Om Idag

Mycket bra dag. Prima sällskap, massa prat, god mat och tatueringsplanet till max.
Dessutom måååste jag bara berätta. Ni som läser här vet ju att min lilla hund heter Bianca, och Issa adopterade nyligen en liten Chihuahua hon med, vid namn Tyson. Dock så fick vi reda på idag när Tysons papper kom att han egentligen heter Bernard! Hur lyckat är inte det!? Bernard och Bianca, och de tycker ju dessutom väldigt mycket om varandra... Kan det bli bättre? ♥ (Valp-planer på full rulle)


(sötnosarna för ett par veckor sedan)

Och sedan bjuder jag på en bild som jag återigen stulit från Issa (återkommande tema.. hmm..)
Vi tog en slush i parken. Ytterst välbehövt i värmen. Och ja, man ser ut såhär när man nommar slushies!


Stäääääda

Svetten rinner... Det här med storstäd, mattpisk och uteplatsfix är ingen bra idé när solen gassar..
Puh!

Fail

I år tänkte jag inte fira midsommar. Istället ville jag åka till Marieberg och mata getter med knäckebröd! Sagt och gjort, jag ringde pappa och drog sedan med honom, pojke och hund. Men när vi väl kom dit fanns inte en enda get i sikte! Bara en massa midsommarfirare, folkdansare och till o med en karusell. Fail.
Pappa köpte iaf en sockervadd till mig innan vi brummade hem igen, med kassen full av knäckebröd.
Väl hemma smällde jag ihop en tårta, något behövde vi ju i frånvaron av getter!


Mys i Göteborg


Idag blev det heldag på stan med Pojke och Hund.
Första stoppet blev på min favorit Yummy för lite gottigottimat. Jag tog en vegetarisk wook med curry. Om nom nom!


Efter det blev det en hel del shoppande och dessutom mys i parken med glass. Lite fail dock då vi bestämde oss för att shoppa istället för att gå på liseberg eftersom vädret förutspådde regn... Men tro på f*n att det blev skinande sol hela dagen. Vi som hade med oss paraply och allt... Ah well.


Mina fina myser... och lilla jag.
Det blev iaf en väldigt bra dag, även om jag saknade sockervadd och karuseller. Liseberg får helt enkelt bli en annan gång! Jag fick dessutom hem ett par fynd som jag ska visa imorgon. ♥

Alice!



Hade inte riktigt råd just nu eftersom jag ännu inte fått tillbaka pengar på Biancas försäkring, men då steg pojken in och la ut sålänge.. Så nu kan jag äntligen spela Alice ♥


Om Hus och Saknad

Pojken sussar, lillkorven snarkar, och jag.... sitter och filosoferar. Mr. Sandman har glömt av mig. Fast det är ganska mysigt att sitta och titta ut genom fönstret, se hur himlen sakta ljusnar, höra klockan ticka på i köket.
Väldigt mysigt faktiskt.

Dessutom har jag en hel del att tänka på. Var iväg till Farmors hus en sista runda idag. Har fortfarande lite svårt att förstå att hon är borta, att det faktiskt inte är "farmors hus" längre, utan bara ett hus. Ett ekande tomt hus.
Satt en lång stund i den tömda källaren som farfar en gång byggt om till ett slags allrum. Det var där jag brukade sova när jag stannade över natt. Fick nästan alltid frågan om jag inte hellre ville ligga uppe i bäddsoffan, men nej. Det var något speciellt att ligga på en madrass i källarrummet. Det luktade så gott, var lagom svalt och så var det så otroligt mysigt att höra fotstegen ovanfrån. Jag kommer sakna det.

Det finns så många minnen från det huset. Tänk att en plats kan betyda så mycket. Men nu är det sålt, och det är både skönt och lite vemodigt. Dags att vända blad och fortsätta. Farmors kapitel är avslutat.

Oj vad seriöst det blev. Men här kommer en söt bild från innan idag för att liva upp lite!


Lördag



Såhär prima var min lördag!
Plus pojke och hund då.



Stuffz

This is psychosis!



Sådär lagom skarp bild i smutsig spegel från i fredags.
Men just nu finns det inget bättre att bjuda på.

Dessuom är det en fin pojke på besök här hela veckan, så nu ska jag gå och mysa lite med honom!

Dagens Cravings



Från Cyberdog

Update - Bianca

Nu är Bianca verkligen på bättring. Äntligen!
Hon blev värre igen ett par dagar efter besöket på Blå Stjärnan, och då lyckades jag få komma till Viskadalens Djurklinik istället. (Ringde egentligen dit först när Bianca blev dålig, men de har tyvärr inte jour.) Så tidigt i tisdags morse åkte jag dit och lämnade in en liten ynklig hostvovve. Halv fyra fick jag hämta henne igen och det första veterinären sa var att de plockat bort ett par grässtrån från svalget. Alltså något Blå Stjärnan totalt missat! De hade tydligen varit fastkilade ordentligt, inte konstigt att Bianca haft det jobbigt. Veterinären sa också att hon dubbelkollat ordentligt så att det verkligen bara skulle bli bättre nu. Jag började nästan gråta av glädje!
Så slutsumman av det hela är - Blå Stjärnan tog nästan 4000 kr och gjorde inte mycket nytta alls medan Viskadalen bara ville ha 1900 och då dessutom dubelkollade allt!

