Update

Vill vara hos pojken nu.. Han ringde innan och det lät som om han verkligen behövde en kram.. eller hundra. Ska hoppa på tåget om en liten stund och hoppas att det kör snabbare än vinden.

Men än är det en timma kvar tills avgång så jag sysselsätter mig med att plocka undan och städa upp. Tycker om att återvända till en ren lägenhet och nu när jag ändå har lite tid över så... Dessutom ska hyresvärden kika in och fixa min fläkt.. Vill gärna ge intryck av en mysig lägenhet.
And besides så ser det ut som om någon blivit slaktad i mitt badrum.. blod överallt! Okej inte äkta, men ändå. Nu är iaf dräkten helt klar! Så klar den kan bli för packningen iaf.


Idobild

Fick en idolbild skickad på mailen idag.
Tack så mycket era sötisar ♥


Preparation

Precis hemkommen efter simträning. Helt underbart skönt att få ta i ordentligt igen, så nu sitter jag här med spaghettimuskler och klorsvidande ögon. Men det hör till! Ska strax in i köket och leka kock, magen brölar på som bara den, så det är nog verkligen dags för något ätbart.

Annars så har det varit full rulle här. Var iväg in till centrum för att fixa det sista inför klädseln på Halloween. Har bytt ut min idé två gånger nu.. hehe känns rätt knepigt. men den första var för dyr, den andra för tråkig.. Men nu är allt fixat, för tredje gången gillt! Mohahahaha!
(Behöver jag ens säga att jag äskar Halloween)
Dock var det så lagom kul inne på buttricks.. Det var seriöst packat med fok. Man kunde inte röra sig som enskild person, utan alla flyttades runt som en sammansvetsad massa. Inte alls pepp att behöva stå och vänta på velande människor som provade dräkter, medan jag endast var där för att inhandla en liten sak. Ah well....
Skönt att allt är klart, och fy farao vad jag längtar! Ska ju egentigen inte ha dräkten förräns på lördag, men eftersom jag ska sitta på tåg i flera timmar imorgon funderar jag på att liva upp stämningen lite i kupén och resa utkädd redan då! Hihi, skulle vara awsomeness.



Nejfan, nu blir det maaaaaat!


...

Pojken är sjuk och jag sitter ensam, hungrig och kall i soffan.

Eller riktigt ensam är jag ju inte, för nu fick jag en liten blöt puss på handen, som en påminnese om att "Jag är faktiskt här vid din sida, och jag tänker inte lämna den".
Tack skyarna för Bianca säger jag bara! Hon är verkligen bäst på att ge sällskap och tröst när det behövs. Vad vore jag utan henne egentligen?
Vill nog inte ens tänka på det.

Vovvekärlek ♥






Det blev bättre!

Det blev en bättre dag!
Och den är inte ens slut.

Snart ska pojken o jag sätta oss framför Nightmare on Elm Street. Han har en box med alla filmerna så det blir marathon. Och dessutom har han införskaffat massa gottgott till ostbricka. Kan inte mycket bli bättre.


A Very Bad Day

Fy fan vad jag hatar den här dagen.
Vet att jag är gnällig just nu, men hade ni varit i min situation hade ni nog med hatat den.
Det har bara varit en sådan där dag då allt varit "a total waste of life".

Just nu vill jag bara ha någon som orkar ta hand om mig.
Och någon som kan trolla fram mat åt mig, för herregud vad hungrig jag är. Vet att jag borde laga mat själv. Men jag orkar faktiskt inte idag! Så antar att jag får gå hungrig igen. Hej jag är fail som inte ens orkar laga mat. Visst att jag skulle kunna kila till grillen, men ärligt talat är jag så trött på deras feta mat just nu att jag antagligen skule spy av bara lukten. Avskyr att behöva lägga mig på fastande mage. 


Dessutom längtar jag hem.



Som sagt, en helt otroligt dålig dag.
Hoppas det blir bättre imorgon!


Games

Soooo, återigen en spelnatt. Dock kanske inte den mest lyckade för mig. Först var jag så otroligt uttråkad att jag ett tag trodde jag skulle dö av tristess. Inte för att spelen i sig var dåliga.. Men ändå. Man kan antagligen inte alltid ha kul, även om det är meningen med spel.
Tristessen släppte iaf med tiden, men utbyttes istället mot en extrem trötthet. Slutade med att jag satt och skakade av kramper och illamående, men tydligen måste men lära sig ignorera kroppens tecken på total utmattning.

