Today

Huvudet bultar och jag är helt slut i kroppen. Undrar nästan om kroppen fajtas med någon infektion/gömd förkylning för såhär har det varit i flera dagar. Blörk! Dessutom löper lillskiten, allt på en gång, jajjamän!
Sitter iaf och lyssnar på lite happy-go-lucky-music som i mitt fall (just nu) är The Vapors - Turning Japanese.


Stockholm-Picture Post


En söt Cissi på tåget uppåt i landet, trött men pepp! Till höger är rummet vi sov i. Old town lodge, skitmysigt vandrarhem med sovsalar precis vid gamla stadsmuren, långt under marken. Myyyys!


Farligt god buffé! Åt seriöst till jag spydde, kunde inte sluta, var för gott! Och massa vegetariska alternativ. Noms!
Varken jag eller Cissi har nog aldrig ätit så mycket!



Sedan var det tillbaka till vandrarhemmet för lite förfest och mys. Drack gott och pratade bort flera timmar innan vi slutligen drog ut på stan..


Hamnade här, Medusa Rockklubb. Väldigt mysigt ställe i gamla stan. Blev bjudna på sjukt mycket dricka, pratade med massor av trevliga människor och dansade tills benen domnade bort.


Dagen efter... Bakispizza och shopping innan vi återvände till Västerås!


Och efter att ha spenderat ett par dagar hos min pojkvän så var det dags för Cissi att åka. Jag följde med till Centralen för att vinka av henne. Tacka gudarna för solglasögon när man är nyvaken och osminkad!

Tack för allmänt awesome helg ♥



Stockholm

Trots att IAMX blev inställt/framflyttat så bestämde sig Cissi och jag för att åka upp till Stockholm. Hotellet var ju redan bokat, och vi var riktigt peppade på en tjejhelg! Och tjejhelg blev det, med råge! Vi åt så vi storknade, dansade tills vi krampade och drack tills vi stupade! Heeeeelt underbart! ♥


NOOOOOOOO!


NASA

Igår var det närträff med skolan, och istället för att sitta och dega på diverse sömnframkallande föreläsningar bjöds vi upp till Stockholm för att besöka tekniska museet. Något jag var barnsligt glad över då de just nu visar:
NASA - A Human Adventure
. När jag var liten skulle jag bli astronaut och intresset finns helt klart kvar även idag. Okej jag vill inte längre bli första människan på Mars, men skulle inte tacka nej till en rymdtur.
Utställningern var iaf mäktigare än vad jag trodde, och jag gick runt med tefatsstora ögon mest hela tiden. Delar av riktiga skepp, rymdräkter, månbilar och exakta replikor av diverse rymdfarkoster. Mycket lyckad dag!


Bilder från Tekniska Museets hemsida

 


It's....

... one of those days.

Hemlängtan!
Jag är fulast i universum.
Har sjuuuukt ont i ryggen.
Massor med plugg jag inte orkar.

Bra tur att jag har en fyrbent antideppmedicin ♥


Tired

Sitter hemma hos pojken i Västerås och har en liten paus i pluggandet. Är ganska tom i skallen, inte för att det är en ovanlighet egentligen, men lite extra ovanligt tom. Kan nog bero på att jag är sjukt trött. Tror faktiskt jag ska lägga ner med datorn för idag och lägga mig och kika på när pojken spelar COD och skriker åt diverse muppar över multiplayer.
God Natt ♥


Bild från igår. På väg till Pojkens firmafest med tema-svart. Mörknezzz deluxe, haha!



This is soooooo true

Någon mer än jag som känner igen sig?


Blubb

Papi, 50 år
Plugg
New vegas
Västerås
Firmafest

Återkommer på söndag med massa bidler osv osv...

Love and Stuffz

Först och främst, kärlek till mig och pojken!
Idag är det 1 1/2 år sedan han lyckades få mig på fall efter många års trånande från hans sida. ♥




Och nu ska jag dra mig till affären, köpa upp ett lager av jolt (vägrar kalla det extreme cola) och sedan ska jag bosätta mig i köket för resten av dagen. Som jag nämnt så är Papis födelsedag på G, och jag har massor att baka.


Japan

Mina tankar går till Japan.
Ett land som stått mig nära under många, många år.
If I was a believer, I would pray for you.


Back to Life

Måndag, dagst att ta itu med livet once more även fast jag hellst vill bunkra upp mig med mer spel. Ah well. Jag kan dock aldrig återgå till det extrema nördandet jag en gång höll på med iom Bianca. Inte bara det att jag måste pausa spelet var sjätte timma för att ta ut henne på promenader, men med hundägande ingår ju även busande och gosande. Dock så har hon varit ovanligt slö de senaste dagarna, och hennes plats har mest varit på min mage när jag spelat. Alltid mysigt med lite sällskap ♥

Men som sagt, tillbaka till livet. Pappa fyller 50 om ett par dagar och jag har massor att göra! Stressen blir ju dessutom inte mindre av att jag har ett stort berg av plugg som väntar på mig. Blörk. Tror jag ska ligga kvar i sängen liiiite till och mysa med pluttan.


