Arvika Del : 1

Så, nu är jag relativt utvilad, dessutom har jag gosat med Bianca i flera timmar! Hon var så glad när jag hämtade henne på hundhotellet, och allt har gått jättebra enligt personalen. Min lilla vovve ♥



Arvika var underbart!!
Helt magiskt, och jag har jättemånga bilder med mig hem. men för att inläggen inte ska bli alltför långa så delar jag upp det hela.

 
På väg till Arvika, pepp som fan och förälskad i min tungpiercing som ser ut som ett piller.

Dissade tält och camping för att ta in på ett vandrarhem, strax utanför samhället, och så här i efterhand är jag rätt glad för det. Efter ett par regnskurar var hela campingområdet lervälling!
Nåväl, kvällens planering för själva festivaområdet var Röyksopp och NIN. Glömde dock helt bort kameran under Röyksopp då jag istället umgicks väldigt mycket med en extremt flörtig Norrman. Men grymt var det iaf!

Nin var bättre än väntat! Lite tråkiga låtval men det var inget fel på krutet! Trent välte sin synth över scenkanten och startade kaos, folk svimmade till höger och vänster (har seriöst aldrig sett så många bäras ut!) och de stackars scenarbetarna fick inte vila en sekund då Trents mic envisades med att välta efter lite för våldsamma rörelser.





Dagens bästa var dock det plektrum jag fick från Trent. Förvandlades till en liten löjlig fangirl då och började dansa som en toka. Värd avslutning på festivalens första dag!
 ♥ ♥ ♥ ♥



Kommentarer
Postat av: Yoannah

sv: tack så mycket

fan va jag älskar ditt hår! super snyggt!

2009-07-06 @ 22:50:01
URL: http://yoannahh.blogg.se/
Postat av: Stina

Fasen vad cool tungpiercing!! :D

2009-07-06 @ 22:58:14
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag hatar mig själv för att jag inte var på den NIN spelningen, med tanke på att det antagligen är deras sissta spelning i sverige för gott.

2009-07-06 @ 23:33:09
URL: http://ramavoite.blogg.se/
Postat av: Stina

Aha, jag kollade på typ 3 avsnitt av Elfen Lied förut men fastnade inte riktigt... Fast jag ska nog ta och ge den en chans till, tack för tipset! ^^

2009-07-06 @ 23:38:50
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/
Postat av: JHNA SUGARFUCK

Svar: Ja jo, Arvika var helt okej =) Dock blev jag lite less på vädret.

2009-07-07 @ 00:34:13
URL: http://jhnasugarfuck.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh jag har varit sugen länge på en piercing i tungan, gör det ont att göra? :P

2009-07-07 @ 19:18:57
URL: http://saraamandalantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0