Kawaii



Fotograf: www.linslucas.se
Kläder: Kawaiidesign

Till alla er sötnosar som läser min blogg har jag idag ett litet extra treat. Nämligen en grovredigerad förtitt på lite av allt sött som jag fick fotas i under förra söndagen. Dessa kläder har alltså inte kommit upp i affären än, men det finns ändå massor av sötheter där att kika in på om man har lust. Kawaii's hemsida trasslar tyvärr lite med designen just nu, men det går iaf utmärkt att beställa!

Och vet ni vad det bästa är?! De vill använda mig som modell igen i framtiden. Jätteskoj tycker jag ♥


Brrr....

Så var första ljuset tänt och överallt lyser det adventsljusstakar genom de snöiga fönstrena. Det är så otroligt vackert, men kallt! Dagen har spenderats i sängen under tjockistäcket eftersom mina element har damp och tycker om att göra lägenheten iskall (eller stekhet). Enda undantaget från sängen var när jag kilade iväg till konstterapin, och självklart Biancas promenader. Annars håller sig lillskiten med mig på den punkten att det är skönast under täcket, hihi.


Jag idag... Och en Bianca, någonstans i täcket.


Dog Shoes

Oh dessa tassar, dessa frusna tassar! Det värsta med vintern som småhundsägare enligt mig. Både jag och Bianca tycker om snö, men hon kan bara leka runt i några minuter innan hon haltande ynkar fram för att tassarna gör ont av kyla. Jag brukar smörja in dem med ett tjockt lager tassvax, men jag måste ändå plocka upp henne flera gånger under våra promenader för att värma de små tassisarna. Har nu tränat henne med avklippta fingervantar på tassarna under några veckor för att hon ska få ett hum om att ha saker på benen (har gått förvånadsvärt bra) och nästa steg är alltså att göra ett nytt försök med hundskor. Jag köpte skor åt henne första vintern hon var min, men de hade dålig passform, hon hade ingen vana och dessutom var vintern rätt mild, så det gick bra utan. Men nu har jag precis klickat hem ett par ifrån Petster som verkar lovande. Så nu håller vi tummar och tassar att dessa ska vara lika bra som de verkar, för då blir det minsann bus ute i snön igen!

Och ja, jag tycker hundskor ser förjäkla löjligt ut, men bättre lite löjlig än förfrusen.


Mys

Ursäkta mongobilderna, men lillskiten är så söt!


Hemma från pappsen nu och jag roar mig med att lubba omkring i myskläder och ställa fram adventsgrejer inför imorgon. Oh det är så härligt med vinter bland.

 


Papi

Ska snart iväg till pappsen, ska stanna där ett par dagar och vila upp mig / gå igenom massa gamla prylar som ska slängas. Tänkte iaf lämna er med en bild från fotograferingen med Fagerstedt som jag inte visat innan. En lite annan styling än de ni sett förut från samma dag. Enjoy.



Foto: Pontus Fagerstedt

Smink: Åsa Rindbäck

www.fotofagerstedt.com


Stuffz


Mycket död flicka med två hårbollar och en väldigt.. intresserad... (?) vovve.

Idag har jag skämt bort mig riktigt ordentligt. Det behövdes verkligen för den senaste tiden har jag inte unnat mig själv något. Allt jag köpt har antingen varit till hunden, eller till andra. Men idag var det som sagt min tur. Det blev två underbara klänningar och en liten änglapingla som fick följa med mig hem.
Kikade dessutom in på Kawaiidesign och hämtade ut min nya älsklingsmössa! Samma mössa som jag totalt kärade ner mig i under fotograferingen i söndags, tihi!

Sedan blev det även en snabbis för att ta mått inför en kommande modevisning, det kommer bli awesome!
Soooo, stay tuned!

Kärlek


1,5 kilo kärlek. Vad skulle jag göra utan dig ♥
Tänk, imorgon är det två år sedan jag hämtade dig!


Tea and Snow

Jag kom iväg till Borås! Huvudet spelar fortfarande spratt med mig, men hade ändå jättemysigt med bästa Em. Så härligt att träffa henne och vovvarna igen. ♥ Nu har jag dock jobbat mig hem i snöstorm och ligger och huttrar under en filt. Vem stängde av värmen lixom! Fast det är riktigt vackert ute nu, kritvitt och gnistrande. Riktigt sagoväder! Ska nog koka en kopp te, tina en bulle och sätta mig vid ett fönster och bara njuta.

