No Title

Alltså... termometern skjuter i höjd, jag smälter och gräset torkar.
Det är eldningsförbud (haha, fail på majbrasan) och Bianca ligger utslagen i skuggan. Men jag var duktig och satte upp smådjursstängsel runt min uteplats innan idag, blev jättefint, så nu kan dörren stå vidöppen och Bianca får gå ut och in som hon behagar. Får passa på och njuta av uteplatsen så länge det varar, nu är jag trea i kön på två stycken tvåor, högsta våning med balkong.

Nej, nu ska jag gå och stoppa huvudet i frysen.
Hörs lite senare! Vem orkar sitta vid en varm dator?!


Gammal bild



Update

Extremt varm dag. Jag och Bianca har mest legat ute i skuggan och dött av värmeslag.
Utöver det mår jag fortfarande väldigt dåligt, så det blir inte så mycket skrivet här just nu, ska sätta mig under ett öppet fönster så jag får lite svalka innan jag somnar, för tro mig, efter dagens värmechock behövs det!



Elizabeth McGrath

Sådärja, jag har hunnit klä på mig, spy, vara på psyk, spy igen och lägga brev på posten.
Jag är grymt sugen på pastasallad med curry men har ingen större lust att få upp det med. Jag hatar illamående!
Sitter och tröstar mig genom att titta på en av mina favoritkonstnärers internetutställning. Hon heter Elizabeth McGrath och gör helt fantastiska skulpturer. Sådär underbart magiska och morbida, precis som jag vill ha det.


Pic by Morgan Slade







Hennes konst är så detaljerad, otroligt vacker och väldigt egen. Love it!
Här är min personliga favorit.. iaf för den här veckan



HEMSIDA



Paket

Sådär.. jag kom iväg innan affären stängde så nu har jag två paket liggandes på sängen.
Inte kul att behöva göra ärenden när kroppen är sjuk, men när man vet att det ligger roliga saker innuti får man genast lite mer drivkraft. Hihi! Just nu sitter jag och beundrar mina nya lösögonfransar. De är apsnygga!


Bild från Odiumclothing.net

Plastic Bones

Jag känner mg pysslig. Det lixom kliar i fingrarna och jag vill göra något roligt! Vet inte riktigt vad bara. Kanske borde börja med att springa och hämta mina två paket på posten. Men just nu känner jag mig äckligt svag så jag vågar nog inte riktigt, huvudet snurrar lite lustigt, typ karusell! Så det får vänta lite helt enkelt.

Dessutom hittade jag en hel hög med sådana här små plastben i garderoben, funderar på att göra ett litet hänge av dem att ha ovanför sängen.. Men är inte riktigt säker.



Skulle också kunna sy fast dem på min svarta rumsavdelare... Den ser så plan och tråkig ut, men på något sätt så känns det lite ovärt att göra iordning sådana småsaker när jag ändå aktivt söker ny lägenhet. Men o andra sidan, det kan dröja innan jag blir nöjd med en ntt ställe, för jag kommer ju inte flytta till något sämre än det jag har.

Livets små problem helt enkelt.


Update

Sitter och  känner mig rastlös.. och hungrig. Det enda jag kunnat behålla i matväg idag är en tomat. Hoppas illamåendet är snabbt övergående. Sist höll det i sig en månad, och visserligen blev man ju smal och fin, fast det är inte så kul att spy så fort magen får någonting i sig. Dumma biverkningar!

Och på tal om inget, idag har jag lagt en intresseanmälan på en lite större etta.
Finns både för och nackdelar med att flytta, såklart. Men det som lockar mest är större yta. Får se hur det blir.
Jag trivs ju ändå riktigt bra där jag bor nu.. bortsett från grannen då.



Nej nu ska jag lägga mig. Är så trött hela tiden, ännu en biverkning. Men trots det kommer jag aldrig in i en avslappnad sömn. Gah! Får ta och dänga huvudet med en stekpanna.. kanske kan fungera.

Puss

Seaton!

Hej på er.
Igår satt jag på en sten, på ett berg, i en skog, därav den dåliga datornärvaron.
Jo för det var nämnligen picknick i solskenet uppe på Seatons kulle! Inte så mycket mat  för mig då jag mår så illa av de nya medicinen, men ändå, det var jävligt mysigt! För övrigt har jag älskat det stället sedan jag var liten. Det var ett enormt jaktslott där en gång i tiden, men det brann ner, så nuförtiden är det bara ruiner kvar... Plus en hel massa underjordiska gångar som spöklikt öppnar upp sina portar vid trädrötterna. Älskar mystiken som ligger över allt däruppe.. dessutom var hela marken täckt med vitsippor och blåsippor.
Perfekt omgivning för te och kakor helt enkelt!

