Good Day

Vilken härlig dag jag haft! Efter att ha spenderat natten hemma hos pappa så packade jag ihop och drog till Borås för att krama på söta Emelie. Och då vädret tillät det så drog vi med var sin älskling på fyra tassar för att ta en utefika. Hon med sin söta Albin, och jag med lillskiten. Och precis som förra gången så var det hetaste ämnet: hund! Alltid lika kul att prata med någon som är lika passionerad som jag över dessa underbara varelser.

Bilderna nallade jag från Emelies blogg!


Tim Burton + The Addams Family = Sant

Ett av de program jag tittade mest på när jag var liten var "The Addams Family", och än idag älskar jag verkligen serien. Så förstå min glädje över beskedet att en av de bästa regissörerna genom tiderna enlig mig nu ska göra en remake av The Addams Family i stop motion. Jo för:

Tim Burton + The Addams Family = SANT

Filmen ska tydligen baseras på Charles Addams original artwork, vilket kommer passa Burton väldigt bra. Och helt ärligt , visst känns det som om han kommer fortsätta sin trend och ta med Helen Bonham Carter och Johnny Depp i filmen. Mycket möjligt som rösterna för Morticia och Gomez Addams.
Så nu hoppas jag verkligen att jorden inte går under 2012 för filmen beräknas vara klar 2014.

 

 


Fluff



Happy face! Idag kom min kjol och den är bara för söt!
Och jag är medveten om att jag ser ut som ett bebistroll när jag är osminkad.


Bikini

Jag har egentligen varit på jakt efter en turkos bikini rätt länge (Turkos! Jag?.. Nää) men när jag kom över den här så var jag ju nästan tvungen, sååå söt! Och när jag dessutom upptäckte att jag tack vare CSN fick 50% rabatt så var det taget! Nu är den hemklickad och allt som behöver fixas är att trimma bikinikroppen. För seriörs, jiggliga magar och bikinis är INTE snyggt någonstans. Urk!



Och underbart, för att få hem allt jag behöver/vill ha just nu behöver jag komma upp med 5000kr.
Yay.. NOT!
Det är hemskt att vara fattig student ibland.



Cheshire Cat: Part 3

Ringen!
Är så otroligt nöjd med köpet. Den är som gjord för mig.
Och ursäkta den suddiga bilden..

Dumma Aska


Jag vill ha min nya kjol!
För ett tag sedan beställde jag en svart/blå tyllkjol från Ebay, men tack vare det jävla askmolnet så kan den inte komma till Sverige. Dumma vulkan! Tack och lov så hann åtminstonde min Cheshire Cat-ring komma, har bara glömt visa den. Den sitter iaf perfekt och är underbar! Lägger upp bild lite senare idag.

Bianca



Hittade den här frågesaken och kände mig manad att fylla i som den löjliga hundnörd jag är.


Vad heter din hund?
Bianca

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Hon var redan namngedd när jag köpte henne, och även om jag innan funderade på Zelda så såg hon verkligen ut som en Bianca när jag väl träffade henne. Därav fick namnet behållas.

När är din hund född?
15 juli 2007

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Chihuahua, korthår. Grundfärgen är creme, men med en hel del helvita teckningar.

Vad väger din hund?
Cirka 1.5 kg

Vart köpte du hunden och vad kostade den?

Hon kommer ursprungligen från Polen, och blev därifrån importerad av en familj i Uppsala. Men då de inte hade tid för henne så lades en annons ut på blocket där jag sedan hittade henne och blev förälskad. Så jag gjorde den långa resan till Uppsala och blev om möjligt ännu mer förälskad där. Det första som hände var att Bianca hoppade upp i mitt knä, och lämnde mig inte under de tre timmar som jag kollade igenom alla hennes papper. Fick med henne hem samma dag, 11.000 kr fattigare, men en bästa vän rikare!

Varför valde du just den rasen?
När jag var i sexårsåldern fick jag en tidning med djur i och mittenuppslaget handlade om Chihuahuor. Mitt favoritdjur var redan då fladdermöss och jag blev helt i extas då rasen enligt mig påminde mycket om just fladdermöss. I den stunden bestämde jag mig att jag skulle ha en chihuahua när jag blev stor.

 

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej, men när vi blivit bättre på agility så smäller det!

Är hunden rädd för något?
Hon känner sig obekväm med påstridiga hundar, men det har blivit betydligt bättre. Utöver det kan jag inte komma på något direkt, men hon är precis som sin matte och undviker småungar. *rysa*


Vill du ha fler hundar av samma ras?
Oh ja! Underbar ras, ge mig ett stort hus att fylla med kärlek och hundar!

Kan hunden några konster och lydnad?
Självklart!, min lilla cirkushund.

