A Lovely Day



Bestämde träff med min underbara Cissi, och tillsammas hade vi en helt perfekt dag! Började med att köpa med mat från Yammy och placera oss i parken. Där fick hon en försenad födelsedagspresent och Bianca gav henne en födelsedagspuss.


Glada flickor ♥
Efter maten blev det lite snabb shopping av div nödvändiga saker så som badmadrasser, strumpbyxor och korthållare.


Sedan pluppade vi tillbaka till parken med glass! Jag tog kulglass med melon och blåbär, min favorit!
(Bianca approves)


Ehum.... Två sötnosar och en.. blå mupp!


Vi passade även på att knäcka ett par cider och mitt i allt kom det två trevliga killar och joinade oss. Vi hade väldigt mysigt, drack, pratade och bara njöt av kvällssolen. Jag älskar verkligen sommar i Göteborg!




I Love you.
My Sister from another Mister
Tack för en underbar dag!


Trevlig Onsdag

Bildregn från i onsdags då jag lite oplanerat drog in till Kinna och träffade ett helt gäng med trevliga typer. Många gamla gymnasievänner och en del nya ansikten. Mycket trevligt. Efter att vi ätit drog dog jag och Issa hem till mig för att låta vovvarna leka och spela LBP. Har ett jättesött filmklipp på doggisarna men det kommer upp lite senare ♥



Jag behöver väl knappast säga hur mycket jag tycker om den här bilden. Trötta sötnosar efter bus.


Våra ögonstenar. Issa med Tyson, och jag med Bianca.


Let's call it.... Art

Så den senaste tiden så har jag fått flera requests på att visa det jag tecknar. Det är inget jag brukar göra då det egentligen bara är kludd som inte är varken genomtänkt eller snyggt. Men idag känner jag mig extra snäll (läs har inget annat att blogga om) så här är lite av... kluddet.





Something.. Something.. Something..

Knarkar Little Big Planet. Världens bästa tidsfördriv, speciellt nu när jag är mitt inne på att bygga egna banor! Skulle dock gärna ha någon här att spela med (Issa kom hit). Det är ett spel som verkligen bara blir roligare ju fler man är. Nu är det dock spelpaus då magen kurrar. Ska ge mig ut i köket och starta upp en vegetarisk gryta. Lite som korvstroganoff har jag tänkt mig. Får se hur det går...


Längtar



Oh vad jag längtar efter att min nya pärla ska dimpa ner hemma hos mig ♥

New Design

Som ni ser är det förändringar på bloggen. Inte riktigt klart än men det är inget som är väldigt märkbart.
Tyckte iaf att det var dags med en ny design. Enjoy!

Och vill dessutom också påminna om att ni som inte har blogg och ställer frågor till mig får svar i kommentarsfältet.

...

Mina tankar går till Norge och alla jag känner där.


Tio Punkter

Har inget roligt att skriva om, så här kommer tio onödiga fakta om mig:
  • Mitt mål när det kommer till jobb är att bli veterinär och sedan lägga på fysisk och psykologisk terapi för djur.
  • Jag är fullkomligt besatt när det kommer till The nightmare Before Christmas.
  • Jag bryr mig i allmänhet mer om djurs hälsa och livskvalité än att människor svälter och dör i världen.
  • Jag har haft fladdermus som ett favoritdjur sedan jag var runt fyra/fem år.
  • Jag älskar att pyssla i trädgården. Just nu har jag bara en liten uteplats, men den är iaf väldigt välskött.
  • Är otroligt svag för fantasivarelser med vingar och/eller horn. Änglar, pegasus, enhörningar, älvor eller demoner.
  • Min pappa är en av mina närmsta vänner.
  • Om man bläddrar på min Ipod kan man hitta både Lily Allen och Amy Macdonald inklämt bland all synth.
  • Har aldrig varit så stolt över något som jag är över  Bianca. Hon är perfekt på alla sätt ♥
  • Jag älskar att sjunga med när jag lyssnar på musik. Oftast alldeles för högt och med massor av falska toner.

Me and lovely Jack

Paket

Sötisvampyren från Nightmare before Christmas som plush. Pyjamas från Hot Topic (Ebay) med Jack. Sugarpill ögonskugga. T-shirt från Skelanimals. Svart sommarklänning. Halsband med Skellington.

Jag älskar att komma hem till paket efter långresa!


Plupp



Efter ett par riktigt härliga dagar i Örebro är jag äntligen hemma igen.
Nu ska jag gå på matjakt, packa upp resväskan och dö framför tv:n. Blir awesome!

I ♥ Shopping

Lite av alla prylar jag fick med mig efter min och mamis tur på Marieberg. Blev dessutom en jacka, massor av underkläder och lite annat småplock. Spenderade även en del tid med att välja ut en mobil, så nu har jag äntligen bestämt mig. Ska beställa hem en HTC Sensation. Yayness deluxe! Äntligen en ny telefon. Har blivit smått galen på låneluren jag fick från pappa sedan min förra mobil gick sönder, så jag är riktigt glad över att äntligen ha en ny på väg.