Dessutom perfekt för att fota lite. Fick den här bilden på mailen idag, såhär snygg är jag när det krälas omkring i skogen! Och självklart var lillgumman med! Fast hon envisades med att ställa sig mitt framför kameran.. linslus!



Ungefär såhär ser det ut på kullen.. eller berget snarare. När jag var tio år kröp jag omkring därinne.. med ficklampa och hakar, men skulle jag försöka nu skulle jag antagligen fastna med rumpan någonstans.. Haha!





Emilie Autumn

Sådär! Nu kan jag bli aktiv här igen. Hurra!
Så vad sägs om en recension om Emilie Autumn!



Först och främst.
DET ÄR COPYRIGHT PÅ ALLA MINA BILDER!
Ser jag dem på vift någonstans igen kommer jag inte tveka att anmäla. Lixom hallå det är till o med dålig kvalitet på just dessa. Så låt det bara vara. Vill du gärna anväda någon, säg till innan, då tycker jag om er!
Detta skriver jag just därför att jag vid flera tillfällen sett att mina bilder på något mysko sätt fått ben innan, både dålig kvalitet som studiobilder.



Det var en extrem show på alla sätt. Ibland blev det lite för stökigt, fem pers på en liten scen var inte en höjdare, och det blev lite väl överpretentiös även för mig ibland. Nästan lite pinsamt.
Men annars var det en jävligt värd tillställning!

Hela scenen var inredd som en morbid verision av Alice i Underlandet, lemlestade dockor, sönderslagna tekoppar, rostiga sjukhusinteriörer, högar av muffins och i mitten en enorm tavelram som det sedan var skuggspel på.

Så vad hände, jo jag blev kysst av den här flickan



Och sedan kom den här filuren fram och tog min hand och lixom låste fast mig med sina vackra ögon.
(Bakom henne ser man även en bit av den stora tavelramen. Bakom är Emilie själv som gör skuggor)



Jo vad hände mer, världens sötaste flicka (Captain Maggot) sprutade ner mig med te som luktade starkt av sprit såklart!
Och när hon sedan stagedivade fick jag hennes ena bröstvårta precis framför näsan då korsetten olyckligt halkade ner.



Det var helt enkelt en väldigt teatralisk konsert, men vad mer kan man vänta sig av Autum, som förövrigt var väldigt närgången. Hela showen var väldigt på så att säga. Inte nog med att man stod väldigt nära scen, men som sagt, det blev mycket interagerande med publik. Och jävlar vilka cirkuskonster som blandades in i det hela. Helt plötsligt flög det en tjej över oss i taket och gjorde massa konster med lakan och rep. Och sedan gicks det på styltor, dansades balett och snurrades rockring på ett fantastiskt sätt!

 

Så kvällens bästa låtar då... Ja de som riktigt satte sig var ju 4 O'clock som startade showen och Always look on the bright side of life. Plus Maggots roliga inslag, såsom drunken sailor och svampbob fyrkants intro (!!)
Men självklart fanns det låtar som var helt ljuvliga.. bara det att mitt minne inte registrerar allt, hehe.
Och att EA är underbar på fiol är ju ingen nyhet.

Anyway här följer ett litet bildspel till er alla som missade konserten. Och tro mig, jag tycker synd om er allihop som gjorde det!



 









Och återigen. Det är ingen bra kvalitet på bilderna, så sno för fan inte!
*Ser farlig ut*



Tjo!

E.Autumn idag då. Rätt pepp även fast det blev lite stressigt här hemma.
Ska ju vara en rätt spektakulär show, och ögongodis tackar man ju inte nej till.



Är det bara jag som tycker Autumn liknar ett får på denna bilden?

Anyway, min mobil fungerar igen! Fick en ny laddare, tydligen den som var trasig (tack cissi för tipset)
Det är rätt hemskt hur beroende man blir av den egentligen. Både av internet och mobiler.. Ah well..
Puss på er tills senare. kameran följer med.



Broken

JAG HAR INGEN MOBIL!
Helt död, trasig, gone.

Gah!!



Random bild

GAH

Sådär. Nu har jojjo varit hos mig i exakt ett dygn. Dendu!
Och jag har självklart inte alls hunnit med bloggen. Nej för att vara ärlig så blev det tv-spel till tretiden på natten, och sedan sov vi bort halva dagen. Efter det har det varit fullt upp med plugg och skratt. Gött liv med andra ord. Imorgon blir det shopping dessutom! Har en hel lista med saker som jag vill ha. Får se om jag kommer hem med något av det, hoppas det.

