Hundhotell

Idag var jag på ett hundhotell och bokade tid för Bianca.
Hon ska ju få det bästa boendet som är möjligt under mina Arvikadagar.

Har kikat på en hel del ställen, men det här var det jag fastnade för. Mitt ute på landet, privata rastgårdar, fina rum och stora lekytor i det fria. Men det som verkligen klickade var personalen. Så otroligt hjälpsamma, lugnande och kunniga. Dessutom verkade Bianca trivas med dem, och det är det viktigaste för mig.  Ja hon verkade ta allt med ro, vilket är ovanligt! Så jag är säker på att jag valt rätt ställe.
Visst blir det en hel del pengar för hela kalaset.
Men det betyder inget sålänge min prinsessa får det bra!
Visst är jag nervös över att vara borta från min älskling, men jag hoppar över en hel del av Arvika bara för att komma hem till snuttan så snabbt som möjligt. Mest för min egen skull faktiskt. Jag är beroende av min lilla vovve helt enkelt ♥







Pepp Pepp Pepp

Jag börjar känna peppen för Arvika nu!
Det lixom kittlar i magen. Gladkittel! Tror det börjar gå upp för mig att jag faktiskt ska se Depeche Mode igen. För tredje gången. Har alltid tyckt att det är lite smålöjligt att vara jätteförälskad i ett band.. Det här med klassiska fangrls osv. Men  när det kommer till Depeche Mode känns det lite som att jag faktiskt hamnar i det där facket.
De har ju följt med mig under en sådan stor del av min uppväxt, och det är ovanligt när det gäller mig. Oftast så tröttnar jag rätt snabbt på ett band, eller det går snarare i vågor. Men Depeche har på något sätt varit en grundsten i mitt musikintresse redan från början, och på så sätt aldrig försvunnit.


 
Men jag måste erkänna att senaste plattan var en besvikelse. Efter dundersingeln "Wong" hade jag höga förväntningar som föll platt när resten av skivan släpptes. Dock ser playlisten för Arvika rätt perfekt ut!

OOH VAD JAG LÄNGTAR!
Och det att jag ska bo på vandrarhem gör bara saken bättre. Jag behöver privacy för att göra mig presentabel för omvärlden!




❀❀❀

Det gick bra i stan. Blev bara stoppad fyra gånger, och en av de var ett riktigt trevligt möte. Tre stycken i 25-åldern, två stora metalkillar och en tjej, sprang upp till mig och ville så gärna hälsa på Bianca. De var helt betagna av henne och den största av killarna (en riktig muskelknutte) gullade så mycket med henne så det var omöjligt att inte le. Sedan fick jag svara på en massa frågor om skötsel och kennlar osv. Tror att den stora killen var riktigt sugen på att skaffa en liten vovve faktiskt. Och Bianca tyckte om det lilla gänget. Hon njöt av att vara i centrum. Lillstumpan ♥
Tihi!

Dessutom sprang jag på en gammal vän till mig, Cissi. Vi är fan experter på att hitta varandra på de mest mysko platserna! Ska höra av mig till henne efter Arvika, för det var längesedan vi hade en heldag av kul tillsammans!


Pic, unrelated:
Fickspegel, ett måste i handväskan!



UPDATE

Hur mycket jag än hatar svettdrypande sommardagar så älskar jag natten när den väl faller på. Svalt och friskt, men inte kallt. Sitter på uteplatsen och det enda som hörs är det stilla bruset från stora vägen och träden som rasslar. Helt otroligt vilsamt.
Ska stanna här ute ett tag.
Kanske se solen gå, upp som jag gjorde igår.



Värme och Turister

Jag dör, jag smälter jag förgås.
Jag tycker inte om kyla, men brännande hetta är ännu sämre. Kyla kan man skydda sig från med varma kläder.. men värmen försvinner ju fan inte! Jag och Bianca ligger och flåsar i skuggan! Sprang iväg ock köpte en stor härlig balja som snuttan kan plaska omkring i, vill ju inte att hon ska få värmeslag, och snart ska jag försöka ta mig till centrum och införskaffa en fläkt. Mmmm...

