Ang Hundar

Sedan Danmarks förbud emot vissa hundraser har det varit ett evigt snatter i både press och på pivata bloggar. Jag har vid ett antal tillfällen tillfrågats min åsikt, men istället för att skriva ett långt, upprört inlägg som antagligen ingen skulle orka läsa, så tänker jag med dessa tre bilder proklamera klart och tydligt vad jag tycker om det hela.
Och detta gäller självklart inte bara pitbulls, utan alla raser som klassas som "farliga". (+ alla andra hundar)



Btw, tittar just nu på "Cell Dogs" @ Animal Planet. Ett av mina favoritprogram.
Rekommenderas för alla!


Orkidé

Måste bara skryta lite om min jättefina julklapp från Em. Så fin att jag dör lite!
Har aldrig sett en blå orkidé innan, men gosh så vackra de är.




Update

Pic not related.

 

Spenderar dagen med att spela Fallout och städa. Egentligen skulle jag varit på konstterapi idag, och sedan in till centrum och köra en rea-räd, men mitt huvud sa nej till båda. Blir till att försöka igen efter nyår helt enkelt.

 

Och på tal om nyår, njöt just av ett jättestort, underbart fyrverkeri! Det är en affärskedja som ordnar ett dunderfyrverkeri varje år, och jag har första parkett från mitt köksfönster! Så jag och Bianca stod och njöt i säkert tio minuter av skådespelet. Är verkligen så glad att lillan inte är skotträdd. Hon låg i min famn och tittade storögt på alla ljus på himlen, lugn som en filbunke. Det är så de ska vara, en trygg hund ska inte behöva vara skotträdd, mysvovven ♥

 

Ps. SJUKT sugen på en riktigt fet pizza...

 


Christmas

Hej och hå! Nu är jag äntligen hemma efter tre nätter hemma hos pappa. Väldigt lugnt och mysigt julfirande med både hund och katt. Precis vad jag behövde. Känner mig faktiskt riktigt utvilad, även om magen fortfarande står i femton hörn. Eftersom pappa också är semiveg så erbjöds det ett helt köttfritt julbord i år. Dvs massa gottigott även för mig! Ojojoj, jag kommer vara mätt fram till nyår, minst!

 

Bianca var finaste julvovven i stan med glitter runt halsen ♥

 

Spenderade julförmiddagen med att dekorera pepparkakshus, och tjuväta massa godis.

 

En liten del av julbordet.

 

Bästa morgonjulklappen! Fick ett gammalt nummer av Batman... Förlåt, Läderlappen! Han har alltid varit min favorithjälte (även om jag många gånger tyckt bättre om skurkarna) och jag älskar verkligen hans riktigt gamla äventyr!

 

Alltså, jag är 21, men känner mig fortfarande som fem när det kommer till julklappar.

Jag älskar paket! Så enkelt är det.

 

Och tydligen så vet folk att jag älskar paket, för jag fick en hel drös!

Agilityset, ny kompaktkamera, Wii motion plus, Fallout 3 (GotY.Ed), Fallout N.Vegas, nya Photoshop:E till mac, randig nackkorsett, scanner, fancy datamus, stor reflexsskärm, presentkort värde 1.500kr, handstickade tröjor till lillan, Wall:e blueray, snygg smyckeshängare... Och massa annat! Det lönar sig att vara snäll tydligen, hehe!

 

Dagen efter, osminkad tomte.. Frukost bestående av cupcake. WOH!

 


...


GOD JUL!




Julfix

Hello. I love my hat ♥

 

Idag har det bara varit en enda sak på schemat. Julfix!

Det här är första gången i mitt liv jag tagit in granen innan den 23:de. Fast eftersom jag ska bort imorgon kändes det lika bra. Dock uppstod ett litet problem då jag skulle fästa granfoten, stammen var för lång och eftersom jag inte haft en såg i min ägo sedan jag flyttade hemifrån fanns det bara en sak att göra. Avbryta det hela och älga till järnaffären.

 

Men nu står min lilla gran på plats iaf, efter mycket slit och släp. Riktigt snygg blev den också om jag får säga det själv! Och självklart så hänger det en massa mumsiga polkagrisar från grenarna.

