade visst beställa den där snygga väskan till Bianca!

Hellooo

Bianca ville visst vara med nu. Hon tycker min dator är jätteintressant och har både lyckats sätta igång musik, cam och uppdateringsprogram genom att tassa runt på den XD
Här har vi senaste resultatet.



Jag sitter o har jättekul åt henne i bakrunden!
PIKABOO

Wow!

Jag har en underbar hund!
Smällde överallt o hon bara kikade upp, kollade läget och somnade om.
Det sägs ju att om en hund litar på sin ägare och känner trygghet så är den lugn vad som än händer.. och tamigfan jag tror de har rätt! Hon är min lilla ängel! Jag kunde glatt skåla och njuta av fyrverkeri utan att behöva bekymra mig om livrädd hund.
Underbart!
Nu ligger vi och myser, och båda är överens om att det här var en riktigt trevlig dag.
*slick*

HAPPY NEW YEAR

Alla såger det så jag hakar på trenden.
Gott nytt år!
Ny start!
TJO!

Löften måste man ju ha med.
1. Bli bättre på att fota.
2. Äta pizza så fort som möjligt
3. Sätta upp tavlor i lägenheten
4. Bli kär
5. Städa källaren

Och så självklart
6. Äta nyttigare (efter pizzan)



RSS 2.0