Update

Känslan efter Depeche sitter fortfarande kvar. Och likaså gör förkylningen jag fick i kön utanför. En sådandär riktig dunderförkylning deluxe. Men klart värt det ändå.

Och idag är det alltså fredag igen, veckorna går snabbt. Ska ta en välförtjänt spadag och försöka vila upp mig ordentligt, för imorgon blir det full rulle igen!


Depeche Mode


Bah, blogg.se dödar kvalitet.

Igår pratade jag med min pojke om lycka. Hur jag inte kommer ihåg när jag senast var helt obunden av problem och tankar. Med andra ord så kunde jag inte komma ihåg senast då jag var riktigt, riktigt lycklig. Men nu vet jag.
Hur tacky det än låter så vet jag nu när mitt senaste lyckorus var, och det ägde rum för endast ett par timmar sedan.
Detta var fjärde gången jag fick se Depeche live. Och tro mig, det här var något alldeles extra. Aldrig har jag varit med om ett sådant drag, om en sådan respons från publiken! Visst hade jag skönare ståplats i Stockhom, och inte fan var publiken dålig förra gången i Götet. Men som sagt.. det här var något extra!
(Stort plus på förbandet Nitzer Ebb som drog igång det hela med stil)

Var lite rädd att Depeche skulle köra en massa låtar från nyaste albumet, som senast på Arvika, men inte! Klassiker efter klassiker fick Scandinavium att lyfta från marken. Och Både Martin, Dave och Fletch var på topp!
Btw, var det bara jag som dog lite när Dave pussade på Martin och fick glitter över hela sig?

Så nu sitter jag här, med en sönderskriken hals (har tappat rösten helt, hoppas den återkommer imorgon), blodsmak i munnen, värk i rygg och fötter men med världens största leende. Jag vill bara göra om allt.. nu.. direkt!
Men men, istället ska jag sätta mig och gå igenom alla bilder, drömma mig tillbaka, och smaka ordentligt på lycka.

Och ni, tro fan att Dave bara blir snyggare med åren, mums!

Dock så skulle dagen bli ännu mer perfekt om pojken var här.. Och lite kinamat skulle inte sitta helt fel.


Sleep?

Jag har hört att det här med att sova ska vara bra för kroppen.
Hmm, borde kanske ta och prova. La precis ner spelkontrollen och konstaterade att klockan inte alls var kvart över tolv längre, utan 04.03. Vem snodde tiden? And btw, good luck för mig att somna. Är lite för pepp för att kunna slappna av, för idag så smäller det! IIH!


♥ ♥ ♥



Älskade lillskit, du är något av det bästa som finns.


PS. Saknar Pojkvän



Dragon Age Origins

Jag kan knappt sluta spela. Har en hel dags frihet kvar att ägna åt Dragon Age, och det ska jag minsann göra också. För herregud vad bra det är! Spelade hela lördagen (la mig 05.20) och nu startar jag upp dagens marathon.  Spelkonsoll i handen och hund i knät, ett utmärkt sätt att spendera en dag!


No Title



Det är bra med släkt när man är hungrig! Idag kilade jag över till farmor och blev bjuden på både middag och fika, nom nom! Perfekt såhär i slutet av månaden, och perfekt när man själv är för lat för att leka mästerkock.
Nu är jag dock åter hemma i min lilla lägenhet, parkerad i soffan och letar nya inredningsprylar. Känner mig pepp på att förnya lite. Och det bästa är att jag hittat en massa saker passar min stil! Brukar annars tycka att det är rätt svårt. Men som sagt, jackpot! Titta bara på den här tavlan (märks det att jag är svag för blått hår).. eller takkronan. Love it ♥ 
Det blir till att beställa nästa månad!





Städa

Hej och hå, idag är det full fart! Städa, plugga, diska och tvätta! Och utöver det ska jag fixa en portfolio inför ett kommande jobb, bada lillskiten och även göra ett par utkast inför ett gästbloggande. Herregud. Jag som längtade efter att få spela lite "Dragon Age", men inte då, har knappt hunnit titta åt PS3:ans håll! Men så är det väl ibland.
Dessutom är jag dunderförkyld, känns lite som om hjärnan håller på att rinna ut genom nosen, jättefresh!

 

Btw, är det någon mer än jag som alltid städar i underkläder? Orka vara fullt påklädd när man ska flänga runt och virra med dammtrasor och putsdukar. Fick en väldigt lång och missnöjd blick från grannfrun nyss, men hallå.. hon behöver ju inte direkt titta in genom mina fönster, haha! Nej nu ska jag fortsätta stressa runt här hemma.

 


Planner

Oj glömde nästan visa kalendern som jag beställt. Jag har nämligen samma problem varje år.. det här med att hitta en snygg kalender. För jag menar, vem vill egentligen nöja sig med en vanlig fickkalender när man kan vara lite originell. Så jag har varit på jakt sedan i december och nu äntligen har jag hittat den. En Tokidoki-kalender!
Den måste ju nästan vara gjord för mig, för är det inte jag där på framsidan, haha!


Shopping

Då har jag åkt hem från Pojken, och saknar honom redan. Jisses vad löjligt egentligen. Jaja, lite shopping livar alltid upp! Speciellt när jag själv inte behöver betala ett öre. Hehe.. Men iaf, ni som följt bloggen ett tag vet att jag länge suktat efter den här skönheten:



Och nu är den alltså påväg hem till mig! Hurra säger jag bara. Det går verkligen inte att ha för många väskor, men den här är en given favorit och kommer bli välanvänd. Dessutom passade jag på att skicka efter att par saker till, nämligen dessa halsband.


Allt från Kreepsville 666

Precis min smak, ooh nu längtar jag bara på att de ska pluppa ner i brevlådan, dock verkr det kunna gå rätt snabbt då jag redan fått ett mail om att sakerna skickats. Hoppas tullen sköter sig bara!


Bowling



Bild från när jag och pojken var och bowlade (vi kan låtsas att jag vann) och åt middag med hans familj. En riktigt mysig dag, gillar verkligen hans släkt, den är lika weird som jag är så man känner sig väldigt välkommen!



Christmas Holiday

Första skoldagen avklarad och jag är tillbaka i vardagen. Dvs att nu är bloggen åter igång.
Finns en hel del att berätta, men egentligen.. vem vill höra om min jul? Den var mysig, jag blev bortskämd med en massa julklappar och stornjöt av julmat, närhet och allmänna festligheter. Och efter det har jag spenderat tid med Pojken, Bianca och familjen. Helt enkelt haft det underbart. Mer än så behövs nog inte. Hihi!



Så varför inte helt enkelt starta med det senaste?
I fredags åkte jag nämligen upp till huvudstaden för att bjuda med min kära vän Becca på Riverdance. Har länge velat se showen, och eftersom detta är deras sista turné så tyckte jag att det var dags. Det var lika underbart som jag hade trott att det skulle vara, om inte bättre. Jag har alltid älskat musiken, har nog sett alla klipp som finns på youtube och ja, det var fantastiskt att äntligen få uppleva det. Dessutom satt vi på perfekta platser, vilket höjde det hela ännu mer! Dock var det fotoförbud under föreställningen så ni får nöja er med en bild på mig och Beccasöt.


PUSS


Update

Vill mest påpeka att jag lever.. och det är kanske därför som datorn har fått vara. Jag utnyttjar det lilla som är kvar av lovet till max, men jag har en hel del spännande nyheter och annat skoj som dyker upp när den hemska vardagen på nytt slår till. Imorgon är jag iaf utbjuden av Pojkvännens familj, och det ska bli prima!
PUSS


RSS 2.0