Ska få se om jag kan köpa den utan störrre uppmärksamhet. Turistsäsong i Götet är ett smärre helvete. Vet fan inte vad det är, men det verkar som om de aldrig sett en blåhårig tjej eller chihuahua innan! De vill prata med en på engelska som är omöjlig att fatta, ta kort och hålla hunden. När jag var inne med Jojjo för ett par dagar sedan blev det faktiskt väldigt irriterande. Speciellt mannen som stank svett och ville ha armen runt våra axlar i fotopose. URK!



Nej nu ska jag smörja in mig med solkräm och packa ner extra vatten till Bianca. Fläkt, här kommer jag!


Bränn Skiten!

Om ComHem var en man skulle jag fan kastrera jäveln med en rostig sked!
Precis så känner jag. Det har verkligen bara varit problem, sedan dag ett och nu drar jag mig fan ur och skaffar annan leverantör.
Har varit utan internet i flera dagar (ingen ovanlighet) De glömmer skicka boxerkort, de trasslar till mina kontouppgifter, de har raderat mig, de har dubblerat mina uppgifter och de har förväxlat mig. Nej nu räcker det. Dra åt helvete jävla ComHem!





Liseberg

AND I'M BACK!
Lite bloggsemester var riktigt skönt, men ändå har jag saknat det. Så nu kör vi så det ryker igen!
VROOOM VROOOM

Något som är bra med att bo nära Liseberg är att man har chans att riktigt njuta av parken när det är lågsäsong. Och nöjesparker är ju som bäst när man slipper stå i kö hela tiden! Så medan Becca var här så drog jag med henne dit för en heldag av kuligheter
Och när det kommer till Liseberg är bilder bättre än text, så enjoy!


På väg till Lisan, trötta men det botade vi genom att sova på bussen.


Flumeride, during and after. Jag blev verkligen genomblöt!


Självklart provade vi årets nyhet Hanghai! Den var helt underbart skön. Wiih!


Och vad är liseberg utan godsaker? Nom Nom Nom!


Självklart gick vi gasten. Vi fick gå in utan grupp så det var möjligt att stanna i varje rum för att ruktigt njuta av detaljerna! Det är så mysigt där så jag vill bara packa mina väskor och flytta in ♥



Oj vad många bilder det blev! Hehe, bara för det så lägger jag upp ett filmklipp med! Som grädde på moset eller vad fan det nu heter!


Party & Dance

Klockan är 00.30 och här i min lägenhet är det full fart!
DDR är framtaget och just nu studsar Söt runt på den som en toka. Man ser så underbart rolig ut när man dansar ♥
Fast det är nog bra att det är full rulle här nu, så vi får igång kropparna lite, för hela dagen har det varit latmaskeri deluxe. Sov till sen eftermiddag (med undantag för att jag var ute med hunden) och efter det har vi mest legat i soffan och sett ut som döda fiskar. Iofs så tog vi oss till ett kinaställe och köpte hem massa smaskig mat (som jag självklart spydde upp, suck) Men det var gott så länge det varade!


För er som inte vet är DDR spelet där man studsar runt på en matta för att trycka på massa pilar som rullar förbi på skärmen.

Det var mer fart igår då vi spenderade flera timmar på min kusins studentskiva. Massa vin och sällskap! Grymt kul! Träffade vissa släktingar jag inte sett på åratal, och en hel del annat folk som jag självklart inte kommer ihåg namnet på.
Det är verkligen alltid så på stora tillställningar, alla säger sina namn, men ingen registrerar dem.
Nej, det är inte förräns man sätter sig tillsammans med en enskild individ för att prata om något intressant som man bryr sig om att komma ihåg namnet!



Det är lite segt på bloggsidan som ni märkt, men det är bara för att sötis är här!
Och nu ska jag gå och peta på henne.
Puss!


Suddig mobilbild ♥




Black or White

Jag fattar inte hur jag lyckas egentligen.
Åkte in till stan för att införskaffa ett par vita, platta skor, då jag är i sort behov av det.
Kom hem med ett par svarta högklackade!


