Pikaboo


(happy girl)

Just nu älskar jag verkligen livet.
Hösten brukar ha den effekten på mig... Och dessutom peppar jag som bara den för min och pojkens hotellmys. Måste köpa en ny "little black dress" så att jag kan vara riktigt fin när han snyggar upp sig i kostym. Åh vad jag älskar den mannen. Bara så ni vet!

OMG SHOES

Måste bara visa mina nya älsklingar som jag införskaffade under fredagens shoppingtur. För att vara ärlig så har jag kikat på dem i flera år, men det har lixom aldrig blivit av att de fått följa med mig hem. Men i fredags blev jag erbjuden rabatt och då slog jag till. Och gosh vad glad jag är över det! Fanns bara ett par kvar i stl 37, och de är verkligen de skönaste skor jag äger ♥


Dermal Anchors

My new babies ♥

Happy Girl

"Everything's coming up Milhouse"
  • Tavlorna är inlämnade hos glasmästaren
  • Köpte skor jag drägglat över jättelänge extra billigt med CSN-kortet
  • Har äntligen tagit dermal anchors
  • Ska snart lägga en order på Odium för bla mina vinstpengar (hårtävlingen)
  • Har mat på väg hem från English Shop
  • Idag kommer bästa Issa hem.
  • Ska köpa en ny mac nästa vecka
  • Har fått hem blekning och färg så att utväxten kan utrotas!
  • Snart kommer jag få in en hel del extrapengar från sommarjobbet.
  • Och... Det är helg FFS

YAY

Mina tavlor kom idag! Eller än så länge är det ju bara målat papper, men imorgon ska jag in till glasmästaren för att få dem inramade, och sedan blir äntligen min tomma vägg ovanför soffan pyntad!


Bwahahaha! Ofixad flicka direkt från camen, oh vad charmigt!

Btw.. Nu är hösten verkligen på väg. Det känns i luften och oooh vad jag älskar det. Hela min kropp lever upp.
Jag mår verkligen bäst på hösten ♥

Gothia Towers

Ni som följt min blogg ett tag kommer nog ihåg att jag blev lovad en londonresa av min pojke för att fira våran tvåårsdag. Nu börjar dagen närma sig men av diverse anledningar så blev själva resan inställd. Men eftersom han är allmänt underbar så har han fixat om och oj vad jag ser fram emot det hela!
Han har bokat rum på Gothia Towers i Göteborg. Och inte vilket rum som helst utan Sky Executive med VIP.
Jag har alltid velat bo där och nu ger han mig två dagar av ren lyx. Fick dessutom veta att han redan bokat upp både frukt, choklad och blommor till rummet, min lilla pojke ♥


Bara för att jag älskar bilden även om det är halvtaskig kvalité, mina två hjärtan!


Diddelidum

HEMMA!
Efter tre veckors arbete i Västerås är jag äntligen tillbaka i min egen lilla lägenhet och jag ligger och myser i sängen med en ypperligt nöjd vovve. Ska snart dra mig in till köket, koka en kopp te och sedan packa upp lite småsaker innan jag ramlar ihop av trötthet. Kommer dock bli lite weird att inte somna med pojken, man vänjer sig efter tre veckor... Fast... Det är ju faktiskt rätt skönt att ha sängen för sig själv (läs med vovve).


Seriös flicka och poserdog på tåget hem..


Lördag / Kreativ Titel

Officiellt färdigjobbad för den här sommaren!
Gosh vad skönt!

Drog med pojken på stan för att äta gott och shoppa loss lite. Sådant man kan göra när man vet att det snart pluppar in en del pengar på kontot. Yayness! Hittade en hel del fint dessutom. Skämde bort mig med nya skor från Scorett, ett par sneakers med svart spets och sammetsdetaljer, jättesöta och allmänt underbara. Sedan blev det även lite heminredningsjox, kläder och en turkos (♥) vattenkokare. Glad flicka helt enkelt. Och som extra kryda på det hela så har jag även en glad pååjke här med. Även han köpte (brutalt snygga) skor och lite saker till sin lägenhet som han blev väldigt nöjd med. Kan inte bli bättre helt enkelt. Nu är det dessutom snart lördagsmys... om det så är det sista jag gör!


Mobilbild i väntan på bussen till stan...


Vildhjarta



Spelat Vildhjarta (Drakar & Demoner) sedan i fredags. Helt awesome rollspel, men så spelade jag ju också med en bunt awesome människor. Sju personer + SL. Jag kommer alltid vara mer av ett tvspels-freak... men lite rollspel då och då är minsann aldrig fel.


Tavlor

Idag har jag äntligen fått tummen ur och klickat hem två tavlor till vardagsrummet. Jag har kikat på dem rätt länge och jaa... nu var det helt enkelt dags. Det är två profilbilder målade av konstnären Charmaine Olivia. Kommer passa så perfekt ovanför soffan, speciellt med tjocka, svarta ramar. Love it!


Playtime

En liten busvideo från när Tyson och Bianca lekte senast.

 


Love

Lördagen blev en väldigt mysig dag full med kärlek och löjligheter.

Slemmigt värre... ♥

 


Work

Jobba, jobba, jobba, jobba, soooova.
Jobba, jobba, jobba, jobba, soooova.
Jobba, jobba, jobba, jobba, soooova.
Jobba, jobba, jobba, jobba, soooova.
Jobba, jobba, jobba, jobba, soooova.

Ja så ser min vardag ut just nu... Kör på för fullt, klirr i kassan. Whoop Whppo!


RSS 2.0