Lost And Found

Brist på inlägg? Ja!
Brist på tråkig förklaring? Nej!


Jag har nämligen spenderat de senaste dagarna med att jaga min laptopväska fram och tillbaka över Sverige. Jo för när jag gick av tåget i Örebro sent i lördags så gjorde inte min väska samma sak, utan fortsatte upp till Stockholm.
Jag fick smärre panik, min macbook pro, Ipod, husnycklar, mediciner och diverse viktiga papper borta! Ringde kundservice snabbt som tusan och efter mycket väntan och nervöst illamående kunde tågpersonalen bekräfta att de tagt in den, och att jag skulle kunna hämta den under söndagen. Dvs hämta den i Stockholm! Lagom kul när man precis spenderat fem timmar på ett tåg, men men. Jag bet i det sura äpplet och beställde nya tågbiljetter och tidigt på söndagen tuffade jag iväg. Det var sagt att väskan skulle finnas tillgänglig för mig att hämta i resebutiken från klockan nio, så jag hade gott hopp. Men tror ni att jag fick en väska med mig hem? Näää...
Visade sig att han som tagit med sig väskan från tåget lagt in den på hittegods istället och att den alltså var inlåst till måndag, utan chans för tidigare öppning. Jag blev sådär lagom glad, jag behöver mina dagliga mediciner, men det hjälpte ju inte att jag bönade och bad om hjälp. Slutade med att jag skeppades runt mellan olika anställda i resebutiken under två timmar, men fick ändå återvänta tomhänt till Örebro, dock med ett löfte om att jag skulle få ett samtal under måndagen om att synka ett tåg till Örebro med upphämtning av min väska. Måste jag ens nämna att jag var måttligt road över att ha förstört min söndag med att åka en jävla masa tåg, och bli omkringskickad på Centralen?
Anyway, efter mycket väntande under måndagen fick jag iaf ett samtal, (dock inte förrän jag kontaktat dem) och klockan 17.05 kunde jag med lättnad ta emot min väska i Örebro!

Jag undrar dock varför Sj:s personal inte sa med en gång att de faktiskt kunde skicka väskan på detta sätt till mig!? Var det ett sätt för att få in mer cash via de biljettpengar jag var tvungen att lägga ut på stockholmsresan?

Och sist men inte minst, inget av detta hade varit möjligt utan min underbara pappa! Det var han som pressade sj att faktiskt skynda på hjälpen. Det var han som fick dem att inse hur akut detta faktiskt var med mina mediciner.  Annars hade jag väl fått åka upp till Stockholm igen för att försöka få ut väskan, eller ännu värre, fortfarande suttit här utan den.

Jag har stått ut med mycket från sj, dubbelbokningar, lååånga förseningar, borttappade bokningar, ignoranta konduktörer och sunkiga vagnar, men detta tar ändå priset. Snälla Världen, ge Sverige ett nytt reseföretag som kan konkurrera med SJ!!




Update



Igår var jag iväg på möte ang en kommande fotografering.
Allt gick bra, mycket trevlig fotograf och jag tror att vårat sammarbete kommer kunna bli riktigt skoj.
But first things first, på lördag åker jag till Örebro för att hälsa på mamma, och efter det drar jag vidare mot Västerås! Kommer dessutom göra en liten tur till Stockholm, då det var grymt länge sedan jag var i huvudstaden. En hel del resande med andra ord, men det ska bli skoj, krama på pojken, träffa vänner och även medverka i en fotosession eller två, pepp!


Design

Ni får ursäkta att det blir lite rörigt här. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken bakgrund jag vill ha på bloggen atm, därav att det byts hela tiden. Har visserligen en designblogg där jag testar allt först, men var så vansinnigt trött på den gamla så jag slängde upp den här, halvfärdig. Ah well.


Bwahaha


HAHAHAHAHA, JAG KISSAR PÅ MIG!

Och ja, vi kan alla bortse från att klockan är mitt i natten, och att jag är överdrivet lättroad när jag är trött...

