Oups

Råkade visst beställa den här. Ja jag har fått lite köpnojja på navelpiercingar. Men det finns så mycket snyggt, och är så enkelt att byta. Alltså kan man inte ha för många! Logik à la Mitsukai.


Lost Keys

Har jobbat som en toka ända sedan jag kom hem från shoppingen. Har fotat en massa objekt som ska upp på nätet och sedan suttit och plockat/redigerat över 300 bilder. Ögonen går i kors men det är lika bra att passa på nu när jag har chansen att dra in lite extra pengar. De kommer ju alltid till användning. Det var dock lite roligt när jag upptäckte att det inte fanns en USB-kabel i kontoret, och att jag dessutom glömt min. Men det löstes efter ett litet tag.



På tal om glömda saker. Under flera dagar har jag letat efter mina husnycklar. Upptäckte i Örebro att de inte låg i väskan och antog att de hamnat hos pojken i Västerås när jag packade om. Så jag bad honom leta, men icket! De fanns inte någonstans. Jag gissade på att det bara var att bita i det sura äpplet och betala ersättning till hyresvärden. Men idag när papi var över i min lägenhet för att ta in posten fick jag det här meddelandet.

"Det som borde göra dig riktigt nervös är inte att du tappat bort nycklarna utan att de hänger i din hall!!!!!"

Seriöst, ibland undrar jag hur min hjärna är skapt. Nog för att mina mediciner ofta snurrar till det ordentligt, men detta har jag då aldrig råkat ut för!


Shoppa

Idag fortsatte alltså shoppandet. Känns så härligt när man kommer hem med flera välfyllda kassar, utan att ha behövt betala. Känner mig otroligt bortskämd för tillfället! Conversen var dessutom väldigt behövliga, mitt senaste par ser ut som en katasrofplats.. men det finns seriöst inga bättre skor för vovvepromenader! Dock så var det lite svårt att hitta 36:or. Verkade som om alla affärer började sälja vid storlek 38! *mutter* Kom även över en liten söt lykta. Har länge velat ha något sådant vid sängen, och den här kommer bli perfekt.



Dessutom kom påskharen med en tidig present.. Final Fantasy!
Så nu längtar jag verkligen hem till min PS3:a för att spela, både det och Bioshock. Gosh, kommer ju sitta som klistrad vid tv:n.


Cheshire Cat: Part 2

Idag har jag pluggat som en galning! Känns lite som om hjärnan är på väg att rinna ut genom ögonen, och det bästa är att jag efter att ha skrivit klart det här, ska kasta mig över svenskan och boken Doktor Glas igen. Tack o lov att mamma kom in med en härlig grogg till mig innan, den väckte de gamla grå så nu kan jag iaf köra på ett tag till.
Och imorgon blir det shopping! Ut till Marieberg som för övrigt är ett av Sveriges största köpcenter. Dock råkade jag tjvuvstarta redan idag.. hihi.

Kommer ni ihåg den här ringen som jag bloggade om för ett tag sedan? Well jag hade ju tappat bort beställningssidan men efter en del letande kom jag fram till att den var från Asos. Fast tji fick jag då den inte skickas till Sverige. Nu har jag dock fått tag på skönheten och den är på väg hem till mig. Hoppas den passar då det är one-size.



No Title



Hälsar på hemma hos mamma och njuter av att inte behöva bry mig ett dugg om hushållet. Ja sådant man bara lär sig uppskatta efter att man flyttat hemifrån. Har spenderat större delen av dagen med att jobba, men nu är det lata klubben som slagit till. Har legat som en deg framför tv:n med Bianca och mami ett bra tag. Pratat mat, hund och skönhetsoperationer. Och på tal om det sista så gjorde mami nyligen ett litet ingrepp som enligt mig blev extremt snyggt. Gör mig bara mer sugen på att själv läggas under kniven. Hihi ♥


Bioshock 2


Nog för att jag redan visste det, men jag har seriöst världens bästa pojkvän!


Igår var vi en tur på stan då han skulle införskaffa lite grejer på GAME. Och som den spelnörd jag är hittade jag naturligtvis något att dreggla över. "Bioshock 2: Special Edition". Något jag iofs redan suktat efter online, fast det är något speciellt när man faktiskt får peta. Dock ligger jag på en tajt budget den här månaden så jag fick traska därifrån utan den välfyllda spelboxen.