Game-Update

29 timmar ganska exakt och 57% trophy.
Första genomspelningen av Dragon Age II.

Många bra sidor men även en del dåliga.
Kör en review imorgon, nu ska jag jaga fler trophys med en till genomspelning!



Game-Girl

Paus i spelandet, Dragon Age damp ner i brevlådan idag och jag är kär. Har laddat upp med cola extreme (jolt) för att orka köra på som en galning. Dessutom äter jag Walkers. Natten är ung och inget hade kunnat vara bättre.
Nu ska jag fortsätta.
Bye!


WAAAAAH



Video

Sådär, valde att sammanställa filmerna från Freakshow i ett enda inlägg istället. Enjoy!

Backstage innan showen.

 


En liten rundtur i en del av klubben. För er som aldrig varit där kan jag berätta att hela stället är insprängt i berget. Otroligt mysigt ♥


Och sist bjuder jag på en liten fin video från dansgolvet, haha!


Love


♥♥♥

Freakshow Pics

Kör upp en till bild på mig och Cissi bara för att hon är söt när hon är full.

 

Knuddelhög ♥

 

PiNkY herself med sin Pojke.

 

Haha, avdäckad Cissi i bakgrunden och väldigt glad flicka som kom på att hon lyste!

 

Cute boys ♥

Husse / designated driver och Pojkvän.

 

Jag och söta Belinda.


Och kvällens gulligaste! Kom fram en bloggläsare som var överlycklig över att få träffa mig. Så sött. Fick dessutom en liten 1up svamp av henne. Den bor numera i min plånbok, aldrig fel att ha ett extraliv i fickan.


 


PiNkY of Sweden

Som vanligt när det är ett stort event av något slag så svämmar datorn över med bilder! För att det ska bli lite struktur i det hela har jag valt att dela upp Freakshowbilderna i Modeshow och sedan Mingel.
Börjar med showen:


Först ett par bilder från fotograf Benny Tillberg. Ni hittar en massa av hans bilder från Freakshow på eyebleed.se.




Lite backstage från min kamera...


Och slutligen ett par bilder jag snodde från pojken ♥
En på scen, och en från fotominglet.


Och vill ni köpa något från PiNkY så tycker jag allt att ni ska kila in på
http://pinkyofsweden.com/

Whopsidoo

Ursäkta frånvaron, har verkligen haft fullt upp!
Pojken kom hit i Torsdags och efter en dag full med mys och annat härligt så var det dags för freakshow och modevisning. Tänkte dock inte skriva om det nu, utan det blir nästa inlägg, men det var iaf totally awesome och jag har extremt mycket bilder och även ett par filmklipp som ni kan se fram emot.
Och idag... ja... efter att ha vänt ut och in på magen så var mörkret under täcket väldigt välkommet.
But it was soooo worth it!

Btw... Sedan när brukar jag lägga platåskorna i duschen?


Från Freakshow. Älskade Cissi, så full att ögonen inte ens hängde med ♥


...

Sitter i soffan och latar mig med blekning i håret. Skrämmer bort utväxten och känner mig allmänt seg. Men imorgon kommer pojken ner från Västerås och det betyder att det blir lite mer fart och fläkt! Annars finns det inte så mycket att skriva om, mer än att den här bilden är läkigt lik mig och pojken. ♥


Noms

Tack för alla tips angående walkers crisps. Och ett litet extra tack till Mimmi som faktiskt erbjöd sig att köpa med sig från england! Slutsumman av det hela är iaf att jag kommer knapra nomnoms innan veckan är slut. ♥


Bild från senaste resan, första gången pappa var där. Det var väldigt kul att få visa honom staden, och som synes uppskattar han Walkers ungefär lika mycket som jag gör, haha!


Creativity

Sitter och plockar med min outfit inför freakshow på fredag. Kan inte riktigt bestämma mig, har två alternativ och tycker nog lika bra om båda. Hmm... I-landsproblem! Och ja, när man ska på freakshow behöver kläderna planeras långt i förväg. Många saker ska göras om efter eget tycke och smak, just nu ligger tex en ring jag precis fixat på tork i köket.
Jag tycker om att vara kreativ nattetid!

Och i ärlighetens namn peppar jag så mycket inför fredag att man omöjligt kan kväva eller skjuta upp min pysselsida. Var dessutom iväg till designern innan idag för att prova kläderna inför modeshowen. De är helt underbart söta! Ännu mer pepp. Är ju så mycket roligare att gå visning om man bär fantasifulla, söta och annorlunda kläder.
Fastnade dessutom för hennes undarbart gosiga råttor.
Ååh, jag vill ha gnagare igen!


Och eftersom min outfit är sneaky shit fram tills fredag så får ni nöja er med en vanlig, tråkig egobild.
Yo!


RSS 2.0