Bada



Första badet och självklart var lillskiten med. Vi simmade runt ett bra tag och sedan blev det mys i kvällssolen.
Alltså Bianca har nog världens sötaste stil i vattnet, hon ser ut som en liten utter, iih ♥

Good Monday


Snodde bilden från Em, var så söt att jag inte kunde låta bli! ♥

Bjöd över henne i måndags på chokladkaka och prat. Passade även på att ge henne en liten present från London. Hittade en jättefin väska med en uggla och allmänna sötheter på i en liten designerbutik precis innan Camden Lock, lite dyr men så värd! Kunde verkligen inte låta bli, hihi. Och ännu mera värt blev det av att hon blev jätteglad.

Happy Dance!

London: Part 5


Sista dagen, packa klart med engelska barnprogram på tv. Varför är de så mycket bättre än svenska? De är lixom söta och inte lika LSD-knarkade som här i svea... *Rysa* Dessutom sänder de Postman Pat, nostalgi! ♥


Spenderade de sista timmarna innan flyget i Hyde Park med Depeche Mode och jordgubbar, blir inte bättre!



Jag älskar verkligen att flyga! Så underbart när man fluffar omkring ovanför molnen.
Fast det var väldigt sorgligt att lämna London.. nu får jag dock längta efter september då jag återvänder!


London: Part 4


Bästa frukosten i världen ♥ Pret's falafelsmörgås och smoothie. *Drools*



And once again, camden town... Mötte upp en nyfunnen bekant som roade mig med trolleritrick och prat. Blev dessutom erbjuden ett jobb som försäljare i en korsettaffär (!). Synd bara att jag inte riktigt kan flytta till London än. Jaja, vi utbytte information iaf så vi kan hålla kontakten. Blev även utbjuden av en söt tjej från Cyberdogs crew, men fick ta raincheck till nästa londonbesök, som dessutom redan är bokad!



Sista kvällsmaten blev i parken vid Russell Square. Jag älskar verkligen det "officiella vardagsrummet". Britter har ju en tendens att komma samman i parken eller på puben varje kväll för att umgås. Sverige är fan jävligt tråkigt i jämförelse... Här känner vi ju oftast inte ens våra grannar.


Ehum... shoppa? Jag? Näääääää.....
Det var rätt intressant att packa väskan på kvällen, men den gick ihop! Jag är fortfarande mållös!


London: Part 3


Hehe, okej så här illa var det aldrig, jag hittar nog bättre i London än i Göteborg men vi kan ju låtsas.. tihi!


Back to camden, spenderade verkligen sjukt mycket tid där, men jag lyckades ju träffa så många trevliga människor just där så...


Mmmmmm, starbucks frappuccino!
Fast jag fick inte njuta av den så länge, blev uppdragen gång på gång av folk som ville fotas med mig, både turister och Londonbor. Weird egentligen, det finns ju så sjukt snygga människor i Camden och så väljer man mig att fota.



Veckans bästa kvällsmat intogs i Regent's Park. Så vackert och fridfullt. Trevligt sällskap fick jag också.



Och nu en liten varning.. om man äter nördar bli man blå om tungan!





London: Part 2


Den obligatoriska piccadilly-bilden, har nog en från varje londonresa jag gjort, haha!
Men den här gången blev jag fångad av en fotograf på uppdrag från något reklambolag om jag fattade det hela rätt. Han ville iaf ha några bilder av mig mitt på torget. De ska tydligen finnas att se någonstans, men för att komma dit behöver man facebook.. Och jag hatar facebook! Det var en rolig upplevelse iaf.



Mysiga Covent Garden!


Införskaffade tuffaste energidrickan evvah! Zombie Awake the Dead. Gosh vad god den var!


Alltid en massa underhållare längst med gatorna, jag älskar verkligen levande statyer!
Söta affären David & Goliath i bakgrunden btw.


London: Part 1


Första dagen var jag inte alltför aktiv med kameran, var för upptagen med att vara überlycklig över att vara tillbaka i underbara London. Andra dagen skärpte jag dock till mig lite och drog med kameran för att njuta av Camden.


