Bag <3



Wow! Vill ha säger jag bara!
Den skulle passa perfekt till Bianca men kostar 995 kr så nu måste jag börja spara. Jag har ju iofs 100 kr rabatt på den om jag vill, men ändå. Ik.. dyrt!
Skönheten finns på www.lechien.se tillsammans med en massa annat. Jag köper i princip allt därifrån och de är så bra.

Men som sagt, nu är det lite snålt med pengar så.. snälla ge mig!


Update

Sådär.. Nu har jag mat hemma igen. Pappa kom över o vi åkte iväg och storhandlade. Jag brukar passa på när han är här så jag slipper släpa hem alla varorna själv. Det är ju så smidigt att jag bor precis mellan två mataffärer, men det är en bra bit att gå till vardera, och med tunga matkassar är det inte alls kul. Kommer bli bättre när det blir cykelväder! Annars känns det grymt bra att vara mätt.
Dessutom fick jag åka iväg och hämta ut de nya medicinerna idag så nu ska jag drogas ner igen. Tro mig, jag har längtat  efter det för utan var livet ett helvete!

Dessutom påbörjades pappas och mitt  the Lord of the Rings - tittande idag. Vi ska gå igenom alla extended-filmerna (det var ett bra tag sedan sist). Så kvällen blev jättemysig även om dagen varit mest till besvär.
 Och Bianca låg på rygg i mitt knä under hela filmen o bara stornjöt av allt kliande och klappande. Hihi, jag skämmer bort henne med kärlek.

LoL

HAHAHA!
Såhär efter jul så klagar halva världens befolkning över att de blivit så tjocka av julmaten.
Jag däremot har lyckats gå ner. Komiskt!
Fast iofs.. sen jag köpte Bianca har jag ju minimum på en timmas promenad om dagen, och det blir ofta mer.. kan ha ngt med det att göra.
Go me!

What if..?




Bara för att Amy's röst är fantastisk och låten är vacker som få.

Oh and btw..
What if a girl like me finds true love again...?



Update

Eller är det verkligen en god morgon?
Inte för mig iaf, jag ska nämnligen sova igen. Var ute med snuttis o lullade faktiskt ut i pyjamasbyxor, rätt glad över att jag inte träffade ngn. Märks att många har semester nu i mellandagarna för annars skulle jag väl träffat på hela kvarteret och jag skulle bli känd som "hon med pyjamasbyxorna" Jag är trött. Inget balanssinne alls och missade faktiskt dörrhålet in till badrummet innan och tjångade i väggen, så nu ska jag pluppa ner i sängen och gosa med Bianca som redan bäddat ner sig under täcket.
God natt!

BOOM

Nyår närmar sig...
De senaste åren har jag blivit mer och mer irriterad på fyrverkerier. Visst älskar jag de vackra färgspelen men med dagens teknik borde man väl kunna få samma resultat utan att det smäller som fan. Speciellt eftersom vårat samhälle har så mycket djur. Detta blir mitt andra nyår med hund, men mitt första tillsammans med Bianca. Vet inte alls hur hon kommer reagera och jag jobbar för fullt på en backup-plan om hon skulle bli totalt galen.

Idag satte en granne igång med ett tiominuters fyrverkeripass och Bianca började skaka och såg jätteorolig ut. Jag plockade fram köttbullar o tog ett intensivt träningspass med henne. Fick tankarna på annat håll och hon slappnade av lite. Nu efteråt är hon jättevaksam. Släpper mig inte ut sikte och intar vaktpostion så fort jag sätter mig. Lillstumpan.



Piercing

Ooh det finns så mycket snygga piercingsmycken! Själv är jag på jagkt efter någon annorlunda till bröstvårta.. Funderar på dessa, men hellst skulle jag vilja ha med typ.. vingar på eller något. Fast dessa är ju jävligt najs med.. hmm. Jag är dålig på att bestämma mig.
De finns iaf på bodycandy.com
 Jag storgillar verkligen deras utbud!





Phones

Har försovt mig såklar. Vad fan är det med mig och väckarklockor?
De verkar aldrig fungera när man vill det. Dessutom fattar jag ännu mindre att jag kan vara så jävla trött även om jag fått sova extra. Jag hatar att vakna!

Dessutom hatar jag att ingen någonsin svarar när jag väl vågar ringa. Har ju jättesvårt att ringa folk.. o svara i telen med om det är människor jag knappt känner. Men idag behöver jag ju verkligen ringa veterinären o boka hälsokontroll för Bianca.
Men neeeeejdå. Precis som när jag ringt innan säger det "tut tut" och kopplas ner. Vad fan lixom!
Plus att pappa just hörde av sig o sa att jag måste ringa tandläkaren..  No Way Leverpastej!
Dumma telefoner.
Ska iaf försöka snart igen med veterinären. Det är ju viktigast! Inte någon jävla tandläkare.

WOH

Ursäkta men... YAY I FUKKIN MADE IT!

*Glädjeskutt*

GAH!