Blev iaf introducerad för ett nytt spel: Descent. Men eftersom jag mådde så jävla dåligt kunde jag inte alls uppskatta det. Var mest en ren plåga att hålla ögonen öppna. Jag brukar inte ha svårt att vara uppe en hel natt, men till saken hör att det här var min andra helt sömnlösa natt under veckan, plus att två passerade nätter spenderats med endast minimal sömn.  Så long story short.. Istället för att vara kul underhållning var det en natt av tortyr.


Spelplan för Descent


Mig Äger Ingen

Ska snart lägga mig och somna om, men tänkte bara göra en snabb uppdatering här.

För ett par dagar sedan var jag iväg på Västerås stadsteater och såg "Mig äger ingen". Riktigt bra faktiskt! Bättre än vad jag trodde. Det är helt enket svårt att inte bli berörd på något sätt, specielt för mig som känner igen mig i flera delar. Okej pappsen är ju inte alkoholist osv.. Men jag är så otroligt införstådd i Åsas sätt att se sina förädrar, och att försöka räcka till.



Det är också svårt att sitta oberörd när man ser pappan förfalla, djupare in i alkoholismen, ensam och olycklig. Ja det är svårt att faktikst inte snyfta till över hur han gång på gång försöker finnas där för sin dotter, göra henne lycklig, även fast orken inte finns kvar.

Nu kommer jag dock snart somna sittandes, så lika bra att lägga av med skrivandet.
Det är helt enkelt en väldigt känslosam pjäs, som jag personligen skulle rekomendera alla att gå och se.


One more...

Ja en bild till, på mig och lillskiten. För självklart var hon med inne i stan!
Enigt mig ska ju vovvarna följa med så mycket det går, och Bianca tycker om att åka med på äventyr. ♥



Och hon är en riktig liten folkmagnet! Varje gång vi går ut får jag höra hur söt hon är av främmande människor. Men den här turen i centrum var extraordinär. Det stannade folk till höger och vänster. Visserligen ville många av dessa berömma min och Cissis stil, men den största delen ville gulla på lillskiten.
Min älskade sötnos.

Och sedan vi kom hem har hon legat avdäckad i min säng och snarkat förnöjtsamt.
Tihi!



A day with a Friend...

Helt sjukt bra dag, trots mina två timmar av sömn.
Åkte in till stan idag igen för att träffa Cissi. Shit vad längesedan det var jag såg henne, och jag minns knappt när vi senast tog en ordentlig fika. Fattar inte varför vi alltid är så sega med att få tummen ur, för vi har ju verkligen trevligast evah när vi umgås.

Iaf så passade jag på att klä mig Lolita dagen till ära. För en massa år sedan introducerade jag henne för denna klädstil så jag tyckte det var ytterst passande. Så jag letade upp en septumretainer (lolita med piercing är oftast inte snyggt) och en svart peruk, drog fram mina underkjolar och slank in i en av mina favoritklänningar. Toppade av det hela med en liten söt hatt.


Resultatet

Och sedan bar det iväg! Jag och Cissi hittade ett jättemysigt litet café inne i nordstan som jag aldrig brytt mig om att kika närmare på innan, vilket är förvånande, för det var verkligen jättebra där! Vet inte hur länge vi satt och pratade, men timmarna bara flög iväg!


Älskar den här bilden som cissi knäppte, den känns så galet rätt på något fel sätt ♥

Vi hann även med att ta en ordentlig tur på stan, men det enda jag införskaffade var nya saker till naglarna, måste hålla lite i pengarna nu. Läkarbesök är dyra!
Men det är alltid kul att fönstershoppa! Hittade faktiskt ett par riktigt snygga vinterskor (är i stort behov av) men de kostade 1,400.. Kände inte riktigt att jag hade lust att betala det när jag precis pungat ut för min datareperation.
Jaja, får se nästa månad!

Nu ska jag packa! Imorgon bär det av mot Västerås igen, och på kvällen blir det Teater!
Avslutar med en söt bild på Cissi herself.


Mac

Jag är riktigt stolt över mig själv!
Fick gjort precis allt jag skulle göra inne i stan idag, plus lite till. Vilket känns tiptop. Och nu sitter jag här med en fullt fungerande dator igen. Nytt batteri och allt. Älskar att vara inne på Macforum, det luktar så gott, är så stilrent.. Jag menar, ingen kan väl säga emot, för när det kommer till design är mac alltid ett steg före.



