****

Fy fan vad varmt det har varit idag. Nära 30 grader!
Medan jag går under så njuter Bianca! Dock så är jag en väldigt nervös matte så jag blöter alltid hennes hals och öron en gång i timman för att hon inte ska få värmeslag, då hon mer än gärna somnar i solen. Och det verkar vara ett fungerande koncept.





Bara för att Bianca är söt!
Och nej, jag kunde inte låta bli att lägga till "boing". Hihi!




Annars så har det ju varit Mors Dag, och jag överraskade mami med en fin bukett av hennes älsklingsblommor.
Fast dagen har överskuggats rätt grovt av operationen. Imorgon gälller det och alla i hushållet går omkring och är lite smånervösa. Och inte blev det bättre när vi packade upp alla mediciner hon ska ta ikväll samt flera veckor efter ingreppet! (sju olika sorter + sprutor)
Lovade dumt nog att hjälpa henne med sprutorna. Men vad fan.. jag har alltid velat leka doktor så ikväll ska jag ge min mamma en stor jävla spruta! Hoppas det går bra.. hehe.



Lite av medicinerna och buketten som hon fick av mig.



UPDATE

Sprutan gick prima. Nu ska jag ut med Bianca i kvällssolen.
Puss



Update

Framme i Örebro och allt är väl.
Dock var resan hit jobbig. Jag blev väckt fem jävla gångert av folk som ville kommentera min hund, mitt hår eller bara säga att jag va söt. Visst att det är kul med komplimanger.. men måste man väcka mig.. *mutter*
Själv skulle jag aldrig våga väcka en främmande person.



Men nog om det. Tänkte mest säga att jag och vovven lever! Nu ska jag återgå till att hjälpa mamma.. hon är nervös inför ingreppet.. som för övrigt kommer kosta 98.000 kr!!! Nog för att hon är gift med en rik snubbe.. men nästan 100.000 för en operation.. Hugah! Tycker jag kan få de pengarna istället.. Det skulle behövas!



Bianca fick ett eget tågsäte, vilket hon verkligen uppskattade. Hon sträckte ut sig ordentligt och njöt av resan!



Kommert ha svårigheter att uppdatera under ett par dagar. Massa jobb här borta som måste fixas innan söndag!



The Curse



Jag tror att våran "familjeförbannelse" verkligen ligger i nowdays. Farmor är inlagd på sjukhus för kraftiga inre blödningar. Mamma ska opereras inom de närmaste dagarna, och jag har spytt så mycket att min magsäck är söndersliten.
You just gotta love it!

Jag försöker iaf räcka till åt alla. Har spenderat massa tid hos farmor på sjukhuset och imorgon drar jag till Örebro för att hjälpa mamma med huset då hon inte kommer kunna göra något på flera dagar.
Vem vet, jag kanske hinner jobba lite med! Skulle behövas.

Det är vid sådana här tillfällen, då allt är stressigt och intensivt som jag är glad att Bianca finns. Hon håller mig närvarande! Löjligt att något så litet kan betyda så mycket egentligen.. Min lilla underbara Bianca ♥




Zombie!



Det är faktiskt inte så äckligt som det ser ut! Det är helt vanligt
bröd!
Zombiebröd


Jag skulle lätt vilja äta brödet! Nom Nom Nom.


Tack ♥

Idag fick jag en jättesöt grej från en av mina gulliga läsare, Linnea!
Blev jätteglad och väldigt smickard ♥




Sunday

Jag fick übermigrän igår så idag är allt lite extra segt. Ska ta och dammsuga, but that's it!
Sedan ska jag inte lyfta ett finger utan bara ligga och spela silent hill. Btw så kom det en söt kille från Com Hem och skulle kika på mitt bredband o shit, och han blev helt paff över att jag är tjej och spelgalen, fattar inte varför! Hallå spel är ju inte bara för killar. Men det slutade iaf med att han stannade lite extra för att snacka spel med mig.



