That story again..

"And I
I know what God thinks
God thinks you're a waste of flesh
God prefers an Atheist"

Kände att det behövdes ett citat till. Ska till Örebro imorgon.. idag. Fira mammas födelsedag. Känner mig inte alls pepp på det hela, men jag får äntligen återse min speldator!
Undra hur det blir att träffa mami igen. Vi har inte setts sedan vårat jättebråk för lite över två månader sedan då hon sa att jag i princip inte var hennes dotter. Jaja, ska nog överleva det hela, även om jag just nu är så nervös att jag kan spy.
Ska jag titta på mer Eureka tills jag somnas av utmattning!No Title

"I'm goin to Hell, in a handbasket.
Oh please don't pray for me.
No I don't need to be saved, of the devil I ain't afraid.
There ain't nothin he can do that ain't already been done to me."

Sitter och tänker på livet. Hur mycket saker som passerat i mitt liv som ingen människa egentligen förtjänar att uppleva. Är det bara dåliga saker som kommit ut från allt? Var hela grejen ett enda stort slöseri?
Nej jag tror nog inte det. Även om det är hemska saker har de slipat mig och format mig till den jag är idag. Visst kan jag ångra mycket, men det hjälper ju mig inte nu. Det jag behöver koncentrera mig på är nuet!
Det är inte lätt.
Men en vacker dag ska jag kunna blicka tillbaka på mitt liv och tänka "det var inte ett enda stort slöseri!"

Jag behöver bara lite hjälp att komma till den punkten.

Bortsett från alla djupa och flummiga tankar ska jag fanemej kastrera posten. Jag vill ha mina nya hårgrejer från USA.

Apples?

Känner mig nyttig idag. Ätit nästan bara äpplen + simmat ett par timmar.
Äpplen är bra, mättar massa, äpplen och potatis!
Dessutom är vuxenkvällarna på badhuset guld värt! Nästan inga andra där, inga stirrande blickar. Nu ska jag fanemej bli nöjd med min kropp! Jag ska kunna känna mig stolt över mitt utseende och känna mig snygg. Det är ju viktigast. Att man själv är nöjd.Yesterday is ...

Yesterday is history
Tomorrow, is a mystery
And today is a gift, Thats why it's called the present!

Joel har varit hos mig i några dagar. Massa film, en hel jävla hög med godis och timmar med prat. Underbart helt enkelt.
Linda kikade dessutom in med sprit i söndags.

Björns roomie adresserade mig som Hans ex för några dagar sedan i sin bdb, kan inte hjälpa att det svider till. Speciellt när jag tänkte be henne rätt till det och fick mitt meddelande raderat istället för besvarat. Kan inte riktigt fatta dealen där. Men det gör ont. Känns som om jag gjort något stort fel men kan verkligen inte sätta fingret på vad.

Hela livet känns rätt fucked up just nu.
Kan inte sova, mår illa när jag äter och dessutom känner jag mig ensam.
Ska ta mig in till Götet i veckan och sno lite sällskap!
Skolan blir såklart också lidande av sömnlösheten. Stressar igenom uppgfterna, men hamnar ändå på slänten. Känns som allt bara ramlar över en.

Enda positiva är att min födelsedag närmar sig, hoppas att det ska ligga lite pengar i ett paket för just nu är det väldigt dåligt på den fronten. Herregud, 19 år. Lite panik får jag allt när jag tänker på det. Inte för att det är ett så stort nummer, för det vet jag att det inte är. Mer panik över att jag inte åstakommit något än så länge! Och för att det gått så fort.. Livet  går så jävla fort.

Jag kräver inte någon direkt stadga i mitt liv, vill bara att det ska gå runt, även om det är med nöd och näppe!

RSS 2.0