Utöver det så är alla små tomtar dessutom på plats, dukarna strykta och kylen full med knäck. Som det ska vara med andra ord. Nu är jag redo för att fira jul. WHOOP!

 

 


Love

Someone once told me:
Chihuahuas are a lot like potato chips, you can't have just one.

Ihp, jag är sjukt valpsugen!


Min lilla fröken vet hur man solar med stil!

Ps: Ni verkar vara en del som är intresserade av blopggshop. Så jag ska trockla ihop det. Stay Tuned!


By Night

Jag hittade gardinerna efter två timmars letande. De låg längst ner i en krimskramslåda i källaren, varför i hela friden la jag dem där? Jaja, nu är de upphängda iaf, och för att fira det ska jag parkera mig framför ps3:an med nygjord chokladkola. Om Nom Nom!


En mycket skeptisk bild från Lisebergsturen med pojken. ♥


...

Vem f*n har ätit upp mina julgardiner?!?!


Dog Shoes-Update

Tänka sig att ett par hundskor kan ställa till med så mycket problem!
Kommer ni ihåg de jag beställde för ett litet tag sedan? (Se Här). Well, tyvärr visade det sig att de var mycket större än beskrivet så självklart passade de inte. Bara att skicka tillbaka... Mycket besviken då jag verkligen satt mitt hopp till att detta skulle vara slutet på förfrusna tassar. Men men, vad kan man göra.

Dock gav jag hundskor en chans till under shoppingrundan med Cissi. Kilade in till Parken Zoo i Nordstan och tror ni inte att det fanns ett par kvar i storlek 1, dvs minsta storleken på marknaden. Fast jag måste erkänna att jag var väldigt skeptisk emot dem först. De såg ut att vara opraktiska utklädningsskor, men jag gav dem iaf en chans. Och hör och häpna, de satt som smäcken. Mjukt foder och en isolerande mycket böjlig sula. Helt perfekt med andra ord!

Men... Alltid dessa "men"...
När jag så glatt skulle betala hade en sko försvunnit. Verkligen "poff" borta!
Cissi, jag och två butiksbiträden letade febrilt under säkert tjugo minuter utan att bli mycket klokare för det. Och vad är meningen med att köpa ett set på tre hundskor till en fyrbening? Det slutade med att vårat biträde bad oss komma tillbaka inom en halvtimma för att han skulle kunna vänta upp o ner på butiken. Under tiden fick vi ställa av oss alla tunga shoppingkassar i personalrummet vilket både jag och Cissi var mycket tacksamma för. Dessutom erbjöds Bianca både vatten och godis.

Men sagt och gjort, vi ställde av oss våra saker och shoppade loss lite till, och efter trettio minuter återvände vi och... *trumvirvel*... Skon var tillbaka! Den hade på något mysko sätt hoppat in på en hylla under disken, bakom en stor kartong. Hur det ens är möjligt är och förblir ett mysterium, men nu har jag iaf mina fyra hundskor, och en vovve som inte längre fryser om tassarna under våra vinterpromenader.



Och återigen: Skorna är endast till för att skydda väldigt känsliga tassar emot köldkramp.
Inte för att klä ut och förnedra min hund.


Christmas Shopping



I tisdags var det dags för min och Cissis årliga julshopping tillsammans, och som vanligt bestämde vi oss för att klä upp oss i Lolita. Så sagt och gjort, peruken åkte på, underkjolarna sorterades ut och alla synliga piercings ersattes med retainers. Tyvärr glömde jag kameran hemma, men här är ett par snabba bilder från mobilen.
Det hela var iaf jättemysigt, och jag fick med mig en massa klappar till familjen.




Liseberg


Glad tjej i väntan på bussen mot Liseberg! ♥


Väl framme fick både jag och Pojken damp of happiness.


And while the boy grunted over the cold, I became the princess of a winter Castle...



Ledsen flicka över att det är satt åldersgräns max 13 år på Sagoslottet. Dock fick jag veta i efterhand att arbetarna inte alls bryr sig om det, utan låter alla åka. SNYFT!