Annars så ska Bianca löpa snart och jag håller på att få fnatt över att det ska markeras en halv miljard gånger när vi är ute och går. Det ska iaf inte bli några killar för henne den här gången, men hon verkade inte fatta det när jag förklarade att hon inte alls behöver kissa på varje grässtrå. Jaja, jag tycker om henne ändå.

Nu ska jag ringa till pappa och be honom skrika lite på grannen. Hon har fest NU.
1. Det är måndag
2. Vem fan börjar spela skyhög musik klockan tio?
3. Det är asdålig musik!!

GAH!


Update

Ska snart kila iväg till Pappa. Han bjuder på middag, så det tackar man ju inte gärna nej till. Pappsens mat är fan godast!
LIgger ju i släkten det där med matlagning.. Farfar var ju en av de bästa kockarna på havet (han jobbade på båt). Tror jag har fått en del skillz, men inte så överdrivet mycket. Hehe..

Sedan när jag kommer hem ska jag sätta mig o svara på alla söta kommentarer, hinner tyvärr inte nu. Men som sagt, spamm, reklam, eller bara random mening som inte har med inlägget i sig bryr jag mig inte om.



Jag är väldigt rosa idag! Det var längesedan, men det var så snyggt med hårfärgen så jag kunde inte låta bli! Luggen är lite åt skogen, står åt alla håll, ska nog in och dränka den i handfatet så det blir lite fason på stråna.
Sen ska jag ut med Lillsnuttan innan jag sticker iväg.
Puss på er!

Cirkus

Lite dåligt med uppdatering, men som sagt, jag är på avgifning efter att ha blivit felmedicinerad så jag är inte så pigg på något egentligen. Men imorgon kommer Jojjo hit så då får jag annat att tänka på!

Pappa kom med en tröstpresent till mig igår btw! Jag älskar lilla söta pappa, och igår stod han utanför min dörr med cirkusbiljetter. Jag älskar cirkus!! Människorna, stämningen, tältet, akrobater, sockervadd! Wiho! Känner mig så hemma i den miljön. Kanske för att jag själv är ett cirkusfreak, hihi.
Så om några veckor så får jag njuta av en enastående show (hoppas jag)


Bild från Raquel Reed at Buzznet

Wrong Number

För jävla morgon.
Vad är det för idiotiska mäninskor som aldrig lär sig slå rätt nummer.
Blev väckt klockan sju av en gubbe som brukar ringa hit och fråga efter Daniel. Jag menar vilken jävla Daniel. De första tio gångerna var jag vänlig emot honom. Men nu sist skrek jag något i stil med att "Sluta ring hit, du har gjort det så många gånger men det finns ingen jävla Daniel här!!!" Då blev han tyst.

Sedan ringde en ung tjej precis när jag somnat om. Jag förklarade vänligt men sömndrucket att det finns ingen Sandra här och att det var fel nummer. Hann precis lägga mig igen o så ringde telefonen igen. Samma tjej bara att nu sa hon inget utan började istället "viska" med någon tant på andra sidan om att det var konstigt att de inte kom fram till Sandra. Jag morrade något om "förjävliga människor som inte ens kan be om ursäkt för att de väcker en vid omänskliga tider" och slängde på luren. Hoppas hon blev hörselskadad av smällen.

And last but not least, vid niosnåret ringde en ung man. Då var jag redan så jävla förbannad på telefonen, men han bad om ursäkt (STORT PLUS) och numera är telefonen urkopplad och jag tänker fan inte röra den förrens om ett par dagar. Vill någon nå mig så får ni köra på mobilen.





Time is...

Stressad dag, men tycks ändå inte fått något gjort.
Grannen har övergett sin hund, igen.. den står och ylar vid dörren. Har skickat in notis om det till hyresvärden, hon måste ju fatta att det är djurplågeri.



Hörde detta underbara citat när jag tittade på det nya avsnittet av Medium, brukar inte följa serien, men ibland så klickar jag upp det när jag redan kollat klart på allt nytt från mina favoritserier.

Time is priceless, yet it costs us nothing. You can do anything you want with it, but you can’t own it. You can spend it, but you can’t keep it. And once you’ve lost it? There’s no getting it back. It’s just…gone.
-Allison DuBoi



Oh btw!
Min spargris är smockfull. Ska nog kila in till banken o sätta in på kontot imorgon. Någon tusenlapp extra tackar man ju inte nej till!



Today

Hugah, vilken dag!
Nästan två timmar spenderades med den nya doktorn (bad ju om att få byta sist) och enligt honom är jag ju helt felmedicinerad eftersom kroppen reagerat så sjukt konstigt. Efter ett långt samtal ska jag nu på nytt avgiftas och sedan få börja med en ny medicin som ska sänka adrenalin och kortisol-tillförseln från hjärnan. Yay, så nu väntar illamående, huvudvärk och yrsel. Tjoho!