Jag ska inte slänga ut ps3 genom fönstret! Jag ska inte slänga ut ps3 genom fönstret! Jag ska inte slänga ut ps3 genom fönstret!
Seriöst alltså!
Jag är på sluttampen när det gäller Mirrors Edge och jag tror fanemej inte att spelmakarna ville att man skulle komma igenom det hela. Jag menar oddsen är ju ultimata för bråd död. Jag är en lättklädd "runner" utan vapen och jag ska möta 97618757 1/2 män i full skyddsmundering med kulsprutor, snipergevär, granater och fan ver vad mer. Jag dör på typ två sekunder. Och då ska ni veta att jag konstigt nog blivit riktigt skicklig på spelet. Vad fan är meningen lixom!
Och borde inte spelet faktiskt känna av när man dött sisådär en halv miljard gånger så att den lättar lite på fienderna... GAH!
Det hemska är att jag e så jävla envis så jag kommer sitta hela natten om det så behövs.
Och återigen.. Jag ska inte slänga ut ps3 genom fönstret!

Games

Alltså tack jojjo för bästa speltipset för långtråkiga dagar!
You just gotta love it. Hade helt glömt av det tills jag hittade länken igen!

http://www.crazymonkeygames.com/Pandemic-2.html



Update

Seriöst, jag är så jävla slutkörd. Inte kroppslig utan psykiskt. Medicinerna är nästan helt ute ur mitt system nu och jag känner mig som en blöt trasa. Har en hög med disk sedan sista jullunchen, men orkar inte, stor säck med julklappspapper i hallen.. palla. Och nej jag har inte orkat göra mat på två dagar. Min mage är tom!!
Usch..  Vill bara få lite kraft igen.. eller åtminstonde mat i magen.

Förresten tror jag min granne har seriösa problem. Sedan veckan innan jul har hon tvättat varje dag! Hennes centrifug låter helvte in till mitt kök o snart får jag damp på grannjäveln!

Need to Pee

Vaknade med otrolig förvirring.. var jag ute imorse med hunden?
Tittade på väckarklockan, avstängd.
Vad fan!

Glömde helt enkelt ställa den, första gången ever jag tabbat mig så med Bianca. Tänkte att nu måste hon väl kissat inne, men inte då. Hon var så kissnödig att hon skakade men hade hållit sig trots mitt misstag. Vi sprang genast av och nu ligger hon i mitt knä och ser väldigt nöjd ut.
Ikväll är det jag som sätter dubbla väckarklockor!
Och jag har en väldigt duktig vovve!

Queer as folk

På femman nu!
Den Brittiska varianten såklart. Gud man blir så glad av den serien! Bara sitter o myser. Minns när jag o Jojjo hade marathon med hela serien hemma hos hennes farbror. Vi ville ha bevis på att han själv faktiskt var gay så vi sökte runt i hans lägenhet och fann. Men vad det var vi hittade ska jag nog hålla tyst om. Bra filmer hade han iaf! Både den Engelska och den amerikanska Q.a.F!
Fan vad alla är snygga i serien. *drool*



Night



Dålig bild, men den är från mobilen, OMG min riktiga hårfärg lixom. Måste ta o fixa nya cyberlox.. saknar dem! Men det får bli falls igen så jag snabbt kan växla till lolita!

Sitter o glor på dålig natt-tv, och småpratar med Beccis som är massa lågt borta från mig. Pallar inte riktigt att dra iväg till sängen för tillfället så jag blir nog kvar i sofan ett tag till. Grannen har just slutat spela musik, vilket jag e mycket tacksam för. Det mullrade seriöst så jag kände av det i soffan, men jag e rädd för fulla människor så jag vågade inte gå o be dem sänka. Isch. Är det ens någon som verkligen läser avtalen i kontraktet nowdays? Jag menar visst att man kan stå ut med basdunk ibland, men inte såhär mycket. Och enligt kontraktet ska inget få höras in till grannen + att det definitivt ska vara tyst vid 23.00 i hyreshus.
Många ser ju fest som undantag, men man kan väl åtminstonde försöka ha det lite trevligt o inte hålla på tre dagar i rad!
BLÄH!
Är jag helt enkelt för snäll som tänker på att inte störa för mycket? Dessutom bor jag ju på bottenplan så jag slipper ju problemet med att sprida basen över till någon under. Men ändå...

Controller

Så, Bloggen är inte klar än, bara en liten mellanlösning. Men för tillfället orkar jag inte fortsätta. Allt bara krånglar ju.
Istället kör jag lite nätshopping.
Eller drömma kan man ju göra iaf.. drömma om den här berlocken. Hittade bilden på random forum, någon som vet var man kan köpa.. VILL HA!



MAKEOVER

Nu ska jag trassla lite med mina blogginställningar så det kommer nog bli en hel del krångel med sidan.
Så undertiden får ni kika på en plan, vit tråksida...

