BAT CROSSING

Jag älskar små onödiga saker, speciet när man själv inte behöver betala för dem.
Mitt senaste fynd är denna snygga skylten från Ebay.



Jag har ju älskat fladdermöss sedan jag var.. väldigt liten. Vet inte varför egentligen, de flesta verkar ju vara rädda för dem. Men jag ville ha en fladdermus som husdjur redan som en liten skit. Jag sprang runt i grottor och letade, uppslaget om dem i min "barnens djurbok" är söndertittat. Faktum är att min längtan efter en chihuahua först kom från att de ser lite ut som fladdermöss. Jag fick nämligen en tidning när jag var omkring sex år med en artikel om chihuahuor, och då bestämde jag mig för att när jag bev stor skulle jag ha en "fladdermushund".
Och tänk, nu har jag det ♥


Patrick Wolf Pics

Kom på att jag faktskt inte publicerat bilderna från Patrick Wolf på bloggen än, så här kommer några av mina favoriter. Enjoy!







Och som vanligt, sno inte bilderna och ladidadida.


Mys!

Snart ny vecka, herregud var har dagarna tagit vägen?
Jag som brukar tycka att allt går så segt.
Kanske beror det på att jag haft extra kul hela veckan, och sista dagarna var extraprima. Mysdagar hemma hos Tobi! Vi roade oss med massa film, bla inglorious bastards, som var helt amazing. Tarantino är gud! Och slutet var.. överraskande men grymt! Mycket bättre än vad historieböckerna säger. Hehe...

 

Nu ska jag snart ut med lillskiten, solen har börjat kika fram mellan de tunga regnmolnen så jag hoppas att det håller i sig lite. Är inte så kul med långpromenad i ösregn! Ska bara vänta på att Bianca vill vakna, hon ligger under min kudde och sover just nu. Lilla tröttfisen ♥

Ska nog gå och snosa ite på henne nu.

Puss!

 


***


Nya piercingssmycken till bröstvårtorna. Hehe, kommer bli grymt snyggt!
Dessutom är det klart att jag ska sätta mina kommande anchors i mitten av september. Det kommer bli fyra stycken.
Can't wait!


Idag ska jag bara njuta, ta hand om mig själv och gosa med vovve.
Första ensamma dagen på länge, väldigt länge. Visst att jag tycker om sällskap och närhet, men det kan bli för mycket. Jag älskar ju trots allt om ensamhet, och just nu är jag i stort behov av att rensa hjärnan!
Eller en helt ensam dag blir det inte, ikväll ska jag först simma och sedan åker jag hem till pappa för att få mat, spela flyff och krypa ner i min gamla säng. Ska bli mysigt!
Papi är fan det bästa som finns ♥



First Hotel Plaza

Hemma från Västerås.
Plugg plugg pugg... Kan det inte bli helg snart?



Jag tycker om hotell. Det är så mysigt med de långa tysta korridorerna med en massa stängda dörrar. Och helt underbart med stora, mjuka sängar med nystärkta lakan! Dessutom är ju hotellfrukost något av det godaste som finns. Så mycket att välja på att hjärnan får fnatt och man äter av allt, så man blir tvungen att rulla därifrån. Hehe.
Jag fick chans att sova på hotell från måndag till tisdag.
First Hotel Plaza.

Det var fint, väldigt fint, och frukosten var något av det roligaste jag varit med om, och då pratar jag inte om maten.
När jag traskade ner på tisdag morgon var jag nog inte direkt en vacker syn. Med trassligt bått hår i en slarvig hästsvans, kläder som slängts på i all hast och smala springor til ögon stapplade jag in i den stora frukostsalongen, fylld med prydliga män i kostym och kvinnor i dräkt. Behöver jag säga att alla stirrade?
Het plötsligt var inte kaffet, tidningen eller det löskokta ägget viktigt längre, nej för det var en blå alien som landat i affärsvärldens frukostätande!
Epic Moment!


Jag på hotellet. Efter frukosten ♥

Babbel

Jag har aldrig gillat att börja plugga efter ett långt, härligt lov. Men måste man så måste man. Tack och lov för distansstudierna säger jag bara! Hade dött om jag behövt vända tillbaka dygnet. Jag är och förblir en nattuggla!
Men nu är det igång iaf.
Skola.
Blä!

Så för att muntra upp mig själv ska jag hälsa på min piercare imorgn och se om han har tid att göra min kropp lite vackrare. Ett nytt smycke på kroppen.. Och sedan är den tråkiga skolstarten glömd. Eller nästan iaf!



Dessutom "råkade" jag klicka hem det här armbandet nyss.
Det var för mycket jag för att kunna låta bli.