Det blev lite shoppande även om jag mest var där för att traska omkring och kika in läget, men när temperaturen drog mot 30+ övergav jag det och släpade mig över till Hyde Park med lite gottigott från Pret.



Ps: Pret's Lemon Cheescake is to die for!

Dagens roligaste händelse var helt klart när ett par killar (som själva var på semester i London) kom och satte sig hos mig i parken. De tyckte jag var jättevacker och försökte få med mig på "äventyr". Det slutade med att jag morrade "I've already told you that I 've got a boyfriend, and frankly you're creeping me out. There is no fucking way I'll go somewhere with you."
Man måste ju bara älska tröga människor!


...


Bild från igår, härliga Hyde Park.

 

Nu är jag hemma igen, känns konstigt, och jag längtar redan tillbaka! Tur att nästa resa redan är bokad. Nu ska jag packa upp, och fixa en massa bilder. Uppdaterar snart med första delen bilder, woh!

 


Bye Bye

Nu sticker jag. Bianca ska lämnas och de sista timmarna i Sverige spenderar jag hemma hos pappa. Jag åker tidigt imorgon. Oh vad skönt det ska bli med lite semester!
Hejdå så länge!


Paus

Fick bli en paus i allt packande då lillan tyckte sig ha hittat ett utmärkt ställe för en eftermiddagslur.
Herregud vad jag kommer sakna henne, blir tårögd över tanken att vara ifrån henne... Usch! Tur iaf att hon får bo bra tills jag kommer hem igen. Och tills dess att jag åker blir det extra mycket gosande, måste ju fylla upp mitt vovvebehov för att stå ut.


Fredagsmys


Ett par bilder från igår när jag åkte hem på mys hos underbara Em (Emelie, vet inte varför men det har blivit till Em i mitt huvud) hennes sambo, och självklart deras härliga vovvar. Vi körde på chokladfondue och film, massa gottigott och en hel del prat. Verkligen underbart! Kommer fler bilder så fort jag får chans att norpa dem, hihi. Btw så älskar jag storleksskillnaden på min lillskit Bianca och Albin, som för övrigt demonstrerar en väldigt egen sittstil till höger. Sötgubben!


Furminator Update

OMG!
Jag fick hem den igår, redan en dag efter att jag vunnit den på tradera och jag var ju tvungen att prova direkt. Antagligen bästa köpet jag gjort! Tussarna flög och till slut hade jag kammat ut en halv hund. Inte nog med att min soffa numera är näst intill pälsfri, Bianca njuter av att slippa bära runt på massa överflödig underull i sommarvärmen. Är verkligen superglad att jag äntligen hittat något som fungerar även på små fjuttstrån, ska lätt rekommendera den till alla djurägare jag känner!

Furminatorn finns alltså på apoteket för 500 kr, lätt värda pengar egentligen. Men som sagt så tjingade jag hem den för 200 kr, tacka vetja tradera.




Stuffz


Väldigt trött tjej på väg till jobbet innan idag.

Imorgon kommer jag äntligen hem! Eller rent tekniskt sett är det redan idag jag får återvända, men är det egentligen "imorgon" även om man inte sovit än. Hmmm.. Har iaf extrem hemlängtan, plus att det verkligen är dags att börja packa för London. Men innan dess ska jag nog ta mig in till en väskaffär jag såg i Nordstan sist jag var där...
Stor turkos resväska. MÅSTE HA!
Men först och främst, krypa ner i sängen. Bianca snarkar redan under täcket och snart blir det kriminalare på tv.
Nattinatt.



Hard Work

Puh, vilken dag! Har stressat runt en hel del men nu är alla bilder tagna och allt färdigredigerat. Klart att skicka iväg till tryckeriet, mohaha! Körde på utomhusstudio, var helt perfekt ljus, och en hel del nyfikna blickar. Jätteintressant att titta på någon som hänger över mat med en kamera.. Men klienten blev nöjd och det är ju det viktigaste.
Här är ett litet smakprov, ursäkta kvalitén, blogg.se har en tendens att döda bilder.