Blev gladare när jag fick avi på nya selen till Bianca. Så det blev en lång invigningspromenad i svår terräng, vilket både var bra för henne och mig. Det är fatiskt ett rent privilegie att ha hund när vädret är såhär underbart! I vintras var det ju en timmas promenad om dagen, men nu i solen drar det lätt iväg. Man glömmer av klockan när man följer mjuka skogsstigar, eller slingrar runt bland nyutslagna trädgårdar.



Näfan, nu ska jag ta o vika upp all tvätt, dammsuga och sedan köra upp DDR.
Puss!

Over and Out

Har inte regnat en droppe på flera dagar.
Gick till tvättstugan vid midnatt för att hämta mia saker från torkrummet, på väg ut brakade det loss. En vägg av regn.
Mina saker var inte torra när jag väl kom in till mitt igen.

FAIL!

Jaja, Nu ska jag göra Bianca sällskap i sängen.. Nya lakan ikväll. Likadana som de förra men ändå. Jag gillar mönstret!
Avslutar det hela med en bild på älsklingen.



Hairclips

Javisstja, måste berätta om den lilla fina extrasaken jag får med cyberloxbeställningen. Nämligen dessa Glowbys Light-Up Hair Clips som man fäster i håret. Liknande saker användes på Odiums modevisning när jag gick med som modell där och det är så jäkla snyggt! Perfekt för utekvällar, party och ja.. you name it !
Jag älskar sådana här detaljer!





Btw.. jag har en ny drog.

KÖRSBÄRSTOMATER!
Kan inte få nog.. nom nom nom!




Biverkningar

Jag är trött och hungrig, detta trots att jag sovit som en gnu nästan hela dagen, och precis ätit. Detta mina kära läsare är några av de underbara biverkningarna man får av antidepp och lugnende!

Fast det värsta är nog att jag är precis som ett spädbarn när det kommer till greppreflexer osv. Exempel: Jag tar ett mjölkpaket och håller det i handen, med andra handen tar jag sedan fram ett glas och tappar då mjölkpaketet. Min hjärna kan inte längre låta kroppen göra två saker samtidigt.
Fatta hur jäkla irriterande det är att hela tiden behöva stenkoncentrera sig på något som man annars tar för naturligt.
Dessutom felar mina hjärnsignaler när det käller vanliga kroppskommandon, som att ta ett steg fram. Det gör att i princip allt jag gör blir lite segt och osammanhängande. Jag klantar mig mer och mer, och att fånga något i luften är bara otänkbart!

Imorgon ska jag till doktorn igen. Förhoppningsvis kan han hjälpa mig på något sätt.
Detta är för jävligt!


Clothes

 

Ligger o lurar på Ebay. SKA vinna den här snyggingen för under hundralappen!
Kommer antagligen skita i mössan när den kommer, för det ser inte så skönt för hunden.. Men ett utsmyckat harness är ju aldrig fel! Passade även på att beställa hem lite tikskydd och en svat puppia-sele. Livets nödvändigheter. Hon ska nog inte löpa än på någon månad, men tikskydd är ju alltid bra att ha hemma!

WOW

Alltså herregud säger jag bara. Jag är sådär härligt nördig och tittar på Britain's got talent (då jag tycker den svenska verisionen är avtrubbad och trist, och även om sverige skulle ha talang.. ärligt, vem orkar titta på Bert Karlsson!).

Iaf.. både den amerikanska och brittiska är ju så mycket bättre, och idag började jag faktiskt nästan snyfta lite..
Jag älskar Les Miserables. Studerade Victor Hugo för ett par år sedan, så kom i kontakt med den då.
Helt underbar.
Och sången I dreamed a dream är så vacker så tårarna kommer fram.

"I had a dream my life would be
So different form this hell I'm living
so different now from what it seemed
Now life has killed
The dream I dreamed."

Denna video måste ses!!

Älskar man överraskningar så gör man =)
Spelar ingen roll om det inte är musik man gillar, överraskningsmoment is tha shit! Kolla juryns miner när hon sätter igång!

TRYCK HÄR

Gick inte att bädda in, alla videos var skyddade *mutter*

Lox

Sådärja, I'm back in the game!
Sitter o glor på futurama, och konstaterar att min dator behöver tvättas av.
Anyhow, jag var ju ett tag väldigt känd för mina cyberlox. De var lixom förknippade med "Mitsukai", och jag har allt mer kommit på att jag saknar dem! Så idag har jag lagt en beställning på ljusblåa, turkosa och vita lox som tillsammans ska utgöra mitt sommarhår! Och bara därför har jag roat mig med att samla ihop lite bilder med cyberlox för att fira denna glada tillställning om att bli någon tusenlapp fattigare.