Btw så är det grymt skönt att vara hemma med min hund igen! Pappa tog hand om henne under de två dagarna jag var i stockholm, men gud var jag saknat min plutt! Inte klokt hur nära man kommer sina djur. Bianca verkar vara glad över att matte är hemma med, hon är som en liten magnet på mig nu! Men det gör inget ♥



Bianca har bosatt sig på min mage, här syns även lite av min nya klänning som jag är helt förälskad i!



IAMX

NU ÄR JAG TILLBAKA!
Har fått en massa kommentarer som jag ska svara på så fort jag hinner, men tills dess får det bli en massa bilder från Debaser med Jojjo ♥



IAMX var helt underbart bra! Publiken var galen, jag var galen, de på scen var galna! Det var en sådan härlig stämning över det hela och adrenalinet flödade! Det gick inte att stå stilla, dansade som en galning i mina klackar och sjöng med så halsen gjorde ont! Enda som drog ner det hela var ljudet, basen och trummorna  var aldeles för starka vilket mufflade till ljudet ordentligt. Tyckte att ljudteknikerna kunde gjort ett mycket bättre jobb helt enkelt. Oh okej, en sak till kunde varit bättre.. IAMX kunde spelat hela natten istället för bara någon timma!! När de gick av scenen ville man inget heldre än att de skulle komma upp igen och fortsätta!
Deras playlist var sjukt bra! De spelade massa gamla favoriter, bla:
Kiss and Swallow (jag fick damp då, det kan jojjo intyga)
Bring Me Back A Dog och
President
Dessutom fick de med en hel del från den nya plattan, varav My Secret Friend var en av de bättre! Dock var det mycket mer drag i deras äldre, både på scan och från publiken! Bara en låt som jag egentligen saknade nämligen After Every Party I Die. Men tydligen tyckte IAMX att spelningen var så lyckad att de redan planerar att komma tillbaka, så kanske man får chans att höra den då!

Ni får ursäkta bildkvaliten, ljuset var så fladdrigt att det var i princip omöjligt att få någon bra bild.





Chris Corner var sjukt snygg på scen!





Jag och Jojjo var sjukt nöjda med hela upplevelsen! Och lite goda drinkar är ju aldrig fel. Och man får se sjukt sliten ut när man dansat som galen ♥

Och ikväll kommer det nog ett litet fint klipp från spelningen, oh herregud jag vill uppleva allt igen!

Stockholm

Idag drar jag till den lilla, mysiga lägenheten i Stockholm för att tillsammans med bästa vännen gå och se IAMX live!
Det ska bli så grymt jävla värt! Och för er som inte har den blekaste om vem IAMX är så lämnar jag ett litet fint klipp från youtube. Och för er som också ska till Debaser och njuta av hans musik, see ya there!




Ska dock resa lätt så datorn lämnas kvar, syns om ett par dagar!



Let's Drink Tea

Idag fick jag paket från USA.
Äntligen har jag fått mina koppar som finns att läsa om HÄR.



Och de är precis lika snygga IRL som på bild, dessutom kom de inpackade i en viktoriansk "hattlåda", hur snyggt som helst! Är helt förälskad i dem, och dagens te kommer lätt serveras i mina nya älsklingar.



Lite detaljer, till vänster är märket som finns inne i koppen, högra bilden är av fatet.



Förpackningen. Så grymt snyggt, älskar alla detaljer!



Hårpyssel

Lite bilder från "the making of loxfalls"


No Title

En förjävla skitdag! Har haft riktig otur med allt. Råkat på tråkiga möten, slagit mig, tappat saker och bara varit allmänt irriterad på allt och alla. Dessutom trasslar comhem! Blir så jävla less!

Dock fick kvällen en brutal vändning när pappa plingade på dörren med X-men 2 i handen och undrade om jag hade lust att se den med honom. Han hade tydligen varit iväg och hjälpt farmor så det passade bra att komma och överraska mig lite.
Dessutom blev kvällsturen med Bianca jättemysig! Såndär perfekt sommarkväll med underbar luft! Plus att jag hittade en ny gångväg längst med en avstängd räls. Så helt enkelt en bra avslutning på en allmänt sugig dag!


