Titel

Idag är det en typsik tjejdag. Bleka utväxten, tona håret, raka benen, noppra ögonbryn, fixa fossingarna, klippa luggen, måla naglar... Listan är lång! Men jag tycker om det och jag behöver verkligen ta tid för mig själv emellanåt för att må bra. Utsidan räknas visst!




Oups...

Klockan är 02.29 och jag ska äntligen få gå och lägga mig! Råkade ut för en liten olycka innan och saneringen har tagit sin lilla tid. Skulle koka ett par morötter men råkade slå på fel platta, något jag inte märkte förrän det helt plötsligt bolmade tjock rök från mitt lilla kök. Visade sig att jag råkat bränna ner ett helt nytt (stort) blockljus som jag ställt av mig på spisen, och resultatet blev en rök som gjorde mig svimmfärdig och en helt nersmetad spis. Efter att ha öppnat upp hela lägenheten och tagit ut Bianca så återstod bara stearinspisen. Så jag har jag skrapat och skrapat (tacka gudarna för hällspisen) och nu är köket återigen skinande rent.
Har jag någon gång nämt att jag är riktigt klantig...?

Ps. lyckades koka morötterna med, mums.


No Title



Har precis vinkat av pappa och Hans. De var över här för te och kakor och eftersom jag inte träffat Hans på år och dar så var det hela extra trevligt. Annars så tar jag en riktigt lugn helg, ska snart sätta mig och spela fallout, men först operation "hitta middag". Funderar på att göra indisk linsgryta.
Fast först ska jag nog lulla omkring på Ebay och äta kinapuffar. Nom nom nom.

Dark Shadows

Hur många mer än jag längtar efter att få se Johnny Depp som vampyr i Burtons remake av "Dark Shadows"?
För er som inte redan vet det så är Dark Shadows en gotisk såpopera full av vampyrer, häxor, monster och spöken som var aktuell mellan 1966 och 1971. Depp ska alltså spela den 175-åriga vampyren Barnabas Collins (han i cape, mitten av bilden), och jag kan knappt hålla mig! Iofs så längtar jag nog snäppet mer efter Tim Burtons remake av Familjen Addams, men den ska ju inte vara klar förrän 2014... Jaja, det är bara att hålla sig. Som jag har sett så ska iaf inspelningen av Dark Shadows börja i vår någon gång, men det är inte fastställt när den ska vara klar.




Purr Purr



Inte världens bästa bild, men eftersom jag är fullt upptagen med att leka död hamster idag så orkar jag inte fixa något bättre. Var iaf bara tvungen att visa upp nya mössan som jag haft en crush på ganska länge. Älskar verkligen att tassarna har små klor! Och ja, jag har en svaghet för söta mössor med öron, hihi!

Har börjat förbereda bloggshopen nu med. Allt blev ju lite sent eftersom jag var bortrest så länge.


Bones



Oh vad glad jag är just nu. Den här kjolen har jag suktat efter bra länge, men har tyckt att 350kr varit lite mycket att lägga ut för stunden. Så idag när jag kikade in på Shock och hittade den på rea för halva priset så var det mach made in heaven. Den fanns dessutom bara kvar i small, ett enda exemplar! Så det var ingen fråga om saken.
Nu är den min.  ♥

Lovely

Solen skiner! Jag är uppe och dansar runt i lägenheten medan vovven drar sig under täcket. Ska snart ta bussen in till stan för att införskaffa lite nödvändigheter, samt hämta upp ett par saker från kawaiidesign.
Måste dessutom kika in till Regnbågens för att se om de har en Obsidian.
Åh, det känns som att det här kommer bli en bra dag!


Mitt senaste modellande för kawaiidesign

★ ★ ★

Nu har jag kommit till rätta här hemma. Har varit en behövlig dag av lugn och ro.
Tog ett ordentligt pluggpass för att beta av senaste delen i historia och har även gått en lång tur med lillan genom välkända kvarter. Hon är så glad över att vara hemma igen! Har även betat av en massa andra viktiga småsaker under dagen, så just nu känner jag mig väldigt tillfreds. Nyduschad och varm.

