Haha

Hittade den här när jag rensade bland mina bilder. Ibland är det ett under att det faktiskt blir bra bilder på mig och lillan, hahaha! Dessutom ser mitt hår avklippt ut, tog ett tag innan jag fattade att det fastnat på axeln och mer eller mindre ligger dubbelvikt. Lyckat
ZzzZZzzzzZzzz


Så här har min helg sett ut i stora drag. Mycket intressant.


Bad Day


Känner mig fortfarande svag och ynklig, och om det inte vore för lillskiten skulle jag vara extremt ensam med. Ingen bra dag helt enkelt. Det är tur att djur finns, de gör allt mycket bättre!

Playtime II

Usch vad jag har mått dåligt de senaste dagarna. Vet inte vad det är men jag har knappt kunnat ta mig upp från sängen. Sover nästan hela tiden och har noll aptit. Hoppas det går över snart, ska iaf ta mig ut med Bianca nu, frisk luft och sol lockar. Under tiden kan ni får njuta av några bilder från när underbara Cissi var här.


Jag ser ut som en köttbulle, men en glad sådan ♥


Tack för en überdag!

PlaytimeLekt hela dagen med underbar rödtott. Dansmatta, gottigott och massa prat. ♥
Mer skriv imorgon, ska gå och dö i sängen nu.. klockan är ju över halv tre! Jag som skulle lägga mig tidigt.. Hmm.


OUCH!Nej jag är inte ett offer för kvinnomisshandel, och nej jag har inte blivit bakbunden av terrorister. Jag har "bara" varit på sjukhuset och tagit blodprov. Jag har alltid haft dålig med blod, och är enligt läkaren "venlös". Detta betyder att det alltid är/har och kommer vara ett helvete när det är dags att sticka mig. Nu senast så gick det inte att hitta något blod på de vanliga ställerna trots en hel del nålar och ömmande stick. Det slutade med att läkaren körde in en nål i min hand, visst att hon fick ut det blod hon behövde efter en del väntan, men hon pajjade även mina blodkärl. Därför ser jag just nu ut såhär. Och tro mig, det gör ont! Dessutom ser ju min tatuering väldigt... jämn... och... eh... fin ut. Detta pga att blodet samlat sig under vissa av linjerna och att svullnaden är rent ut sagt enorm på sina ställen.
Observera att själva sticket var på ovansidan av handleden, blodet har alltså runnit runt en massa under skinnet.
AJAJAJ
TYCK SYND OM MIG!


DDR

När jag storstädade för ett par dagar sedan kom jag över min gamla DDR-matta. Så nu är jag fast igen, vilket har resulterat i extrem träningsvärk i ben och rumpa. Det är nog den bästa träning som finns, eftersom det är så vansinnigt kul, dansade flera timmar igår utan att riktigt tänka på det. Lööövli!


BlubbSitter uppkrupen i min soffa och njuter av åskan. Hela lägenheten skakar och vissa knallar är nästan öronbedövande.
Bianca ligger här brevid och sover, mys, mys, mys! Fy fan vad underbart att vara hemma igen säger jag bara!
Ska njuta till max, på måndag åker jag igen...SlemDagen för åtta månader tillsammans är passerad och jag undrar seriöst hur det kunde gå så snabbt.
Men inte mig emot. Kärleksslem ♥

Nu ska jag roa mig med att råplugga... mindre skoj.


LördagLagom spejsad bild från en mycket trevlig lördag.
Lång sovmorgon, bowling med pojken, asiatisk middag och sedan tv-spelsnördande med älsk och lite friends. Falsksång och raptävling. Kan man begära mer av livet? Haha!


This is a TitleJag har redan börjat peppa sjukt mycket för London, speciellt för shoppingen. Jag har extrem shoppingabstinens! Dock fick jag den lite lugnad igår då jag drog upp till Stockholm för en heldag med sötaste Becca. Kom hem med nya skor... (igen) men till mitt försvar så är de turkosa och då var jag ju tvungen! Dessutom följde ett spetslinne och en playsuit med mig hem. Trodde aldrig att jag skulle ha en playsuit, men när jag väl provade så var det omöjligt att låta bli, så bekväm och dessutom riktigt söt.


