Let's start counting down!

Oh Imorgon är det första advent! You just gotta love it!
Jag har pyntat runt idag, satt upp ljusstakar, slingor och bara kännt att snart är december här. Så mysigt att vara ute på promenad och se alla ljus, stjärnor och ljusstakar överallt.
Nu börjar nedräkningen till jul! Gud vad jag längtar!


Doggi-clothes

Min vovve älskar katter och är livrädd för hundar. Hmm, något är fel i den lilla hjärnan. Under morgonpromenaden träffade hon en katt och de stod en lååååång stund och nosade på varandra. Sen följde katten med på resten av promenaden.
Jag är glad över att ha en hund som uppskattar kläder. Visst att det är nödvändigt med jacka när vi är ute, men hon uppskattar även en mysig tröja inomhus. Råkade köpa två plagg åt henne idag. En tjock vinterjacka för våra långpromenader.. och en jättesöt tröja! Sen håller jag på att buda på en julklänning på Ebay.
Hihi.






Jag vet att de är överpretentiösa. Men som sagt, hon gillar det och kommer ibland släpande på ett plagg hon vill ha på sig.



Update

Efter en långpromenad vill man ligga o sova i mattes knä!





Today's stuff

Fick riktigt bra med sömn inatt. Upp en snabbis vid åtta som vanligt, men sen fick jag sova ostört till halv ett. Och när jag vaknade hade jag Bianca ihoprullad aldeles vid min hals. Hon är så söt! Och idag har hon ätit jättebra! Ih!
Dock är det fortfarande lite trubbel med promenaderna. Hon är ju definitivt inte van vid koppel! Har börjat ta med ost på promenaderna om belöning, men jag vill inte hårdträna såhär alldeles i början. Problemet ligger ju i att hon är så väldigt nyfiken på allt, men samtidigt lite rädd när det kommer andra människor. Det gäller bara att vara tålmodig nu. Ta ett steg i taget, och sen när vi känner varandra lite bättre blir det lydnadskurs för hela slanten.

Annars är skolan ett stort orosmoln just nu. Jag orkar inte ta itu med de sista arbeterna. Känns så dumt att snubbla till på upploppet.. Blä! Måste skärpa till mig! Känns som om allt lixom bara ligger o väntar, inte bara skolan. Kameran ligger o samlar damm, inköpslistan har växt lite extra och och jag behöver rensa och arkivera räkningar osv.
Men snart är det advent iaf. Det är något jag verkligen ser fram emot, att få julpynta.
Och på söndag kommer nog Tobi hit och hälsar på.

Nu ska jag titta på djurförsäkringar.
Puss!

THX

Vill bara ge en ros tll den underbart snälla mannen som kom, sänd från ovan, när jag idag inte kom uppför trapporna i Herrljunga med min enorma packning. Tack för att du hjälpte mig med väskorna!



Bianca

Lilla Bianca ligger i mitt knä och sover. Kan inte fatta att allt gått så smidigt, hon har inte gråtit som hundar brukar efter att ha flyttat, hon har inte varit orolig eller ätit speciellt dåligt. Istället nosade hon sig genom min lägenhet och viftade på svansen, tog myspaus i mitt knä och fortsatte sedan utforskandet!
Som Katarina (förra ägaren) sa "ni är som gjorda för varandra." Och jag tror på det. Bianca ser konstant överlycklig ut och vill hela tiden pussas och sitta i knät, och jag är... okej livrädd med också uppe och flyger bland glädjemolnen. Hon har även en perfekt morgonrutin. Upp o kissa klockan åtta, men bara en jättesnabbis, sen vill hon sova ett par timmar till, gärna på min mage eller uppe vid halsen. Mitt lilla kärleksknippe!! Att hon dessutom är avelsvänlig är ett stort plus, och ja, hon har pass, så vi kan resa tillsammans! Blev överlycklig när jag fick reda på det!
Och oj vad hon drar blickar till sig. Verkar som om alla kommer fram och beundrar henne. Bara på en timmas tågresa var det sex personer som utbrast "med gud så söt" om henne. Och jag håller med.
lilla Bianca!
Jag har så stora planer för henne. Stora planer för en stor hund i en liten kropp.
Nu ska det gosas!
Puss!

IIIIIH

Jag har blivit mamma!
Till en liten teacup chihuahua.
Min lilla Bianca!



Tjo!

Mmm, bjöds på fattiga riddare med lönnsirap till frukust. Smarrens.
Annars var jag ute och handla lite småsaker ute på Marieberg idag. Shit vad det har växt till sig. Kommer ju snart gå vilse därinne, men det är ju inget negativt. lite nervös inför imorgon faktiskt. Vet inte riktigt hur jag ska hitta adressen osv. Men lixom... jag ska hälsa på hund. Vet att jag tjatar.. men det är stort för moi. Lite omg omg helt enkelt.
Men ikväll ska tankarna koncentreras på annat håll. Blit en tjejkväll ute på stan med bio och pizza. Ska piffa upp mig lite, bara äta upp clementinen först.

Btw, har ni tänkt på att när julen närmar sig så ändras i princip alla reklamer på tv. Förut var det "bra rakning med braun", nu är det "få en lycklig jul med braun". Okej inte ordagrant, men ni fattar. Vi måte helt enkelt köpa alla de där grejerna, annars får vi ingen bra jul. *suck*

Hoppas jag rett utt mitt känsloliv innan jul iaf. jag är trött på att stå och stampa. Ska jag ta till höger eller vänster. Eller kanske bara skita i allt och traska på rakt fram. Well well, får se hur det blir med allt.