Dessutom har jag och sötaste Cissi äntligen bokat hotell för våran Stockholmstur i slutet på mars. Vi ska åka upp och se IAMX live, dessutom blir det nog tid för både shopping och kanske lite utgång med på ett hörn. Åh vad jag längtar! Sist jag såg IAMX gick jag därifrån i ett lyckorus, hoppas på en minst lika bra spelning den här gången.


Bild från 23 maj 2009


Home Sweet Home

Jag har slitit ner julgardinerna, plockat ner julbelysningen, betalat en hel hög med räkningar, slängt ut något luddigt från kylskåpet, slagits med elementen för att få upp värmen och packat upp innehållet från min enorma resväska.
Fy farao vad skönt det är att vara hemma igen!


WOD



Den här helgen blir det WOD.
Ska bli skitskoj! WOHOOOO!


...



Nu åker jag strax iväg för en heldag med seminarium och annat tråkigt skolrelaterat.
Alltså seriöst, att gå upp innan elva är syndigt tidigt!

My Night


Is cute poo poo doggie ♥

Jag. Är. Väldigt. Trött.
Har blivit väckt ungefär var tredje timma under natten lopp av en väldigt nödig hund. Mamma råkade nämligen ge min lilla Bianca något som hennes mage tydligen inte alls ville ha, så jag har som sagt ägnat natten åt att springa race mellan sängen och trädgården. Livet som hundägare är inte alltid så kul. Nu verkar det dock som om lillans mage lugnat ner sig, och idag blir det bara ris och vatten på hennes meny.

Utöver det drar jag mig tillbaka till pojkens lägenhet i Västerås idag. Hoppas jag inte sover mig förbi stationen bara. Har ingen större lust att hamna i Stockholm idag.


Linser

När jag var omkring 13 år fick jag mina första färgade linser (efter en del tjat), och sedan var jag fast.
Egentligen har jag inget emot mina egna ögon. De är stora och ljusblåa, något många människor suktar efter, men jag uppskattar omväxling. Oftast beställer jag hem linser från asiatiska sidor då de har störst och bäst utbud enligt mig, men vanliga optiker är inte att förakta. Till saken hör iaf att jag just köpt hem ett par underbara linser! Nu ser det ju iofs weird ut med det bruna som lyser igenom, men med ljus iris tror jag att de kan bli awesome!
Oh vad jag längtar tills dessa skönheter dyker ner i brevlådan!



Göm inte att prata med en optiker och få ögonen undersökta innan du använder linser!


At Night



Ligger i den knarriga bäddsoffan hemma hos mamma och funderar lite på vart min fina dubbelsäng jag hade här innan tog vägen. Ah well, så länge det finns plats för både mig och lillskit så är jag nöjd. Ja just ikväll är jag extra nöjd med allt egentligen. Under min 30 mins väntan på bussen, efter att ha vinkat av pojken på tågstation kom jag till språks med en något sliten äldre man. En före detta uteliggare. Tycker alltid det är så intressant att prata med dem, och efter ett sådant samtal känner jag mig alltid lite extra glad över det faktum att själv inte behöver bekymra mig om tak över huvudet eller mat i magen. Dock skulle jag inte klaga på en mindre smärtande tumme just nu...
Tyckte nämligen det verkade som en utomordentlig idé att försöka skära av den med brödkniven vid frukosten och resultatet blev ett långt, djupt jack rakt ner över muskeln. Underbart...
Hurra för klantighet!
*host*



OMG



Alltså WOW!
Otroligt skillade bokkei har målat av mig och jag är mållös. Inte bara för att hon tagit sig tid att måla av min skeptiska nuna utan också för att den är så otroligt bra! Finns fler bilder inne på hennes blogg, och för er som är intresserade så hittar ni originalbilden HÄR.


Zzznark


Sådan matte, sådan hund?

Imorgon åker jag, pojke och hund för att hälsa på min lilla mamma i Örebro. Pojke stannar bara över natten medan jag planerar att jäsa i hennes jacuzzi i minst fyra dagar till, innan jag återvänder till Västerås. Behöver reparera min kropp lite, och just nu känns det som att ligga i ett varmt bad med ett glas vin är precis vad jag behöver. Egentligen har jag hemlängtan, men måste stanna kvar minst en vecka till. Dock ska jag försöka använda den kommande veckan till att träffa gamla vänner och sådant, då är inte hemlängtan lika svårt att tampas med.


