Mardrömsdag!

Vilken hemsk dag!
Trodde seriöst ett tag att det var slut med Bianca. Hon låg o kved i mitt knä. Hela vägen till veterinären satt jag o viskade i hennes öra "du klarar det, kom igen gumman, du klarar det". Antagligen mest för att övertyga mig själv.

Att säckarna under svansen kan bli inflammerade vet väl varenda hund/katt-ägare. Och det är inte så farligt egentligen.. Men när smärtan kommer som en chock för djuret är inget säkert längre.
Jag kollar alltid under svansen på Bianca, varje morgon och kväll, samtidigt som jag kör en liten kroppscheck. Ni vet, öron, ögon, tänder, klor, och samma sak gjorde jag imorse. Sedan åkte jag iväg till frissan en timma och överlämnade gumman i mammas händer.
När jag kom hem hoppade Bianca direkt upp i mitt knä och gnällde lite och jag gjorde återigen en kontroll.
På en timma hade det svullnat upp till bristningsgräns. En enda jävla timma!

Jag ringde till fyra veterinärer på stört. Två hade stängt, en hänvisade till strömsholm, en annan till karlskoga!!
Försökte behålla lugnet för att inte Bianca skulle känna av stressen för mycket.
Närmaste veterinären, Djurkliniken Analysen, var de som hänvisade till Karlskoga, då de hade helt fullt i väntrummet och endast en arbetande veterinär.
Men då hade Bianca redan börjat skaka av smärta. Så jag tog chansen och bad Sven att köra till Analysen ändå.
Antagligen gjorde mitt mascara-nerkladdade ansikte mer nytta IRL, vi fick komma in direkt trots den långa kön, och lillan fick antibiotika och smärtstillande på direkten.
Redan efter ett par minuter såg man lättnaden hos henne när smärtan släppte, helt slutkörd låg hon i min famn.
Veterinären sa att de skulle låta bölden spricka av sig själv, så jag skulle ha uppsikt över det. Efter tjugo minuter sprack den. Imorgon ska hon in och så ska de spola rent säckarna, sedan får hon gå på antibiotika och smärtstillande i en vecka..
Min lilla, älskade hund! Det blir bra igen!

Men fy fan vad rädd jag var när hon låg och kved i mitt knä!
Jag är bara så glad att jag inte blir hysterisk när något händer, utan snarare agerar smartare än vad jag vanligtvis gör.
(Jojjo, pappa och Daniel kan intyga det, hehe)
Tror att den halva av min hjärna som vanligtvis sover, vaknar till liv vid rädsla istället för att allt förlamas, good shit!




FÖR ER DJURÄGARE

Oftast ser man förtecken på inflammerade analsäckar, såsom kasande på rumpan eller intensivt slickande.
Men Bianca visade ingenting!
Men enligt den här sidan är inflammationen ett tillstånd som kommer akut.. Vilket förklarar frånvaron av varningssymptom.

Så helt enkelt, glöm inte stirra era djur i röven med jämna mellanrum!




The Stuffz

Skorna! Jag har letat efter den modellen jätteläng, och nu fick jag tag på dem för 400kr.
Bästa kapet på länge, och lagom klack för vardagssko. Nom nom!



Dessutom fick jag med mig det godaste filmgodiset ever!



MUMS! Har inte hittat det på något annats ställe så varje gång jag är i sthlm kilar jag till den lilla japanaffären och drar på mig ett litet lager.



Stockholm

Så, för ett par dagar sedan skulle jag egentligen åkt till hunudstaden för att lekta med Becca, men eftersom hon stack iväg på annat håll så fick resan ställas in. Men igår så blev det stockholm med Jojjo.
Shopping och mycket god mat! Frukost bestående av grillad panini med örtmarinerad ost bode alla få äta! Och fika på chokladkoppen är ju helt enkelt bäst.
Tiden bara rann iväg men vi kom ändå iväg till de affärerna vi ville och jag återvände hem med massa nya godbitar + en plånbok som inte var alltför glad över mina utsvävningar. Dagens bästa köp var ett par skor som jag kan visa lite senare. Så snygga *hjärta*



Jag var allmänt pepp!



Bianca fick självklart följa med, men eftersom vi både busat och promenerat innan resan så var det en mycket sömnig vovve som undersökte Stockholm.



Smyger med en bild på Jojjo med, och hoppas att hon inte dödar mig, hihi.
Sötunge!



My day

Det ska vara strålande sol och nästan tio plus imorgon när jag o jojjo åker uppåt i landet. Fatta vad jag blev glad!
Blev lite happy hamster dance när jag kollade smhi, och efter ett par riktigt blaskiga dagar i Örebro här tycker jag att sverige förtjänar rikligt med vårvärme!
Var tvungen att prova ut solbrillorna tills imorgon, o fast jag försökte få en riktig schtekare-pose såg jag mest ut som ett surt monster, men det bjuder jag på, hehe! Och min snygga (not), limegröna morgonrock ser men lite av med...



Annars har det varit en väldigt seg dag, har mest legat o filosoferat. (läs installerat dataspel /avinstallerat skiten efter att datorn krascha), och nu ska jag snart drösa isäng igen. Fan dagarna bara flyger förbi.

Btw så har jag en så jääävla irriterande låt på hjärnan, från någon bilreklam på tv. Var tvungen att söka på youtube så ni med kan få den fast i hjärnsnurret.