      



*Längtar*
(och ja vissa bilder går att kllicka upp till större)





Morgonhår

Ni vet, känslan när man vaknar upp "dagen efter" något stort.
Sådan där morgon då man är extremtrött fast klockan passerat förmiddag, magen är ett svart hål, någon i huvudet spelar bongotrummor och gårdagens smink är utkladdat på kudden.
Just sådär känner jag mig idag.

Som sagt, halva sminket är på kudden, orkade inte alls med att tvätta bort det när jag väl drullade hem, och håret är helt underbart! Lockar åt alla håll, sådär härligt efterstela och smuliga av hårspray.
Var en kanonträff igår. Släkt överallt. Galna kusiner, ännu galnare ingifta farbröder, fastrar och skruttiga gamlingar. You get the picture. Själv gjorde jag inte det, för väl framme kom jag på att kameran så snällt stannat hemma. Istället hade jag fått med mig ett yrväder till hund som glatt struttade runt med andra vovvar på golvet.

Jaja, ni överlever, och det gör jag med.. men inte om jag går utan mat länge till. Ska skyffla mig själv ur sängen nu och undersöka kylen, om inte annat finns det nog någon påskig cupcake kvar.



Update

Jag är inte den enda bloggaren som är dålig på det jag gör nu i påskhelgen. hehe.
Men glad påsk på er allihopa!

Påskprogram

Påskafton: Påsklunch hos Farmor
Påskdagen: Släktträff
Annandag Påsk: Middag hos pappa

Som sagt fullt upp. Men lovar massor av bilder efteråt!

(och puss till dig Tobi, vet att du läser =))


Easter-Uppdate

Imorgon blir det officiellt påsk för mig. Dagarna innan påskafton har aldrig betytt något inom familjen, utan påsk har alltid börjat på lördagen. Så imorgon smäller det.
Jag har fixat iordning riktigt snyggt hemma, med påskris som går i svart, turkos och lila, påskliljor, snygga cupcakes och en massa godis som bara väntar på att förvandlas till bilringar på magen! Och en hel jävla drös med ägg har jag med, för även om jag inte är en äggoman så är det snyggt att ha en korg med målade äggisar framme.
Har varit bra svårt att hinna med bloggen, men nu så har jag en lugn kväll, innan det blir släktmiddg.

För att fira påskfenometen och att Jesus dog, eller firar man för att han uppstod ( icareklamen äger ) så ska jag göra ett påskquiz. Jag avskyr oftast sådana saker, likaså kedjebrev m.m. men som sagt. Det är ju Påsk, dessutom såg det ovanligt roligt ut!
WOH



Vad brukar det ligga i dina påskägg du får? Massa godis, och ibland smycken, pengar, eventsbiljetter, resecheckar osv.

Äter du ägg på påsk?
Nej, men PEGG! =)

Gillar du påskmust?
Jajjamän!

Tycker du påskmust smakar likadant som julmust?
Haha, ja! Det är väl samma sak egentligen. bara annan label.

Vem får ett påskägg i år?
Inga påskägg, men överraskningar utan ägg ger jag bort iår!

Vilket påskgodis är bäst?
Choklad, fast sålänge det inte är gelatin så äter jag det mesta. Nom Nom!

Ritar du påskbrev?
Har jag inte gjort sedan lågstadiet.

Om du svarade ja, vem får breven?
Som sagt.... ladidadidaa.

Om du får ett påskägg, vart hittar du det?
Får det imorgon. Men det brukar vara gömt på kluriga ställen. Ofta så att man hittar en ledtråd som leder till en annan ledtråd osv.

Tycker du att man ska skjuta raketer på påsk?
Mest onödigt. Bara barnfamiljer som gör det verkar det som. O de kör ju när det fortfarande är ljust ute. EPIC FAIL! Nej tacka vet jag nyår!

Skjuter du Raketer eller är du en sån som bara kollar på dem?
Åskådare. Tack o lov så är Bianca inte det minsta skotträdd!

Gillar du surt godis?
Ju surare desto bättre.

Eller ska det vara choklad?
Blandat.

Är du trött på påskfrågor nu?
Njaa, måste ändå vika kläder när det tar slut. Så ju längre desto bättre.