- Ligg

- Sitt

- Snurra

- Ge tass

- Stå på baktassarna

- Snurra på baktassarna

- Spela död (på kommandot PANG)

- Varsågod

- Vänta

- Hoppa upp

- Stanna

- Kom hit

- Nej

 

Har säkert glömt en massa, men men. Slutpoängen är iaf att beslutet om att köpa Bianca var det bästa jag någonsin tagit och jag ser fram emot många fler underbara år med henne.



One More


Say Cheese

För några dagar sedan var det modelldags igen. Den här gången för ingen mindre än min egna pojke. Blev en hel del fina bilder må jag säga, och här är en av mina personliga favoriter!


Foto: N.Ling
Redigering: Mitsukai

Cissi



Hade söta Cissi på besök över natten, och som vanligt hade vi jättetrevligt! Vi tittade på massa film, snyftade till Animal Planet och hade jättekul åt gigantiska bröst i porrfilmer! Dessutom tjockade vi oss med våfflor, mums.
Tack för den här gången gullunge ♥


Invigning - Slottsskogen



Slöande i Slottsskogen @ GBG med pojkvän, hund och polare.
Underbart ställe på våren! Första gången i år dessutom!

Här ser man förresten en liten sneak på nya nosen! Tror den är 2,4 eller 2,8 nu.
Bra minne jag har, får ta och mäta, haha!


Lokala favoritrestaurangen för mig.
Japanskt matställe som verkligen förmedlar känslan av att vara utomlands då man sitter "på golvet" vid låga bord. Underbart god mat dessutom!

Btw, igår töjde jag äntligen septum! Bilder kommer lite senare.. YAY!



Springtime

Jag njuter av vårsol, kärlek och hundliv.
Har inte direkt haft tid för datorn då, men här är lite bilder från gårdagens långpromenad.





Snow

Jag säger bara... Nomnomnom!
He's purrrrfect.




Easter

Då var påsken över. Har varit otroligt avslappnat och jag har ätit gottigott så att magen är stor som en jag-vet-inte-vad!
Vi har som tradition att gömma godisägg i vår familj och i år vad det minsann extra svårt. När jag vaknade fick jag små ledtrådar via mobilen, men med en nyvaken hjärna var det inte lätt att lösa.

"Invid det mörka du kom ifrån
 bak det som är somligas lycka och fall"

"Högtidliga ord i sorgligt sammanhang
 bekräftar ursprung  och samhörighet"

"Älskat och hatat. Brukat och missbrukat"

Lyckades ni lista ut det?
Det tog mig ett bra tag kan jag ju säga. Men efter mycket om och men, rotande och svärande så stack jag huvudet i mitt spritskåp, och längst in, där jag av någon anledning förvarar trädgårdsredskap hittade jag ägget. Fyllt med allt gottigott påsken har att erbjuda! Pappas tanke var att jag är kommen från jord, "fån jord är du kommen, och jord ska du åter.. " ja ni vet. Kul med en klurighert! Jag som annars brukar hitta ägget på två röda.

Dock så blev det något riktigt positivt av allt mitt letande efter godiset. Längst in i ett skåp hittade jag den här! Minns inte varför jag stoppade undan henne, var nog en fråga om plats. Men nu ska hon allt få stå framme! En liten skyddsängel!





HoMe



Visst är det typiskt att det alltid ska gå sönder saker när man behöver dem! Igår tackade mina hörlurar för sig, och att sitta på tåg fyra timmar utan musik lät som en väldigt hemsk tanke. Så en halvtimma innan avgång idag kilade jag iväg till Marieberg och inhandlade ett par nya scullcandy. Svarta blev det den här gången.
Själva resan gick dock smärtfritt. Bara 20 minuter sen, och dessutom väldigt trevligt resesällskap!
Och nu är jag alltså hemma, känns väldigt skönt! Och eftersom jag är en riktig sucker när det kommer till högtider så har jag roat mig med att springa runt, runt, runt för att påskpynta den senaste timman. Dock kommer riset inte in förräns imorgon. No way att jag ger mig ut och letar björkar i mörkret. Kommer ju trilla ner i ett träsk eller något.

Nu kommer dock dagens stora fråga.. Ska jag börja spela Bioshock 2 elle FF? Hmmm....


April Fools' Day

Har ni lurats idag?
Jag brukar faktiskt inte bry mig så mycket om första april, men idag kunde jag inte låta bli. Gick in till mamma med en dyster blick och sa att jag gjort ett graviditetstest, och att det var positivt. Fortsatte svamla om att jag inte visste vad jag skulle göra, om jag skulle berätta för pappan osv. Mamma blev likblek och såg jätteskrämd ut.
Och när jag väl klämde fram "aprill aprill din dumma sill" så höll hon på att svimma innan det bröt ut gapskratt. Lyckat!

Utöver lurandet så har det varit en ovanligt händelselös dag. Vandrade runt inne i Örebro Centrum ett tag, men hittade inte något alls. Varför är vårkollektioner ofta i gräsliga pastellfärger? Däremot kom mami in med en helt underbar ring till mig nyss. I love it!


RSS 2.0