Crisps

I flera dagar har jag gått och suktat efter Walkers Cheese & Onion Crisps. Eller suktat är kanske fel ord, för det är brutalt mer än så. Känns som om jag kommer bli galen om jag inte får knapra på de härligt spröda bitarna snart! Enda problemet är att jag aldrig sett dessa i Sverige, utan bara i England. Hittade ett ställe online att köpa på, men frakten är brutal så jag antar att jag helt enkelt får hålla mig till nästa Londonresa.. Om jag nu inte dött av suktandet.




The Kitchen


En gång i tiden försökte jag mig på att visa er mitt lilla hem, men det gick sådär lagom bra med bara en liten sneak på vardagsrummet. Nu bjuder jag iaf in igen, denna gång till mitt turkosa kök.
Det enda rummet jag tillåtit mig ha färg i. Välkomna!


Den underbara tavlan + de två cupcakeskålarna har jag fått från underbara Becca (saknar dig sötnos)


En till cupcaketavla, denna från mamma, och till höger är Biancas matskålar.
I den söta lagerhauskassen finns torrfoderspåsen.


Och slutligen mitt köksbord. Det är perfekt! Till ensam vardag är det ihopfällt som på bild, och andra stolen används i vardagsrummet som cellostol. Men under besök kan bordet fällas ut i två varianter av större storlek. En som är perfekt för två personer, och en för fyra. Köket må vara litet, men jag tycker om det ändå.
Lite extra kärlek på spishäll och inbygd micro ♥


Update

Efter att ha lämnat en liten ynklig sak hos veterinären, oroligt gått och väntat i sju timmar och sedan fått betala nästan 4000 kr så fick jag slutligen hem en otroligt groggy Bianca. Resten av dagen spenderades med att hålla ett vakande öga på henne och passa upp när hon behövde något.

Idag är det en helt annan historia. Tror hon tar igen för gårdagens ynkligheter. Hon är överallt samtidigt! Veterinären sa att hon skulle vara sjukskriven under en vecka, men säg det till hunden som har lyckorus i kroppen! Hon har sprungit, lekt, hoppat, gosat... Full fräs! Tror hon satsar stenhårt på att köra slut på matte, men inte mig emot ♥


Teeth


Bianca solar med stil!

Nu ska jag och lillan in till vet där hon ska sövas ner för dagens tandfix, båda nyvakna och jättetrötta. Önska henne lycka till! Eller kanske snarare, önska mig lycka till. Jag blir alltid svim/gråtfärdig när de sticker min lilla prinsessa, men måste vara lugn för att inte stressa upp henne. Ynk.


FReaKShoW

Fredag, 4 mars kommer man kunna se mig för Pinky of Sweden.

En fantastiskt designer som skapar fantasifulla, söta och spännande kläder. Kom och njut i en av Göteborgs härligaste klubbar, som den här gången även har ett tema som är fullkomligt i min smak. Join the freakshow!

See you there!

 


ZzzZzZzzz

Pillar med bloggshoppen. I den här takten kommer den väl upp till sommaren men det är alltid så mycket annat om kommer i vägen. Vete fan hur jag lyckas egentligen. Iofs så har jag sett ut såhär typ varje dag i flera veckor, kan sova 18 timmar om dagen, och resten går åt till plugg och hund. Jag behöver vår, min kropp har stängt ner i protest!


Tänder

På väg till djurkliniken.


Mådde inte mycket bättre idag, men masade mig iaf iväg till veterinären med lillan. Höll på att blåsa bort på köpet! Iskalla vindar och snö i luften. Hallå våren, vart tog du vägen?
Fick iaf tid för tandstensborttagning, och det verkar som om det kommer få pillas lite mer med hennes tänder. Dvs att någon av tänderna kanske måste tas bort. Veterinären visste inte säkert, men det skulle inte förvåna mig. Hon hade konstiga tänder redan när jag köpte henne, och fast jag kämpat för att få ordning på det hela så verkar det vara ett omöjlighetsjobb. Lite jobbigt, vill ju inte att Bianca ska ha problem med något! Dessutom kommer det länsa mitt sparkontokonto, fast om det får lillan att må bättre så är det inget jag bryr mig om.


Sick


Whoop Whoop!

Tror jag är sjuk, sovit hela dagen borsett från promenader med lillan och sitter nu i sängen helt förvirrad. Hur blev klockan 04.30? Ska skriva klart det här, kika in på skolan online och dricka ett stort glas vatten. Sedan blir det back to bed. Hoppas jag mår bättre när jag vaknar nästa gång. Ska in till veterinären vid tre för en förundersökning av Bianca innan tandrensning, och vill hellst undvika att se ut som ett ruttet blåbär.

Ah, måste kontakta en säljare också angående min pojkes present för valentines som inte dykt upp än. Hoppas den inte är på villovägar då den är skapad av en av mina absoluta... oj, det kan jag inte säga. Han läser bloggen. Hihi!



Picture Post

Här är lite mer bilder från helgen med Em. Det blir en så härlig blandning av hundar när vi träffas, min lilla chihuahua som är lika stor som labben Albins huvud. Och så före detta spanska gatuhunden Daisy, med sötaste nosen som stolt spatserar som mellanhunden i samlingen. Härligt!


Nyvakna flickor... och Albin.


Bianca och Daisy, de är så sjukt lika till sättet att det är galet.