Och nej, jag förstår verkligen inte twilight-hysterin. Tacka vettja riktiga vampyrer som inte glittrar i slolen.


 


Shoes

Titta vilka mysiga vinteskor från Iron Fist mamma köpt till mig. Hade ju en liknande modell, samma märke, förra året och trots min avsky för uggs så faller dessa mig i smaken. Varma är de dessutom!
Jag brukar alltid vara världens mest sega människa när det komer till att införskaffa vinterkläder, men i år är jag faktiskt förberedd! Nu kan vintern komma, eller nästan iaf, vill gärna få hem skorna först...


Cake

Idag blev det tårtkalas hemma hos Em. Hon tyckte jag behövde en födelsedagstårta i efterskott så hon och hennes sambo smällde ihop en jättesmarrig skapelse med choklad och banan. MUUMS! Hihi, kände mig så bortskämd!

 


Zzzleep



Lillskiten ligger och sover, jag ligger och stirrar i taket. Efter dagens huvudvärkssovande verkar John Blund ha tröttnat på mig. Dessutom bultar fortfarande skallen. Ska nog skrapa mig ur sängen för en stor kopp vaniljte. Det brukar ha en sövande effekt på mig. ZzzZzz...
Och där tog jag priset för världens mest intressanta inlägg. WOOH!


Headache

En heldag med huvudvärk. Lovley!
Har spenderat tiden med att sova varvat med extrem pojkvänssaknad. Sådär lagom kul, det enda jag egenligen fått gjort var starten av mitt wireless. Det har legat nere ett tag så jag har fått köra med sladd (aka snubbeltrådd) genom hela lägenheten. Men idag fick jag tummen ur och ringde kundtjänst så de fick hjälpa mig starta skiten igen. Nu slipper jag stå på näsan så fort jag försöker gå till köket.


Titta vilken söt bild jag fick skickad till mig.
Så smickrande att folk faktiskt lägger ner tid på att måla av mig!




Economy

Imorgon måste jag ringa CSN. Det är nu snart tre månader sedan jag fick papper om deras godkännande av studiemedel, men än så länge har inte ett rött öre dykt upp. Detta har satt mig i lite av en ekonomisk kris. Var till och med tvungen att avbeställa min planerade halloweenkostym för att ha råd med lite mer nödvädiga saker. Inte det roligaste, men så går det när man är fattig student och inte får sina lovade utbetalningar.

Men om det nu finns någon där ute som vill göra en liten ledsen mitsukai glad igen så är det en utomordentlig idé att ge mig något, eller allt från ovanstående bild. Jag lär ju iaf inte ha råd med det på ett bra tag...


...


Poserbiatch

Puff, idag har jag lekt hemmafru, och det luktar nybakat i hela lägenheten! Härligt, härligt.
Har inte orkat baka bröd på jättelänge, men idag drog jag tummen ur och fixade ett par plåtar med härliga brödbullar.
Tror jag smaskade i mig ett par för mycket för just nu står magen i alla hörn och kanter! Tur att jag körde ett ordentligt tvåtimmarspass med lillskiten innan... Vi promenerar/leker ute lite extra nu, man får passa på medan det fortfarande är någorlunda varmt ute! Snart är det ju vintermånad.


Migrän

Har precis börjat vakna till liv ordentligt efter en av de hemskaste nätterna på länge.
Var över hos Em igår och på bussen på väg hem slog det till, migrän... Jag har varit diagnostiserad med migrän sedan jag var riktigt liten så jag är rätt van, om man nu någonsin blir det, men det här var värre än vanligt.
Så min natt har tillbringats med att spy upp lungorna, skaka okontrollerat i kraftiga kramper, driva till och från medvetande i smärta och starka funderingar på att ringa 112. Har aldrig haft ett så seriöst anfall att ambulans ens kommit på tal, men den här gången var det fan bra nära!
Usch säger jag bara!
Alla ni utan migrän, eller ni som faktiskt upplever förbättring av migränmedicin... lyckostar säger jag bara!

