Om Hus och Saknad

Pojken sussar, lillkorven snarkar, och jag.... sitter och filosoferar. Mr. Sandman har glömt av mig. Fast det är ganska mysigt att sitta och titta ut genom fönstret, se hur himlen sakta ljusnar, höra klockan ticka på i köket.
Väldigt mysigt faktiskt.

Dessutom har jag en hel del att tänka på. Var iväg till Farmors hus en sista runda idag. Har fortfarande lite svårt att förstå att hon är borta, att det faktiskt inte är "farmors hus" längre, utan bara ett hus. Ett ekande tomt hus.
Satt en lång stund i den tömda källaren som farfar en gång byggt om till ett slags allrum. Det var där jag brukade sova när jag stannade över natt. Fick nästan alltid frågan om jag inte hellre ville ligga uppe i bäddsoffan, men nej. Det var något speciellt att ligga på en madrass i källarrummet. Det luktade så gott, var lagom svalt och så var det så otroligt mysigt att höra fotstegen ovanfrån. Jag kommer sakna det.

Det finns så många minnen från det huset. Tänk att en plats kan betyda så mycket. Men nu är det sålt, och det är både skönt och lite vemodigt. Dags att vända blad och fortsätta. Farmors kapitel är avslutat.

Oj vad seriöst det blev. Men här kommer en söt bild från innan idag för att liva upp lite!


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

va söta ni är!

2011-06-19 @ 18:31:03
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Veronica

Ja, ett stort djursjukhus! Jag skulle vara riktigt pissed!!Sorgligt med din farmor. Men kan säga att jag är avensjuk på dig som HAR fina minnen av din farmor. Långt ifrån vad jag har, och då lever hon fortfarande. Ibland får man vara glad över det lilla :) När min farmor dör kommer jag gråta över en farmor jag aldrig har haft.Fin bild på dig och biancis :)

2011-06-19 @ 23:14:16
URL: http://veronicafredriksson.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Vilket intressant inlägg. Jag tänkte just på min farmors gamla hus...

2011-06-20 @ 19:26:14
URL: http://tjelsi.com
Postat av: CJ

Åh kanske den sötaste lilla vovve jag har sett!

2011-06-20 @ 22:15:43
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: [lisabjernhagen]

Åh, sötis :) fin du och fin vovve!

2011-06-21 @ 00:38:47
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Annica

Känner igen de där tankarna. Jag är väldigt tankfull själv och det är inte alltid det är glada tankar precis... Men det är ändå skönt när man känner att man tänkt färdigt. När man känner att man är "klar" med det där man gått och funderat över. Nytt kapitel, som sagt:)

2011-06-26 @ 18:03:40
URL: http://mangaandart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0