Birthday


Nu sänker sig tystnaden.
En sådan där tystnad som bara uppstår efter en hel dag av stoj och stim. Ett konstant pratande som tillslut smälter ihop till ett stilla sorl.. Nu är det borta och jag välkomnar tystnaden.
Min födelsedag är över, jag står ensam kvar efter gästerna, ett år äldre och med golvet fyllt av skrynkliga presentpapper.

Tack älskade pappa för de här åren, och tack för en mysig dag. Du är ju hjärnan bakom allt, och trots ditt nuvarande tillstånd så fick du ihop en fantastisk dag. Förstår inte var du hittade kraften.


Älskad Pappa som ensam fick ta hand om mig som liten.. Och ännu idag står han där som en trygg klippa i stormen.



Till er läsare kan jag ju avslöja att jag fått världens bästa present. Något så fantastiskt att jag inte ens nu kan förstå att det är sant. Det är en dröm som kommer gå i uppfyllelse. En dröm jag haft i många, många år! Vill inte riktigt säga vad det är än, men snart så..

Och utöver detta fantastiska så har jag äntigen fått en ny PSP! Efterlängtat..!
3000kr i presentkort och pengar, en massa smink och underkläder, nya soffkuddar, en hårtork och en väldigt speciell tavla pappa fixat ihop. "Licensbevis för vuxen Människa"
En hel del annat med, men orka skriva upp allt.
Känner mig väldigt bortskämd. Tack allihopa!
Tack, tack, tack!





Och idag Onsdag drar jag åter upp till Västerås för att fortsätta mitt firande.
See ya there!




20 år


20 år av glädje och sorg.

Doktorer, behandlingshem, skola.

Mobbing, tabletter och lycka.

Vänner, kärlek, död.

 

20 år av mitt liv.

Nu är jag fan gammal!

 


Not Today

Mobilen väckte mig imorse:

Jag: Mmm.. hallå?
Mamma: *börjar sjunga på ja må hon leva*
Jag: Mami, det är imorgon jag fyller år.
Mamma: Nej jag är säker på...
Jag: Du födde mig den 29:de.
*prassel från en almanacka*
Mamma: Oj då.
Jag: Får jag fortsätta sova nu?
*KLICK*

Och när jag fyllde 16 var hon bombis på att jag egentligen blev 15.
Min mor har koll, ska man skratta eller gråta?


Sicko

Jag tror jag är sjuk, ordentligt sjuk. Jag spyr upp allt som jag äter eller drickar, och nu har febern kommit, vilket är relativt konstigt, för jag får aldrig feber! Har växlat mellan frossa och värmeböljor hela dagen. Känns sådär lagom bra... Tur att jag har lillskiten! Vovvar är bäst när man är sjuk, de tröstar och håller sällskap.
Underbara Bianca ♥




☆☆☆☆


Hej jag saknar min älskling.

Klockan är över midnatt, hej söndag.
Magen låter som en sågverk, konstant. Skulle handlat idag men det blev inte av, så istället har jag bara fått i mig lite att dricka och ett äpple. Andra dagen utan mat, men så blir det när man är sjuk och inte orkar gå till affären. Pallrade mig ut med lillskiten, but that's it.

Dock känner jag mig lite bättre nu. Är uppe och känner mig huslig, skramlar med disken och betalar räkningar. Sjunger högt och falskt till Depeche, grannen är inte hemma. Hihi!


Dexter Season 4

Det är ingen som missat att Dexter säsong 4 har börjat sändas va?
Ett avsnitt ute, och det verkar inte vara en mycket sämre twist den här gången. Nu när han har så mycket att balansera i livet är det ju en hel del som kan gå fel, härligt fel. Jag biter redan på naglarna kan jag ju erkänna!

Dock är ju Svea jäkla fail när det kommer till tv-serier, så än så länge går det bara att njuta av Dexter via Amerikansk tv, eller som jag.. Över nätet! ♥
Länge Leve Dexter!


Harley Quinn ♥

Nu ska jag åka till mami.
Inte direkt vad jag vill göra, skulle kunna stanna där jag är nu ett bra tag till! Men hon fyller år så jag ska vara en duktig dotter och gratta henne. Och vem vet, har jag tur så finns det tårta ♥



Och på tal om något helt annat... Igår köpte älskling BATMAN!
GOSH vad bra det är.. Orgasm på spelet. Vill bara ha det ännu mer, men tills dess så får jag dräggla över det hemma hos honom. Seriöst snyggaste spelet jag sett på länge. Och det hela blir ju inte sämre av att de verkigen lyckats göra min favoritkaraktär till något alldeles extra. Jag har alltid varit svag för Harley Quinn och nu efter att ha sett henne i spelet är jag fan förälskad! Fy fan vad hon äger!