Bianca

Det märks att Bianca är nöjd över att julen är slut. Har varit intensiva dagar för henne med, och det har inte funnits mycket ro att sova. Visserligen tycker hon det e kul när familjen är samlad, hon är ju dessutom fullkomligt galen i pappa.. men det har varit lite för mycket för lillgumman. Idag väckte hon mig iaf vid halv tre och var jätteutvilad! Hoppade runt o slickade mig på näsan och var jättesprallig och glad på långpromenaden. Lilla gullet!




It's over..



Hittade en bild från julaftons morgon.. Ser nästan söt ut, på ett nyvaket och osminkat sätt och det är sällan jag tycker det. Fortfarande retainer i näsan, orkar inte byta för tillfället. Ser bara så tomt ut när ringen är borta. Jaja, har en liten sorglig klump i magen. Känns alltid så melankoliskt när julen är över. Lixom gått en hel månad, om inte mer och sett fram emot denna högtid.. Och så är den över. Alla paket öppnade, alla faten tomma.
Sitter med Bianca i knät och vill göra något.. Fortfarande sugen på pizza, och efter att ha lirat tvspel i flera timmar känner jag för att göra något mer.. krävande. Jaja, no idea what to do. Tyst fredagsnatt.
Släckt överallt hos grannarna, de ligger nog precis som jag o vilar efter den intensiva helgen.. The magic of christmas is gone...
Nu är det snart nytt år.

Gamegirl



Hittade den här skönheten när jag surfade runt lite innan idag... När jag skrapat ihop pengar efter julyran ska den lätt köpas.


Guitar Hero and PIZZA

Fan vad sugen jag är på pizza.
En stor, härlig, ostdrypande pizza med vitlökssås... Det finns typ tre pizzerior i närheten, men jag sitter i pyjamas o vägrar gå ut mer idag. Varför har de inte hemkörnig? Kan inte någon vänlig själ bara komma o ge mig pizza..

Btw är det bara jag som finner denna reklamen otroligt skrattretande?
Jag menar.. hon byter ju fan inte ens grepp på gitarren...




Oh och förresten tycker jag Sverige är löjligt som inte ens sänder den här verisionen.. Den är ju åtminstonde... roligare att titta på (HAHA).



No Title

Jag vill in till stan o shoppa! Har ju presentkort att använda, men frågan är om det ens är värt att försöka sätta sig på bussen under mellandagsrean. Jag menar.. människor blir ju mer än galna bara för att lite hundralappar försvinner från originalpriset.
Jaja, jag håller mig nog hemma ett tag, så vill folk träffas får de komma hit

Mmm mums, dessa måste inköpas!


Update

Slapp dag, grymt skönt!
Fick lite sovmorgon men ville ju upp o fortsätta spela. Sen vid tre kom pappa över o släpade bort mig från tv:n o så åkte vi hem till farmor för sällskapsspel, glögg och julgröt. Nom nom!
Så fruktansvärt trevligt att sitta i farmors stora soffa och spela labyrint (jag vann) medan gammal julmusik svepte ut över det svagt upplysta rummet. Det krävs inte mycket för att det ska infinna sig en extrem julefrid.

Ska snart fortsätta spela.. måste bara städa undan lite stök först. Fortsättning på jullunch hemma os mig imorgon!

Omg

Alltså seriöst, var tvungen att prova på Mirror's edge med.. Ih!! Tog väl c.20 minuter att få in movsen men nu går det fan riktigt bra! Shit vad kul det är.
Kommer knappt kunna slita mig från tv'n de kommande dagarna känns det som, men vaffan, jag vill leka med mina nya saker ju! HAHA!
Att Faith dessutom är vrålhet gör ju inte saken direkt sämre.. Gif her plz!





At last, Christmas

GOD JUL!
Nu har julafton paserat i all sin prakt och julklapparna slog fan rekordsumma i år. Helt sjukt mycket, så jag måste varit jävligt snäll! Det roliga är ju att vi bara är tre personer som samlas på jul, och det enda det handlar om är att umgås, men ändå blir det så mycket paket.. Problemet är väl att alla tycker om att ge i vår familj. Jag är SUPERGLAD för allt fint. Tack tack tack!

* Ps3 (OMG OMG OMG)
* Dead space
* Mirror's edge
* Fjärrutlösare till kameran (HJÄRTA)
* En cykel!!!!
* En hög med filmer
* Sytillbehör
* Ny datorväska
* Godis
* Världens myspyjamas
* Sexy underkläder
* Skönhetsprdukter
* Presentkort värda 2000
* Kökstillbehör
* Badlakan
* Lolitaklänningar

Ja det är sånt jag kommer ihåg nu. Känner mig hemskt bortskämd..  Men för att väga upp det hela skämde jag bort tillbaka! Både pappa och farmor blev jätteglada över sina paket, och seriöst, visst e det snäppet roligare att se när andra öppnar och blir glada än att öppna själv!
Och utöver alla paket  har det varit underbart sällskap, mycket mat, skratt och julmusik. Min gran blidde jättevacker, ja hela lägenheten lyckades jag smycka riktigt bra.. "Winter Wonderland" helt enkelt. Jag är verkligen barnsligt förtjust i julen.. All stress glöms bort och jag bara njuter i fulla drag!