INFO

Detta är tänkt som ett infoinlägg som jag kan hänvisa till varje gång det kommer frågor om mitt hår.
Får nästan dagligen frågor på Bilddagboken (dayviews), FB, mail och här på bloggen ang mitt hår och jag är ganska trött på att behöva skriva samma svar om och om igen.
Så.. TADAA!
  • Ja det är mitt hår som är färgat
  • Det mesta är mitt egna, har dock i lite clips för volym
  • Jag färgar mina egna clips
  • Jag använder Directions hårtoning
  • Färgen heter Turquoise
  • Den finns att köpa i de flesta "alternativa" klädaffärerna
  • Jag köper den oftast från Shock i Göteborg eller beställer från Odium
  • Man måste bleka håret vitt innan man tonar det blått
  • Jag färgar ungefär en gång i månaden
  • Färgar dessutom alltid håret själv
  • Bleker utväxten varannan månad
  • Då använder jag Schwarzkopf L1++ Blonde
  • Det blåa färgar av sig när det är blött, men inte så farligt
Och ja, jag älskar att vara blåhårig ♥




@Mami

I lördags pluppade jag äntligen ner i Örebro för att hälsa på mamma. Var flera, flera månader sedan sist så det känns bra att vara här ett par dagar. Dessutom följde pojken med för att stanna en natt och dra med på lördagsmys. Det blev restaurangbesök kantat med massa smaskiga drinkar. Perfekt! Nu är dock pojken hemma hos sig igen och jag har spenderat en timma i mammas jacuzzi. Känner mig som en ny människa, till o med huvudvärken jag haft hela dagen försvann i badvattnet. Lööövli! Och imorgon blir det shopping med mami. Det ser jag fram emot.


Grattis!

Idag blir matter prinsessa fyra år!
Grattis Bianca ♥


Yay!

Jag är väldigt nöjd just nu. Kom hem med en svart långklänning efter en del letande och den är precis som jag ville ha den. Lång och lös, perfekt för varma sommardagar! Dock så har tydligen min kamera inget batteri just nu så det får bli en produktbild istället. Hittade den faktiskt på Gina Tricot. Jag som inte ens brukar gå in på Gina, så creds till min pojke för det var hans idé att jag skulle kika in där.


Oh my. Yet Another Title!

Hamnade tydligen hemma hos pojken. Han har gått o lagt sig eftersom han jobbar, men jag sitter uppe med vidöppen balkongdörr och njuter av kylan. Det här med varm sommar är inget för mig, som idag... Spenderade mest hela dagen i liggande position framför en fläkt. Tacka vettja svala sommarnätter!
Imorgon ska jag iaf ta mig ner till Västerås centrum i jakt på en svart långklänning, hoppas jag hittar någon, annars får det vänta tills dess att jag återvänder till mitt älskade Göteborg. Eller kanske det finns i Örebro.. Hmm.. ska göra ett litet stopp där för att krama på mamma. Fick dessutom höra idag att de köpt ett nytt hus. Är jättenyfiken! Nog för att de bor riktigt fint nu, men de ska tydligen byta upp sig ordentligt! Spännande.

Mah nu ska jag ta och slå mig till ro på balkongen och kika på nyaste avsnittet av True Blood. Och ja, jag erkänner. Tittar nästan bara pga att Eric är sådär överdrivet snygg. Nom nom nom!


Fullt Upp

Ja just nu är det fullt upp med allt möjligt.
Tänkte bara säga att jag lever och fortsätt rösta / se inlägget nedan!



RÖSTA

Nu tycker jag alla ska gå in HÄÄÄÄÄÄR och rösta på bidrag 235.
Det går jättesnabbt och jag blir väldigt glad flicka! ♥


Pyjamas

Jag brukar i princip alltid sova naken, men idag köpte jag faktiskt en pyjamas. Något måste man ju ha när det sover över folk, eller när man är bortrest. Förr brukade det bli en urtvättad tisha och trosor, men nu blir det dock lite mer klass på det hela. En söt Skellington-pyjamas, kan det bli bättre?


Another Lovely Title

(bild från när Pojken var här för ett par veckor sedan, på fredag kommer han hit igen ♥)

 

Vänder rätt på dygnet utan sömnmediciner. Det visade sig att det var mina nya sömnisar som gjorde mig så förbannat dålig så tills nästa besök hos min läkare får jag försöka klara mig utan. Just nu är jag sjukt trött, men jag SKA hålla mig vaken tills ikväll. Huff, när affären öppnar ska jag lubba dit och köpa massor av jordgubbar. Tills dess är det Little Big Planet som gäller. Så otroligt gulligt spel. Dessutom gratis från PSN-kampanjen. Love it!

 

 


Update

Jag blev sämre igen under fredagnatten. Blev varken djuraffär eller hårfärgning. Tog mig ut med Bianca och skrämde slag på samhället med mitt likbleka sjukansikte och sedan höll jag mig till sängs mest hela dagen. Samma visa även hela söndagen. Just nu mår jag lite bättre och hoppas att det håller i sig. Kan iofs inte sova, men huvudet känns inte längre som om det ska sprängas, så det är ju positivt.


Poke

Spenderade nästan hela torsdagen i sängen med dundrande huvudvärk. Ispåse på skallen och hundnos emot kinden.
Fredag blev tack o lov mycket bättre. Lite mys hemma hos pappa med mumsig mat (papi är kung i köket) och sedan glassutflykt till havet. Tror det var först gången lillplutten såg havet och oj vad hon sprang på stranden. Var folktomt just där vi var och Bianca tyckte tydligen att sand var väldans skoj under tassarna.
Kom hem vid tiotiden och totalslocknade i sängen, vaknade för en liten stund sedan och ska nog mosa i mig en macka innan jag pluppar tillbaka mellan lakanen. Imorgon (eh.. senare idag) ska en ny djuraffär invigas bara en pyttebit ifrån där jag bor så jag ska nog ta mig dit och kika in utbudet. Sedan ska jag se om jag inte äntligen kan knåpa ihop den där efterfrågade tutorialgrejjen angående hårfärgning. Får se hur det går... Ah well, nattmacka var det!

RSS 2.0