Öppen tå och bekväm klack, love it! Var bara tvungen att visa dem ♥

Det känns iaf som om det är väldigt typiskt mig det här med att komma hem med något helt annat än planerat, och det är det nog också. Men jag gillar mina nya skor, och dessuton var killen bakom disken både söt och jätteflörtig. Hihi!

 Fick även hem tio stycken burkar med turkos toning. Bra att ha ett litet lager hemma, speciellt när jag inte tänkt byta hårfärg på ett bra tag. För det är faktiskt så, den härliga blåa nyansen är min färg, den känns hemma, bra, perfekt. Gillade mitt rosa hår med.. Men det är en annan känsla med det här. Kommer väl byta någongång i framtiden för det är kul med förändring, men just nu så är jag nöjd som bara den! Tänk att hårfärg kan betyda så mycket för ens självförtroende.
  

Råkade radera den här bilden i ett av föregående inlägg, orkar inte fixa det, så den får hamna här istället!



Vote?

Idag var jag och röstade.
Har bara en sak att säga: Jag hatar politik!
Det finns inte ett enda vettigt parti och orka ta reda varje individs personliga ställning. Nej fy fan. Men ändå så är det ju lite kul att rösta. Iom att det var min första gång så masade jag mig iväg och såg till att mitt kuvert hamnade i den stora lådan.
Vuxenpoäng!





Annars har det inte hänt så mycket. Jobbade några timmar but that's it. Är så vansinnigt trött, det märks att min kropp börjar köra tomt på energi. Ska till doktorn den 16:de och då ska han kolla upp lite hur medicinerna påverkat min kropp.
Ser inte fram emot det.

Det mest positiva är att det bara är ett par dagar kvar tills Sötis kommer och bor hos mig.
Längtar!




Home

Hem ljuva hem!
Älskar känslan av att få krypa ner i min egen säng igen. Det pirrar hela kroppen av njutning.. Och Bianca har skuttat omkring som en liten valp hela dagen. Hon verkar ha haft lite hemlängtan, även då hon trivs bra i Örebro. Men jag förstår henne för det är en otroligt mysig lägenhet jag har.

Nu har jag ju visserligen varit hemma en natt redan, men det räknas knappt. Kom hem kvällen den fjärde och fick hjärnsläpp så jag bestämde att tvätta! Den sena tiden i tvättstugan var inte tagen, men halva tiden hade redan passerat, något jag i stundens hetta inte tänkte på. Så det hela slutade med att jag fick hänga upp tre fyllda maskiner med blöt tvätt runt om i lägenheten. Gardinstänger, element, stolar... you name it! Såg väldigt roligt ut, hehe. Men luften blev frisk av fukten, så jag sov ovanligt bra.

Och det hoppas jag göra inatt med, även fast det inte är härligt fuktig luft härinne.
Godnatt!



No Title

Ojojoj säger jag bara!
Har verkligen haft fullt upp, det är inte lätt att sköta någon annas liv när man ändå måste ta hand om sig själv. Men imorgon kommer mamma hem igen från den lyckade operationen, så då slipper jag iaf allt pappersarbete. Plus att jag slipper passa upp på hennes tekniskt inkompetenta man. Halva dagen har jag sprungit fram och tillbaka för att hjälpa honom i köket, med tv:n och dvd:n.. Han är inte korkad, bra för gammal för att orka lära sig något nytt enligt mamma. Så går det väl när man gifter om sig med en man gammal nog att vara ens egen pappa. Fast kärleken bryr sig inte om ålder...





Nu ska jag iaf krypa ner i sängen. Har jobbat för fullt sedan klockan tio så nu är kroppen slut. Ska bli skönt att krypa ner bland de svala sängkläderna tillsammans med min älskade vovve och kika på någon halvdålig film på tv. För även om dagen var jobbig så rinner det bara av när Bianca kryper upp längst med halsen och lägger sin kalla nos mot min kind!

Puss!


(och jag ska svara på kommentarerna så fort jag hinner)


RSS 2.0