Snubbarna inne på service var dessutom jättetrevliga och så småningom traskade jag ut genom glasdörrarna med min lilla påse, innehållande vad ni ser ovan.

Oj herregud! Min alarmklocka ringde precis och i någon sekund stirrade jag lamslager på den tjutande mobilen och undrade över vad i helvet jag missat nu då. Dock inget allvarligt. Tvättid... Jaja, bara att masa röven ner till tvättstugan då antar jag.

Update

Det har varit en sådandär perfekt söndag. Vakna sent, långpromenad i höstsolen med vovve, pannkakor till middag och långdusch med allt som hör till inom skönhetsvård. Ja ni vet, raka benen, fila fossingarna, peeling osv.
Känner mig verkligen fresh deluxe nu!
Och lukta gott gör jag med. Jordgubbscreme bandat med lite körsbär. Nom Nom Nom!

Nu fattas det bara att jag kan klura ut hur i hela helvete jag ska ta mig förbi en massa vakter utan att bli skjuten!
Ja, i Batman då såklart. Här omkring finns inte såvitt jag vet, vakter som vill skjuta mig, hehe.


Jag och lilllskiten myser i solen.

Lillskiten



Bebis och jag har just varit ute på långrunda. Älskar att höra torra löv prassla under skorna när man traskar fram. Frisk höstluft. Underbart! Promenaden blev lite längre än vad jag planerat, men det var verkigen jätteskönt att komma ut, speciellt eftersom jag ägnat hela långa dagen åt att halvsova framför tv-serier. Och Bianca hade inget emot att traska på en ordentlig runda heller. Fast, sedan när vill hundar inte gå långpromenader?

Men det märks att vintern är på väg, jag måste bylta på henne mer o mer för varje gång vi ska ut verkar det som. Sitter just nu och letar efter en tjock, härlig vinterkappa åt henne. Gärna i flis. Hittade den här på ebay, och det kliar verkligen i fingrarna.



Gillar att den är i "täckesmodell" plus att den är fodrad med mjukt fluff.
Ska nog faktiskt klicka hem den, inte det billigaste på marknaden, men det känns som om det inte spelar så stot roll med pengar när det kommer till min lilla prinsessa. Och hon behöver ju verkligen något tjockt till vintern!


Lilla snuttan ligger tvärs över mina ben och sover. Hon är så underbart söt.. Lite löjligt, men jag kan verkligen inte få nog av min hund! Verkigen helt otroligt hur en sådan liten varelse kan betyda så ofantligt mycket.. Kommer nog aldrig sluta förvånas över detta faktum.





Något annat som är otrolig är att det redan gått en månad för mig o pojken. Känns kluvet, för å ena sidan känns det som om jag känt honom i en evighet, men å andra sidan känns det som om vi inte varit tillsammans mer än någon vecka. Tiden går snabbt när man har roligt antar jag! Hihi ♥

One month down, eternity to go.

Explosive

Mitt laptopbateri exploderade.
Och nej, det är inte så ovanigt som det låter.. eller som jag trodde. Men det har iaf orsakat en relativ datorbrist för min del. Så ursäkta frånvaron, men nu är jag back on track.

Dessutom är jag äntigen hemma igen.
Har bott i Västerås i över två veckor, och trots att jag inte vantrivs där har jag en extrem trygghet i min egen lägenhet som jag altid längtar tillbaka till. Vet inte riktigt vad det är, men jag älskar verkligen min lilla lägenhet. Den är så mysig!
Dock så har min hemresa orsakat andra saker, nämligen längtan efter pojken. Men men...



Jag har iaf kunnat roa mig utan dator ett litet tag. Fick ju trots allt ett eget batmanspel (har snyltat på pojkens innan) i försenad födelsedagspresent av Jojjo, så nu spelar jag för fullt! Mohahaha!
Ska nog ta o fortsätta spela nu, svårt att sluta, det är spännande.


Vildhjarta




Ja, av bilden att dömma så kan nog rätt många gissa vad jag pysslat med.
Jamen såklart... spelat rollspel!

En het okej sysselsättning enligt mig. Fick prova på att spela tjuv denna gången dessutom, något jag aldrig gjort. En liten halvlängdsman till tjuv. Mohahah! En riktigt okej karaktär.

Blir mer spelande inom en snar framtid, men nu ska jag ut o gå med lillskiten.


Presenten

En resa till London, mitt älskade London.
Biljetter till Phantom of the Opera, de bästa patserna, uppe på balkongen.
Det var pappas present till mig.

Jag dog av glädje




RSS 2.0