Sommar



Att sitta med en nära vän och Bianca på en brygga i skogen, med fötterna i vattnet.. Det är sommar!
(Hej jag måste måla om tånaglarna)


Påsk i Bilder

Awesome påskhelg! Har varit iväg och haft det allmänt bäst med god mat, bra sällskap och sol.
Och bäst av allt, jag har ägnat timmar åt att bara vara. Underbart!


Mitt lilla påskris (+ cello) och dagens outfit på glad flicka.


Happy Girl i väntan marinerade quornfiléer. Noms på grillen! En helt köttfri påsk!
(bortsett från vovvens mat såklart)


Bianca fick självklart ett eget litet påskägg, fyllt med vovvenoms.


En del av dagen spenderades även med att använda julklappssetet för agility. Bianca hoppade, sprang och körde slalom med stor glädje. Mischa (på bilden) var dock inte lika intresserad, haha!

Återigen, Glad Påsk!



Glad Påsk

Barfota - Check
Första myggbettet - Check
Solglasögon - Check
Kortkort - Check
Fräknar - Check
Grill - Check
Sommar på G - Check

GLAD PÅSK!



Love It



Här kommer de utlovade biderna på min fina påskpresent från lilla mami. Jag älskar verkligen klänningen/toppen! ♥
Jag har ju tidigare nämnt att jag suktat efter den sedan... sedan... den i princip släpptes, och nu är den äntligen min!
Fick dessutom med en energidryck med cyberdogs design (som snabbt dracks upp och placerades i samlingen för snygga burkar) och lite glowsticks. PARTY, jag älskar glowsticks!

Tack så jättemycket mamma!


Jäv*a Vakter

Har roat mig med att leta trophys till Assassins Creed II i ett par dagar nu, vilket har resulterat i att jag sitter med alla, utom en! Mycket irriterande då jag verkligen inte lyckas med den. Uppenbarligen suger jag så brutalt hårt att jag inte kan slå ner tio soldater i samma veva utan att själv bli slagen på *snyft*. Jag duckar, contrar och springer men det är alltid någon liten lurig jävel som lyckas få in en träff på mig. Inte PK! Nu sist fick jag ner åtta, och sedan fick jag ett spjut i ryggen.... GAH! HJÄLP!!



Oh and btw.... Ezio Auditore da Firenze är nästan lite för het.... *drooools*


Tips

Tjolahopp, vill bara tipsa alla om mitt nya favoritmärke för o-chokladigt godis.
Goody Good Stuff

Eftersom jag är vegetarian så äter jag inte gelatin, och har tyvärr fått säga hejdå till många geléfavoriter då de varit fyllda med slaktavfall. Men vem bryr sig nu? Goody Good Stuff har typ alla smakerna jag saknat, åtta stycken olika nomnom-påsar (varav fyra veganska). And I love them all!
De är tyvärr lite svåra att hitta i affär, men jag vet att goodstore har dem. Dessutom finns de på plats i The English Shop. Nom Nom Nom Nom!


Hello Again

Vilken underbar vecka det har varit! Extrem huvudvärk från måndag till fredag (och lite lördag också). Jag har i princip bara dragit mig upp från sängen för att rasta lillan. Oh vad jag älskar mitt liv ibland...

Okej, idag älskar jag livet på riktigt. Huvudet är som nytt, har fixat uteplatsen med blommor och har precis tagit en riktig långpromenad i solskenet med pluttis. Dessutom är det påsklov, och även om jag måste plugga en hel del iaf så är det ju snart dags för chokladägg och annat gottigott! Om nom nom.
Har dessutom fått hem ett stort paket á la cyberdog.. höhö. Ska visa innehåller snart ♥


Home sick home



Såhär har jag sett ut sedan jag kom hem i måndags. Sunkig tjej i morgonrock.
Hann vara hemma och njuta i ungefär två timmar innan huvudet sa stopp, och sedan dess har jag legat och dött i sängen. Nu mår jag dock äntligen lite bättre även om det fortfarande dunkar i skallen. Ska mumsa upp min macka och sörpla i mig det sista vaniljtet och sedan blir det back to bed.


