Pepp Pepp Pepp

Jag börjar känna peppen för Arvika nu!
Det lixom kittlar i magen. Gladkittel! Tror det börjar gå upp för mig att jag faktiskt ska se Depeche Mode igen. För tredje gången. Har alltid tyckt att det är lite smålöjligt att vara jätteförälskad i ett band.. Det här med klassiska fangrls osv. Men  när det kommer till Depeche Mode känns det lite som att jag faktiskt hamnar i det där facket.
De har ju följt med mig under en sådan stor del av min uppväxt, och det är ovanligt när det gäller mig. Oftast så tröttnar jag rätt snabbt på ett band, eller det går snarare i vågor. Men Depeche har på något sätt varit en grundsten i mitt musikintresse redan från början, och på så sätt aldrig försvunnit.


 
Men jag måste erkänna att senaste plattan var en besvikelse. Efter dundersingeln "Wong" hade jag höga förväntningar som föll platt när resten av skivan släpptes. Dock ser playlisten för Arvika rätt perfekt ut!

OOH VAD JAG LÄNGTAR!
Och det att jag ska bo på vandrarhem gör bara saken bättre. Jag behöver privacy för att göra mig presentabel för omvärlden!
Kommentarer
Postat av: PerNilla

Håller med om att deras senaste skiva är inte särskilt bra...men annars är dem helt ok =)

2009-06-28 @ 23:48:43
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: underbart alltså! :D

2009-06-29 @ 00:07:25
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Anna

Vet vad du menar, brukar vara så jag också att mina favoriter ändrar rätt mycket. Men jag har ungefär 4 stycken som jag älskar av hela mitt hjärta och som jag aldrig lägger bakom mig. De har alla hjälpt mig genom svåra skeden i mitt liv:)Kram

2009-06-29 @ 02:05:39
URL: http://shortycake.blogg.se/
Postat av: Nathalie [asilentescape]

Hehe okey ja men då förstår jag ltie att du inte gillar filmerna :P inte för jag har sett serien men ändå xD

2009-06-29 @ 23:20:56
URL: http://asilentescape.blogg.se/
Postat av: Cissi

Åh jag vill oxå se Depeche igen!!! Måste hålla med om att sista skivan inte va nån höjdare men man kan ju inte göra annat än älska dom ändå =) Alltid.

2009-06-30 @ 02:47:29
URL: http://ellaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0