Men som sagt, hon är bara en liten del i ett alldeles magnifikt spel!
Får lixom gåshud bara jag tänker på det. Nom Nom Nom!

 


A walk in the Dark

Man känner sig så utlämnad.
Att behöva möta stadens nattliga gator ensam.


Jag älskar mörker, kyla, stjärnor.. ja allt kopplat med nätter. Men när jag är tvungen att ensam gå ut i en stad jag knappt känner till medan mörkret kryper tätt kring gatlyktornas bleka sken, då är det inte kul längre.

Det finns två saker jag är rädd för. Spindlar och okända människor i mörkret. Jag har bivit förföjd och trakasserad alltför ofta, även i upplysta och tätbefokade villaområden, så jag vet vad jag pratar om. Jag hatar det! Att jag som tjej går runt med en konstant rädsla när man är ute i natten. Jag verkligen hatar det! Natten är något vackert, önskar bara att jag kunde få njuta av den utan rädsla för den där siluetten av en människa som hela tiden tycks dyka upp bakom mig.

Det är en nackdel med att vara hundägare, man måste ut i mörkret!
Och jag är lika rädd varenda gång!


Bild lånad HÄR.

Bla bla bla ♥



Tagit mig extra tid för Biancavovve idag.
Massa mys, lek och promenad. Riktigt härligt!

Snart kommer iaf pojken hem från jobbet, så då slipper jag fortsätta roa mig på egen hand, även fast det inte varit så svårt med Bianca i knät och Sims 3 på datorn! Har kommit in i en Simmarperiod igen btw.. Det går verkigen i vågor med sådana spel. Men som sagt, nu spelar jag på så mycket det går. WIHO!

Oh förresten! Igår lagade min snygging middag åt mig.. Och gott blev det!
♥♥♥

Kulturnatta

Var nere på kulturnatten i Västerås igår tillsammans med Pojken och min bästa vän.
Det var... kallt!
Väldigt kallt, och rätt trist bortsett från sällskapet. det enda riktigt värda kom vid midnatt då gycklargruppen TRIX intog scenen och framförde en extremt spectakulär eldshow som avslutades med ett av de största fyrverkerierna jag sett! Det var lixom över hela himlen, helt amzing!


Jag och snyggmupp på väg ner på stan. Snälla ignorera att jag ser ut som en förfrusen fiskpinne!

Dock var det lite för mörkt för att fota något av kulturandet då jag endast hade min lilla kompaktkamera (som suger), plus att mina fingrar var rätt förfrusna, men jag knäppte iaf ett kort på bästis när vi joinade kaffeklubben och värmde tassarna.



Dagens sötaste var nog iaf när älsklingspälskling köpte den här åt mig. Puss på honom! ♥
Den var dessutom massa, massa god! Jag älskar klubbor. Nom Nom Nom!



Nu ska jag/vi hoppa in i duschen och sedan blir det til att sova.. tror jag. Han ska upp jättetidigt för att jobba och jag måste plugga som i helvete massa mycket! Fy fan!

Nattprat

Sitter i mammas gästrum och letar efter något på nätet. Visste vad det var jag skulle leta efter när jag satte mig här, men nu har jag ingen aning längre. Mitt minne är prima! Så det blir mest slött surfande i jakt på någonting, eller ingenting! Är iaf glad över att ha fixat klart inför mammas födelsedag. Det är så svårt att ge något till en person som redan har allt, och lite till, men efter mycket sökande hittade jag två udda champagneglas som jag tror hon kommer uppskatta!



De är in och ut, eller vad man ska säga.. Ett glas i ett glas.
Tror de kommer gillas. Hoppas det iaf, mamma har en tendens att bara lägga mina presenter i ett hörn och glömma av dem. Precis som hon har en tendens att glömma av mig. Men men, vissa relationer kan ju inte alltid vara bra, och hon gillar ju att dricka snofsig champagne.



Jag har iaf världens mest underbara pojkvän..!
SÅDETSÅ!

För några dagar sedan väckte han mig med rosor! Hur romantiskt är inte det!? Han hade smugit upp precis när blomsteraffären öppnade, tagit altanvägen ut ur min lägenhet och sprungit iväg för att hinna hem innan jag vaknade. Kan fortfarande knappt fatta det! Han sa att vaktis som klippte gräset när han återvände gav honom en mysko blick när han klättrade tillbaka över staketet till min uteplats med rosorna i handen. Hihi!
Tror han är lite galen!