Hur mycket godis har du ätit nu i påskehelgen?
Den har ju fan inte ens börjat. (FAIL)

Ska du klä ut dej till påskkärring och knacka dörr och säga "Glad påsk!!"?
Nja, jag behöver väl fan inte klä ut mig för det. Jag menar hallå! Titta på mig! Häxa ut i fingerspetsarna ;)

Om du svarade nej på föregående fråga, Varför?
Se ovan



Sådär! Jag utmanar ingen, känner du dig manad till att göra det, kör på, om inte, slipp.

Avslutar det hela med en egobild för att visa dagens frisyr. Körde på kam idag.
Puss på er muppar!



Checklist

Borta i påskyran.
Tillbaks imorgon!




Checklist:

Påskliljor
Målning av pegg
 ( om du inte vet vad pegg är suger du! )
 Påskiga cupcakes
Fjädrar
Björkris
Mer pegg
Kyckligar ( ej levande )
Brända mandlar
Påskmust
Hitta Bianca bland fjädrarna
Godis
Golfklubba ( jaga fula kärringar som vill ha av mitt godis )
Vattna påskliljor
Hitta kläder för påskmiddag på lördag
Tona håret
Ha kul

*sniff sniff*
Duscha!




Jean Michel Jarre

Jag kan inte fatta att jag verkligen ska se Jean Michel Jarre!
Sitter och drägglar över den konstert han la i Houston 1986.
Då Hela stade blev till hans förfogande, hans skärmar sattes upp på skyskraporna i staden, motorvägarna stängdes av, lasershowen upplyste hela staden och c. 1.5 mijioner åskådare var på plats (okej i Ryssland lockade han 3.5 miljoner, och hamnade i guinness world records, men ändå) De som inte fick plats vid scenområdet satt belägrade staden på andra ställen.

Här är ett av mina favoritklipp. I början spelar han alltså på laser, sk Laser Harp. Ljudet blir olika var han än bryter ljuset. Läs mer på länken om intresset vaknar.
 I typ mitten av klippet ser man sedan med av staden och den fantastiska showen. Alltså herregud, det är inte många artister som kan få en hel stad till stitt förfogande. Läs mer om Jarre HÄR.


Post

Jag har sträckt min högra rumphalva. Det gör väldigt ont, fast på samma sätt är det så komiskt så jag kan inte låta bli att skratta. Klanten slår till igen helt enkelt!

Något av det bästa med att komma hem igen efter lång frånvaro är att sortera posten (inte). Man kan hitta så roliga saker. Som tre inkallningar till psyk med tre olika psykologer. Ett halvt ton reklam, klagolappar från hyresvärden angående lösspringande katter som skiter i sandlådan och hyresavin. Ja ni hör ju själva, rena nöjesparken!
Men ibland så hittar man även ett trevligt brev från någon avlägsen vän, eller ett paket från fjärran land.
Och så var var det för mig den här gången. Mitt i all reklam låg mitt lilla efterlängtade paket till Bianca med cupcake-klänningen! Titta vad söt den är!



Och mitt finger är väldigt snyggt inpackat. Fick hälsa på rakhyveln i duschen innan, men nageln tog emot det mesta. Varför lär jag mig aldrig att det inte är en bra idé att försöka fånga en fallande rakhyvel?

Home Sweet Home

Jag har fått tillbaka min mac!
*Happy Hamster Dance*
Tycker fan att det skulle bli röd dag idag, med inernationellt firande eller något!

Anyway, igår åkte jag alltså hem, och eftersom min skjuts till station totalklantade sig så jag missade min tid fick jag ta ett sent tåg istället för det jag planerat. Behöver jag ens säga att jag var agrsom ett bi, tyckte det var bäst att låta bloggen vara, annars hade jag bara varit en klagogris igen.



Men idag, efter att ha vaknat i min egen säng, så var det mycket bättre.
Äntligen hemma!
Tror Bianca tycker samma sak. Hon har legat som en död och sovit nästan hela dagen i soffan. Snuttan och jag, tog en återställare innan, och för hennes del betyder det en lång promenad så resan riktigt går ur kroppen. Och efter "återställaren" har hon börjat äta som vanligt igen, vilket kan vara ovanligt vid resa med hund.



Och på tal om att äta, min mage är ett stort svart hål. Nu ska jag fixa tortelloni med ostsås!

Och btw, grattis till mig. Har helt missat att jag har påsklov, har helt missat att det är påsk den här veckan. Imorgon får jag pallra mig ut i skogen och sno lite björkkvistar. Jag är ganska off nowdays.

Update

Jag har sovit som en gnu nästan hela dagen. Fattar inte varför, håller kanske på att bli sjuk. Hemlängtanssjuk!
Åker imorgon, äntligen!!
Blir hämtad av pappa, för snäll som han är erbjöd han sig agera skjuts från centralen i Göteborg så jag slipper trassla med lokaltrafiken. Tror han saknat Bianca en väldans massa faktiskt för när jag berättade om veterinärincidenten började han nästan gråta. Min lilla pappa, och saknat mig vet jag redan att han gör, vi träffas ju flera gånger i veckan!