Och på tal om te, jag har fastnat för den här låten, eller ja, mest videon! Kanske inte så konstigt eftersom jag är en riktig sucker för både galna teapartyn och Alice i Underlandet.


Headache

Haft huvudvärk hela dagen. Lagom kul då jag egentligen skulle åkt in till Borås och kramat på Em, men förhoppningsvis blir det imorgon istället. Dagen har iaf spenderats i soffan med Fashion Tv och hundmys, man får ju göra det bästa av situationen. Nu känns dock huvudet lite bättre och jag ska snart ge mig ut i köket i jakt på mat.


Bild från ett par dagar sedan, ville bespara er dagens slusktroll...


In the Studio




Lite bilder från dagen. Nu ska jag gå och dö av trötthet.
Puss.

Kawaii

Puh, jag avskyr slaskväder. Kallt, blött och blä! Varför snöar det ens när det ändå bara ska bli blask? Jag och lillskiten har just varit ute på kvällspromead och vi är båda genomblöta och stelfrusna.
Ska hoppa in i duschen och värma mig om en liten stund, och sedan blir det tidigt i säng. Imorgon är det nämligen jobb inbokat för lilla mig. Blir hämtad strax innan elva för att åka till Möndal och produktfotas för Kawaiidesegn.se. Ska bli väldigt kul om än lite ovanligt att posa i färgglada sötsaker. Men inte mig emot.


In Command II


Foto: Pontus Fagerstedt

Smink: Åsa Rindbäck

 


Kalender

WOHO!
Gissa vem som fått guldkalendern från The Body Shop! Nu längtar jag verkligen till första december!



Och titta vem som fått en stor paketkalender från min mamma med massa fina paket, jo Bianca.
Vovvar ska ju också få julkänsla, hihi ♥


In Command


Foto: Pontus Fagerstedt

Smink: Åsa Rindbäck

 

Första bilden från förra helgens äventyr. (Får de högupplösta bilderna om ett par dagar.) Riktigt skoj var det, och både fotograf och mua vill ha fler sammarbeten, vilket alltid är positivt. Glad tjej!

 


Tristess...

Bara för att jag vill vara lika tuff som alla andra så gjorde jag ett par mangaporträtt. Höhö, gissa vilka!


Old Times

Har börjat storstäda datorn. Mycket ska över till en annan hårddisk, en hel del raderas och tusentals mappar ska sorteras. Oh herregud, hade behövt göra detta för ett par år sedan, men har hela tiden dragit mig för det, och nu är det bara att bita ihop. Annars kommer det ju bara bli värre. Jaja, det går iaf framåt nu, om än långsamt. Hittar en massa skoj som jag glömt av, fastnar hela tiden framför gamla bilder. Om när jag såg den här bilden pirrade det till i hela kroppen efter cyberlox. Oh mums vad snyggt det är! (jag är den blåhåriga muppen näst längst till vänster för er som inte känner igen mig). Men som det ser ut nu så är nog chansen rätt liten att de kommer tillbaka inom en snar framtid. Ah well, kanske dreads istället, blåa dreads, hmm...



(Snart kommer första bilderna från senaste plåtningen btw, fick ett smakprov idag, och whoop vad nöjd jag blev)

Pills

Jag lubbar omkring och städar mitt i natten. Behöver göra något hela tiden för stannar jag upp får jag krypningar i hela kroppen, andningsbesvär och illamående. Detta pga ett litet missöde med min medicinering som ledde till tre pillerfria dagar, inte det bästa. Abstinensbesvären är verkligen hemska efter att ha slutat så tvärt (med antidepp brukar man långsamt tappa ner om det ska avvecklas). Nu har jag iaf fått i mig min dagliga dos och känner redan att illamåendet blivit bättre, dock inte tillräckligt för att jag ska kunna slappna av ordentligt. Ah well, lägenheten kommer vara ren imorgon, höhö.


DROOL

Jag vill inte ha... Jag MÅSTE ha!
Sedan att de kostar 8000/10.000 kr... ja det kan ju sätta vissa käppar i hjulet.
Ynk!



Fotografering

Blä vad trött jag är! Igår var det en heldag i studio och det tar på krafterna. Fotades av P. Fagerstedt och fick dessutom priviliegiet att arbeta med en jättetrevlig MUA, Åsa. Bilderna blev verkligen jättesnygga och jag ser fram emot att få se slutresultatet, men tills dess ska jag fortsätta roa mig med att vara helt slut i kroppen.


