Dark Fairy III


Foto: Peter Eidenberg

Sista inlägget innan avresa.
London, here I come!Getting ready...

Jag borde egentligen packa, men istället sitter jag här och skriker på Valkyria som tycker det är jättekul att döda mig. Imorgon, eller ja snarare idag är sista chansen att fixa inför London och jag har inte ens dragit upp resväskan från källaren. Inte för att jag varit helt sysslolös med stortvätt och hårtoning, men ändå.
Ikväll ska Bianca lämnas hos bästa Em och jag ska dra över till pappa för att slippa gå upp extra tidigt på själva resedagen. Måste bara säga att skillnaden mellan att lämna Bianca hos en vän och på ett hundpensionat är enorm!
Sist när det var dags att lämna lillskiten på "hundhotell" kunde jag inte sova ordentligt flera dagar innan, nervös över hur hon skulle ha det, bli behandlad. Men nu känner jag inte av någonting. Visst att jag kommer sakna henne, men jag vet att hon kommer få så mycket mys och lek att det är med lätthet jag lämnar bort henne.
Tack i förväg Em ♥

Och på tal om London, GOSH vad skönt det ska bli att komma tillbaka dit!


China Girl II


Foto: Peter Eidenberg

En liten bild innan jag ska hälsa på John Blund för teparty!
Nattis


Sick

Blööh!
Känner mig väldigt zombieaktig idag. Skulle egentligen dragit mig till bokmässan men efter att ha vänt ut och in på magen under natten så var det bäst att låta bli. Lite synd då jag verkligen var sugen att klä upp mig Lolita och gå på den lilla årliga träffen där. Ah well, förhoppningsvis kommer det en ny chans till jul på liseberg...

Så, iställer för att traska runt bland en massa böcker, kändisar och lolitor så har jag spenderat dagen med mitt ps3 och en kelsjuk vovve. Rätt mysigt det med. Dock känner jag att det är dags för mat nu så frågan är vad jag ska koka ihop. Gärna något magen vill behålla med, hmmm.


China Girl


Foto: Peter Eidenberg

Tänk så stor förändring det kan bli med en peruk! But I like it, hihi.
Det här är iaf från senaste turen till Västerås. Blir en väldig massa foton här i bloggen nu, men så har det ju också spenderats en hel del tid farmför kameran..Dark Fairy II
Foto:Peter Eidenberg
En annan bild från sessionen uppe vid Sala Kalkbrott. Klicka på miniatyren för bättre bild.

ps: vattnet var gudomligt skönt efter en dag i värmen...Dark FairyFoto:Peter Eidenberg

TRiX

Lite bilder från TRiX uppträdande @ kulturnatten i Västerås
Mhiip


Hihi, gissa vem jag sitter och saknar just nu ♥

One YearMy Boy's the BEST!
Fy fan vad han skämde bort mig på våran dag! Inte nog med att han kom med världens största blomsterbukett han själv valt ihop, dessutom fick jag finmiddag, choklad från mälarchocolateriet och ett spel jag trånat efter ett bra tag.
♥♥♥


Blood

Den 15:de spetember var det årsdag för mig och pojken. Ett år, det har minsanna gått fort. Creepy!

Anyhow, jag ville ge honom något speciellt och unikt, något romantiskt med en liten morbid twist.. ja lite som jag då, haha!

Efter en del tänkande så bestämde jag mig för ett blodssmycke. Det kändes sådär lagom romantiskt, blod är ju liv i kärlekens färg! Dessutom hade jag länge funderat på att göra just ett sådant halsband till honom, men bara inte funnit rätt tillfälle, så mycket av sakerna hade jag redan beställt hem. Dock blev det lite knepigare än vad jag trott.  Köpte hem några medicinska nålar då det måste vara "rent blod" att fylla smycket med, och sedan satte jag igång.

 

Ehm.... Ja....

Det gick... bra. Säger vi...