Happy, happy! Fick krama Fru Lisen. Hon attackerade mig så hade iofs inte så mycket val. Tihi.


NOM NOM NOM!
Pojken köpte karamelläpple till mig. Jag älskar karamelläpplen och har en tendens att tjata om dem under de ovintriga månaderna med. Fast... de hör ju julen till.




Självklart var vi inne i Tomtarnas Värld och.. tomtade runt!


Dessutom fick vi träffa DAS TOMTE OF EPIC.... SOMETHING!




Men som vanligt fick nördgenen överhand och på någon höger så lyckades jag spela bort alldeles för mycket pengar på Familjen Addams-Pinball, och på diverse skjutspel, där Terminater var en klar favorit! (Jag äger pojken på skjutspel btw)


Så vad finns det mer att säga... Jo självklart köptes det med en hel del brända mandlar och marsipan hem.. Dessutom honung från en mycket trevlig försäljare som dessutom skickade med gratisdrickor.
När vi sedan köpte varm choklad fick vi det mycket billigare då han som sålde tyckte att jag värmde hans dag med mitt utseende och sedan provsmalkades det fudge, bröd och ost så det stod härligt till!
Jag älskar julmarknader.
Jag älskar Liseberg!


Showtime


Här kommer lite bilder från Lisebergs IsShow.
Riktigt vacker som vanligt, och jag fattar fortfarande inte hur fan kaninerna kan stå på skridskor!








Big Daddy

Som många säket redan vet så är jag fullkomligt galen i Bioshock-spelen. Bättre spel får man helt enkelt leta efter!
Därför fick jag ett litet glädjedamp när pojken idag kom med en tidig julklapp, nämligen en otroligt välskulpterad Big Daddy! Just denna hade jag dessutom suktat efter ända sedan releasen, men inte kommit mig för att klicka hem pga priset. Men nu är han som sagt min, min, min!


Outfit

TJO!

Liseberg var bäst, men hinner inte med att lägga upp alla underbara bilder just nu. Ska snart in i duschen och sedan blir det film. Men här är en bild på lisebergsklädseln iaf.

 

Snow-Fairy-Winter-Mouse!

 


Mys

Pojken är här och i morgon blir det jul på Liseberg för hela slanten!
Jag älskar Göteborg i december, jag älskar Liseberg lite mer.
Happy!


Jag från förra året, men ett nomsigt knäckäpple!


Cosy



Åh mysadag på hög nivå idag. Julmusik, glögg och pepparkakor. Promenad i nysnö med lillan och massor av clementiner. Jag älskar advent! Var dessutom ner i källaren igår och rotade fram en massa gamla notblad med julmusik, så nu har även cellon fått ta del av min julglädje.
*skutt skutt*

Btw, glöm inte skriva in ett svar till inlägget nedan.



SE HIT!

Ska bara kolla läget lite.
För ett tag sedan fick jag många frågon ang om jag kunde börja sälja lite saker, och nu är min garderob överfull!
Så hur stort är intresset? Är det värt att öppna en bloggshop?




More Kawaii


Fotograf: www.linslucas.se
Kläder: Kawaiidesign


Kör upp ett par bilder till från kawaii-fotograferingen innan jag joinar Bianca i sängen. Jag hade ca 20 ombyten med söta kläder så det är som sagt en hel del bilder! Och för er som undrar var affären ligger så är det på HAGA NYGATA 15, GÖTEBORG.

Btw mobba inte den högra bilden, började gapskratta mitt i så där ser ni hur jag ser ut när jag garvar, höhö.


Stråke

Igår fick jag äntligen min efterlängtade födelsedagspresent, nämligen en ny cellostråke. Efter 30 minuter av testspelning med flera olika stråkar inne i affären, beslutade jag mig för en riktig skönhet med perfekt balans! 2500 kr gick den på, och dessutom så fick jag en ny harts med äkta guld i för bättre grepp. Så tack igen lilla papi för den fina om än något försenade presenten!


Jag med min gamla stråke.

RSS 2.0