Tänk vad olika känslor man kan ha för sina föräldrar. Om något hände pappa skulle jag få panik, men mamma vet jag inte ens om jag skulle reagera. Blir väl så när hon saknats under en så stor del av mitt liv.
Dessutom, vem som hellst skulle väl bli ledsen om ens mamma kramade, pussade och sa " jag älskar dig" hela tiden, men riktade det åt ditt hudsjur.  För det är så min livssituation ser ut nuförtiden.
 Mamma kramade mig en gång under tiden jag varit här.
Resten har hon riktat åt min hund.

Jaja, har man inte haft en mamma, så saknar man det inte heller.
Så nu ska jag packa klart och sedan ska jag mysa framför tv:n.

Oh and btw, min mac är lagad!
Fick ingen lånadator då det bara skulle ta en vecka att laga nu när de äntligen hittat skitfelet.
Visade sig vara en produktionsmiss i ett antal pro-datorer, så Macintosh står föra alla kostnader, Det tackar jag för. Yay!

(Jojjo, du får gärna meddela mitt dröjsemål, har förlagt min mobil på något smart ställe.)

Music and Beauty

Ungefär halva min dag har spenderats på trädgårdsmässa. Det är så mysigt att gå omkring på sådana ställen och se kreationer från världens alla hörn. Jag är ju inte så grönfingrad om man kan säga så, men det är så otroligt avslappnande att bara strosa runt bland blomsterhav.
Andra halva spenderades i mammas trädgård på en filt, med datorn i knät och Bianca jagandes allt som man kan jaga. Inkluderat den tre gånger så stora katten!
Jo och så har jag förstått skuttat omkring av glädjen över att få se Jarre live.
Kan inte släppa det, kommer bli en så jävla värd konsertsommar!

- E.Autumn
- IAMX
- Depeche Mode
- Alice in Videoland
- Welle Erdball
- NIN
- Jean Michel Jarre
- Morrissey
Och kanske Placebo

Har kanske glömt någon, och det kommer sannorligen läggas till fler, mums mums mums!


Btw så har det varit väldigt många som sagt att jag är snygg/söt/vacker den senaste veckan. Allt från främmande människor på stan som vill fota till gamla vänner som sett bilder på mig. Visst är det kul, men i jämförelse till dess två, som enligt mig ligger bland världens fem vackraste kvinnor så är jag en liten skit i hönshuset!
Enjoy!

 


RAQUEL REED

 


RAZOR CANDI







Ledger

Idag skulle Heath Ledger blivit 30 år.
Han var en av de få manliga skådespelarna som jag faktiskt tycker hade känsla bakom varje roll som spelades.
Vare sig det var en meningslös kärleksfilm eller ett mer påkostat spektakel som Batman.
Grym talang!
A Knight's Tale och Brockback mountain är två av de bästa mysfilmerna som finns ju. Sånt som jag brukar ha rullandes när jag ligger med feber och behöver uppmuntran.
Och hans roll som Jokern i Batman var ju det enda som gjorde filmen sevärd.

Trist att han är borta helt enkelt. Tv400 hedrar hans minne med två filmer, Two hands och Candy.
Jag ska se den sistnämnda.



OMG

ALLTSÅ HERREGUD!
Jag skickade ett mail till pappa igår om att en av hans favoritartister och någon jag har växt upp med pga detta kommer till Sverige.
Som svar fick jag en bokning på två biljetter och en hel del glada smileys.
Jag ska se Jean Michel Jarre, en av kungarna när det gäller abstrakt synth!
Känns så grymt roligt då det verkligen är någon jag gillat sedan jag var... fyra år eller mindre.
Hej och hå, jag ska gå på spelning med min pappa, som förövrigt har en jävligt bra musiksmak!





Vill ni njuta av hans låtar finns ju youtube, fick sådan beslutsångest över vilken låt jag skulle lägga in här så ni får helt enkelt leta själva. Rekommenderar något från hans album Oxygene eller Equinoxe.

      

Lovely!



Seriöst, 17 grader i skuggan.
Ville bara säga, hej nu går jag ut och njuter lite av livet.
Puss!