Har spelat Dead Space ett bra tag nu, mumma säger jag bara. Magen tjock av knäck, hund i knät och skitbra spel. Kan dagen avslutas på ett bättre sätt?



Info

Många har frågat om avgiftningen så här kommer det lite snabbt.
Jag har länge gått på rätt starka tabletter men nu har farbror doktor bestämt att de inte hjälper som han hoppats, så jag ska böra med en annan. Men för att kunna göra det behöver jag gå en relativt lång tid utan medicin alls o eftersom hela mitt system mer eller mindre blivit beroende av avtabletterna så mår jag väldigt dåligt för tillfället.
So that's it.
GO ME!

Update

Jag mår äckligt dåligt. Avgiftningsprocessen är seg och plågsam. Värre än vad jag trodde! Läkarna varnade ju mig för att det skulle bli jobbigt, men jag ska klara det!
Sitter o lyssnar på Amy MacDonald, bra musik för att lugna ner nerverna.
 Ser inte alls fram emot resan idag. Inte nog med att jag mår illa som fan o har sömnunderskott deluxe, så har sj bestämt sig för att vara extra jävliga.
De har dragit in tågen till herrljunga fram till januari vilket betyder att jag först måste bussa in till Gbg central för att komma till Örebro. Kill me now!
Som tur är Bianca är och peppar upp mig, annar hade jag nog bara dragit ngt gammalt över mig!

Fuck.

Klockan närmar sig 04.00 och jag är så stressad att det inte går att sova. Dessutom fungerar inte sj:s fittsida så jag kan inte beställa min biljett.
Jag hatar sj!
De är alltid sena, alltid krångel.. nu snöar det också.. burr!

Doggi-clothes

Måste ju ta o lägga min nos i debatten om hundkläder.
Det är ju grymt många som anser det hela fel, djurplågeri osv. Och visst, har hunden päls så låt den vara, visar hunden avsky när den får kläder på sig, låt den vara! Men innan ni gått ut med en nakenhund eller en korthårig chihuahua i sveriges vinterväder så tycker jag ni kan hålla tyst!
Om jag av någon anledning inte satt på min Bianca en tröja när vi går ut sätter hon sig ner o skakar av köld, vägar helt enkelt gå. Hon hatar även regn och jag tackar hennes lilla regnjacka för att den finns varje gång vi måste ut i blötvädret. Hon visar dessutom tydligt att hon gillar att få på sig något, även inne. Tror inte det är för att det e snyggt direkt, utan för att det värmer och är mysigt. Men om jag nu ändå måste ha kläder till min vovve så kan jag ju likagärna köpa saker jag anser söta, som tex. en tröja med döskallar.
Jag skulle däremot aldrig sätta på henne något av stelt tyg, utstickande sömmar eller skavande kanter. Är noga med att allt e mjukt o har bra passform. Hon måste lixom tycka om det!
Så alla ni därute som ojar er över att hundar har kläder, tänk om! Hur skulle ni känna om ni fick gå ut nakna i 15 minusgrader?

Så på tal om kläder så är de här sakerna på väg hem till mig nu.



En fodrad regnjacka, stickad myströja och ett harnesk.
Dessutom passade jag på att beställa en sånhär:



Jättebra eftersom jag är på resande fot rätt ofta o inte vill att Bianca ska behöva vara törstig för det!
Jag älskar min hund helt enkelt!
Och idag kan hon nästan kommandot "snurra" helt felfritt!

TILLÄGG!

Johanna påmnde mig om en grej  jag glömt skriva om så jag kopierar vår lilla frågeställning direkt är.

FRÅGA: Sen kan man ju isåfall fundera på varför hundar som inte klarar det svenska klimatet finns i sverige. ^^

SVAR: Jo jag har tänkt på det, men vafan människor från världens alla länder flyttar överallt. Och i afrika anpassar man sig efter värmen, o på island efter kylan =)



Help!

Stressad stressad stressad!
WAH!
Jojjos ena julklapp har inte kommit än, jag hittar inte boken Sven önskar sig o jag har tre olika sorters chokladpraliner kvar att göra! Dessutom måste jag till Örebro imorgon, bara över ett par dagar, annars blir min moder arg, men samtidigt måste jag hjälpa farmor att städa + julpynta min lägenhet. Hjälp!
Nu måste jag verkligen visa att jag faktiskt kan planera!


Update

Sitter med massa blekning i håret o kikar på Drawn Together.
Det är alltid så segt att vänta på att blekningen ska verka, men faktum är att det är extremblont redan nu, efter bara en kvart.
Jag ska visserligen plaska i lila färg igen men ändå, känns kul att veta att jag inte kommer ha några större problem att bli blond när jag vill det!
Oh, nu hoppade Bianca upp i mitt knä! Hon luktar granatäpple!
Nybadad och alla klorna klippta, hon ser så fluffig och kramgo ut! Gick faktiskt lättare än vad jag väntat mig att bada henne. Satte mig i duschen med Bianca i knät, mutade henne med köttbullar och vips så var hon ren vovve med silkeslen päls!
Ih nu är det dags att skölja håret.
See ya later!

