Homesickness

Ikväll är jag väldigt glad, huvudvärk och trötthet stör mig inte. Imorgon åker jag hem! Äntligen är jag stark nog att klara av resan. (Hoppas jag, hehe.) Det är något med att vara hos mamma som gör att jag längtar hem extra mycket. Har aldrig trivts så värst bra här, och den här gången blev det ju mycket längre än planerat.
Men oooh, hem hem hem.
Det första jag ska göra är att sätta upp adventsbelysning och sedan bara njuta. Kommer dessutom bli hämtad på station så jag slipper släpa hem all packning till fots. Saknar nog allt som har med min lägenhet att göra, lukten, möblerna, alla levande ljus.. och min säng! No more gnällig gästsäng! Love it!

Lillskiten har redan fattat att det snart bär iväg, Bianca vet vad resväskan betyder, och svansen har viftat lite extra. Hon längtar nog också hem. Fast just nu sover hon, på min kudde... snarkandes. Sötvovve!



Cambild i dåligt ljus, på två trötta tjejer. Fy farao vad sliten jag är just nu.
Ah well, sådant man får ta.



OMG SHOES

Oh yes, visst kom jag hem med shoppingkassar. Och som vanligt så blev det mer skor... Min hall svämmar för närvarande över av skossingar, men seriöst. Vilken flicka tycker inte om skor? Dessa Tiamo-skor har jag dregglat över rätt länge och idag tyckte mamma att det var dags att göra mig lite extra glad. 1000 kr senare kunde jag skutta hem i dem. Så underbart sköna!


Och som om inte det var nog så fick jag hjälpa mamma (som inte är alltför teknisk) att äntligen beställa hem dessa godingar. Skrev ett inlägg om dem för ett bra tag sedan, och nu ska jag alltså få dem i julklapp. Vanligtvis brukar ju alla presenter vara en överaskning, men som sagt.. Mamma och datorer är inte den bästa kombon. Hoppas de hinner fram innan julafton.



Dessutom fick jag hem en hel del julpynt och en "antik" väggklocka.
Mycket lyckad dag.. Dock säger kroppen att den inte alls var redo för shoppingen efter sjukdomen. Är fortfarande grymt svag, så jag kommer inte hem imorgon söndag som jag planerat. Utan kommer antagligen ligga helt utslagen i mammas soffa hela dagen istället. Ah well, blir inte alltid som man planerat.
Men jag har ju iaf nya skor. ♥

About Gifts

Jag har en svaghet (okej en bland många) men just den här är lite, speciell.. Jag tycker om att skämma bort mina nära och kära.
Kanske inte låter som en svaghet, men jag blir så extremt löjlig när det kommer till överraskningar och presenter att det nästan är för mycket. Jag vill verkligen bara ge det bästa, anstränger mig till max för att komma på det perfekta att ge bort, och sedan när det kommer till kritan så kan jag spendera en halvtimma med att slå in hela spektaklet i någon extraordinär skapese.
Varför det är en svaghet är nog det: att smakar det så kostar det.
Såhär i juletid köper jag inget åt mig själv utan sparar allt åt andras julklappar, även om jag faktiskt skulle behöva ett par nya byxor. Nyss klickade jag hem en julklapp till pojken för 700kr, och för att få in mammas present i sverige får jag punga ut 1200. Inte så stora summor i sig, men jag nöjer mig aldrig med bara ett paket per person, och i slutändan är det rätt många som man ska skaffa till. Det blir helt enket en saftig slutsumma.
Lägg då till att jag älskar att göra väldigt personliga saker, och att jag är en konstnärigt lagd person, så visst blir det mycket hemmafix med. Som porträttet pappa fick, eller minnesboken jag gav till min bästa vän. Kostar kanske inte så mycket fysiska pengar, men tid är dyrbar och speciellt när skolan redan stressar på.

Men varför är det egentligen såhär.. jag menar, pappa skulle antagligen bli glad bara han fick ett litet enkelt paket, så varför spenderade jag tusenlappar på att ge honom extraordinära saker förra julen..?
Jo för inget slår den där känslan jag får i magen när paketen öppnas, och det där lite lyxiga och speciella packas upp av någon jag tycker om. En speciell sak jag vet kommer användas och uppskattas.