Men när jag vaknade i morse och slog upp ögonen låg Bioshock-boxen vid min sida i sängen!
Jag låg seriöst som förlamad i femton minuter och undrade om den verkligen var till mig, för ärligt talat, jag har aldrig fått så fina saker helt utan orsak. Men efter ett tag byttes förlamningen mot ett lyckoskrik och jag går fortfarande omkring med världens största leende. Tack älskade pojkvän! ♥♥♥♥



Och det är ingen liten box! Den innehåller förutom spelet:
  • Sjukt snygg låda med en fjäril formad av vita handavtryck
  • Inbunden bok på 164 sidor med illustrationer och karaktärer från spelet
  • LP-skiva med soundtrack från Bioshock
  • Tre skitsnygga posters från Rapture
  • CD med soundtrack från Bioshock 2
Dessutom fick jag med ett kort så jag kan låsa upp två extra karaktärer till multiplayer.
WAAAAAH!


Inköp

Måste bara visa mina två senaste sötnosar.



Beställdes i förrgår, fick hem idag.. Älskar snabba leveranser!
Och de är till och med snyggare IRL.


Moderna Museet

Igår spenderades en heldag på moderna museet i Stockholm.
Det vill säga en hel dag bland cyckelhjul på träpallar, utfällda solstolar, blåa penisar och ihopbundna damskor som tydligen visar lesbiskt sex. Fanns mycket spännande, en hel del vackert och många.. ja... mindre lättförståliga kreationer. Men klart värt den spenderade tiden, jag tycker ju trots allt om konst. Dessutom gick det att hitta både Picasso och Salvador Dali bland alla korridorer och rum.




Den sista tavlan här mer texten "The End" blev min personliga favorit på museet. Skulle lätt kunna tänka mig den ovanför soffan.



Update

Plugga, plugga, plugga.

Oj får inte glömma att plugga lite också! Jag drunknar.. HALP!

 

Ikväll får jag iaf en liten paus då jag ska iväg tilll "svärföräldrarna" på middag, och lillskiten följer självklart med för att leka med familjens två Schnauzers. Förra gången vi var där bossade hon som bara den, snodde deras korg och skrämde iväg de två stora luffsarna så fort de kom nära. Det var en syn må jag säga, haha!


WAAAH!

Och just när jag satt och hade som tråkigast med pluggandet så kom pojken hem med rosor. Han är världens bästa!

 

 


Lägenhet #1

Sådär, då sitter jag hemma hos Pojken i Västerås och gör mig klar för att söndagsplugga lite innan vi ska kila ut och äta. Resan igår gick jättebra, vi hade faktiskt en helt egen kupé. Väldigt avslappnande!

Men till sak, det är många av er som önskat bilder från min lägenhet, och jag tog faktiskt några för ett litet tag sedan som jag helt kom av mig med att lägga upp. Detta är mest små detaljer, men det kommer mer på "helheten". Dock är det ju detaljerna som skapar stämmningen, enjoy.


Min lägenhet är en etta med kök, men rummet i sig är väldigt avlångt, så jag skapade lätt avskild sovhörna och vardagsrum med hjälp av svarta draperier och en bokhylla. Nya kristallkronen syns även lite i hörnet!


Närbild från min bokhylla. Jag är äckligt svag för morbida dockor, love it! Och till höger ser man min söta Ipod.


I min Cellohörna sitter den här sötnosen som jag fick i julklapp. Men har inte kommit på namn ett än... hmm...


En till docka, och vem säger att halloweendekoration inte får vara uppe året om?


Man måste ha gosedjur i sängen!


Buren hittade jag i en järnaffär för 300kr (om jag inte minns helt fel) och är en av mina favoritsaker.


De torkade rosenbladen är från de blommor jag fick från pojken samma dag vi blev tillsammans. Ljuset gav hans mamma mig i julklapp.


Oooga Boooga!



Idag ska det packas, städas och mysas.
Sista dagen hemma för mig på ett tag, imorgon drar jag mig åter uppåt i landet. Dels för att hälsa på min mami, och dels för att gå på närträff med skolan. Tre träffar per termin, jag älskar distansstudier!

Btw.. varför ska Djungelvrål fastna så in i helvete på tänderna?

Hello Earthlings!

Här var det lika dött som i graven!
Eller vad vet jag om det, gammelfarmor har kanske världens te-party med några andra benrangel där nere, hehe.
Det har iaf varit fullt upp här, eller kanske fel ord att använda då det egentligen mest handlat om att jag inte orkat med så mycket. Medicineringshöjningen tog ut sin rätt om man säger så.


Såhär har jag sett ut, glad men trött!