More Tintin

Kan inte sova inatt heller, så det blidde mer Tintin på menyn för mig!



Jag får enorma nostalgikänslor av introt. Hihi kommer du ihåg när vi lekte Tintin som små Jojjo?

Exhibition

Jag älskar utställningar och museér! Det har jag alltid gjort.
Kommer aldrig glömma Louvren, eller Monets utställning, och så självklart den stora utställningen med Picasso's tavlor! Det är något speciellt att vandra genom svala konsthallar och fundera över bakrunden till verken. Titta på penseldragen, veta att det var någon som jobbade med tavlorna, lagt ner sin själ i arbetet!
Nu är det dock en speciell utställning jag vill gå på, som inte har något med penseldrag att göra.



Ni har säkert hört talas om den, och om ni inte har det så kommer här ett utdrag från utställningsbeskrivningen.

"Riktiga människor har konserverats och visas upp utan hud. Det kanske låter läskigt, men det är faktiskt inte så farligt. Du kan se hur ett foster utvecklas under graviditeten, förstå hur balanssystemet och musklerna fungerar, se hur rökning påverkar kroppen och mycket mycket mer.

Utställningen innehåller 20 människor, 200 organ och 2000 fakta om människokroppen."


Alltså fan vad tufft! Jag måste se den innan jag dör!


Sooo small, sooo Cute

Jag har knappt själv fattat hur löjligt liten Bianca är.
Ett mjölkpaket med 1.5 liter mjölk väger mer än Snuttis.



Ute på promenaderna måste vi se upp för brunnsgaller då hennes ben går igenom springorna och hon äter ungeför en dl mat om dagen. LOL! Jag har en löjlig liten vovve!
Fast innan idag skrämde hon grannens mycket större blandis. Bianca är stor tuffing till hund, i en väldigt liten kropp.

Update

Spenderat större delen av dagen på psykmottagningen idag. Inte världens soligaste grej men nu är det iaf bestämt att jag ska få starkare meds. Böra med en tablett per dag under en månad, sedan ska dosen dubbleras och en annan medicin ska läggas till som kompliment. Jag kommer vara nerdrogad deluxe! Go me!
Dessutom börjar jag känna av julstressen!



Måste ta mig in till stan o fixa det sista! Fy fan säger jag bara, stress stress stress!
Eller det är nog mina praliner som stressar mest, ska ju fixa ihop två chokladkartonger o det e ju ett jävla jobb, som jag sagt innan, superkul, men det tar sån tid! Ik!
I need a hug!


Shoes

Oh! *skriver upp på önskelistan*
Snyggaste skorna jag sett på länge!



Urban Legends

Klockan är snart tre o jag kan fortfarande inte sova.. Bianca ligger däremot i min säng o har teparty med John Blund.
Gah! Kanske för att jag ätit så konstigt idag, mycket socker gör ju en pigg, och eftersom jag bakat massa massa så har det ju blivit en del.. provsmakanden, hehe. Hela köket är fyllt med bullar, choklad, knäck och russintoppar, dessutom ska pappa komma och göra peparkakshus med mig imorgonkväll.

Kikade på tv innan, ett program som heter Urban Legends. Det är faktiskt ett riktigt roligt program där de tar reda på om det ligger sanning bakom olika legender, och i varje program visar de tre olika händelser varav en faktiskt är sann.
Den här gången var sanningen så fantastisk att jag bara måste skriva om den!



Historien var om en tjej och hennes katt.
Det är ju länge känt att djur och människor kan bilda starka band, men det här var lite over the top. När tjejen först fick katten var båda friska, men efter ett tag visade det sig att flickan hade fått en sjukdom som rubbade hennes ämnesomsättning och/eller hormonerna (det var något sådant), vilket fick henne att somna väldigt ofta och tappa hår. Helt plötsligt började katten visa samma symptom och det slutade med att båda blev behandlade för liknande sjukdom.
När så de båda blivit friska igen råkade människan ut för en motorcykelolycka. Hennes ben mosades, men bröts inte, istället slets alla senor osv av. Ett litet tag efter det linkade hennes katt hem med precis samma skada på sitt ben, fast mycket värre. Tjejens ben läkte, kattens fick amputeras.
Efter det började människans visdomständer krångla så mycket att de fick opereras bort.
Katten utvecklade svåra tandproblem, mycket värre än människans och det slutade med att alla tänder på missen fick tas bort.
Och nej det hela tar inte slut här!
Det visade sig att flickan hade starr som krävde en ögonopration. Kattens ögonproblem som följde strax efter var extremt alvarliga och ena ögat fick tas bort.

Det här kallas helt enkelt "Copycat".
Ett djur som känner av smärta och som ser det som sin uppgift att bära komplikationerna. Detta fenomen ses bara hos djur som är "ledardjur", exempelvis katter. (Hundar ska ju helst vara underordnade människan för en fungerande relation.)