Dragon Age II

Även fast det inte släpps förrän i mars sitter jag redan som på nålar. Vill ha nu, nu, nu!
Självklart förhandsbokade jag specialutgåvan, är man nörd så är man. Nu vill jag bara att tiden ska skynda på lite!


Fråga

Ang Birthday @ Bishops

Postat av: Fredrika
Åh! Dina lockar är helt fantastiska. hur har du gjort dem? :D

SVAR: En ganska smal locktång, tror den är 14/17mm. Och sedan är det bara att undansätta en timma och locka på för fulla muggar. Men för allt i världen, borsta inte ut dem, då ser man ut som svinto i håret!

 



Ouch

AJ AJ AJ AJ AJ!
Ja det är precis så det låter från min sida just nu. Råkade sabba ryggen totalt när jag spelade Kinect sports (längdhopp) innan. Fullkomligt livsfarligt spel det där! Känns lite som om det är diskbråck, så om det inte blivit bättre inom ett par dagar måste jag uppsöka närmaste läkare. Skoj...

Jaja, över till något roligare. Fotograferingen igår gick bra, trevligt som vanligt även om jag var ganska off pga sömnbrist. iofs så gjorde det inte så mycker att jag såg död ut då jag ändå lindades in i crime scene-tejp, sattes i ett kaklat rum med fejkblod och blev inångad av en rökmaskin.

Ah well, nu ska jag sätta mig och kika runt på ebay, tröstshoppa lite så kanske ryggen blir bättre..


Übersneak Preview
Helt oredigerad bild (tagen med mobilen direkt på fotografens dator).



Tired



Oh herregud!
Min kropp är totalt död, vilket inte är alltför bra eftersom jag ska stå framför kameran om några timmar.
Sedan jag kom upp till Västerås har det varit fullt stohej nästan hela tiden, vilket iofs är mycket trevligt, men något tärande på min undermedicinerade kropp. Får se om jag kan klämma in någon timmas vila idag efter fotograferingen, för ikväll blir det spelkväll/natt med föreningsmedlemmar i MSB. (Rollspel och brädspel, inte Bingo)

Nu ska jag gå och sova... eller kanske inte. Behöver spinna ner först, min hjärna är i högvarv.
En skål med äppelyoghurt och lite tecknade serier ska nog göra susen.


Birthday @ Bishops


Jag var uppiffad och redo!


Pojken var också redo!


Födelsedagsbarnet och mumsmat!


Sedan blev det en hel del dricka och leken "gissa vem jag har på lappen i pannan"...
Ja nivet.. Jag vann när jag fick fantomen!



Glad flicka i nysnö ♥


Och eftersom jag fortfarande är i extas över min awesome fisheye-inställning så blev det sådana här bilder när hellst jag kom åt! OH YES!



Happy B-Day!



♥ Grattis übertönt!




Resa

Packa packa packa.
Nu sticker jag uppåt i Svea för ett par veckor.
LÖVLI!


Goth nytt år!


Mitt videoinlägg råkade raderas och eftersom jag inte orkar fixa om det hela så får ni här en annan nyårshälsning.
Hoppas att ni haft det jättefint! Jag åt något för mycket, men utöver det var det ett väldigt mysigt nyårsfirande ♥


Biancis brydde sig som vanligt inte ett smack över allt smällande utan la sig och sov. Och när Mirtza tyckte det blev lite för mycket lade hon sig bakom gardinen, ett mycket bra gömställe om ni frågar mig. Höhö!

(Och till alla er med rädda hundar: Hoppas det gick smidigt, och för att slippa rädslan till nästa år börja träna skott och bygga psyke redan nu! Det är fullt möjligt att få en hund som inte bryr sig.)



Sisådär, nu gick det. Här kommer alltså det väldigt eftertjadade första videoinlägget.
Och ja, jag vet att jag låter som en speedad sjuåring, but that's the way the cookie crumbles.


RSS 2.0