Patrick Wolf



I lördags var det alltså Way Out West och jag och Jojjo gav oss iväg för att njuta av Patrick Wolf.
Och njuta var precis vad vi gjorde. I fulla drag!
För gosh vad underbart det var! Patrick var jätteglad och såg ut att uppskatta det hela lika mycket som vi i publiken. Han klättrade på scenen, gjorde kullerbyttor och gick dessutom ner bland publiken, som självklart blev helt galen.
Och det hela blev ju inte sämre av att han faktiskt spelade min personliga favrit: Tristan. Det var så bra att jag hade svårt att koncentrera mig på fotandet, och det säger en hel del om mig! Men några bra bilder blev det iaf. De kommer upp lite senare i veckan, men högst upp finns det en liten sneakpeak iaf. Tihi!

Det enda minuset var speltiden på endast 50 minuter.
Men han lämnade scenen med orden:
"see you soon"



Det var i extas som jag och Johanna gick ut från scenen, men eftersom vädergudarna bestämt att himlarna skulle gråta över Götet struntade vi i att fortsätta traska omkring inne på det leriga festivalområdet, och drog istället ut till Nordstan för lite shopping.
Och det var ju inte heller helt fel.
Det var helt enkelt en väldigt, väldigt underbar dag!

♥♥♥♥


(Det snitsiga märket på tummen är från ett rivjärn. Skar mig ända ner till benet när jag skulle riva lite dekorationschoklad. Det äger att vara klantig!)



Batman!



Jag är så otroligt chill just nu. Läkarna har dubblerat min medicinering så jag känner mig lite som en zombie. Rätt skönt faktiskt, och framför allt, behövligt! Ligger i sängen och gosar med Bianca, dricker juice och tittar på Batman. Inte någon av de nya filmerna.. nej nej! Jag tittar på den tecknade Batmanserien, som jag följde när jag var liten! Hittade den helt random när jag slösurfade och blev genast fruktansvärt nostalgisk!
Jo, för som lillskit var jag en riktig hjältenörd. Jag älskade Spiderman, Zorro och så självklart Batman. Och även om jag inte kunde läsa klockan så visste jag precis hur visarna skulle stå för att det skulle vara dags för tv!

Jag hade faktiskt en liten crush på Batman, och det var också där som min förälskelse för fladdermöss föddes. En förälskelse som fortfarande är stark! Underbara djur.
Nu ska jag fortsätta titta. Tihi! Lovely!





Oh and btw! Självklart somnade jag ifrån auktionen om tavlorna, så någon annan hann norpa dem. Men någon gång ska jag väl ändå hitta rätt!




FLYFF

Hejhopp!

Har haft lan här hemma så allt är lite upp och ner. Men det är ju sådant man får ta!
Koncentrerade oss mest på Flyff och det var som vanligt riktigt skojs. Och för er som fortfarande inte vet så är FLYFF ett MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game). Lite som WoW fast i mangastil. Mycket fluffigare och sötare helt enkelt ♥



Här är en liten söt trailer att roa er med!

Nattblogg

Oh, klockan är över midnatt och jag kan äntligen säga "idag åker jag hem"
Tror Bianca kommer tycka om att äntligen få komma hem. Inte för att hon vantrivs här i Örebro, men ändå. Nu liggen hon dock insnurrad invid mammas katt här i sängen och sover. Hund och katt som snarkar bredvid varandra är så sött! ♥

Ska snart göra dem sällskap i drömmarnas värld, men tänkta bara packa ihop det sista och städa undan lite. Perfekt nattsyssla! Dessutom ska jag hålla koll på en Ebaygrej. Tror nämnligen att jag äntligen har hittat något jag vill ha på väggarna i min lägenhet. Jag har ju levt utan tavlor i lite över ett år.
Men vinner jag nu så kommer jag ha tre tavlor att ha ovanför soffan med olika varelser från Silent Hill. Då inkluderat både sjuksystrarna och Pyramid Head.



Love it!

Hej!

Jag lever!
Trodde ett tag att det var svininfluensan som slagit till, men efter en del tester på sjukhuset så visade det sig bara vara en långdragen feber, plus en ordentlig ögoninfektion. Så... efter ett tag tillfrisknade jag och istället hamnade jag i Örebro... utan internet... i två veckor!
Skulle ta hand om mammas hus medan hon var på semester, och hon tog med sig internet!! Vad fan ska hon med det till mitt på havet?
Jaja, nu har jag dator, internet och en biljett hem. Dessutom är plånboken fullproppad med lönepengar! Härligt härligt.
Åker hem på måndag efter att ha behövt boka om biljeten två gånger pga klanterier. Säger bara en sak, hemlängtan!
Vill sova i min säng igen!! Vill känna hemmalukten!

För att bota lite av längtan gav jag mig på att tröstshoppa, och det hjälpte faktiskt..  Men vem kan vara ledsen med såhär snygga skor?




RSS 2.0