Happy B-Day Em!


Bild jag snodde från pojkens mobil. I've got style!

Jo jag vet, mycket passande bild till titeln ovan.. eller inte, haha!
Men ungefär så här det ser ut hemma hos mig just nu, bortsett från att det är en dator placerad framför nosen på mig. Känner mig helt hjärndöd av trötthet, men det vägs upp av den jättetrevliga eftermiddagen jag haft. Sötaste Em blev nämligen 21 och på någon höger så råkade jag hamna på hennes släktkalas. Mycket trevligt, och god mat bjöds det på med. Dessutom är det ju alltid über att mysa med alla vovvarna! Och på tal om vovvar så gav jag Emelie en prenumeration på Härliga Hund i födelsedagspresent, en tidning jag vill rekommendera varmt till alla hundintresserade. Jag har haft den i snart två år, och kommer fortsätta med det ett bra tag till.
Ska nog faktiskt krypa ner i sängen med nyaste numret och mysa med Biancis snart, strax... om en stund... nu.
Godnatt!

Update

Nu är det värsta över. Och då menar jag inte bara angående farmors bortgång, utan även den infektion jag bekämpat med antibiotika under en vecka. Olyckan kommer sällan ensam heter det ju.
Men nu är det som sagt nya tag som gäller även om det fortfarande är mycket som ska göras angående den kommande begravningen och dödsboet. Skola och ett par nya modelljobb är planerat inom den närmsta framtiden och även om jag är allt annat än pepp på att plugga så är det något som behöver bli överstökat.

Vill dessutom passa på att skicka ett stort tack till er alla som hört av er: skrivit, ringt, hälsat på eller messat under den värsta sörjetiden. Ni har hjälpt mer än vad ni tror ♥


No Title


Jag är lite frånvarande, men det är nog rätt förståligt. Imorgon ska jag till kapellet ute på begravningsplatsen. Bad om öppen kista så jag kan säga ett ordentligt farväl innan begravningen om ett par veckor.
Allt känns fortfarande som en dröm.


In Loving Memory

Lady in White II

Foto: Peter Eidenberg

PIKABOO


Foto: Peter Eidenberg

Top Model

Låt mig presentera den nyaste vinnaren i Top Model Universe! Jo för i söndags när jag var färdigplåtad så vad det minsann min lilla sötnos tur att stå framför kameran, för självklart kunde inte herr fotograf motså. Och se själva, visst är hon en naturbegåvning! Vackrare hund får man leta efter ♥


Foto: Peter Eidenberg

Lady in White


Senaste från Peter E.
Och jag var fan glad över att det inte skulle vara så mycket kläder, framför fyra stora studiolampor blir det varmt.. väldigt varmt! Knäveckssvett!


RSS 2.0