Min nya hobby! Att se död ut i sängen och ta kort på det med mobilkameran, haha!
Och imorgon ska jag träffa läkaren igen.. hoppas han har good news!




Snygg Reklam



Så jävla snygg reklam! Hittade bilderna helt random då jag satt och sökte efter snygga matbilder. Haha, lite fail i sökningen kanske, men helt klart värt det! Varför har Sverige bara tråkig reklam? (bortsett från ICA på tv)




I Love Hair ♥

Jag tog mig till centrum idag efter mycket om och men. Blev bara en jättesnabbis för jag är fortfarande yr, och även om jag känner mig mycket bättre så vill jag vila så mycket som möjligt innan jag ska till stockholm den 21:a.
Men jag fick iaf med mig alla grejer jag skulle!
Blekning, toning och snoddar! Så guess what.. Nu ska jag pyssla med hår! Först blir det till att fixa med cyberlox, och efter det ska jag tona om mitt hår. Fast toningen kanske får vänta tills imorgon... då kommer det vara extra snyggt till stockholm!

Hihi, nu kliar det riktigt i fingrarna för att börja med cyberloxen. Det är konstigt att hår kan vara så kul! Älskar verkligen att pyssla med färger, frisyrer och tillbehör. Så nu ska jag fanemej ägna någon timma åt loxen och njuta av det!
Tjo ♥



Puff



En riktigt gammal bild på mig och nasse. Hittade den när jag gick igenom gamla mappar tillsammans med en halv miljard andra bilder! Känns som det iaf. Herregud!

Kvällen igår var jättehärlig! Har fan träningsvärk i magen efter allt skrattande! Underbart!
Idag är jag däremot väldigt trött och yr. Höll på att svimma när jag var ute och promenerade med Bianca vilket var riktigt otäckt. Farbror doktor rekomenderade ju vila tills det värsta är över, men jag har ju min lilla vovve att tänka på! Dessutom är det skönt att vara ute. Får väl bara uthärda det sista helt enkelt.
Och det gör man bäst i soffan, med en mysvovve och tvspel!
Puss!



Update

Gud så skönt med en dag för avslappning. Hela veckan har ju varit full med massa saker, men idag är det bara till att traska omkring hemma och ta det lugnt! Sååå underbart ♥
Har tagit mig tid att köra ett riktigt intensivt pass lydnad med Bianca, hon älskar ju att träna och svansen vill inte sluta vifta! Så numera kan hon även "spela död". Min lilla duktiga tjej, och listan över tricks som hon kan är numera ganska lång.

Får nog besök till kvällen så nu ska jag städa undan lite.
Puss på er!


Utbränd bild, men så blir det när man mixar cam och sol!


Laboratory Ware






Alla som känner mig vet att jag är galen i mobilsmycken! Jag har ett tiotal på min telefon samtidigt,  i alla möjliga färger och former! Hihi blingblinget är större än min telefon, och jag är alltid på jakt efter nya sötsaker.
 Så idag när jag satt och kikade runt efter tillökning till min samling kom jag över dessa!
Jag älskar verkligen medicins utrustning och laboratorie-stuffz, vet inte varför, men det tilltalar mig iaf! Funderar på att klicka hem efter att jag fått ut min lön. Oh yes ★



★ Love ★

MORGONPUSS!

Haha, när jag var ute och rastade Bianca innan fick jag stanna två gånger för att folk ville fota. Vissa med kamera, andra med mobil. Det är kul när främlingar kommer fram och frågar om de får ta kort istället för att bara smyga med kameran. Smygfoto är mest obehagligt!



Och btw...
Och det gick jättebra hos veterinären igår. Bianca var modig, snarare jag som höll på att svimma. Tycker inte om när man sticker min snutt. Känner mig jättelöjlig, men det är väl så när man bryr sig om någon! Det kändes iaf bättre för det var första gången Bianca inte skrek av sprutan.
Min lilla modiga vovve!


Design


Ny design på G.
Inte riktigt klar ännu, men betydligt mer uppdaterad än den förra!