Haha, var visst frankrikes bidrag till ESC förra året, fan vad lol!



Dessutom har lillskitan har varit odräglig idag, så jävla vrång med allt.
Men jag tycker bra om henne ändå, och denna bilden är helt underbar, får inte nog av den!



Mörkt

Oj vad ljust det blev när jag tände lamporna igen. Eller egentligen bara en lampa.. höll på att slå ihjäl mig i badrummet så det var säkrast så. Annars håller vi det fortfarande släck.. fast numera är datorn på igen.
Tycker om världssammanbetningar, känns så fint på något sätt att det släcks lampor lite överallt i världen, inte för att det sparar el, utan för att visa att man bryr sig!



Fast fan vad huvudet går idag, tror jag råkade ta dubbel dos av min medicin, för det fattas en ruta för mycket i tablettkartan. Kommer dock inte ihåg hur det gått till. Jag är rätt förvirrad av mig, borde skaffa en tablettask där rutorna öppnas enligt tidslås.. För med mitt dåliga minne går det för det mesta åt helvete.
Nej nu ska jag drösa i säng o mysa till film, om nu mitt huvud kan koncebtrera sig på något.

Puss




Fredag?!

Alltså fredagkväll. Trodde det var torsdag, jag har koll på läget!
Mah bra det för det är ju verkligen fredagsmys deluxe här i Örebro. God mat och bra sällskap, jag är helt enkelt på topp med humöret och allt är perfekt.
Tjofaderittan!




Today...

Idag är det snöstorm så jag tyckte det var en bra idé att köpa solglasögon!
Har iaf letat efter att par färgade ett bra tag, me like!





Annars är det en slappdag. Fick med mig lite snygga kläder från shoppingen, dock mest basplagg.
Köpte även en ny plånbok som jag kan visa sen.

Ska nog plaska ner i mammas stora jacuzzi snart, så skönt att bara ligga där o bubbla runt, men först ska jag ut o rasta Bianca. Hon försvinner nästan i den djupa snön så får nog skotta lite först.. burr!

Later!




Nighty Night

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film, får se om jag hittar något intressant i filmbiblioteket.
Och imorgon blir det shopping igen. Härligt!



Avslutar dagen med en bild på lillstumpan som njuter i solen framför kaminen.
Dubbelt upp med värmekällor = en väldigt nöjd Bianca.
Hon är bra fin, min lilla hund.

Shoes <3

Idag blev det shopping i Örebro.
Så mysigt att bara traska runt i affärerna utan egentligen ha tanke på att köpa något, tänkte ändå dra iväg mamma till marieberg imorgon. Det är kul att shoppa lite med mammsen när man ändå bara träffas ett par gånger om året.

Men självklart gick det inte att låta bli att dra fram plånboken när jag snubblade över dessa godbitarna.
Alltså de är sååå sköna och söta att jag dör lite.







Kommer inte ihåg vilken affär, men sånt brukar jag inte bry mig om. Huvudsaken är att jag tycker om det som följer med mig hem. Och det gör jag verkligen med dessa skor!



TJO!

Hallå där. Nu sitter jag i Örebro och halvsover.
Bloggen har fått vara lidande i ett par dagar, inte ens haft tillgång till internet. Mamma hade fått för sig att min dator behövdes lämnas in så mitt skrivbord stod tomt när jag kom hit. Snodde hennes laptop lite för att kunna skriva en skvätt. Men de senaste dagarna har ändå varit rätt sega. Mesta delen av Måndag gick åt till att packa och åka tåg.
Dock har jag varit rätt duktig att ta kort! Hittade en av mina gamla kompaktkameror som fungerar bra. Wih!


Bianca reste i sin nya tröja, och var allmänt nöjd.


Men att åka tåg är tröttsamt så  mestadelen av resan spenderades med John Blund.


Solen var ett härligt sällskap, men blev övergiven i Herrljunga.
Efter det sällskapade jag mest med Bianca och Mr. Blund



Så i Tisdag var jag alltså iväg till Västerås för en närträff.
Var faktiskt jätteskoj, jag och Jojjo fick chans att prova på PREZI, ett nytt program för mediapresentationer som ännu inte kommit ut på makrnaden. Ett gäng från Ungerns som knopat ihop det, och trots sina fel (är ju fortfarande i testperiod) så var det ett smidigt ock skoj sätt att arbeta på.
 



Jag o Jojjo, båda koncentrerade på vårat mediaarbete. Och ja, lurarna sitter mysko, men det var skönast såhär!
 

LOL på min min, hahaha!



Så på det hela har det varit bra dagar. Trevliga människor och fint väder, för även om det är snö här så skiner solen som bara den.
Blev en väldans massa bilder, men vad fan, det får kompensera de missade bloggdagarna.
Puss!


I Don't Wanna

Jag vill inte åka någonstans idag!!

   
Göteborg - Örebro

Hemma  spirar blommorna, och det är redan nu (09.10) för varmt för jacka, strålande sol från klarblå himmel  och allmänt underbart.

I Örebro är det snö och minusgrader.
Behöver jag säga mer.
*Gnäll*

Fullt Upp

Efter att ha legat med intensiv huvudvärk hela dagen börjar jag piggna till nu.
Kvällen i sig är fullbokad. Ska färga om håret då det blivit mer grönt än turkos under de senaste dagarna. Och dessutom måste jag städa, diska och packa. Åker till Örebro imorgon, bra med föräldrar när man har slut på månadens matpengar (hehe) Måste iaf åka till Västerås den 24 för närträff.
Ah well. Först ska jag baka ckokladkaka med jordnötssmör.