Detta är alltså en sann historia, det kan både doktorn, tandläkaren, veterinären och så klart människan med sin numera stympade, fast lyckliga katt intyga.
Shit pommes!

Love Dexter

FY FAN!
Jag skakar o gråter fortfarande! Sista avsnittet av Dexter sesong tre var för bra! Inte sista sista, men sista för den här perioden o jag kommer fanemej inte kunna vänta så länge! Shit säger jag bara!
Jag vill ha mer nu!
Det var så bra att jag glömde knäckkastrullen på plattan så nu luktar det bränt överallt. Men orka bry sig.
Jag älskar Dexter!

UPS and UPDATE

Godmorgon världen!
lussebullar till frukost, och sen iväg till affären för att köpa grädde. Idag ska det göras knäck!
Massa knäck! Knäck är bäst!
Nyss var en UPS-snubbe här o lämnade paket.. julklappen jag beställt till mammsen. Jag gillar UPS-människor! Speciellt när de är snygga o trevliga, dessutom kommer de ju med paket!
Paket, paket, paket!!
Jag vill ha mitt lilla fina paket från Japan NU!

Midnight Writing

Jag älskar att julbaka.
Klockan är strax över 01.00 o jag har precis blivit klar med ett helt lass lussebullar. Nom nom! Och nu sitter jag och planerar för de två chokladaskar jag ska tillverka. Det är kladdigt och rätt svårt att göra praliner, men så grymt kul!

Något annat som jag tycker om (bortsett från att baka) är att ha en mamma med skuldkänslor över att ha tagit en del dumma beslut i livet. Visst hade jag heldre haft en mamma, men kan man inte få det tar jag det näst bästa!
De här skönheterna är på väg hem till mig och jag kan knappt bärga mig!



Btw så läste jag just ett mail från min mentor på skolan. Jag ska flytta upp i engelskan! Äntligen, det jag hållt på med har kännts för lätt så det ska bli kul med lite engelska som jag faktiskt kan lära mig någonting av!
TJO!

Liseberg



Måste bara berätta att Lolitaträffen var jättetrevlig!
Det var en hel hög med söta tjejer där, och vi hade så kul!
Åt kanderade äpplen, snubblade runt på skridskobanan och njöt av snön och alla ljus. Det enda mysko var en kille som kom fram o filmade mig när jag skulle upp till parken för att rasta Bianca. Först frågade han om han fick filma Bianca för att hon var så söt, men det blev ändå mest av mig. Lol!
Senare på kvällen, när träffen var slut, kom pappa över och vi traskade runt vi med.. Drack en massa glögg och petade på tomtar.
I LÖÖÖV LISEBERG!
Och Bianca var så duktig! Lät folk klappa och peta utan att bli irriterad + att hon både åt och drack av det jag hade med till henne. Hon brukar ju annars vara för uppspelt för sådant. Känns som att ha en liten bebis när man går ut, så mycket att tänka på. Men det är hon lätt värd!

Farts

Varför är pruttar på modet?
Eller första frågan borde kanske vara: Vem fan köper ringsingnaler från MTV-reklamen? Vem köper överhuvetaget musik till sin mobil när i princip alla har exempelvis bluetooth?
Finns det verkligen så dumma människor därute? LOL!
Anyway, tillbaka till pruttarna,
Varför? Varför? Varför?
Varför Jingle Bells med fisande renar?
Eller den pruttande jultomten!
Jag kan ju omöjligt vara den enda som tycker det hela är löjligt och motsatsen till julstämning.

Update

Så efter två dagar av intensiv huvudvärk med inslag av migrän börjar min värld äntligen klarna.
Min Faster var över innan och som sjuksköterska hade hon med sig lite specialmediciner till moi som inte direkt hjälpte. Yay.
Dessutom hade hon med sig sin pappis Nova. Efter en del skällande och mycket intensivt nosande slutade det faktiskt med att hon o Bianca kom bra överens. Trots att Bianca är extremt mycket mindre. Min lilla tuffing!
Var trevligt att träffa Faster, fikade, pratade och var ute med vovvarna. Min släkt är faktiskt riktigt trevlig!

Och imorgon blir det Lolitameet i Göteborg. Har tänkt att kila dit, kan ju bli riktigt trevligt.. Vi ska ju dra till Liseberg och det är ju inte helt fel, även om jag måste hålla koll på pengarna. Hoppas verkligen inte att mina nära och kära räknar med dyra klappar till julen. Mitt konto är äckligt tomt efter hundinköpet. Bläh! Hatar ekonomi.. och hatar räkningar.


LOVE IT!





Jag ÄLSKAR den här reklamen.
Ursäkta men den är underbar!

Winter Beauty



Du får ett eget inlägg bara för att du är underbar!
Miss you Darling!