Smart Dog

Idag var det shopping med mami på schemat. Sagt och gjort, vi for ut till Marieberg och lubbade omkring bland folkmassorna. Fick med mig en skitsnygg vårkappa och en hel del sprit men utöver det blev mina ögon mest förskräckta. Blommor på allt, utsvängda jeans och hippieklänningar. Oh gosh, help me!
Dagens roligaste köp blev dock en aktivitetsbräda till Bianca. En pusselgömma med godis där man måste snurra på brädor för att öppna gottisgömmorna. Provade så fort vi kom hem och tjaa.. det var ju väl spenderade pengar *host*. Bianca kom direkt på hur hon skulle göra, och efter ett par minuter var hela pusslet länsat på godis. Jag är visserligen stolt matte (så stolt att jag var tvungen att messa pappa och berätta på stört) men jadu.. nu måste jag köpa en ny bräda som är lite svårare. ♥


På väg ut i vårsolen med smartaste lillskiten.


Fredag

Beställningen från Cyberdog är fixad, dock kommer det få bli en till ganska snart eftersom ett av de två klädesplaggen jag fick beställa inte var inne för tillfället. (Typiskt) Men ändå, tack mami! Vad det blev får ni se när det kommer, tihi.
Så mycket mer finns det inte att säga egentligen. Har jobbat en del under dagen, men annars har det varit ganska lugnt. Ligger just nu i gästsängen och kikar på Seven som jag inte sett på åratal tillsammans med Bianca. Allt blir så mycket mysigare med en liten blöt nos tryckt emot halsen  ♥


Gammal bild, men kameran ligger nerpackad på något bra ställe...


Cyberdog

 

Trotsade stormvindarna på någon konstig höger och kom slutligen fram till Örebro. Jobbigt att lämna pojken men väl hemma hos mamma låg det ett litet fint paket i gästrummet och väntade. Nämligen den här fina boleron (det heter väl så) från cyberdog. Fick dessutom en burk med blått UV-pulver. Love It!

 

Mamma sa desssutom att jag ska få lägga en order från cyberdog som påskpresent så nu sitter jag och drägglar över alla skönheter på hemsidan.. Oh my! Det finns så mycket fint ♥

 


Devil

 

Fy fan vilken bra film! Tänk att något som mest utspelar sig i en hiss kan bli så konstnärligt. Love it! Var lite skeptisk till trailern, men den fångade ändå mitt intresse, och jag är glad att den gjorde just det.

Säger bara en sak: SE DEN!

 


Sicko

Har legat sjuk i ett par dagar, vilket varit lagom skoj..
Nu är det iaf lite bättre, orkade till o med fixa middag till mig o pojken innan (go me!) och imorgon drar jag iväg till Örebro i några dagar. Hälsa på mammsen en liten snabbis innna jag äntligen åker hem igen. Hemlängtan deluxe!

Jaja, nu ska jag passa på att krama riktigt mycket på pojkskrutten och spela Fable. Good shit!


Stonhenge

Möööh, klockan är långt över midnatt och jag vill inget hellre än att krypa ner i sängen hos pojken. But no, har för mycket skoljobb att avklara först. Har hamnat lite efter, men det är svårt att koncentrera sig här. Iaf under dagen, nattetid fungerar mycket bättre, och därför sitter jag nu här och drunknar i treorier, fakta och myter angående Stonehenge. Väldigt intressant, men just nu vill jag som sagt ta en kopp te med John Blund. Har iaf en sovande hund vid sidan och på tv är det Most Haunted med roliga skrikande människor, så jag ska nog klara ett par timmar till.




Speeela

Det blev en lördag i spelets tecken. Startade upp med lite "ZOMBIES!!!"
Dock utan expansion då de inte får plats på bordet, höhö.


Jag blev tydligen en galen femåring....


Pojke var snygg och allmänt in tha zone for killing zombies.
Gud betraktar i bakgrunden...


När spelet var slut (vi säger att jag vann) så blev jag också en zombie! Och eftersom det bara var killar i lägenheten så var min enda source of brainz Bianca. OM NOM NOM!


Och när jag var mätt och glad körde vi igång med Descent: journeys in the dark - kampanj.
Första banan.. fast lite moddad med nya grejer från div expansioner.
Skojs!


Vill Ha!




Om det finns en välig själ därute som vill stödja en väldigt fattig student så skulle jag inte säga nej till dessa skönheter á la Cyberdog... Lycka kan visst köpas för pengar! Och just dessa har jag dregglat över alltför länge!


RSS 2.0