Nothing Special

Det är lite tomt här men är i plugglaget och världens olyckssvacka!
Jag har en inflammation i bakhuvudet som jag äter medicin mot, och idag blev det återigen en tur till sjukhuset för att få antobiotika mot en urinvägsinfektion från helvetet. (Jag hatar att vara tjej ibland) Dessutom är jag fattig som en kyrkråtta efter att både betalat massa försäkringar och medicineringskostnader den här månaden. Underbart! 

A bit empty here but I'm studying like crazy and lately I've been really unlucky!
I have some kind of inflammation inside the back of my head that I'm eating medicin to cure, and earlier today I had to go back to the hospital to recive some antibiotics for a urinary infection from hell! (I hate being a girl sometimes)
And yeah, not to forget that I'm poor as church mouse after paying all my medicins and my insurance fee. Yay!


My Angel


Bat Bag

Jag älskar fladdermöss, och jag älskar väskor. Så när jag såg den här på Ebay var jag bara tvungen att ha den. Och när jag dessutom upptäckte att den va på rea så blev processen kort!
Hoppas brevbäraren är snäll och kommer med den snart!

I love bats, and I love bags. So when I found this one on Ebay I just had to have it! And when I saw that it was on sale I went for it like a crazy person! Hope the mailman's kind and bring it to me soooon!


Monster

Det är inte ofta jag så totalt fastnar för en anime, speciellt inte när den överstiger de tio avsnitt jag brukar orka hålla ut att se. Men nu har jag hittat ett riktigt litet guldkorn! Eller litet och litet, 70+ avsnitt, men ett guldkorn likväl. Serien heter Monster och jag rekomenderar den starkt! Även om du inte är ett stort fan av anime så kommer den nog uppskattas. Väldigt cinematisk och jag glömmer titt som tätt av att det faktiskt inte är en spelfilm!

 

Storyn är ganska komplicerad, och jag vill inte avslöja för mycket, men för att göra historien kort så handlar det om en ung doktor, Tenma. Han räddar livet på en patient som visar sig vara en psykotisk mördare och det startar en kedjereaktion av mord, hemlighetsmakeri och lögner. Fast besluten att rätta till sitt misstag så ger sig Tenma ut för att hitta mördaren, men kommer över otroligt mycket mer samtidigt som mysterierna kring allt bara tätnar.

 

Det hela utspelar sig i Tyskland med omnejd efter att muren fallit och för mig som älskar psykologiska filmer så är den perfekt. Full av nertystade barnexperiment, undangömda kulter och underjordiska organisationer. Dessutom ett stort plus till musiken!

 

 

A short review of the awesome anime "MONSTER".
I'm not a huge fan of anime but this is art! Such a good and catching story.

Sooo... WATCH IT!

 


Cozy Stuff

Igår spenderade jag en underbar dag med snyggaste tjejjen i stan ♥ (bortsett från Bianca såklart, hehe). Vi fikade pratade, shoppade och pratade lite till. Väldigt mysigt med andra ord! Och jag hittade de fluffigaste tumvantarna jag någonsin sett! Gosh precis vad jag behövde, nu får det gärna bli iskallt ett litet tag så jag kan använda dem.

 

Yesterday I spent the day with gorgeous Jenni and we had a wonderful time. We talked a lot over a cup of coffe, did some shopping and talked a lot more. She's just so amazing ♥ And I found the fluffiest of mittens, gosh just purrrfect. So now I would like the weather to get alot colder so I can use them, right now it's not even frosty outside!


You can find Jenni/ Iva Insane here ➜➜ http://ivainsane.wordpress.com/Paintings

Kommer ni ihåg tavlorna (HÄR) som jag köpte för att bra tag sedan? Well, kom på att jag helt glömt av att visa hur otroligt tjusigt det blev när de väl kom upp. Jag är jättenöjd! Mitt långa sökande efter snygga tavlor ovanför soffan är över.

Remember these paintings (Here) that I bought a while back? Well, I never got to show the final result to you so here it is! I'm
ecstatic! It turned out so good and finally my long search for beautiful paintings to hang over my sofa is over.


WanderlustJag har varit stilla för länge. Måste fly landet lite snart känner jag. Hoppas det går ihop med ekonomin bara!

I've been still for too long. I need to travel, to take a vacation abroad. Hope it goes together with my economy...!

I'm gonna CRY!

Jag vill gråta! De här konstverken av Kate McDowell är så extremt underbart vackra och jag kommer antagligen aldrig äga en. Speciellt förälskad är jag i den översta, kaninen. Finaste jag sett på länge, länge! Åh säger jag bara!

I want to cry! These sculptures by Kate McDowell are so extreamy beautiful and I will most likely never own one.
My favourite's the bunny. Prettiest thing I've seen in a long, long time. Gosh!

Piercings & Tattoos

Börjar det nya året med att ta upp en av punkterna ni bett mig skriva om, nämligen:
  • Mina bodymods och framtida planer

 

Först och främst vad jag redan har. Vilket faktiskt inte alls är särskilt mycket. Har alltid varit väldigt försiktig när det kommit till bodymods av alla slag. Har inte velat sluta upp missnöjd för att sedan sitta med ett missprydande ärr eller liknande. Men här är listan iaf, uppifrån och ner bortsett från tatueringar.

 

-Fem stycken piercingar i öronen

-Ring i septum (min första bortsett från öronen)

-Stav i Tungan

-Två Dermal Anchors vid nyckelbenen

-Ringar i båda bröstvårtorna

-Stav i naveln

 

När det kommer till piercingsdelen är jag ganska nöjd som det är. Planerar att sätta en till i tungan och möjligt några fler dermals vid nyckelbenen. Kanske blir ett par hål till i öronen med, men det återstår att se.

Fler ideer finns dock på tatueringssidan. Än så länge jag har bara tre stycken men har så många fina planer som ligger och lurar. Det är egentligen bara ekonomin som har förhindrat det hela.  Vill dock inte avslöja mina framtida designer, men jag kan iaf säga att de involverar mitt favoritdjur: Fladdermöss!
Dessa har jag nu:

 

 

 


Long Story Short:

It's about the Piercings and tattoos I've got at the moment, and my future plans for more. When it comes to piercings I'm quite happy with what I've got, but I'm planing fore some more Dermal Anchors and mabye one more in my tounge. So this is what I already have:


-Five in my ears

-Septum: a ring

-Tounge

-Two dermal Anchors under my collarbones

-Both nipples: rings

-Bellybutton


But on the tattoo-side I have loads of yummi plans! Don't really want to spoil them yet, but I can say that they involve my favourite animal - Bats! You can see my present darlings above.

 


RSS 2.0