The Stuffz

Här kommer de lovade klippen och bilderna!
Som sagt, det var en underbar konsert, visst att över halva publiken redan fått vita hår, men det är samma sak när depeche mode spelar, eller när jag var på the cure. Men det blir ju så när man gillar musik som skapades för årtionden sedan. Dock inte mig emot, det blir en underbar stämning när åldrar med samma intresse möts.
Jean Michel Jarre är ju en legendrisk musiker så självklart var scandinavium fullsatt, och han spelade en massa klassiker! Det var allt man ville ha plus lite till, fast det kändes för kort... Bara  1 1/2 timma.

Grym lasereffekt när det växte över hela scenen!



Tyvärr brusade ljudet till sig här, men det är en jättestor kör som man hör. Väldigt mäktigt!



Lite awsome ljuseffekter!



Och så lite bilder. Lägger upp dem i miniatyrer så får ni själva klicka upp om känslan faller på!

 



Och sist en bild på mig och pappa.
Jag ser ut som en köttbulle när jag ler! Men jag var lycklig, och då ler man!



Update

Sådär, det kommer dyka upp fler klipp och en del bilder under dagen, men just nu har jag rätt bråttom. Bianca ska in till veterinären för upptadering av hennes pass, och sedan måste jag handla!

Men här är något att kika på sålänge.
Alla filmer är tagna på avstånd för att kunna få med ljuset, medan bilderna sedan är lite närmare.

Jag ♥ Jean Michel Jarre


Holy...

Alltså....
Det var så underbart!
Musiken, ljusshowen.. ja allt! Pappa satt som förhäxad, jag hade gåshud, ingen ville att det skulle ta slut!

Bilder och mer imorgon, jag ska somna med ett leende på läpparna!



Vi satt i mittensektionen, till höger. Alldeles perfekt för att se hela ljusshowen, + att vi hade med en liten specialkikare så man kunde räkna Jarres näshår om man så önskade.

EPIC!

PEPP



IIk!
Jag är så jävla pepp pepp pepp!



Allt jag kan tänka på är att imorgon smäller det!




FOOODZ!


Det börjar märkas på allvar att det snart gått två veckor då jag endast levt på vindruvor,jordgubbar, tomat och äpplen. Inte nog med att jag plötsligt får på mig älsklingsjeansen igen som mamma krymte ordentligt i tvätten, utan det enda jag kan tänka på är mat! Har till och med gått så långt att jag gjort en lång lista på saker jag ska äta så fort det blir fritt fram för det igen!

  • Hemmagjorda vårrullar med grönsaksfyllning till jasminris och curry
  • Mac & Cheese
  • Linsgryta
  • Nassigoräng med extra soya
  • PIZZA, med massa ost!
  • Wok med sötsur sås
  • Amerikanska pannkakor med lönnsirap
  • Tortillas med quorn
  • CUPCAKES!
  • Grillad majs med vitöksbröd och sallad
  • Stuvade makaroner med ärtor, majs och tabasco
  • Ugnspannkaka med vegetariska soyabitar och lingonsylt
  • Friterad fisk med potatisklyftor och gräddfil
  • Stekta burgare på morot och potatis med lingon
  • Jasminris och böngryta
  • Broccolisoppa
  • Vegetariska nuggets med vitlökssås och gurksallad
  • Massa smörgåsar!!!!
  • Pastaskruvar med  tomat och ost-sås
  • Veggilasagne med massa morot
  • Nudlar ♥

Och självklart flera kilo godis!! Kan inte fatta att jag faktiskt spyr av choklad.. det är riktigt sorgligt.
Men fatta vad jag längtar efter mat! Detta är riktigt plågsamt, slutar det inte snart ringer jag doktorn och slänger medicinen!





Suna No Oshiro

Jag har spenderat två timmar med att läsa om mig själv. Precis lika kul som det låter...
Det är mina pat.journaler som ska skickas in, men som jag skulle kontrollera först. Känns knepigt att läsa om sig själv i olika redovisningar, i tredje person, att leva sig tillbaka.. Nästan lite hemskt! Som det med mediciner. Jag vet att jag fått äta många olika genom åren, men att se den långa listan svart på vitt är fan skrämmande!