Ungjävlar

Och eftersom jag just i detta nu känner för att klaga så ska jag göra det.
Vill du inte läsa så låt bli helt enkelt, och ni som älskar småbarn kan ju stänga ner min blogg direkt.
Det är ingen hemlis att jag inte tycker om småbarn, enligt mig är de bara korkade, drällande, snordrypande, skrikande saker som skiter på sig, (Ja jag vet att jag kan hinna ändra mig om den saken när jag blir äldre, alla påpekar det) men ibland, på håll, kan de vara söta. Dock förstörs den idyllen ofta av att de öppnar käften.
Vad fan lär föräldrar sina ungjävlar nuförtiden?
När jag var liten fick jag alltid höra "det är fult att peka" och "prata INTE med främmande människor"
Men ändå så möts jag av bägge delar varje dag, och visst kan jag förstå att de pekar när jag går med mitt lysande hår osv, men måste snorbollarna prata med mig?

Som idag när jag var ute och rastade skruttan så råkade mina ben leda mig förbi ett dagis där det genast var en unge som körde in i dagisstaketet med sin fyrhjuking och skrek:
 "Vad heter du?".
Och då svarade jag i vanlig ordning:
 "Vad fan ska du veta det för?" och gick därifrån.
Lät bli att lägga till ungjävel på slutet då jag i ögonvrån såg något som liknade en dagisfröken.

Men seriöst, skulle jag varit en pedofil hade jag lätt lurat ut lillskiten och tagit med mig. Det finns ju orsaker till varför man inte ska prata med främlingar.

Så hör upp nu alla föräldrar, kan ni inte uppfostra ungen, låt bli att fortplanta er!


 Gud vad gött att skriva av sig lite. Imorgon blir det snälla inlägg igen.
Puss

Progeri

Som alla säkert vet finns det en sjukdom som heter Progeri, som gör att små barn åldras väldigt fort, deras kroppar är som en sjuttioåring när de är sju ungefär. Och de får alla åldersrelaterade sjukdommar som gamlingar får.
Det är ju egentligen jättehemsk och det är ovanligt att barnet ens klarar sig till tonåren.
Men alltså.. hur hemsk jag än låter så jag tycker de är så jävla söta, titta bara, små varelser som tagna ut Burtons film Mars Attacks. Fanns det ett djur som såg likadant ut skulle jag lätt ha det sm husdjur!

 

Usch vad hemsk jag känner mig, men kan ju verkligen inte låta bli att gulla mig över dem.
Fast ändå håller jag tummarna så att de hittar botemedel, för det kan ju inte vara roligt för föräldrarna att ta hand om ett barn de vet antagligen inte kommer få fira sin tioårsdag.


Sour Toe

Jag är en väldigt drinkintresserad människa.
Inte så att jag super, nej det roligaste är historierna bakom någon specifik drink, och igårkväll fick jag en ny favorit som jag bara måste prova innan jag dör.
The "SourToe" Cocktail
Den är så vidrig att jag verkligen bara måste få testa.

Drinken kommer från1970-talets Dawson City och originalet var ett ölglas fyllt av champagne som man sedan placerade en mänsklig, torkad tå i. Tån skulle sedan röra vid den dickandes läppar för att ha klarat av det hela.

Nuförtiden går vilken sprit/dricka som hellst, men det står fortfarade klart att tån måste vidröra läpparna.
" You can drink it fast, you can drink it slow-- But the lips have gotta touch the toe."

På ovanstående länk finns det en massa historier att läsa, och även alla tår som används i den sk. Soutoe cocktail club.

Så vad sägs, ska vi ta oss en tå allihopa!



Bilderna nedan är förminskade. Klicka för större.

 

Pose Biatch!

Hallå hallå! Provade att mobilblogga innan, men det här är bättre, tycker om att ha koll på hur man lägger upp ett inlägg.
Däremot passade jag på att föra över att par bilder från telefonen. Helt oredigerade sanningar helt enkelt!
*strike a pose biatch!*
Och ja, emobilder ovanifrån är det nya svart *blink blink*

None

None

Bianca mår jättebra! Jag mår jättebra! Solen skiner och det är femton+ grader i skuggan än så länge.
Puss på världen!


Update Bianca

"Ursäkta frånvaron, sjukt barn!"



Är faktiskt mycket bättre nu, lillan ligger som en knorr så nära mig hon bara kan och sover.
Gick bra hos veterinären, men jag är ju alltid orolig när det ska sövas ner o grejs. Fast lite kul ser det ju ut efter uppvaknandet o det blir "fyllegång".

När vi kom hem la jag henne under en filt så hon verkligen fick sova "ruset" av sig, och sedan dess har hon till och med busat runt lite. Men nu är det som sagt kalas hos john blund igen.
Känner en sådan otrolig lättnad över att det värsta är bakom oss nu, bara en vecka av antibiotika och tratt kvar, men jag tror inte det blir några problem.

Puss!


Bianca vet hur man sover med stil.

RSS 2.0