ShoppingIdag skulle jag egentligen fotats utomhus, men due to stormy weather så har det flyttats fram minst en vecka. Fast det gör inte så mycket för imorgon ska jag ändå åka upp till en studio i västerås och posa för glatta livet! Woh!
Så vad gör man då en regning lördag...? Jo man shoppar!
Och jag kan omöjligt shoppa utan att besöka en djuraffär. Idag kom jag ut därifrån med en ny klicker, en liten belöningspåse som kan fästas på kopplet och självklart en hel hög med Biancas favoritnoms! Ska in i veckan igen och prova ut en regnoverall åt henne. Den lilla fryslorten behöver något nytt till höststormarna. Varför är det så vansinnigt kul att köpa saker till sin hund!? ♥

Sedan att jag råkade köpa två par nya skor till mig.. ja det kan vi ju prata tyst om... ehum...PicturePostLite bilder från helgen med Em och sötisen Albin. ♥
Och ja, vi är snyggast i hela världen, det är bara att erkänna!

 


It's Alive!


Foto & Redigering: Peter Eidenberg.
Modell: Jag

 

Jo jag lever faktiskt, trots min dåliga uppdatering! Har bara haft en för skoj helg för att ha kunnat sitta här och uggla. Kör upp lite bilder senare, nu måste jag kila till jobbet... Mindre kul.

 

 


Words

Släpar mig genom jobbpassen, trött, trött, TRÖTT!

Spelar Oblivion, tack älskling för att du kom med ditt Xbox, går ut med hunden, hemlängtan, sover.

Imorgon kommer bästa Emelie, bryter mönstret, sällskap, glad!

Tills dess: oblivion, sova, jobb.

 


***

Haft myshelg med pojken, och det behövdes verkligen efter veckans slit!
Men nu är det back on track, work every day som gäller igen.. BLÄ! Ska snart sova, men först så slänger jag upp ett par bilder till från plåtningen förra söndagen. Fast dessa med en helt annan ton än föregående.Foto & Redigering: Peter Eidenberg.
Modell: Moi

Btw...
JAG HAR HEMLÄNGTAN!


Foto


Foto & Redigering: Peter Eidenberg.
Modell: Ja det ser ni väl

Älskar intensiteten i den här bilden!
Och ja, det kommer fler, så håll utkik...


Strike A PoseEn liten sneak peak från söndagens session med Peter Eidenberg.

BirthdayGRATTIS BIANCA aka LILLSKIT 3 ÅR!


Work

Gissa vem som fick en enorm blomsterbukett av sin pojkvän igår!! ♥
Så underbart vacker, ska få tummen ur och fota den men idag är jag för död för att ens orka lyfta kameran...


Däremot kan jag ge er något att skratta åt så länge. Såhär ser jag ut när det ska jobbas. Utan piercing och utan lugg. Herregud vad skrämmande!
Rolig dag på jobbet btw, katastrofväder och halva serveringen blåste iväg. Ni som alltid velat se mig fara över stortorget med flaxande armar i jakt på ett stort grön parasoll, tabbe att ni missade det idag!


Spiderweb


Fick värmeslag på jobbet idag, inte nådigt att jobba i 35+ gassande sol. Tröstar mig med att smyga runt på Ebay. Resultat: ett paraply/parasoll.


PoserBiatchSitter och kliar på 23 stora, svullna myggbett. En liten souvenir jag fick med mig från söndagens fotosession med
Peter E, men bilderna verkade bli bra så då är det klart värt all klåda. Värt värmen man fick uthärda med, 34+ i skuggan och jag var fullklädd med body och korsett. Måste jag nämna att svetten rann? Bilden ovan är tagen efter tre timmars fotande och efter en barfotapromenad över halva Västerås. Väldigt död flicka, väldigt snygg pojkvän.Work Work Work


Jobba jobba jobba jobba.
Trädgårdsarbete.... Varför har mamma så mycket blommor?!
Långpromenad med lillskiten.
....
SOVA!

Min dagsrutin, you just gotta love it!


Waitress

Puh, nu har jobbet börjat ordentligt.
Känns inte helt fel, rätt mysig arbetsplats, trevliga arbetskamrater och helt okej arbetsuppgifter. Än så länge har jag dessutom inte tappat något, fast det kommer väl. Däremot har jag fått posa för några gäster som ville ha bilder...
Det enda negativa med jobbet är nog att jag inte får ha min septum, känns så naket! Men det funkar eftersom jag bara tar ut under jobbtimmarna, eller tar ut och tar ut.. Sätter i en retainer. Men tomt ändå!
Ah well, jag tjänar ju pengar!


Ryda Hundutställning


I Lördags drog jag och lillskiten in till borås för att gå på Ryda hundutställning tillsammans med Em och Manne.
Jättetrevlig om än lite varmt. Väldigt varmt.. kylde ner Bianca stup i kvarten men glömde av mig själv vilket resulterade i extremt värmeslag som golvat mig totalt under hela söndagen. Go me!
Men tillbaka till Ryda, så otroligt många underbara hundar (och ägare) och jag stornjöt verkligen bland alla hundbestyr. Speciellt kul var det att ge Bianca en hundmassage, (se ovan). Hon var lite fundersam i början, men det tog inte lång tid innan hon upptäckte att det var riktigt skönt.
WiihIngen nyhet att jag älskar korsetter och fluffiga kjolar.. Så vem är förvånad över att dessa skönheter nyligen blivit mina och nu är på väg över Atlanten hem till lilla mig.
Wiih!

När man talar om trollen....

Ja, för vad tror ni damp ner i min brevlåda idag? Den turkosa korsetten!
De skickade den i förväg, så även om jag fortfarande måste vänta lite på de andra så har har jag något att gotta mig åt så länge. Nom nom nom! Den är nästan för snygg!

Corsets

Minns ni de tre korsetterna jag beställde för snart två månader sedan?
De skulle ju tagit högst fyra veckor innan leverans, och när de aldrig dök upp kontaktade jag självklart säljaren. Visade sig att de skickats men tydligen kommit bort i processen (säker någon jävla tullare som norpade dem) så nu ska de skickas om. Dock har två av korsetterna tagit slut så de måste sys upp igen. Gah! Ännu mera väntan!
Tack o lov att de är hjälpsamma iaf och försöker få iväg korsetterna till mig trots alla problem. Men ändå, jag vill ju ha skönheterna hos mig nu, nu, nu!


Update


För varmt och soligt idag.. BLARH!
Har just smort in hela mig i solskyddsfaktor 50+ och sitter just nu som en liten kletig blopp i väntan på bussen. Ska in till centrum och träffa Cissigull, fika och prata. Trevligt trevligt!


RSS 2.0