Lite har jag dock orkat med. Som att fira min älskade pappas födelsedag, ha halvårsdag med pojken, busa runt med Johan och dra med Bianca till veterinären. Det sistnämnda gick väldigt bra (även om jag var jättenervös som vanligt) och nu har hon underbart fina tänder. Fick dessutom med mig en pasta hem som hon ska tugga i sig varje dag. Bucadog heter den, och fungerar fullträffligt!

Nu ska jag kila ner till tvättstugan.
Puss



Back Home

Hemma igen efter heldag på stan, råkade bli kvar hos Ed i över 1 1/2 timma. Piercingen gick ju jättesnabbt men sedan satt vi och babblade om allt möjligt tillsammans med hans söta fru. Bläddrade i böcker och skrattade. Hade självklart med mig Bianca och hon blev så omtyckt att jag nästan inte fick med henne därifrån, hihi. 


Inte så bra bild, men jag är så nöjd. Tack igen Ed!


Need Sleep

Usch, jag kan inte sova.. ska hämta ut mina nya mediciner inne i stan när de öppnar, men tills dess får jag klara mig.
Just nu äter stressen upp mig! Jag behöver sova ordentligt...

Så för att fördriva tiden ligger jag och lyssnar på musik och petar runt bland alla mina bildmappar.


Ganska hemsk bild, men det får ni överleva. Tagen när jag och pojken var iväg och bowlade senast.
Mitt hår ser fuckat ut tack vare uv-ljus och discolampor om ni nu undrar...


Piercing

Så har skolan börjat igen. Inte det roligaste, but that's life.
Men imorgon blir det äventyr iaf, ska in till stan och möta upp pojken som rest ner från Västerås, försöka hitta födelsedagspresent åt pappsen och sedan sa jag in till Ed och pierca naveln. Äntligen säger jag bara! Har planerat det jättelänge, men andra piercingar har lyckats komma ivägen, och sedan hade jag inte råd. Haha! Nu är det dock dags och jag är pepp, pepp, pepp! Och självklart ska det i ett smycke med fladdermöss när det läkt lite.
Härligt, härligt.. detta blir kroppssmycke nummer 10!




Jobb!

Igår var det återigen skidor som stod på schemat, och idag sitter jag med träningsvärk överallt! Herregud, kan knappt röra mig. Dessutom vurpade jag i en backe och vred till knät, så jag haltar med. Men träning fick jag iaf.
Bort bort bort med vinterfettet, haha!



Innan idag fick jag förresten ett samtal och erbjöds sommarjobb. Som servitris/restaurangpersonal. Jätteskoj tycker jag och ser faktiskt fram emot det. Och att få pengar är ju inte helt fel det heller. Hehe, härligt!


Good Mitsukai

Fredag... Igen. Hur gick det till? Nyss var det måndag och första dagen på lovet.
Usch, allt bara flyger förbi.


Har dock fått gjort en hel del idag. In på psyk för medicineringsändring. De höjde min dos och gav mig nya lugnande, känns bra trots att det innebär att jag kommer få knapra ännu mera tabletter och att jag antagligen kommer bli känslomässigt avstängd den närmaste framtiden. Nu kanske jag äntligen kommer kunna sova ordentligt iaf! Sedan var jag in en snabb vända hos optikern för att hämta ut nya glasögon, dock inte till mig. (Tyvärr, jag som vill ha!)
Och efter det har jag hunnit plocka lite hemma, hängt över axeln på en kille som kom hit för att hjälpa mig med avloppen och nu sitter jag i soffan och försöker förstå mitt nya ComHem-paket. Inte det lättaste må jag säga!
Skulle egentligen tagit mig in till götet idag, men det får bli imorgon eller på måndag. Just nu är jag väldigt nöjd med att sitta i solskenet tillsammans med Bianca och lyssna på älskade Depeche Mode.
Puss!


En väldigt trasslig, osminkad och förvirrad flicka.



Svar om Hår

Nattlig shopping, underbart! Eller snarare nödvändig... Beställde just hem en hel drös med Directions hårtoning. För tro mig, det går åt en hel del i det här hushållet.

Och när jag ändå är inne på hår så ska jag passa på att besvara en hel del återkommande frågor angående mitt hår och extremfärger. Jag använder alltså en hårtoning från Directions . Denna kan man köpa lite överallt, men mina största köpställen är Odiumclothing eller Shock. Har även sett dem på Buttricks, men där för en betydligt större summa pengar. De finns ofta att få tag på billigare i USA men med frakt så blir det i princip samma pris.
Jag änvänder färgen Turquoise. (alltså inte midnight blue som många tror) Den blir dock väldigt blå på mig av någon konstig anledning, men med en härlig skiftning i tex solljus, och jag älskar det! Dessutom så har jag lagt i lite lila slingor av färgen Violet.