Tintin <3

har inte haft tid att blogga sen jag fick min namnsdagspresent från pappa!
En box med alla Tintin-filmerna! Ni som känner mig vet att jag älskat Tintin sen jag var jätteliten, och samlar på originalalbumen på svenska. Har nästan alla! Men hur kan man inte tycka om Tintin egentligen, han äger ju allt och alla!
Dessutom var han en av de första jag blev kär i (haha) seriefigurer FTW! Man kan aldrig bli för gammal för journalisten med den blonda tofsluggen och hans trogna Milou!
Seriöst, Hergé skapade några av de mest minnesvärda karaktärerna i serievärlden.
Vem kan låta bli att älska Haddock, eller mysa åt Professor Karl Kalkyls uppfinningar, den bästa "lomhörda" vetenskapsmannen som någonsin existerat! Och Dupontarna! OMG de kan man ju inte glömma bort!
JAG ÄLSKAR TINTIN!






CraZy

Fy fan vad svårt det är med försäkringar till hund! De ska vara registrerade i SKK, chipmärkta i JBV, livförsäkring, veterinärförsökring och avel. Jag tror jag dör! Sen ska de vara med i hundklubb för att få rabatt. Huvudet åker karusell på mig medan Bianca lugnt ligger o sover.
Men den här sötnosen förtjänar ändå det bästa. Vaknade med henne såhär och eftersom datorn var vid sängen va jag tvungen att knäppa ett kort! Vete fan hur jag lyckas sova med henne under halsen, tack o lov över att hon inte luktar hund säger jag bara!



Save the Hospital

Äntligen är den här dagen över! Har varit vaken sedan åtta så blä vad jag är trött. Hade dessutom massa svårt att somna, och när jag äntligen lyckades med det blev jag väckt av mobilen som jag så smidigt lagt huvudet på. Go me!
Annars har jag varit jättemanlig o demonstrerat idag! Jag och Bianca i ett enormt demonstrationståg för att rädda en akutmottagning. De vill lixom flytta den en timma bort och jag är livrädd att om farmor skulle behöva akutvård så skulle hon kunna dö under transporten. Jävla politiker!
Nu har jag iaf lagt mitt till debatten. Blev haffad av en reporter som ville intervjuva o ta kort för att jag "var så söt".
Lol!
Full fart hela dagen. Efter sjukhuset drog jag iväg och köpte hem lite juldukar och gardiner. Och sen var jag iväg för att storhandla inför julbak. Så nu e mitt kök proppat med nötter, marsipan, choklad, apelsiner, mint, nougat, sirap, saffran och mandlar. Jag älskar att baka!

Inte nog med det. Pappa kom över på middag idag o jag fixade sötsur sås med klibbris och strimlat quorn. Nom nom.

Nu bir det mys i soffan!
TJO!

Stairs

Bianca löper.. Pms ftw! Hon är aldeles svullen och nipprig, men på promenaden var hon jättelydig.
Känns bäst att vara hemma med henne lite nu och inte stressa totalt på stan. Fast jag skulle nog varit hemma idag iaf. Känner mig fortfarande krasslig, och extremt trött. Kanske ska smälla ihop en kladdkaka.. mums!

Det hände en jättemysko grej på långpromenaden btw. Rundan vi tog gick upp via skenekyrkan, ett jättefint område med gamla steninslag överallt. Hon hade som sagt varit jätteduktig på promenaden, men när vi skulle ner för en gammal stentrappa tog det totalstopp. Hon bara ställde sig och darrade. Hon har ju aldrig varit rädd för trappor innan, men hur jag än lockade så gick det inte. Hon var verkligen livrädd!
Jag vände och eftar  att ha fått ryggen mot trappan slutade hon helt att darra och resten av promenaden flöt på finfint.
Mysko!



Clothes fit for Christmas

Såhär i juletid passar det ju att titta på tomtedräkter. Men det behöver ju inte vara fula, säckiga saker, med lösskägg o sneda glasögon. Nej tack! Själv ska jag nog beställa den här söta saken att ha på julafton! Tycker den är så charmig! Kommer nog vara jättesöt i ljuset från granen när det blir dags att dela ut paket!



Eller varför inte köra hårt på någon av dessa skönheterna? Dock e babydoll lite för mycket för mig.
Skulle heldre ta tjejen än klänningarna.



Och vill man inte vara söt till jul kan man ju satsa på en sånhär, ställa sig i ett hörn o spara pengar på graninköp.
Oh yes!



Update

Bianca har börjat lära sig "sitt". Men tålamod och en massa ost så går det klart framåt.
Kul när man ser resultat av något man arbetar med.
Annars har det varit en såndär göra-ingenting-dag. Sov till två och sen lite till i soffan. Tror jag börjar bli sjuk. Har inte varit det på ett jävla tag nu. Och dessutom känner jag migrän på g nu. Kill me

Mår jag bättre imorgon åker jag nog in till stan. känner mig riktigt pepp på att julhandla, även om bankkontot känns tomt efter att ha betalat min lilla Bianca. Löjligt mycket pengar för en sån minihund.
Ska försöka sova snart.. och hoppas på att det imorgon ligger ett trevligt paket i brevlådan!