LondonBoka Londonresa: Check ✔

Åker nästa månad.
Härligt!


More Shoes

Hittade de här godingarna på stan när jag var på jakt efter ett par ballerinaskor. Kunde jag låta bli? Uppenbarligen inte. Svarta pumps med skyhög klack och översållade med nitar. Love it!
Och ursäkta den underbara cambilden, haha!


Shoes ♥


Sommarskor: Check

Oj vad det handlas nu, men det gör mig inte så mycket. Och dessa skorna har jag drägglat över väldigt länge. Även de beställda från England, T.U.K. Hade skor av samma märke, fast med ett kattansikte, innan och de var lätt mina favoritskor. Så bekväma, ser verkligen fram emot att godingarna ska komma hem till mig.


Korsetter

Just nu är jag väldigt, väldigt, väldigt glad!
♥♥♥♥Min, min och min!
Skönheterna är nu på väg till mig från England, eller... de tar upp till fyra veckor att få, men ändå! Det är faktiskt ganska snabbt när det kommer till korsetter med metallskenor. Min första Vollers fick jag vänta på i nästan två månader!! Men i slutändan är det så värt, oh vad jag längtar.
Nu ska jag verkligen försöka njuta av min Örebro/Västerås/Stockholms-resa, det här piggade upp ordentligt.


Plugg Plugg Plugg

Jag har buffat upp med en massa energidricka och vindruvor. Kommer antagligen sitta i pluggträsket hela natten igen, men idag är jag iaf förberedd. Är nog nästan glad att mamma bad mig skjuta upp resan en dag, känns bättre att plugga som en galning i ensamhet, än att slösa en massa på värdefull jobbtid.


Men här är en bild som piggar upp en del iaf. Det är sådant här som gör att man faktiskt klarar av att plugga crazy!


Stress

Klockan är 05.11 och jag har pluggat hela natten. Seriöst. Satte mig vid datorn vid tiotiden och har studerat som en galning sedan dess. Påsarna under ögonen dinglar nere vid knäna och jag ser i kors. Just nu vill jag bara sova, men måste bli klar först. Åh. Kill me! Nu kommer solen snart upp iaf. Och mamma ringde igår kväll, bad mig boka om resan till tisdag. Yay...

 


No Title

Imorgon står det resa på schemat, vilket betyder att den här dagen kommer spenderas åt att packa, tona håret, städa och allehanda skönhetspyssel. Dessutom måste jag plugga en hel del. Lite synd då solen strålar och jag hellst av allt skulle vilja ta en utflykt med Bianca till slottsskogen. Jaja, just nu går det ingen nöd på henne iaf. Ligger och solar på min uteplats menad jag springer omkring inne i lägenheten och försöker strukturera allt som ska göras.
Phantasmagoria: the visions of Lewis Carroll

När Marilyn Manson presenterade sin idé för sin första film måste jag erkänna att jag var i extas. Jag har aldrig varit ett stort fan av hans musik, men däremot har jag alltid haft stor respekt för hans konstnärliga sida.
Vägen till filmen har varit lång, men nu äntligen har trailern kommit. Dock tidigare än planerat då den läckte, men jag är lika glad för det. Och filmen har bara växt i mina ögon sedan jag såg trailern.

phantasmagoria: the visions of lewis carroll som är filmens titel är baserad på författaren till Alice i underlandet. Manson har försökt tyda och skapa sina karaktärer efter att ha studerat Lewis Carrolls dagböcker, vilket har resulterat i en otroligt djupgående, förvriden och underbar verklighet.

"I want to take the children's story that we all know, and discover the horrifying roots that grow beneath every one of its childish metaphors. The characters may be absurd and wrapped in puzzles, but the author himself is the story that I find painfully close to me. Lewis Carrol is far more complex than the world's narrow perception of him as a quiet deacon, a mathematician and a loner, simply obsessed with photographing young girls. He was possibly one of the most divided souls living in his own hell that the world has overlooked" // Manson


“Now all my nightmares know my name.”RSS 2.0