Och varje jul när alla paket är öppnade så tittar jag tillbaka på det jag gett andra, och hitills har jag inte ångrat ett enda år.



Och varför denna utläggning, jo imorgon vill mamma ta med mig på en shoppingtur. Och med det menas att jag ska peka på saker som hon sedan köper åt mig för sin mans pengar. Får passa på att införskaffa de där nya byxorna då! Just nu har jag inga som passar, allt trillar av.


Och bara för att inlägget blev seriöst så kommer här en matchande bild! Oh yeah baby, you love it!


Cards

Nätshopping... en underbar räddare i nöden!
Jag orkar ju knappt ta mig ur sängen, och istället för att bara sova, titta på dålig vardags-tv och sova ännu mer så har jag gjort det bästa av situationen och kört ett juklappsrace. Har hittat riktigt mycket fint åt mina nära och kära.. Hihi.
Dessutom köpte jag in årets julkort idag. Här är ett litet smakprov.
(Ebay is tha shit)



Hihi, jag älskar julen!



I Survived the Swine Flu

Då har jag alltså överlevt svininfluensan. Är inte friskförklarad än, och löper mycket hög risk för lunginfammation, men just nu är jag mest glad över att det värsta är avklarat! Och att jag inte blev sjuk förräns efter Placebo! Dock känns huvudet stort som en vattenmelon just nu, så jag ska återgå till min tilfälliga favoritsysselsättning: sova.
See ya!


X

Svininfluensa.

Placebo: Video

Här kommer fortsättningen.
Får se hur länge dessa kipp får ligga kvar, youtube tar ju bort så mycket nuförtiden.. Ah well. Jag har ju originalen på datorn så. Anyways. Första klippet är nog det enda som min kamera kunde ta upp ljudet på utan alltför mycket SPrAAaaK. Och andra klippet är en sammansättning av div. klipp som inte alls hänger ihop med låten. Har dock trixat lite så det passar någorlunda. Kvalitén kan man ju inte skryta om.. ny kamera står som sagt på inköpslistan.. Men det är bättre än inget!


Placebo

Ursäkta pissiga bidkvalitén. Min kamera sjunger på sista versen.

 

Och för er som inte var där.

Det.. var.. magiskt!

 

Stog som i ett lyckorus, och bortsett från en jävla bitterfitta i rutig tunika o världens fetaste röv som envisades med att tränga sig (den enda som var sådär) så var allt perfekt!

Brian var extremsnygg, Stef utförde sin gaydance och de spelade både Song to Say Goodbye och Soulmates. Den senare dock i en mycket märklig mix, men ändå!

 


 

Mer bilder + film kommer upp så snart som möjligt. Oh gosh, nu kan jag dö lycklig!




Och för er som undrar, såhär såg jag ut under den stora dagen.
Och varför jag ser sur och död ut är för att klockan var åtta på morgonen när bilden togs.. Det är omänskligt att vara vaken så tidigt!

 

 


Stuffz

BLARGH!
Vilken dag, har i princip bara sprungit ärenden. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.
Men det värsta är väl att det inte är slut än, måste nämligen packa klart för imorgon då jag åker upp till Örebro. Ah well, bara att sätta igång. Dock är jag lite stolt över mig själv som lyckats få klart håret! Blekt det, silverschampoo och toning. Så nu har jag en stor hög med färdigfärgat löshår. Lovey! Tog bara ett par timmar. Men vill man vara fin....
Dock fattar jag inte hur jag lyckas. La ett paket handskar inne i badrummet, men när jag väl började kladda med färg låg handskarna fortfarande prydligt inplastade.. Hur kan man glömma en sådan sak?
Jaja, nu ser mina händer ut såhär.. Sexy mama!


Allmänt het bild, i know. My serious face ♥

Ser iaf fram emot att träffa mammsen. Var evigheter sedan vi sågs under en längre period! Dessutom har jag både vaxare, hårfrisör och läkare i Örebro.. Så jag kommer springa en hel del ärenden där med.



