Update

Jag är frånvarande men har mina orsaker.
Dundersjukan håller i sig! Mina ögon slemmar, min nos slemmar och halsen slemmar. Jag har inget smaksinne, öronen värker och snart hostar jag upp mina lungor!
Oh yes jag är sexy!!
Gömmer mig från omvärlden och försöker kurera mig så bra det går.
En av mina närmsta vänner har bott här i några dagar för att hjälpa mig med Bianca och matlagning, tack och lov för det.
Återkommer iaf när jag börjar leva lite igen!

Säger bara en sak, tack gudarna för sims 3. Utan den underhållningen hade jag gått under!Sjuk


Mysbild


Har precis varit ute med Bianca. Har mest låtit henne springa lös uppe vid vår träningsplats då jag var alldeles för död för att gå någon lång promenad. Har legat med feber i ett par dagar, verkar som om förkylningen jag fick i Arvika bestämt sig för att vara en riktigt seg jävel, men eftersom Bianca ändå måste få röra på sig så har de dubbla fotbollsplanerna fått vara min räddning. Och lillgumman verkar gilla att springa omkring och jaga småkryp.

Annars är dagarna väldigt sega, jag ligger mest och febersover med Bianca ihoprullar vid min hals, spelar tvspel, flyffar och sover ännu mer. Längesedan jag var såhär sjuk, och fy fan vad segt det är.
BLÄ!Leopard

Att min dator irriterar mig till max är ingen nyhet här i bloggen, och idag ominstallerade jag den för hundrade gången. Enda skillnaden är att den här gången fungerar det! Oh yes, jag är väldigt happy. Så happy att jag beställde hem Leopard för datorn som en liten present till moi. Har tänkt göra det länge, men sedan Sims 3 kom ut så har det blivit mer aktuellt. Så nu är både Leopard och Sims 3 mitt!♥♥♥♥

Arvika Del : 3

Först och främst vill jag säga att vill man se mer mingelbilder och allmänt tjafs från Arvikafestivalen så kan man alltid kolla in min bilddagbok HÄR. Var rätt flitig med kameran.Dags att fortsätta med del tre då!
Efter Welle Erdball så var det tid för signering. De var grymt trevliga! Väldigt publikvänliga och svarade mer än gärna på diverse frågor på starkt brytande engelska. Enda problemet var att medan Welle signerade mina grejer så började det regna. Inga små, milda drppar heller, utan en total regnvägg som vällde ner och allt blev dyblött på bara ett par sekunder!
Det såg ut som om jag duschat med kläderna på och det rann turkosfärgat vatten från mitt hår och färgade hela min rygg! Dumma toning!Dock glömdes de blöta kläderna då det drog ihop sig för det jag väntat på sedan arvika först släppte infon:
Depeche Mode
Ställde mig framför scenen långt innan spelningstid för att få en bra plats, och tur det då det fylldes på snabbt som bara den. Både av trevliga typer jag spenderade mycket tid att prata med, och fulla jävlar som försökte tränga sig före! Fy fan för den packade kärringen på 40 + som försökte komma längst fram genom att säga att hon jobbade för expressen, vad fan lixom!
Tack o lov hade jag en jättesnäll kille brevid mig som tog hand om henne, och dessutom skyddade mig från de värsta smällarna under hela spelningen. Och det behövdes då publiken var helt jävla mongogalen! Man flög som en vante, men det var helt ljuvligt att se Depeche igen!De var lite sega i början, de nya låtarna är inte de bästa (bortsett från Wrong), men andra halvan var magisk!! Bara massa gamla godingar som fick hela Arvika att jubla! Bästa låtarna var Question of time och Personal Jesus enligt mig, två klassiker jag inte kan få nog av ♥♥♥♥
UNDERBART!
Så nu kan jag med stolthet säga att jag har sett Depeche tre gånger ♥


Arvika Del : 2


Jag och *kommer-inte-ihåg-namnet-på*
En av de få bilderna som jag hittade på mig under själva festivalandet!


Det var jag mot vädret kändes det som! Hela området kokade av hetta när jag kom dit, men under Welle kom regnet med en farlig fräs. Trodde nästan tältet över scenen skulle braka ihop!! Men det höll och Welle Erdball framförde en helt fantastisk spelning! Har fan aldrig dansat så mycket, plus att det blev en hel del bra bilder!

Och som vanligt är det copyright på allt!

Alltså det var så jävla magiskt! Och när de första tonerna till Monoton und Minimal rang ut började hela tältet gunga av den dansande publiken! Stod bredvid ett gäng galna tyskar och vi shakade loss som bara den!

Och Welle Erdball sparade inte på krutet. Helt plötsligt dök de upp på scen med ett gång enorma ballonger som de lät studsa ut publiken!
Klicka för större bilder:

Konfetti!! Jag älskar konfetti ♥

Blir mycket bilder, men det får ni stå ut med.
I nästa inlägg kör vi upp Depeche Mode. WOH!


Arvika Del : 1

Så, nu är jag relativt utvilad, dessutom har jag gosat med Bianca i flera timmar! Hon var så glad när jag hämtade henne på hundhotellet, och allt har gått jättebra enligt personalen. Min lilla vovve ♥Arvika var underbart!!
Helt magiskt, och jag har jättemånga bilder med mig hem. men för att inläggen inte ska bli alltför långa så delar jag upp det hela.

 
På väg till Arvika, pepp som fan och förälskad i min tungpiercing som ser ut som ett piller.

Dissade tält och camping för att ta in på ett vandrarhem, strax utanför samhället, och så här i efterhand är jag rätt glad för det. Efter ett par regnskurar var hela campingområdet lervälling!
Nåväl, kvällens planering för själva festivaområdet var Röyksopp och NIN. Glömde dock helt bort kameran under Röyksopp då jag istället umgicks väldigt mycket med en extremt flörtig Norrman. Men grymt var det iaf!

Nin var bättre än väntat! Lite tråkiga låtval men det var inget fel på krutet! Trent välte sin synth över scenkanten och startade kaos, folk svimmade till höger och vänster (har seriöst aldrig sett så många bäras ut!) och de stackars scenarbetarna fick inte vila en sekund då Trents mic envisades med att välta efter lite för våldsamma rörelser.

Dagens bästa var dock det plektrum jag fick från Trent. Förvandlades till en liten löjlig fangirl då och började dansa som en toka. Värd avslutning på festivalens första dag!
 ♥ ♥ ♥ ♥Hemma

Hemma från Arvika!
Helt slutkörd och mörbultad, men lycklig.

BRB
Nu ska jag sova!IIH!

Nu fixas det sista inför resan.

ARVIKA HÄR KOMMER JAG!Oh, btw! Jag har lyckats med årets första dopp! Iskallt i vattnet, men ändå skönt.
Dessutom var Bianca med och badade. Lilla sötbollen är ju riktigt duktig i vattnet. Och när jag lyfte upp henne fortsatte hon med sina små simtag i luften ♥
RSS 2.0