Nu ska jag ta och kypa ihop med Bianca och mysa lite framför tv:n. Det behövs!


Elegance II




Foto: Peter Eidenberg
Modell: Jag

 


Elegance

Foto: Peter Eidenberg
Modell: Jag

Dexter



Det är ingen som har missat att femte säsongen av Dexter har börjat va?
Och som jag har väntat!!


I Miss London

Jag saknar London. Jag saknar London. Jag saknar London!


Haha det blir seriöst alltid såhär efter att jag återvänt hem, jag vill tillbaka direkt! Får se om det kommer upp en möjlighet till en julresa, man kan ju alltid hoppas... Fast då vill jag ha med min lilla bebis!

 


Gifts

Hihi, titta vad som väntade mig när jag kom hem! Födelsedagspresenter!
Inte nog med att jag fick en skitsnygg ögonskugga av Em när jag hämtade upp Bianca och en ny stråke av pappa, hemma låg det två stora paket och väntade. Ett innehållande den gamla svartvita Addams-serien, och ett med två hundtäcken, en stickad hundtröja (perfekt för min lilla frusna bebis), massor av hundgodis + mysig filt. Dessutom presentkort HM 1000kr, Heavy Rain PS3 och Cathys Bok.
Boken har jag önskat mig jättelänge, och jag kan säga att det inte alls är en vanlig bok! Återkommer om den lite senare då den kommer behöva ett eget inlägg. Hihi!


Fourth Day: London


Sådan far sådan dotter? Sista dagen, ösregn! Men det gjorde inte så mycket, vi väntade någon timma på hotellet och knaprade chips och choklad innan det var dags att dra mot tåget till flygplatsen...


Nom nom, Pret's nya macka med falafel/sötpotatis. SMASKENS!
Flygningen hem gick riktigt bra trots stormvarning, riktigt avslappnande utan luftgropar, och med en fantastisk nedstigning över ett nattligt Göteborg.


Tre kilo övervikt på flyget men vad gör det när man återvände hem med en massa nya skönheter!
London har nästan för mycket att erbjuda ♥

Slutsumma: Min bästa födelsedag evvah!

Third Day: London


Jag och älskade papi i Regent's Park.



Vänster: Redo för äventyr! Höger: Inte en alltför ovanlig syn, jag omringad av turister... Haha! Just här så var jag i centrum för ett tiotal kameror, folk växlade med platserna brevid mig för att komma med på kort och jag stod och såg förvirrad ut. Whoop Whoop!




The Phantom: London



Höjdpunkten på resan och den bästa födelsedagspresent jag kunnat tänka mig!
Phantom Of The Opera Her Majesty's Theatre.
Pappa slog på stort, inte nog med att han förbokat de bästa platserna, på plats bjöd han på jättefin champagne som vi skålade och avnjöt innan föreställningen började. Självklart var det totalt fotoförbud i hela teatern, men här är ett litet klipp iaf. Dock måste jag säga att han som spelade Raoul under vår kväll var mycket snyggare, och att både Phantomens och Christine's röster var mycket bättre. Verkar som om vi lyckades pricka in deras bästa alternativ!

Och gosh vad bra det var! Satt med gåshud under hela föreställningen!


Second Day: London


Födelsedag i Camden där jag kunde shoppa i massor utan att betala med egna pengar!
Seriöst, kan det bli bättre?



Efter att ha introducerat papi till alla mina små guldkorn på marknaden blev det mumsig mat och ett stopp på Starbucks, där det blev kaffe med cupcakes! Nom nom nom!



BIRTHDAY-GIRL!



First Day: London


En mycket välkommen syn från tåget! Kändes lite som att komma hem igen ♥


Glad tjej @ London.

Första dagen var mycket avslappnad, lite strosande längst med oxford, fika i parken och mysig middag + te med pappa. Mycket bra start på födelsedagsresan!


...



Tillbaka i Sverige, och längtar redan tillbaka...


RSS 2.0