Fyra stick, en jävla massa trixande och ett par droppar vinäger (håller blodet rött och fresh) senare så var jag klar! Det bortsett från kladdiga klisterrester och fyra fina plåster.

Men jag måste säga att jag blev riktigt nöjd, och det verkade pojken också bli då han numera har smycket på sig nästan jämt, så helt klart värt lite smärta! ♥

 


Update

Har varit fullt upp den här veckan i Västerås, med bla årsdag med pojkvännen, photoshoots och kulturnatt.
Nu ska jag snart till tåget för hemfärd, men skriver mer när jag är tillbaka i min lilla lägenhet igen.


VegetarianIdag välkomnar jag min pappa till den vegetariska världen.

Tiddelipom

Bra dag med bästa Em ♥
Vad mer finns att säga!
WOOH!Hemmakväll


Trött och osminkad Mitsukai... BLÖÖH!

Pappor är väldigt bra. Iaf min, han är väldigt extremt bra. Idag kom han över och bjöd på taco eftersom han vet att jag varit väldigt nere det senaste! Och eftersom jag inte ätit sedan torsdag morgon var det väldigt välkommet med mat. Han drog dessutom med mig till affären så jag fick fylla upp kylen igen. Hoppas jag får tillbaka lite aptit nu, den har varit totalt borta i en vecka... Weird!
Anyway, efter maten blev det filmkväll med Tim burton, och sedan fastnade vi båda framför en lång dokumentär angående 9/11. Riktigt intressant, och tiden bara flög iväg. Pappa kom inte härifrån förrän långt efter midnatt. Tur att han också är en en nattuggla. Nu ska jag iaf kila till sängen och göra Bianca sällskap där hon redan ligger och ser jättesöt ut! Snuffsan ♥


Blodröda Läppar & DödSå vad gör man när klockan är strax över tre en fredagnatt och sömnen envist lyser med sin frånvaro? Jo man drar på lysande röda läppar och provar outfits inför en kommande fotografering. Allt för att låta tankarna vila lite från det som har med död, begravning, dödsbo och jordfästning att göra. Men det är ett faktum, min hjärna är fortfarande en enda röra sedan farmors bortgång, och jag tar varje möjlighet som dyker upp för att ett ögonblick glömma sorgen och ta ett andetag av stillhet.


En bild från kyrkogården dagen efter cermonin. Jordsättnigen dröjer lite, men det kommer bli mycket enkelt, med bara närmaste familjen.


***Sedan begravningen i fredags har jag bott i mitt gamla rum hos pappa. Riktigt behövligt och avslappnande, men idag återvänder jag ändå hem. Ikväll står bildredigering på schemat, bilder från kyrkogården. Under själva begravningen stod ju tack o lov inte jag för fotandet, det hade jag seriöst inte klarat. Men dagen efter återvände jag till kyrkogården för att ta lite bilder på alla blommor och tända ett par ljus.  Får se om jag hinner bli klar med någon bild idag, annars kommer de väl upp här lite senare i veckan.


Förberedelser


Dålig cambild innan jag drog till stan

Nu är allt fixat inför begravningen imorgon, eller nästan allt. Ska in och avludda mina ben i dushen snart, men efter det så är det fritt fram. Var inne i stan och hämtade ut min klänning innan idag, och lite överraskande så dök pappa upp och betalade! Det är jag minsann riktigt tacksam över då klänningen gick på 900 kr, dvs en väldig massa riksdaler för en fattig student. Så tack igen papi ♥
Min papi som för övrigt är underbar och köpte en döskalleslips inne på shock för egen användning, hihi.

Dessutom har jag tjingat hem världens mest nödvändiga pryl. Nämligen den här hatten


Bild


Hihi

 

Norpade en bild från sötaste Em som hon tog i måndags.

Och ja, jag hade faktiskt på mig TVÅ partyhattar dagen till ära ♥RSS 2.0