Förresten hade jag min übersnygga tröja från Iron Fist på mig idag. Gosh vad jag älskar deras kläder!


Clothes

Javisstja, fick hem min nya peruk förra veckan så under fars dag passade jag på att prova den, med diverse söta kläder. Och ja jag har en liten fetish för peruker. Jag älskar ju verkigen mitt blåa hår, men det passar inte till allt. Speciellt inte lolita.


In the dark of night...

Vad jag roar mig med under nattens mörka timmar.

 


 


Lördag



Hej och hå! Jag har sovit som en prinsessa. Min säng är perfekt... Mmmmm.
Men nu är det slutlatat för idag, måste kila till affären och införskaffa allt jag behöver för att göra tårta till pappsen. Imorgon ska han ju firas! Fars dag och allt.

Blev förresten kontaktad inför ett möjligt jobb innan. Det är alltså inte 100% att det blir något av projektet än, men om det blir, så är jag bokad. Det hela handlar om en bildbok med intressanta människor (finns något liknande i japan) och tydligen gillade de mitt utseende såpas mycket att de vill att jag ska vara med som modell. Skoj skoj.



Sådär, färdig tårta i kylen, mat i magen, tvspel igång och vovve i knät. Underbart!
Tror lillskiten vill hälsa för hon envisar sig med att klättra upp på datorn, så jag slänger upp en favoritbild på henne, det får vara hennes hälsningen, hehe. ♥


☆☆☆

Home sweet home.
Ikväll blir det tv-spel tills ögonen blöder!


I wish for...

Hur kommer det sig att man alltid hittar en massa fancy fancy saker när man måste hålla tight på pengarna ett tag?
Det är alltid så för mig! Fucking alltid. Nu sitter jag här med extremt sug efter en massa söta saker, men just idag är det starkast för dessa två objekt.



Liten söt shoppingkasse, och ett par mysiga skor från Iron Fist. Och grejen med skorna är att jag egentligen AVSKYR uggs, jag menar.. seriöst, har ni tittat på dem? Men dessa var rätt söta i mönstret iaf, och de ser varma ut, perfekt för vovvepromenader helt enkelt, då ska det ju vara enkelt och bekvämt. Men aldrig att jag sätter på mig ett par av de där hemska uggeliguggsen man ser överallt på fjortismaffian.

Ah well.
Får hålla tummarna att allt är kvar i slutet av månaden när pengarna strömmar in igen!


Fail

Magen svider av hunger och illamåendet nöter.
Det känns som om det här är en scen som har blivit alltför välkänd för mig på sista tiden. Men jag är ju som sagt på resande fot, och i den här lägenheten serveras det inte mat, om det nu inte är så att jag själv lagat den. Men sanningen är att jag inte är en hemmafru till uthyrning, jag är på besök. Då ska man inte behöva laga mat varje gång magen kurrar till, och speciellt inte i ett kök där man inte hittar ett skit.
Dessutom är jag sjuk, och kraft att koka ihop något finns inte alls.
Och nej, det finns inte mackor här, eller det ligger något fancy bröd i frysen, men det vågar jag inte röra. Vill inte att någon ska bli arg på mig.

Därför sitter jag nu här, hungrig och sjuk.
Fail.


(självporträtt från halloween)

PS. Rosor från pojken, dagens höjdpunkt.



This Is Halloween

The scene was rockin', all were digging the sounds
Igor on chains, backed by his baying hounds
The coffin-bangers were about to arrive
With their vocal group, "The Crypt-Kicker Five"

They played the mash
They played the monster mash
The monster mash
It was a graveyard smash
They played the mash
It caught on in a flash
They played the mash
They played the monster mash







Lite random bilder från halloween. Hoppas ni alla hade lika kul som moi. (och nej Bianca är inte död på bilden ovan, dock var hon extremt trött och somnade som en squish)
Hehehehe!



It's Over



Så var favorithögtiden över...
Sorgligt men sant.

Tilbaka till verkligheten, plugg imorgon!
Mer bilder upp när jag har tid.

RSS 2.0