Nattfilosofi och Vampyrer



Nattfilosofi.
Sömnlöshet.
Shoppingsug.

Nejfan, nu ska jag gosa med Bianca och titta på True Blood. Tycker egentligen att serien är rätt... gay? Men det är bra tidsfördriv, och för att vara ärlig så har den ju sina ljusa stunder.



Har just kikat klart på första avsnittet av True Blood säsong tre...
Alltså, är det bara jag som tycker att det förstör lite att de drar med varulvar nu. Varför kunde de inte bara hålla sig till demoniskt hokuspokus och vampyrer. Jävla varulvar.. De är så tråkiga.


Furminator

Nu har jag äntligen köpt en furminator!

Det är en borste för hund/katt som ska vara jättebra, och efter att ha läst enbart positava saker om den och dessutom fått höra från min söta vän Emelie att den faktiskt fungerar så var det nästan tvunget att införskaffa. Jag har alltid haft problem med Biancas fällning då ingen borste tar upp hennes flygiga underull. Men furminatorn är alltså specialiserad på just detta, så jag ser fram emot att använda den.

 

 

Det ser ju verkligen lovande ut. Nu kanske min soffa slipper pälssaneras två gånger i veckan, hihi. Det fick bli den minsta varianten för min del. 200 kr från tradera, och som mamma sa, "Om den ens är hälften så bra som det ser ut är det ändå värt pengarna."

 

 


Örebro

Sitter i Örebro och ugglar, kom precis hem till mamma efter att ha gjort lite inspektioner inför fotojobbet. Det hela blev framflyttat till imorgon, vilket jag tycker är rätt skönt, så nu sitter jag bara och slappnar av. Det verkar förresten som om flera av er är lite nyfikna på vad det handlar om, men jag ska alltså inte stå framför kameran den här gången. Utan är bokad fotograf för ett restauranguppdrag. Lite nervöst, väldigt roligt och cash i plånboken. Love it!

Btw, den här fick jag precis av mami. Den blir perfekt att ta fram på nästa tebjudning.


...

Ojoj, jag borde få nobelpris i mest aktiva blogg eller något annat fancy pancy. Men det har helt enkelt varit för mycket att göra, så datorn har legat och dammat igen under vardagsrumsbordet. (Mycket bra plats)
Men jag åker ju till London om en vecka och det är en hel del jag vill och måste göra innan dess. Har spenderat så mycket tid jag bara kunnat med pojken och spelat som en galning under veckan som gått. Och i morgon drar jag iväg till Örebro för att göra ett fotojobb. Lite nervös, men det ska nog gå bra. Dessutom drar det in pengar!


Spela, spela, spela!

The last few days....

 

Här kommer jag med en liten uppdatering från Västerås.

Det har varit fullt upp för mig så bloggen har blivit lite lidande, men nu har det lugnat ner sig lite. Iaf för stunden. I torsdags träffade jag sötaste Emelie och som vanligt hade vi jättetrevligt och tiden bara flög iväg. Var iväg en snabbis och tittade på balintåget med, rätt kul.

 

Fredag blev dock mindre trevlig. En tågresa från mig hem till pojken i Västerås ska ta strax under fyra timmar. Min resa varade nästan sju!! Detta tack vare att ett tåg körde på två banarbetare så det var försening på försening.. på försening. Stod två timmar i Hallsberg för att våran lokförare var fast på ett annat tåg, herregud säger jag bara. Men fram kom jag till slut även om det stundvis verkade rätt hopplöst. Och tur var väl det för på lördagen så var det spel på agendan. En heldag med rollspel och lite annat, kul kul! Gick dessutom rätt bra.. dvs jag överlevde. Haha!

 

Och så slutligen idag söndag. Middag hos pojkens föräldrar tillsammans med alla våra hundar.

Puh, imorgon ska jag sova!

 


BRB

Återkommer på söndag.

RSS 2.0