Nom Nom!

Movie

Grannens hund är ensam och skäller halsen av sig. Om det fortsätter bussar jag djurrätten på henne för fan det är inte första gången hon inte bryr sig om den. Någon som vet hur länge lagen tillåter ensam hund? Förut var det sex timmar, är det ändrat? Hon kan ju lämna den ensam och skällande i hela nätter.



Jaja, här är filmsnutten jag lovade med en hund som jag aldrig skulle behandla på det sättet!
Pissig kvalité, men min kompakt är gammal. Måste införskaffa en ny.


Woho!

JAG HAR FÅTT EN LÅNEDATOR!
*glädjedans*

Nu ska jag bara komma på hur fan en pc fungerar igen. Och sen ska jag försöka installera First Class.
Lite senare blir det en video här i bloggen, men eftersom det tar 17 timmar att ladda upp på youtube får ni hålla er lite till.


Mitsukai goes anonym.
Haha när man är osminkad är alltid stora solglasögon ett stort plus, och ofixat hår försvinner alltid i en mössa. Perfekt!



Bianca njuter i solen

Update

Väldigt dåligt med uppdateringar, men hallå! Solen skiner, det är vindstilla och gräset är torrt nog att ligga på.
Jag har inte ens varit fastklistrad framför tv-spel, utan suttit ute och läst eller tecknat. Lovely!
Dessutom har jag passat upp på min lilla vovve som i onsdags var inne för operation. Var en tand som skulle bort efter att ha växt helt fel och bara orsakat henne smärta. Så hon har varit lite snurrig av smärtstillande och narkosen.

Nu mår hon iaf mycket bättre och vi har precis kommit in från en tvåtimmarspromenad i skogen. Jo för äntligen så har jag hittat en underbar promenadslinga, en gammal grusväg som slingrar sig runt i skogen. Tyvärr är det en bit att gå för att komma dit, men sååå värt  när man vänder in på skogsvägen.

Nä nu ska jag städa!
Återkommer lite senare, that's a promise.

Norge Vinner

Det här är så olikt mig som det bara går!
Jag har tjuvkikat på alla vinnare som ska skickas till Eurovision Moscow.
Men på något sätt fick jag reda på att Norges bidrag skulle falla mig i smaken så jag var ju tvungen att kika, sen blev det automatiskt att jag tog en titt på resten av låtarna med.
Och vet ni vad! Jag gillar verkligen den här låten som Norge skickar, tror till och med att den har stor chans att vinna.
Jag har alltid haft en svaghet för lite folkmusikinspererade låtar på stråkinstrument. Jag är ju som sagt själv cellist och favoriten är att spela irländska folklåtar, den mer vemodiga sorten blir så vacker på cello! Dessutom älskar jag viss baltisk folkmusik, kan kanske ha något med mitt ursprung att göra, men ibland blir det så vackert att man kan gråta! Jag är väldigt lättpåverkad när det kommer till stråkinstrument.

Här är iaf det som jag tror är det vinnande bidraget.
Och återigen, jag har aldrig brytt mig om ESC, aldrig, aldrig, aldrig!
Killens röst är rätt svag i verserna, iaf den första + att han ser ut lite som en slemboll. Men men, grym på fiol är han!

Men det är något med den här melodislingan.. Inget direkt nypåkommet, men vackert ändå.



Det där med Doktorer

Helt nerdrogad. Trött på medicinen. Ska till doktorn imorgon.
Bad pappa komma hem till mig med så han kan hänga på till psyk, för föregånde sessioner har doktorn behandlat mig som skit, behöver lite backup.
Har bara träffat honom två gånger, men första gången satt han över halva min besökstid vid sitt skrivbord med privata samtal, och andra gången klarade han av mitt 30 min.pass på tio minuter. När jag sedan behövde refill på mina tabletter "glömde" han  skicka iväg ett e-recept vilket resulterade i en konstig chock då min kropp sattes i avgiftningsläge.  Och då jag försökte nå honom via telefon svarade han inte. Så tack vare honom har jag fått gå igenom ett mindre helvete, först då det verksamma medlet lämnade min kropp, och sedan att få leva utan det.
Så nu ska jag dit, anmäla honom, be om ny läkare och sedan hoppas att han dör!



Och på tal om läkare har jag alltid haft svårt för en sak. Språket.
Jag är inte rasist, herregud halva min familj är inte ens svenskar! Men i ett sådant viktigt arbete som läkare tycker jag att doktorerna ska kunna göra sig förstådda med språket, något som aldrig tycks hända mig.
Jag får alltid någon som blandar enstaka svenska ord med en hel hög "eeeeehrm hum" och "öööh" + en massa mysko ord.
Jag minns när jag råkade sätta en hel godisklubba i halsen (looong story) och läkaren jag kom till kunde inte göra sig förstådd alls. Det var bara en massa meningslöst babbel.
Och jag vet att jag inte är ensam om det!



Som jag minns har jag bara haft två doktorer som pratat bra svenska under de senaste åren, varav en faktiskt var svensk.
Min förra barnläkare fick vi byta ut då varken pappa eller jag fattade vad hon sa.
Det ska inte behöva vara såhär!
Fan det är ju viktiga saker. Doser, skötsel och råd.
Sätt högre språkstandard på Sveriges sjukhus. För hur bra doktorn än är så är det till ingen nytta om det inte går att förstå!