Nej nu ska jag krypa ner brevid min lilla vovve och hälsa på John Blund.
Natti natt!







Puss

Borde kanske berätta att jag skaffat pojkvän.
Var inte riktigt meningen, men det hände iaf. Man kan inte styra över kärlek!
And I like it.. and him ♥


Don't mind the squishy-face.

Bev officiellt den 15:de då pappa välkomnade honom till familjen.
*Fnitter*



Ring

Idag fick jag en jättefin ring av en jättefin pojke.
I love it!



Blir väldigt korta inlägg nowdays. Men som ni säkert fattar så har jag bättre saker för mig.
Tihi! Nu blir det tacos!
MUMS!


Update

Liten update.
Jag leker med Ling.. fortfarande.
Seriöst det mysigaste jag gjort på länge. SQUISH!

Bjuder på den här übersexy bilden. HAHA!



Ling

Har fullt upp med att leka med Ling!
Det är skitkul.
Idag kladdade jag ner honom med blå färg och sprutade ner honom med vatten.
*MOHAHA*
Jag är lite ond ibland, men det ska man vara!

Här är en bild på ling, för er som inte vet.
YO!



Mycket intressant inlägg, jag vet. Men nu ska jag knarka godis och titta på fim så har inte tid för längre utläggningar om våra onda fasoner!


Woh!



Jag ser lite konstig ut, men vadfan!
I'M OFF!


Titel?

Oj, vilken dag det har varit.
Blev väckt halv ett av min mobil som surt meddelade att jag inte fick missa min psykologtid kl 13.00. Så jag hade alltså en kvart på mig att rasta hunden, klä på mig och sedan cykla som en galning bort till psyk. Oh, nämnde jag att det ösregnade.. Perfekt start på dagen!

Väl hemma fick jag iaf en glad överraskning, ni vet skylten jag beställde från Ebay, den hade kommit! Så nu ska jag bara hitta något snyggt ställe att sätta upp den på. Men gosh så snabbt det gick. Och seriöst, den är så mycket snyggare IRL, riktigt glad över den.

Hann dock inte glädja mig så länge över skylten då jag var tvungen att springa några ärenden inne i stan, vilket inte hade gjort så mycket om det inte regnat om möjligt ännu mer än innan. Jag älskar regn, verkligen! Men inte i kombo med blåst, och inte när jag måste stressa runt inne i stan.
Plaski Plaski!
Fast lite glad blev man när jag blev stoppad tre gånger av folk på gågatan som ville säga att jag var söt. Har fortfarande inte vant mig vid det, jag menar, hur ofta stannar man en främling för att säga "ville bara berätta att jag tycker du är väldigt söt, och modig som vågar ha den hårfärgen". Speciellt eftersom att jag inte tycker att jag är speciellt söt, iaf inte mer än andra. Men inte mig emot om folk vill vara snälla. Och kassörskan inne på Yves Rocher blev tydligen helt förälskad i mitt hår, tihi!



Dock blev jag förföljd av en mindre charmig man som mumlade "naaajs" och gick jättetätt bakom mig. Sådant är så jäkla obehagligt. Inte första gången det händer, men den här gången gick det lätt att skaka av mig snubben. Vissa människor borde förbjudas...

Oj vilket långt inlägg det blev nu. Men men, ibland får det vara så. Nu ska jag städa upp lite här hemma, nattig städning är den bästa sortens städning. Och senare idag, när världen vaknat kommer Ling hem till mig för att stanna en vecka. Ska bli massa kul! Så fruktansvärt längesedan vi hade tid att umgås på riktigt!

Over and out!

Sagan Om Klubban

'

Väldigt intressant.
Nu ska jag plugga!



Age Crisis



September... Min favoritmånad, början på hösten. Löven börjar bli lite krispiga, men kylan har ännu inte strömmat in över landet. Det ljuva lugnet innan alla höststormar kommer.
Men i år måste jag erkänna att jag fasar lite över min älskade månad. Min födelsedag närmar sig med stormsteg, känns som om det här är steget ut i vuxenvärlden, men... jag vill ju inte bli vuxen! Jag vill vara liten och bekymmersfri. Visserligen tror jag inte att jag kommer bli mer vuxen än vad jag är nu, men det känns ändå i magen.
Vill vara nitton forever and ever!!

Men samtidigt vet jag att det är löjligt att ha åderskris nu. Jag är ju inte gammal, vil bara inte släppa taget om tonåren, och alla rabatter på bussen, hehe!

RSS 2.0