Och så självklart en ytterst fin bild på mig och Albin. Han ser lagom road utav mina mysko poser, haha ♥



Valentine's Day



Bästa överraskningen från bästa pojken!
Blombud till dörren med sju rosor, varav en i plast.
"När sista rosen vissnar ska jag sluta älska dig"

Dessutom tar han med mig till London på våran årsdag.
Lycka, Kärlek och Choklad!


Mysvovve



Varit hos Em under hela helgen och myst med vovvisar, ätit onyttigt och tittat på film. Men mer om det sedan, nu ska jag hoppa ner i sängen och sova efter en natt med aldeles för lite sömn! Här är iaf en bild från imorse med en mycket trött flicka i pyjamas och världens bästa Albin.

Och jisses vad ögonen blev blåa...


Nattligt Babbel

Sitter här på en av mina nattliga pluggstunder och känner mig helt matt i kroppen. Var iväg och simmade innan, mycket skönt att köra ett riktigt hårdpass i längd. Tränigsvärk, here I come! Benen känns fortfarande som kokta spagettisar, men det är rätt trivsamt ändå. Ska ändå bara sitta i soffan och förbereda för filosofisamtal imorgon. Det ska disskuteras livstidsstraff och mord med Martin Hedén, som dessutom är en uppmärksammad konstnär. Det ska bli väldigt spännande! Dessutom har jag världens bästa studiemusik i bakgrunden, Kraftwerk! Är helt inne i en period med dem för tillfället, och just nu rullar en av mina personliga favoriter ur högtalarna:

 


Toarulle

Tänk vad kul man kan ha med en toarulle.
Helt perfekt för stormiga dagar då långpromenad inte står på menyn. Bara att mosa in lite gottigott i en tom rulle, packa igen ordentligt, och vips så har vovven något att roa sig med.. i minst två minuter. Vek extra hårt den här gången så det blev iaf 9 minuters slitande, nytt längdrekord för lillan! Hädanefter ska jag nog vira in rullen i paketpapper med... Lite extra hjärngympa.. eh... slitande är ju aldrig fel.
Och om ni undrar över de mystiska föremålen på matthörnet i början så är det Biancas tuggisar. Hon finner det tydligen väldigt roande att stapla dem i just där för tillfället, iaf som en mellanlandning innan de grävs ner under snuttefilten.

 


Herp Derp



Har spenderat en stor del av dagen med att umgås med min Brother from another Mother. Alltid lika... intressant?
Jag menar, bilden är inte direkt överdriven, that's how we roll! Vi tog oss ut och åt och sedan slogs vi med ett av mina gamla WII-spel "Okami". Väldigt mysigt spel, men med oss blir allt ganska flummat.
Fuck Yeah!

Stackarn fick även stå ut med mitt tjöt om hur mycket jag saknar min pojke just nu... Mhip...


Boring

Satt och gjorde ett litet sött klipp med Bianca innan, men det verkar som om man inte längre kan bädda in klipp på bloggen. Jätteweird. Hoppas det fixas snarast! Har för övrigt varit en extremt tråkig dag. Skulle egentligen lekt med Em, men hon ställde in så jag har mest lullat omkring hemma, petat på Bianca och pluggat.
Mycket intressant.

Paint Your Face


Vet att luggen är lite sne, men sne är det nya svarta!

I slutet av förra veckan fick jag hem nya mumsigheter från Sugarpill och jag var inte sen med att prova.
Egentligen är jag en trogen följare av MAC, men när det kommer till klara pigment så är det nog inget som slår Sugarpill enligt mig. Och det bästa är att sugarpill och mac går ihop så bra. Som ovan där jag har Sugarpill Afterparty tillsammans med MAC Carbon Matte. Love it!

Btw: Är det bara för mig som bildernas färger blir weird efter att ha laddats upp via blogg.se?


Helgen



Har precis kommit hem från pappa. Varit där över helgen och det var riktigt skönt. Brukar alltid sova ut ordentligt när jag är där, den här natten blev det hela 16 timmar, och tro mig, det behövdes!
Nu är jag dessutom trött igen, fast innan jag bekantar mig med sängen så ska jag spela lite Fallout, efter ett par dagar utan är det minsann abstinens. Neeejdå jag är inte alls nördstämplad ♥

I'm Watching You


Åh vad jag älskar den här tröjan! En present från pojkvännen när jag var uppe i Västerås sist. Den är så jag ♥

Det har det varit en ganska slö dag. Mensmagen spökar så jag har mestadels lullat omkring i mysbyxor och älsklingströjan och tyckt synd om mig själv. Varför är det inte killars duty att bli gravida och hela fadderullan.
Jag hade gärna sluppit!

Fick iaf lite annat att tänka på när pappa kom över för att hjälpa mig sortera ut en massa papper från försäkringskassan. Jag blir så mosig i huvudet av alla dokument, men papi äger på att fixa! Nu är det iaf utsorterat och klart. Och eftersom John Blund verkar ha annat för sig inatt så ska jag sätta mig och fixa klart veckas plugg nu.

Cravings

Jag skulle kunna döda för en härligt ostig pizza och en stor chokladkaka just nu! Eller varför inte en semla. Mmm.
Är så sugen att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen... Men nej, ute regnar det så att traska långa vägen till pizzerian är bara att glömma, dessutom har de stängt nu, och godis får jag inte äta. Istället ska jag sätta mig och plugga filosofi, vi kan låtsas att det är mycket roligare än att äta diverse mumsigheter.


RSS 2.0