VÅR

Oh vad jag önskar att jag kunde lägga in bilder från kameran! Då kunde jag visa hur krokusarna redan blommar, hur solen strålar från en klarblå himmel och hur både jag och Bianca riktigt njuter av det hela.
Vi har varit ute i över två timmar! Gick till vattentornet och bara låg i gräset och njöt. Så varmt att det var omöjligt att behålla jackan på.
 Idag är det verkligen vår och det ska jag ta vara på.
Puss!



Birthday

Dåligt med uppdateringar, sorry mates.
Min  mac är fortfarande ur funktion, går inte ens att starta ordentligt nu. Och servicegarantin gäller tydligen inte då mamma slarvat bort kvittot. *suck*

Dessutom fyllde pappa år idag! Så jag har haft fullt upp med att fixa klart presenter och baka tårta. Blev en femlagerskreation med massa frukt, vanilj och choklad. Riktigt lyckad om jag får säga så själv. Nom nom!



Dessutom bliv det middag på kinarestaurang, och som vanligt åt jag för mycket. Vet inte hur man alltid lyckas. Sist jag åt där höll jag på att sprängas och sa "aldrig mer, nästa gång slutar jag så fort jag blir mätt" Men neeeejdå. Jag moffade på av de goda och nu ligger jag här med magen i vädret. Varför är kinamat så gott!
Blev förresten riktigt nöjd med presenten till Pappsen. Ett tecknat porträtt, woh jag kan ju faktiskt hantera pennor. Lägger in en bild så fort min dator är med på noterna igen!
 
Nu blir det scrubs!
Tjo!

Lördag

Sitter o glor på Sin City, eller just nu är det reklam. Så grymt bra rulle! Otroligt snygg helt enkelt.
Tror jag har den på dvd någonstans, antagligen Örebro, men nu när den ändå går kan man ju titta.



Annars är det inte mycket liv här hos mig idag.
Skulle varit utgång, men känner inte riktigt för att sitta på krogen när man ändå har rätt dåligt med pengar. Blir så en gång i halvåret då alla försäkringar ska betalas, djurförsäkring, husförsäkring och sen min egna. Får leva på ris och potatis resten av månaden, haha!
Dessutom har jag äntligen fått mina tabletter, de är jättestarka så nu går jag runt o känner mig konstant hög. En relativt angenäm känsla, men lite jobbigt då jag knappt kan fokusera på något, den här lilla texten har tagit nästan 20 min att skriva!! Bara det lixom.

Nä nu ska jag sväva iväg.
Puss


Tävling

Jag är med och tävlar om en sele från puppia hos Lily!
Min  tjej på knappt över ett kilo är ju som sagt för liten för de flesta selar, men efter att ha kollat mått osv bör xs passa henne perfekt. Hittills har jag använt en omsydd väst, men en puppiasele skulle inte vara helt fel.








Crime Scene

Jag som tänkt plocka bort vinterkläderna, men nu måste man ju istället fundera på att utöka den delen i garderoben.
Kanske med denna halsduk, jag älskar ju crime scene-grejen. Kommer ni ihåg min ytterdörr?
Om inte titta här.






Och vet ni, igår fick jag ett paket från Taiwan (tror jag, stod det på frimärket iaf), med min efterlängtade väska!
Det tog bara fyra dagar!
Snabbaste Ebayköpet jag någonsin gjort.
*Happy*



Update

Jag är vaken.. Och klockan är inte över två! Det är nästan ett under, fast jag fundrar seriöst på att gå o lägga mig igen. Grannens bravader höll på till klockan tre och jag var riktigt trött redan innan de började låta. Nu är det iaf anmält eftersom det är långt ifrån en engångsföreteelse!
Ligger i soffan med headphones och gnolar med i min musik, bra musik! Ska se om jag hinner göra klart pappas födelsedagspresent lite senare, när man har dåligt med pengar får man använda sig av sin konstnärliga sida, får se hur det går med det. Sen ska resten av dagen spenderas med att plocka isär min mac, spela klart silent hill, recensera ett nytt tv-spel (vad får ni se lite senare), öva irländsk folkmusik på cello och lära Bianca att krypa. Cirkushund det är vad hon är!

Nej det här går inte, jag vill sova!
Nu ska jag sätta på lite Rammstein och fortsätta snarka i min underbara säng.
Grymt skön låt här nedanför btw, och gillar man inte musiken kan måste man ju iaf älska videon. En knarkande snövit, kan det bli bättre?


KLAGA

Alltså döda mig..
I nio timmar, nio hela timmar har jag fått höra på grannens musik. Inte lågt basdunk, utan genomträngande möbelvibrationer! Ungefär som om jag skulle sätta min stereo på jättehögt aldeles brevid mig.
Jag orkar inte säga till... igen. Pappa har antagligen vägarna förbi senare ikväll, och då får han ringa störningsjouren! Han har lite mer pondus, för när jag gjorde det sist var det ingen jävel som brydde sig.



Dessutom har det kommit hur mycket jävla snö som hellst! Skulle gissa på sju cm.
BLÄ!



BLÄ

Efter två dagar av vår i luften så snöar det igen.
Vräker ner! Allt är vitt, vitt, vitt.
BLÄ! Det blir ju bara blask av allt, varför kan vädret inte bara bestämma sig!