Trött, osminkad flicka på väg till studion...

Heavy Rain

Efter föregående negativitetsbomb så kommer här något helt tvärtom.
Igår började jag spela Heavy Rain och efter en natt av intensivt spelande, och en lika intensiv dag så blev jag nyss klar med första genomspelningen. SÅ AWESOME!! Herregud man får ju gamer-orgasm så bra är det. Funderar på att sätta mig och spela om igen, ja för det är ett spel som man måste köra igenom flera gånger då hela spelet utvecklas efter dina peronliga val. Ångrat till exempel lite att jag "råkade" döda en viss reporter.. wooops...
Nej nog skrivet, nu ska det spelas mer!


WARNING

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och utfärda en varning innan jag påbörjar min enormt roliga (host) fredagsaktivitet, stortvätt!

Ni som har en tanke på att se filmen "Valhalla Rising", gör inte det! Sämre skit får man leta efter. Det är rent ut sagt 90 minuter av ren skär förundring över att något så dåligt ens fått nå ut till allmänheten. Enda anledningen till varför jag faktiskt orkade titta under hela filmen var för att jag hela tiden väntade på att något skulle hända och när så filmen plötsligt var slut, insåg jag mitt misstag. För det är verkligen så, ingenting händer! Och eftersom huvudpersonen dessutom är stum så finns det i princip ingen dialog som kan klargöra frånvaron av historia.
Och som om det inte var nog att skådespelarna inte tillför något nämnvärt så finns det absolut inget positivt alls att säga om specialeffekter, musik eller det faktum att hela filmen verkar vara gjord med handhållna budgetkameror.
Namnet "Valhalla Rising" verkade onekligen lockande på filmhyllan, men dock kan jag inte finna någon koppling alls till själva filmen, och varför någon som Mads Mikkelsen ens tackat ja till kontraktet kommer alltid vara en gåta för mig... Hmmm...Det enda, om man nu verkligen kan nämna ordet bra i samband med denna film, är två stycken rätt vackra stillbilder i början av filmen. Inget mer.

Så om det nu är så att du/ni känner för att totalt slösa bort 90 minuter av ert liv, eller om du/ni känner att eran tro för mänskligheten blivit lite för stark, ja då rekomenderar jag varmt "Valhalla Rising". Fy Fan!




Hysteria

Bild från förra året, vid julbortet hemma hos farmor.

 

När snön föll väcktes min längtan efter jul. Detta trots att jag inte direkt välkomnar den tidiga vintern. Något jag inte heller välkomnar är att så många faller för frestelsen att tjuvstarta. Det serveras saffransbullar, pepparkakor och glögg, det julpyntas med ljus och redan smyger tomtarna fram i våra hus. Är inte halva grejen med december och jul att vänta och längta? Är det verkligen bara jag som tycker att saffransbullar tillhör december? Jag menar snart börjar väl folk att öppna sina chokladkalendrar efter midsommar och plocka in granen i augusti...

 


Art Therapy



Trött och sliten flicka. Men rätt nöjd ändå.
Har varit på min första session med konstterapi idag. Mycket intressant och väldigt givande. Jag älskar att uttrycka mig med att måla och teckna så jag tror att detta verkligen kan ge resultat i mitt trassliga liv. Nästa session är i början på nästa vecka, ser redan fram emot det.


Helgon och Packning

Igår, söndag, återvände jag till hemtrakterna för att hinna med att fira Alla Helgons med pappa. Inte så mycket att fira egentligen, ville mest hälsa på Farmor bland alla gravar och närvara i kyrkan under minnesgudstjänsten. Lite fail att både pappa och jag somnade i kyrkan, men under den tiden jag faktiskt var vaken så var det hela mycket vackert.

Nu sitter jag dock hemma i ett hav av kläder som exploderat ur min resväska och undrar hur i hela friden jag ska orka få ordning på allt. Avskyr verkligen att packa upp, blörk!


Vill bara skita i packningen och krypa ner bland de här mysisarna, but noo.. Mhiip!


I'm Still Alive...

En vecka sedan senaste inlägget, fy mig! Men egentligen, vem har tid att sitta vid datorn när det ska gosas med en snuttepojke man inte träffat på en halv evighet, eller när ens favorithögtid ska firas?! Inte jag iaf, snart är det dock tillbaka till vardagen igen.


RSS 2.0