Gosh vad skönt att det är över!
Jag och Bianca har äntligen kunnat slappna av idag, och vi har tagit igen en hel del förlorad sömn.


Jag älskar den här djurkliniken!! Bara så ni vet!

Facebook

Jag finns numera på Facebook också. Släng en kommentar här eller sök på Mitsukai så ses vi där!


En Fin Titel

Dagen började sådär lagom bra. Bianca spydde ett par gånger i timman under hela förmiddagen och jag ville inte riskera något så det var bara att tacka nej till modellandet för kawaiidesign. Lagom kul att behöva hålla uppsikt över en sjuk hund och torka spyor istället för att leka modell, men min älskade plutt går före allt.

 

Dock blev eftermiddagen mycket bättre! Dels blev plutten mycket piggare, och så kom underbara Issa och Tyson med tröstglass och choklad. Hur bäst är inte det lixom!

 


Bästa Issa och Biancas kärlek Tyson ♥

 

Vi kom även iväg på middag i kvällssolen. Och för er som undrar hur man ser ut efter en natt på djursjukhuset och en förmiddag bestående av hundspyor så der ni resultatet ovan... Det är ingen vacker syn!

 

Myshögen!
Tack för att ni fick mig på bra humör igen.

(Alla bilder brutalt stulna från Issa)


...

Det har varit en allt annat än rolig lördagsnatt.
Fick åka akut till Blå Stjärnans djursjukhus i Göteborg sent i eftermiddags. Bianca hade på något sätt fått fått ett grässtrå att fastna i svalget och det ledde till extrem hosta, torrspya och andra trevligheter...
4000kr fattigare och sex timmar senare så har jag iaf en gräsfri hund, om än något nerdrogad. Min lilla olycksvovve ♥
Nu är hon dock strax över tre, och jag ska upp tidigt imorgon för ett fotojobb.. Dags att sova helt enkelt. Nattis!


Grattis

Idag blir det party för hela slanten. En av mina bästa vänner ska ha födelsedagsfirande och det ska bli riktigt roligt.
Ska snart kila till systemet och dra med lite gottis, och sedan bär det av emot stan! Min lilla gumma, tänk när vi träffades var vi tolv, nu är du 22 ♥


Bild från när vi var i stockholm på äventyr tillsammans.


Happy!

Kommer ni ihåg den här fina klänningen jag bloggade om för ett tag sedan?
Well, nu är den påväg hem till lilla mig eftersom jag har världens snällaste mamma!



BTW
Ska jag skaffa Facebook.. hmm....



One more...


Foto: Pontus Fagerstedt
Smink: Åsa Rindbäck
Hår: Kim Engdahl

Sommarmys



Idag fick jag och Bianca finbesök. Issa kom över med sin sötis Tyson och vi spenderade dagen på min uteplats med cider, jordgubbar, glass och massa vovvebus. Bianca blev snabbt helt förälskad i Tyson och jag förstår henne. Han är bara sååå charmig.


Bianca, jag och Tyson.


Och självklart söt-Issa!
(Och allt blir godare med sugrör)


It's in the Eyes



Foto: Pontus Fagerstedt
Smink: Åsa Rindbäck
Hår: Kim Engdahl


Usch


Allmänt värdelös och dålig dag.



@ Slotts


Sommar och Slottsskogen i Göteborg hänger ihop. Det är helt enkelt en av de bästa platserna att spendera en varm dag på i Sverige. Så jag och my brother from another mother - Johan bestämde oss för att ta en heldag där. Vi grillade, chillade och blandade martinis.

En perfekt dag helt enkelt!




...

"Console yourselves
That a scientific death is better than a fairytale
Of the eternal life


Control yourselves
’cause the Man in the Sky is a tyrant and a lonely psychopath
Dreamed up to steal your minds"


//IAMX


Mummel

Jag är helt slutkörd i kroppen. Det har smugit upp en förkylning och huvudet leker hela havet stormar. Trots det kom jag iväg till stan för att införskaffa det jag behövde. Svarta, enkla ballerinaskor då mina gamla tackat för sig, diverse smink, strumpbyxor och lite baslinnen. Inget intressant men ack så nödvändigt. Blev dessutom skitnöjd med mitt smink, men kunde jag visa det, näää det var för mycket begärt. När jag kom hem skulle jag bara vila huvudet lite, vilket resulterade i flera timmars sömn och en Alice Cooper look.... Dvs smink överallt! Typiskt... Nu är jag iaf nyduschad och det är dags att krypa till sängs med lillkorven. Men först måste jag bara visa hur slemmig min pojke är. Skype FTW!
(Ehm.. ignorera saken i den lilla rutan till vänster)





Btw.. JAG HATAR STUDENTFLAK!
De får hela Göteborg att bli försenat och alla går och suckar över de vitklädda fyllebultarna.
Den årliga trafikplågan.... Visst att fira, men förseningar suger.


RSS 2.0