Hårtork

HOHOHO!
Jag har inte haft en hårtork sedan jag flyttade hemifrån, vilket ibland varit till stort behov.
Kanske dags att investera i en.. speciellt när de kan vara såhär snygga!



Bikini

Även om det går med en snigels hastighet kikar jag runt på lite kläder.
Blir bara lite förbannad när det tar 10 min för en bild att visas.. men men. Ska ringa till datahjälp imorgon.. igen.

Behöver ny bikini till sommaren! Någon av dessa söta toppar med en matchande underdel skulle inte vaa heeelt fel.
Oh yes, nom nom!





Den vita katten är favorit! Men vitt har ju en tendens att bli genomskinligt när man blir blöt.. Dock skulle rosa inte vara helt fel. Gillar små färgklickar! Och herrgud vad jag skulle döda för att kunna lägga in bilder från kameran, men men. Snart ska det fungera, snart!
*Försöker hålla peppen uppe*



Alltså va?!

Jag blir nästan lite mörkrädd över hur korkade människor det finns,
o nu pratar vi inte om korkade bloggare som tror att man kan hitta björnar på vintern, att selar är farligt för hundar eller att vegetarianer är ohälsosammare än köttätare, utan korkade hundägare!

Har suttit och tittat på ett dubbelavsnitt med hundviskaren, och jag blir rent ut sagt förbannad på vissa människor.
Det är ju ingen nyhet att hundars dåliga beteenden oftast kommer från människan, och vissa är ju som sagt helt omedvetna om vad det är de gör fel. Men det är en sak som är självklart för varje hundägare, eller som borde vara det!
Promenaden.
Jag vet inte hur många program där det visat sig att vovven varit understimulerad, och idag var det en matte som i bästa fall gick ut med sin hund en gång i veckan. Annars var det trädgården som gällde. En liten stadsträdgård!
Varför skaffar man hund när man inte orkar ta hand om den? Hon var inte sjuk, hade inte direkt mycket att göra under dagarna, bara ren lathet!
Även min lilla hund kräver långpromenader. En timma om dagen, minst. Visst om det blir kortare när det ösregnar, eller är iskallt, men då satsar vi mer på lek inomhus. Okej jag är inte alltid pepp på att gå, men jag har tagit på mig ansvaret för ett annat liv. Klart som fan att hon ska få det som behövs!



Update

YAY!
Äntligen har jag tid för bloggen. Jag har haft fullt upp med att slå på datorn, träna och ha djupa konversationer om smaksinne med farmor.. Som förövrigt bjöd på underbara semlor!
Resultatet är en dator som fortfarande inte vill starta, träningsvärk i armarna, och en semmelfylld mage!
Bra att få lite "mat" därinne, då jag på något sätt bara lyckats få i mig tio alvedon under dagens lopp. Jag är inte duktig på att äta när jag är ensam.

Ingen vidare dag alltså!
(bortsett från semla)



Btw så håller jag på att bjuda på den här snyggingen.
Så söt att jag inte kan motstå!




Har ett lite djupare inlägg på G, ska bara göra kladdkaka först!
PUSS

Update

Samma visa idag, trögt att blogga när datorn är seg.
Tänkte bara säga att jag lever trots dåliga uppdateringar. Ska strax steka upp lite potatis, har glömt äta idag så det ska bli smaskigt! Och i bakrunden rullar "the mentalist" episode 15, helt okej serie, men jag förstår mig inte på er som tittar på den via svensk tv, den är ju så efter!

Jaja, nu ska jag dra min sargade kropp till köket och fixa mat.
WOH!

Man's best Friend

Eftersom alla mina bilder numera ligger tryggt överförda på skivor så sitter jag o kikar igenom mitt galleri här på bloggen istället. Ni vet där man ser alla bilder som jag laddat upp på bloggen, och det är en hel del!
Tittar speciellt på Bianca-bilderna.
Förundras över hur mycket mitt liv förändrats sedan hon kom hem till mig. Även om jag inte längre har samma frihet som innan skulle jag aldrig kunna se ett liv utan henne. Kan inte sluta förundras över hur en så liten varelse på knappt över ett kilo kan betyda så mycket! Hur mycket man kan älska den lilla blöta nosen som trycks mot kinden varje morgon, de glada skutten som möter mig även om jag bara varit borta en kvart, den fullkomliga tillit som ligger i hennes ögon.
Helt otroligt hur mycket jag uppskattar hennes tassande brevid mig på långa vandringar eller när hon ligger tätt intill när jag sitter och spelar. Det är verkligen ett fantastiskt band vi fått, jag och Bianca.
Min älskade Bianca!



Diverse

Det är alltid lika kul att gå ut med Bianca när det regnar.. not.
Hon hatar verkligen regn!
Utan hennes regntäcke skulle det inte gå alls, så mycket är säkert. Sedan har hon även lärt sig att om man går under mitt stora golfparaply får man mindre vatten på sig, så hon ser nästan ut att vara fastlimmad mot mitt ben under promenaderna.