Nej nu ska jag förtränga det och istället sätta mig med min cello...
Ska försöka ta ut noter till Wakeshima's Suna No Oshiro (Castle of Sand), solot är så jävla vacker.
Lägger in låten här så ni också får njuta lite.


Vi Vann!


Woho!
Min dag blev het plötsligt väldigt värd! För ett tag sedan var jag med i en tävling hos lindablom.se om ett jättefint flexikoppel som jag kikat på via PUPSTORE väldigt många gånger, men aldrig köpt. Tyckte det var värt en chansning så jag deltog. Och idag så fick jag reda på att jag vunnit! Tänk vad glad man kan bli!

Tack Linda för en bra blogg!






Update

Jag la mycket riktigt en beställning på kopparna (se inlägg nedan) Tyckte det var värt, men det blev bara två. Lite för dyra för att ha fler av just nu. Men det får vara teatime for two!

 Dessutom "råkade" jag även beställa hem dessa snyggingar till benvärmare!




Hoppas bara de hittar hem till mig, var ett lite trassligt beställningssystem.



Just nu...



Bianca har somnat på mitt bröst, lite svårt att skriva men det blir nog läsbart iaf.
Måste snart kila ner till tvättstugan, ingen lust alls, men måste man så måste man. Och efter det ska jag ploppa in Lillan i duschen.. Seriöst, det finns få saker som luktar så gott som nybadad hund!

PUSS





TeaTime

Ska jag eller ska jag inte? Det är den stora frågan idag.
Hittade dessa underbara koppar över nätet, och det riktigt pirrar i fingrarna efter att klicka hem dem! Har länge velat ha lite mer eleganta koppar för min dagliga tea-time, och seriöst, när jag läste beskrivningen klickade det verkligen.

"They are the perfect cross between the look of fine Victorian china and the edge of gothic glamour! The large ceramic tea cups feature contrasting black and white cameos printed on each, and the saucer has a little Pan pixie."





Okej vad är det som hindrar mig från att beställa egentligen?
Inget!
Äh vad fan, de ska bli mina!

Då kommer nästa fråga... två eller fyra koppar?




Magpie's Nest

Jag har sovit i nästan ett dygn.
Men paus för att gå ut med hunden, kissa och byta plats från sängen till soffan och tvärtom. Hade världens migränanfall förra natten och intensiv smärta är utmattande så jag tog igen det med råge! Känner mig relativt pigg nu, men kommer antagligen sova ett par timmar till.. bara för att! Måste ju få ork att reda ut håret! Hade i rätt mycket spray innan migränen, och ett dygn av att ha lekt med John Blund resulterade i ett skatbo värt att nämnas! Tack himlarna för balsam!



Update



Utbränd och allmänt cepig bild. Men orka bry sig just nu.
Jag äter jordgubbar och hoppas att de vill stanna i magen.
Smask!


Cello




Jag älskar cellosolot i låten. Helt underbart.

Och för er som följt bloggen ett tag, för någon vecka sedan godtog jag Göteborg-Operans erbjudande och är numera ägare av den cellon jag haft hemma på prov ett tag. Jag är förälskad i den! Under mina tolv år som cellist har jag ju hunnit spela på en hel del olika, men den här har en helt underbar klang. Jag får rysningar av välbehag!
Gick åt en hel del pengar såklart, men det är den värd!



Nu är det dags att gå ut med hunden en sista gång för idag, och sedan ska jag krypa till kojs och titta på Wolverine, den verkar inte vara fullt så bra som de andra filmerna, men vem vet, jag ska ge den en chans!

Puss

Parasoll och Fötter

Blev en strålade dag trots allt, och regnet inatt gjorde bara så att allting blev dubbelt så grönt.. Härligt!
Blir till att kila till Jysk och köpa parasollet after all, hihi! Känns i allmänhet som en bra dag. När jag vaknade möttes jag av en överlycklig vovve som viftade på halva kroppen av glädje. Hon blir alltid sådär när jag vaknar och sträcker på mig.. ungefär som om hon vill säga "oh är du äntligen vaken nu" och seriöst.. hur kan man vakna på dåligt humör då?