För att använda extremtoningar är det ett par saker man ska tänka på,  färggrunden och hårkvalitet.
En gemensam sak för alla toningar är att håret ska vara blekt, hellst samma dag så att hårstrået fortfarande är "öppet".  Med rödbaserade färger, som rosa och orange behöver man inte bekymmra sig om det fortfarande är gulblonda stråk kvar i håret efter blekningen, toningen kommer täcka över det. Men i mitt fall, och för alla som strävar efter att bli blåhåriga krävs det en vit grund. (Enkel matte, gult hår + blå färg = grönt hår) Dvs, blekning, på blekning varvat med silverschampoo. Håret kommer ta stryk, men har man tur så klarar det sig. Vissa av mina bekanta har tappat stora tussar av sitt hår efter så många blekningar, men personligen hände inget alls. Jag har haft tur med bra hårkvalitet ♥
Men som sagt, man måste vara beredd på att håret tar stryk!

En toning håller inte lika länge som en vanlig färg, men det varierar väldigt mycket från person till person, och på hur ofta man tvättar håret. Jag brukar få tona om ungefär en gång i månaden, och jag bleker utväxten i samband med toning varannan månad. Visst att färgen tappar sin intensitet emot slutat ev varje cykel, men det är sådant man får ta om man inte vill lägga ut ännu mera pengar på en extra omtoning.

Och en liten varning såhär på slutet. Extrema färgtoningar har en tendens att färga av sig! Speciellt om man har hårspray i. Så sover man på en vit kudde så får man räkna med att den sakta kommer ändra färg, och alla ljusa handdukar kommer ta bra med stryk. Dock brukar tvättmaskinen vara nådig och få bort det mesta. Det enda jag faktiskt aldrig fått rent var duschslangen. Tack o lov att jag numera har ett helt av metall.. Haha!

Hoppas alla ni som skickat in frågor till mig har fått svar på dem. Annars så får ni väl fråga igen. Nu ska jag kila och färga av mig på min kudde. PUSS!





Elaka Björkar

Pappa kidnappade mig innan idag.
Han var sugen på skidor, och det är ju egentligen aldrig fel med lite träning, så jag lät mig helt enkelt kidnappas.
Något jag fick ångra bittert för väl ute i skogen kom det fram en jättestor björk och slog mig! Han hoppade fram från ingenstans och var jätteelak! Jag lovar... eller.. okej då. Sanningen är att jag körde på ett träd.
Måste varit en rolig syn. Mitt i den brantaste backen försvann spåren och jag for rätt ut i skogen tills jag som sagt fick närkontakt med herr björk och fick kravla omkring i djupsnö.. härligt med skidor.. eller hur... *HOST*

Jaja, bra träning är det iaf. Om vädret är bra kör vi på lördag igen. Så alla stackars satar därute, se upp för en blåhårig dåre på skidor!

Veterinären

Den här gången stannade bussen och jag kom iväg till veterinären. Allt såg bra ut men min oro för tänderna visade sig vara korrekt, så det blir återbesök för tandsten den sjuttonde. Jag är redan nervös. Avskyr tanken på att min prinsessa ska sövas ner, men men. Bättre det än att hon blir av med tänderna. Men som sagt, annars såg allt jättefint ut, och jag fick en väldans massa beröm för hur starkt samspelet mellan mig och Bianca är. Känns alltid kul att få komplimanger för sådant, då jag verkligen arbetat mycket med lillskiten just för att uppnå en harmonisk kontakt.
Puss på världens sötaste nos!


...

Jag vill ha:

Sommar, Synth & Solsken

NU!

IKEA

Sådär, nu är jag tillbaka igen!
Totaldäckade så fort jag kommit hem igår av trötthet och huvdvärk. Men nu är jag mer utvilad än vad jag varit på länge, plus att det står två fyllda kassar från IKEA och väntar på mig i köket. Fick verkligen hem en hel massa saker jag länge varit i stort behov av. Mestadels badrumsinredning och köksutrustning (bla jättesöta glas i svart och vitt) men även en del småplotter som ljus och blommor. Woh! Nu är jag glad.

Dagens roligaste var dock en liten flicka som med stora ögon betraktade mig under en lång stund i fikakön och sedan kläckte ur sig "mamma, titta hon ser ut som en barbiedocka".


Jag igår.

Nej nu ska jag rulla ur sängen och masa mig till affären. Kylen står gapande tom och magen kurrar. Undra vad jag ska laga för middag? Äh, ute skiner solen och jag har lov, wiih!


RSS 2.0