Nu sitter vi iaf inne i värmen igen, ihopkurade under en tjocka filtar. Har fixat massa god mat, pasta med en tomatsås på quinoa, linser, morötter och självklart tomat! Ett rätt trivsamt sätt att spendera en söndag på.
Pappa var in en snabbis och petade lite till på min dator. Nu är den ominstallerad och.. ingen skillnad alls! GAH!
Ska se om jag kan ta hjälp av jojjo för att kunna hänga med lite i skolan. För jag vill ju inte vara flera veckor efter.
Får se hur det går.

Nu ska jag tröstshoppa på Ebay!
Och på tal om det, minns ni väskorna jag behövde hjälp med (här)
Köpte den svarta idag. Hade bestämt mig för den silvriga först, men det var tydligen inte en Technics. Onödigt mycket pengar för den då.. Men i framtiden, antagligen en väldigt snar framtid, kommer jag ha båda (väskgalen).






Voltaire

Yay klockan är snart 04.00 och jag kan inte sova.
Suger rätt grovt.

Så jag har roat mig med att dö lite till i Silent Hill, och nu sitter jag o stornjuter av några favoritklipp från Youtube.
Här är kvällens älskling! Titta och njut.



Jag har beundrat Voltaire i många år. Både hans böcker, filmer och musik.
(Och då pratar jag inte om den franska författaren som levde under 1700-talet, utan snubben på bilden nedan)



En männika som gör allt, och är bra på det! Har alla hans skivor här hemma, plus några böcker, varav en alltid har sin plats på bordet brevid min säng.
"A Guide To Gothic Homemaking"
Jävligt bra bok.

Update

Dåligt med uppdateringar, men inte konstigt när det tar ett halvår att bara starta datorjäveln.
Hoppas det blir pli på min underbara mac snart!
Har ju dessutom tagit MASSA foton (lovade ju minst fem bra) Men det är omöjligt att få över på skruttburken. Den kan inte läsa av så ny teknologi som systemkamera. Haha! Jaja, ska försöka föra över direkt till en extern hårddisk o se om det går den vägen. Ska bli spännande o se.

Kan tack o lov ta mig ut till Ebay!
Annars hade jag nog blivit eremit och flyttat till grönland. Nej men alvarligt talat, har en del auktioner jag verkligen vill vinna.
Som den här tröjan till bianca.



Hon är så jävla frusen, ser riktigt hur hon lyser upp när hon får på sig något värmande!
Visst önskar jag ibland att hon inte behövt frysa utan tröja, men jag försöker hålla värmen uppe här hemma, dock är det fortfarande problem med rören. (kan inte hyresvärden fixa det någon gång?)
Men snart är det sommar! Och så kan alla små frusna vovvar springa runt *nakna* igen!
Sötvovve, ligger under mitt täcke o sover just nu.

En annan sak jag är tacksam över är att youtube fungerar! Det betyder ju att jag faktiskt kan roa mig (om jag skulle tröttna på tv-spel dvs) Och på tal om spel så får jag snart ett ryck o slänger ut ps3:an. Hur fan ska man klara av en halv miljard monster som attackerar samtidigt? GAH!
Dumma älskade Silent Hill.. Som snart är slut.

WRONG

Jag kan knappt hålla mig från att rysa av välbehag.
Men vem kan det när man lyssnar på Wrong. Den har mer eller mindre gått på repeat hemma hos mig, sedan de först släppte ut den till pressen. För mig brukar det ta ett tag innan jag kommer in i en låt, verkligen gillar den. Men här sa det klick direkt!
Depeche Mode kan det här med musik!

Är det inte sommar snart, är det inte Arvika snart??
Årets "längta efter" är Depeche Modes nya skiva och spelningen på Arvika! Jag har sett dem Live förut. Köat i timmar, stått längst fram två gånger. Bara låtit mig uppfyllas av den härliga musiken.
Vet inte hur länge det är jag har lyssnat på Depeche Mode, men med en pappa som alltid varit synthare så har det väl helt enkelt blivit naturligt att musiken funnits där under min uppväxt.
And I Love it!


Fredag

Fredag.. Hjälp det var ju måndag igår. Känns som det iaf, haha!
Min Dator fungerar fortfarande inte så jag sitter o tråcklar på min tröga burk. Kan inte ens gå in på bilddagboken utan att den segar sönder, fail!

Men det blir nog en bra kväll iaf. Pizza, B&J's, choklad och film!

Hörs lite senare.



Update

Klockan är strax över 01.00.
Nu har jag lust att städa, så man måste ju passa på!
Fram med dammtrasan!



Btw
Är det tacky att skicka blommor?


La till en ny undermeny. "Läsvärt"

TEKNISKT FEL

Min lägenhet är förhäxad. Allt tekniskt går sönder!
Igår märkte jag att min telefon inte alls fungerar längre.. POFF så var den död. Mycket irriterande, vet ju att det kan bli så, då telefoni och bredband går ihop. Men aldrig att den varit död i nästan två dygn!
Sen har vi min dator.
Alltså på något sätt har jag lyckats få en mac att bli sjuk.
Det är inte virus, så mycket vet jag, (för alltså hallå, om man lyckas få virus på sin mac är det ju stora skillz) men den är helt jävla cepe och behöver ominstallation. Och för att den ska kunna göras behöver jag en ny backup, och för det behöver jag min käre fader med en extern hårddisk!
Så på något sätt fick jag över pappa hit, trots att det redan var kväll då jag ringde. Så med gott mod kopplades hårddisken in för att föra över filer.. POFF!
RIP
Extern Hårddisk

Tack o lov hade pappa med sig en hel hög med skivor, så under två timmar har vi nu suttit och bränt över alla mina bilder, musik och dokument, så att jag slipper förtvivla om datorn skulle ge upp helt.
Aaaanyway, eftersom det inte gick att fulfölja hela backupen så står nu datorn stillsamt och inväntar sitt öde. Pappsen ska komma tillbaka i veckan med en annan hårddisk och sen, äntligen, ska jag få göra en ominstallation.