Christmas

Jag älskar att köpa julklappar! Och i år har jag fixat världens grej till pappa! Upplevelse-floating. Han har pratat om det innan, att han skulle vilja prova, men att det var för dyrt osv. Nu ska han iaf få flyta omkring. Lär ju vara bra både för sömn och leder + avslappning. Blir ju riktigt sugen själv! Mammas klappar är i princip också klara... men hur fan kan man köpa något till en miljonär som redan har allt plus lite till? Minns fan inte ens vad han fick förra året.
*Tänk tänk tänk*

Outside

Blä vad Bianca är kinkig när det gäller promenade, men jag förstår henne. Iaf när det gäller vädret. Det är inte kul att behöva gå ut i kalla morgonluften när man e liten vovvsing. Däremot fattar jag inte att hon e så nervös all the time.
Ah well.
Införskaffade iaf en sånhär sak idag. Reflexsscarf. Något som alla vovvar borde ha. Inte så smickrande, men väldigt välkommet i vintermörkret!



Något som däremot inte är välkommer i vintermörkret är all jävla sand! Visst att det e bra att slippa halka när isen lägger sig, men snälla grusa istället. På en dag blir min hall en jävla sandlåda av allt som dras med. Och även om jag sopar o dammsuger varje dag så e det alltid något irriterande gruskorn som letar sig upp i sängen. Isch!

Heat!

Usch, tänkte gå igenom ett par låtar på cello innan jag har lektion, men neeeeeej. Den jävla värmen i min lägenhet har fått strängarna att flytta på sig, o jag har inte verktygen för att fixa. Så nu måste jag in till skolan tidigare för att hinna ner i verkstaden. Fuck.
Jag är så trött på den här värmen. Stod om mitt bostadsområde i tidningen bara för hettan. Tydligen fel med vårat värmesystem så flera lägenheter har fått över 40 + inne. De jobbar för att fixa, men inte snabbt nog. Jag kommer ha smält ihop till en pöl innan de är klara.

Gief plz!

När man har svårt att sova finns inget bättre än att internetshoppa!
Seriöst, det här duschdraperiet önskar jag mig i julklapp. Från coolstuff.se. Någon väniig själ därute som vill göra mig glad?



Today...

Gud vad jag är trött. Lyckad dag fast jag inte kunde hitta den där fördömda elljusstaken. Men nu har jag köksbord, stolar, julpynt och ja, en elljustake, fast inte från IKEA. Bianca har varit så duktig och hon har fått massa komplimanger. Jag med för den delen. Provade på att vara brunett och det var tydligen en hit. Skulle egentligen sätta i en plupp i nosen istället. så piercingen inte syns och hålet inte växer igen. Men men, får vara lolita med septum. HAHA!



Så nu har jag varit manlig o snickrat ihop alla saker medan Bianca ligger o sover som en stock, helt uttröttad av alla nya intryck. Mitt kök har blivit ännu mysigare nu. Ih jag tycker om min lägenhet! Och jag tycker bra om IKEA med, i princip hela min lägenhet är ju inredd därifrån. dessutom har nästan alla som varit här konstaterat att det är extremt mysigt, så det är faktiskt inte bara jag som är hemmakär.



Bara tvungen att ladda upp den här! Söten som ger kameran en misstänksam blick. *Hjärta*
Btw så har jag kommit på att jag gillar texten för P!nk's "so what". Känner igen mig en hel del i allt det där. Och jag ska bli starkare! Trying hard! Going strong!


Cute cute cute

Ih titta vad jag just vann på Ebay!
Snart har Bianca fan mer kläder än mig. Men vad gör det.
Hon tycker ju om dem.



New stuff

Imorgon ska jag till IKEA! Längtar!
Ska köpa in en massa julpynt o kika på köksbord.





Dessa grejer är klara inköp! Måste ha helt enkelt. Sen kommer det nog bli massa annat. Jul,  jul och jul! Det ska bli julfirande hemma hos mig. Lite släkt, massa paket.. trevligt värre! Ska bli vansinnigt kul att fixa inför det, pynta, laga mat, baka och skaffa gran.
Dessutom råkade jag köpa den här klänningen till gullungen, hon ska ju också vara julfin!




Tired but happy!




Sähär pigg ser man ut när man vart hundägare i en vecka och Tobias spenderat natten. Sen Bianca flyttade in har jag knappt sovit, knappt ätit, men ändå är jag lycklig. Vet att jag kommer vänja mig, men ändå.. vem vill sova när man kan ligga o gosa med världens sötaste lilla vovve som luktar nytvättade handdukar av någon konstig anledning.
Herregud det är faktiskt en vecka.
OMG!
Annars var myskvällen med Tobias trevlans. Även om jag inte var så mycket till sällskap. Trött Anna, not tha shit. Men film och godis + massa mys är aldrig fel. Speciellt inte när det serveras splattig skräckfilm!
Och idag är det dessutom första december. You just gotta love it!
Nu ska jag laga mat, lasagne <3

RSS 2.0