Unnade mig dessutom en riktigt härlig morgon med självpyssel, naglar, ögonbryn, fötter, ben.. ja allt så nu känner jag mig riktigt sommarhärlig. Passade även på att sminka mig, något jag inte gjort på flera dagar.



Och på tal om fötter, fattar inte varför så många är äcklade av dem.. Har de råkat ut för många svettiga fossingar tro? Eller så har de själva enorma vårtor på tårna.. För egentligen är det ju bara en kroppsdel. Och tar man hand om dem så är de ju lika fresh som händerna! Jag har vant mig vid mina fötter, och med målade naglar och ett litet smycke kan de ju faktiskt vara rätt snygga! Visst att mina lilltår är lite mysko, de har sett ut sådär sedan jag var liten, men ändå. Jag är inte rädd att gå barfota, så foträdda människor, kom inte hem till mig =)



Min fot idag.

Just Nu

Väderomslag!
Molnbeklädd himmel och plötslig kyla. Både jag och Bianca sitter och fryser, jag i dubbla lager kläder och snuttan i en liten tröja. Tänk vad fort kroppen vänjer sig vid värme! Och jag som planerat att köpa parasoll imorgon, verkar som om jag kan spara de pengarna ett tag, smhi lovar en regnig vecka.



Och nu är det inte långt kvar,nedräkningen har börjat!



FOOD!

Klarblå himmel, har inte sett skymten av ett moln på flera dagar, fast nu skulle det verkligen behövas en natt av intensivt regn. Gräset börjar ju torka, och det är inte skönt för rumpan när man vill sitta ute!

Jaja, sitter och tittar på matlagningsprogram, självplågeri i högsta grad, men eftersom jag fortfarande inte kan äta så tänkte jag att ögonen kunde få njuta lite.. Fast det gör mig ju genast mycket mer sugen på mat.. MAT! Åt fyra jordnötter innan, jag fick inte ens behålla dem i magen.. Hade jag vetat att det skulle bli så illa av att möblera om lite i hjärnan med hjälp av tabletter hade jag nog avstått. Vet att jag tjatar om det, men fatta vad sugen jag är på en vällagad middag!

Nu har jag äntligen fått skugga över min uteplats, ska ta o lägga mig därute tillsammans med Bianca och läsa!



Bild från en av mina små skogsutflykter med lillan. Haha min hund syns knappt mot stigen.
Pussgurkan!




Summer

Idag är det sådär härligt varmt, 20 grader i skuggan är väldigt lagom enligt mig, för det är ju ändå där jag håller till!
Jag har aldrig hört till den gruppen som gillar att ligga i solgasset där temperaturen stegar över trettio, och sakta grilla sig till antingen afrikanbränna, eller svenssonkräfta. Nej tacka vetja näst intill genomskinligt vit dockhy! Och dessutom behöver jag inte bekymra mig om varken solframkallad hudcancer eller pigmentfläckar, hihi.
Bianca däremot ligger mitt på min uteplats där solen lyst hela dagen och ser ut att stornjuta. Min lilla soldyrkare.



Min bästa vän under sommaren. Sunblock 50+ och hyn håller sig underbart vit!

Hände något lite smålustigt när jag var ute och rastade pluttan innan.
En helt främmande kille i min ålder visslade efter mig för att sedan cykla fram och börja fråga om "jag har pojkvän" osv. Visst att han var söt, men hallå! Jag har aldrig varit ett big fan av främlingar som kommer upp till en när man är nyduschad och osminkad, vilket jag var. Så jag drog en liten vit lögn och kilade därifrån.

Och över till något helt annat, idag är det ju första maj!
Nu är det sommar på riktigt för mig. För även om det varit sommar under en längre tid enligt smhi (det där med att natttemperaturen inta ska ner under ett visst streck) så känns det fel att tro på det i april. Alla har väl hört om aprilvädret!
Men nu är det som sagt sommar på riktigt!



Bianca njuter av sommaren!


RSS 2.0