Det hemska är att jag går ju i skolan över nätet, och jag kan inte komma in där på något sätt nu! Så fort jag öppnar FC dör datorn. Och så har det varit hela veckan. FAIL!

Däremot kan jag med stor möda tråckla ihop blogginlägg på min gamla Toshiba, min räddning! Men fy fan vad segt det är!



Mints

Jag fick brev på posten av Beccis!
Titta så sött.
*Happy*



Vår och Foto

Det börjar faktiskt bli vår.
Krokusknoppar och fågelsång mötte mig och Bianca på långpromenaden.
Jag kom på att jag faktiskt aldrig riktigt utforskat Skene, så vi passade på idag! Och vet ni vad, det är fantastiskt vackert på sina ställen! Först kom jag till någon slags gräddhylla, med enorma hus, smyckade trädgårdar och lyxiga vrålåk. Helt otroligt vackra byggnader, allt mellan slottsliknande hus direkt från en saga till moderna designkåkar.

Efter det trillade vi ner i en dal.. och helt plötsligt kändes det som om jag var i England igen. Bara tegelhus! Smala radhus med smala trädgårdar. Hade inte alls blivit förvånad om jag hittat en pub runt hörnet! Det gjorde jag desvärre inte, men mysfaktorn var på max i tegelkvarteren!

Över en timma traskade vi runt och tittade på hus, jag och Bianca. Och mitt i alltihop stötte vi på en jättetrevlig gubbe på cykel som berömde Bianca. Blir så glad när folk säger fina saker om henne. Man blir ju lixom stolt!

Jag vet bara att jag måste bli bättre på att ta med kameran! Jag har varit väldigt dålig med att fota, dels för att kameran är rätt otymplig att dra med, och dels för att min lägenhet är stökig (inte för att det har något med naturbilder att göra, utan snarare därför som lägenhetspresentationen dröjer.)
Och varje dag lovar jag mig själv att bli bättre, jag älskar ju att fota! Är bara i en svacka för tillfället.
Så nu gör vi såhär.. Imorgon, no matter what så ska jag få fram minst fem bra bilder! Spelar ingen roll på vad.
Men jag måste nog sätta upp sådana mål om jag någonsin ska få tillbaka glöden.




Boombox Bag

Från ett seriöst inlägg till ett löjligt I-landsproblem.
Vilken färg ska jag välja? Vet att jag vill ha modellen, har längtat efter den sedan förra sommaren, och nu ska jag alltså slå till.
Men vilken fäääärg??
Hjälp!







Silver, vit eller svart?



Skin Bleach

Det är ingen hemlighet att jag är väldigt vit. Många har sagt att min mage kommer bli genomskinligt vit snart, men helt ärligt är det något jag är stolt över. Jag förstår mig inte på människor som ligger o steker sig i solen, inte nog med att man får större risk för pigmentfläckar, rynkor och cancer. Dessutom så ser de flesta antingen ut som överkokta kräftor eller som något som legat aldeles för länge i kylen, brunt och slemmigt (hehe)
En naturlig sommarbränna kan vara sött, men då snackar vi det man får naturligt genom att vara ute o gå i solen.
Så inga missförstånd här. Det jag inte gillar är solariemänniskor, spraytan och att ligga i grilla i timmar på stranden. Det ser ju  mest onaturligt ut i slutändan.
Så summan av kardemumman är att enligt mig ska vita människor vara vita.

Och i motsatsen till detta så ska bruna/svarta människor vara stolta över sitt skinn!
Varför skriver jag nu om detta?
Jo för innan idag fastnade jag framför en Talk-Show på trean om svarta som bleker sitt skinn med olika produkter!!
Jag trodde knappt mina öron, och det första jag kom att tänka på var Michael Jackson.



På showen var det ett antal kvinnor som blekt sig under flera år då de bestämt tror att samhället ska acceptera dem bättre då. Jag måste erkänna att jag vet inte mycket om hur svarta tas emot i USA, men det är ju en stor del av folket som är färgade, och nu har de ju dessutom Obama.
(Personligen tror jag att det folk har något emot är ghettoattityden, inte skinnet. Man tas emot som man presenterar sig)
Men ändå. Att bleka sig med livsfarliga produkter innehållande tungmetaller låter bara sjukt. Varför inte ta sitt liv direkt bara? Det sjukaste var en trebarnsmamma som blekte sina små barn!
Alltså samtidigt som jag tycker det är så löjligt att jag vill skratta åt det hela (jamen hur låter det egentligen "bleka sina barn" lol!) så tycker jag det är otroligt hemskt! Hon lär ju ungarna att det inte är okej att vara färgad!


Ja de är samma person på båda korten.

Följ länken här för att se showen. Och orkar ni inte se hela, hoppa fram till 7.20 och kika därifrån på mamman som bleker sina barn!

SHOW

Jag tycker personligen att mörkhyade människor är jättefint. Det blir ofta en helt annan lyster på deras skinn.
Synd att förstöra det!
Så varför är världen såhär fel. Varför vill man alltid ha det som inte är en givet. Människor med rakt hår vill ha lockigt, blondiner vill vara brunetter, vita vill bli bruna och bruna vill bli vita.





Knas!

Så har pappsen kilat hem igen. Skulle egntligen simmat idag, men ryggen gör så ont att jag har svårt att stå, så jag hoppar det. Istället ska jag fortsätta filmmyset här hemma, tillsammans med hemmalagad, vegetarisk lasagne, vindruvor och sällskapssjuk vovve! Bianca har en såndär dag då hon är jättemattig, följer efter överallt och kryper nära nära.
Väldigt praktiskt när jag ändå har en mysdag.

Äh nu ska jag börja med maten.


Såhär sexiga är vi när det är bus vid camen. Bianca tycker lampan aldeles vid linsen är intressant och jag leker mentalt galen!


No Title


Tre bilder med en helt nyvaken moi. Håret såg ut som en pösig golvmopp efter kudden <3

Jag är så jävla less på alla klädhögar i lägenheten. Jag är så lat när det gäller att hänga in en provad tröja igen, så resultatet blir alltid det samma. Fattar int varför, jag brukar ju inte direkt vara i stress när jag klär på mig. Men ändå så slängar jag bara av mig plagget o drar fram nytt för att prova på. Försöker verkligen ändra på det, men än så länge saknas det resultat.

Nu håller jag iaf på att vika ihop allt. Pappa ska komma över ikväll! Vi håller på med Star Wars- marathon men kom bara till tredje filmen sist han var här. Känns så jävla bra att kunna ha en så nära relation med sin pappa. Är fruktansvärt trött på alla som klagar över sina föräldrar, att de inte bryr sig, eller att de inte förstår.
Visst finns det hemska föräldrar med! Definitivt!
Men mycket kan bli bättre genom att faktiskt välkomna in dem i sitt liv. Inte bara stänga ute och bestämt säga att de inte fattar något.

Ih nu hinner jag inte skriva mer.
Puss!

(en extrapuss till becca)

Update

Usch, ändrade planer.
Back to bed!

Regn och rusk, nej tack!

Nothing Special

Gamla bilder har en förmåga att få en på bra humör igen!
Vet inte riktigt vad det är, men antingen ser man så dum ut att man börjar gapskratta, eller så ser man så snygg ut att man blir varm innuti! Ni vet, när man verkligen lyckats med både hår och smink!
Som på den här, gosh det var en bra dag!



Och imorgon, nej hon är över midnatt, så senare idag blir det shopping! Ska försöka hitta något till pappsens födelsedag.
Och något fint till mig själv! Behöver en klänning för lite mer festliga tillfällen.
Hoppas vädret lugnat ner sig lite tills dess!

Puss

Är det inne att vara tråkig?

Alltså ingen bra dag alls!
Blir nästan aldrig bra när man lyckas sova bort ena halvan. Det känns dessutom rätt konstigt att vakna och inte se en yrvaken Becca ligga brevid med. Konstigt vad fort man vänjer sig vid en annan människar närvaro.
Dessutom snöar det!
Eller det blaskar snarare för det är relativt varmt ute. Bianca blir så jävla kinkig så fort det är lite blött om tassarna och när hon blir kinkig smittar det! Så det är nog varning för väldigt klagande inlägg idag!



Har spenderat ett bra tag framför bloggar nu. Kikat runt för att hitta något intressant och vill ni veta något läskigt?
Jo ungeför 70% ser likadana ut! Under en timma har jag hittat 83 (!!!) bloggerskor som köpt ljusa jeansleggins, ungefär lika mångs som köpt en blommig klänning från Nelly och över hälften har införskaffat en babyblommig tunika, något som jag kan hitta i farmors garderob! För att inte tala om de hemska gladiatorsandalerna..
Hundratals bloggar som bara skriver om samma modesidor, med samma klänningar.
Mode är kul, kläder är underbart! Men är det inte tråkigt att driva en blogg som bara smälter in i mängden?
Och är det inte ännu mer trist att gå klädd som nästan halva sveriges befolkning?

En annan sak jag inte fattar är indianbandet. Vill folk verkligen se ut som svampar?
Och om de nu vill se ut som något från skogsmulle, varför slänga ut hundringar på ett simpelt flätat band?

Var är originaliteten i Sverige?
Åt någon upp den?

Och jag varnade er faktiskt för klagosången idag!

Alone

De senaste dagarna har jag blivit behandlad som en prinsessa. En rätt angenäm känsla faktiskt.
Inte nog med att man blir lycklig bara av att umgås med Beccis, hon är ju en riktig solstråle som man bara älskar att vara med, dessutom överröste hon mig med presenter!
Känner mig så bortskämd så det är inte klokt!

Sitter just nu i köket och tittar på en underbar tavla jag fick, ska leta spik sen så jag kan hänga upp den. Så underbart snygg!
Måste fota sen när den är på plats. Fast bara om ni lovar att inte smyga in i min lägenhet och sno den, hehe!

Det enda hemska med Becci är att det blir så jävla tomt när hon åker. Som nu. Så tyst i lägenheten.
Bianca är ensam om att vara glad, och det är bara för att hennes plats i sängen på nytt är ledig.
Nej nu ska jag fanemej dränka ensamheten i Silent Hill.
Puss


Bianca, favorit i repris!

RSS 2.0