Omg Omg Omg

Oh herregud! Det pirrar i magen! På måndag åker jag uppåt, mot stockholm. Eller Uppsala egentligen. Äntligen ska jag träffa den hund som kanske ska bli min framtida sambo. Har haft kontakt med säljaren under lång tid och jag kan knappt fatta att jag faktiskt ska dit nu. Har handpenning med mig utifallatt det säcker klick i kemin mellan oss. Ooh herregud *hoppar upp och ner*. Hoppas mamma följer med. Har ingen lust att åka ensam så jag ska nog börja övertala henne nu.
På tal om djur såg jag ett urgulligt program på animal planet nyss. Det var extraordinära djurhistorier. Som en kvinna vars husdjur bestod av två stora, vita råttor. De hade aldrig bitit henne, men en dag svimmde hon och slog upp skallen så bloder forsade. Hade hon bara legat där skulle det varit säker död, men vips så var en av råttorna på henne och böjade bita henne i örat. Han gav inte upp förrens ägarinnan vaknade till, och läkare konstaterade att det nog räddat hennes liv, då smärtan fick henne att kunna tänka klart genom blodtöcknet.
En annan historia var om Indiens arbetande elefanter. De har skapat ett "elefantspa" dit de hårt arbetande djuren får komma och vila upp sig en månad. Det serveras till och med fullkroppsmassage i vattnet. Önskar jag kunde beskriva elefantens njutfulla uttryck när fem starka män knådade och skrubbade. Männens filosofi var att ett lyckligt djur kan arbeta bättre och lever längre. De förtjänar det bästa.
Jag tycker om människor som bryr sig!

Shopping

 Hoppla! Besöket på salongen gick jättebra. Nu e det vaxat och klart så att säga. På väg tillbaka till bussen hoppade jag in i en jättetrevlig liten inredningsbutik på storgatan.



De hade 30% rea på allt så jag var ju tvunget att handla lite. Tror dagens favorit är servettringarna med små kronor för 25 kr/st. De är så charmiga!

Update

Jag är ungefär så trött som jag trodde jag skulle vara.
Lycka till med att göra matteprovet, jag kommer ju sova istället, för jag slår vad om att så fort jag sätter mig någonstans så kommer jag slockna. Fick dessutom första klass på tågresan.. sköööna säten. Om jag skyndar mig att packa klart nu så hinner jag sova ett litet tag innan jag måste ut.. vädret är iaf på min sida idag. Fast jag blir alltid jättenervös när jag packar och är trött. Orolig över att glömma något viktigt osv.
Tandborste, pyjamar och underkläder.. Skrivit en checklista bara för att inte tabba mig som vanligt.
Nu måste jag skynda mig innan sängens dragningskraft blir för stor.
Puss!

Not Happy

Inne på mitt andra dygn av sömnlöshet. Jag är så trött att jag mår illa, men varje gång jag lägger mig ner så blir jag jättespänd och stressad. Kan inte någon bara döda mig? Jag ska ju lixom göra matteprov imorgon. I'm gonna die.
Dessutom ska jag ju åka tååååg, finns inget värre att åk tåg när man är övertrött, sur och ensam. Känner mig verkligen som positiva klubben just nu. Tack och lov att det finns snälla människor som kan muntra upp en under dessa dagar. Som farmor som bjuder på bullar, eller den där snygga killen i kassan som slängde iväg ett jätteleende och sa att mitt hår var amazing.
Hmm, är det galet att göra pannkakor när klockan passerat 02.00?

Usch inte får jag sova ut på fredag heller. Ska iväg till skönhetssalongen rätt tidigt för vaxning vilket jag inte ser fram emot. Vill ha resultatet men inte smärtan, men som det gamla ordspråket säger..
"Vill man vara fin får man lida pin"


Psyco Lolita

Psyk var rätt förvirrat. Men jag kom både dig och därifrån konstigt nog. Så numera är jag offentligt under utredning för "psykisk personlighetsstörning". Låter jävligt trevligt. Utredningen beräknas ta trettio dagar och under den tiden ska jag gå dit rätt intensivt och träffa dels utredare, doktorer och psykologer. Inte pepp. Dessutom var det Storm med stort "s" imorse. Det ösregnade, och blåste så regnet la sig vågrätt efter marken. Kände mig jättehet när jag drog på mig ett regnställ, men det var enda möjligheten eftersom uppfinningen paraply är helt värdelös under dessa situationer.
Så nu har jag tröstshoppat lite. Har ju som sagt blivit jävligt sugen på lolita igen. Inte på heltid dock, men såpass mycket att jag har peruk och kläder som passar när tanken slår till. Jag har ju rätt sorts ansikte för att pass bra i lolita. Runt och barnsligt.
*haha*





Så nu ligger dessa sötsaker i ett paket på väg till mig. Klänningen högst upp till vänster kommer bli jättesöt med en svart kofta jag har hemma. Inte alltför utstående osv. Det är nog den jag längtar mest efter, outfit till musikskolan helt enkelt.
Och den rödrutiga skönheten blir perfekt under julförberedelserna, och kommer passa underbart med den bruna peruken. You just gotta love it!

Tjo!

Hemma igen. Bläh! Tycker om att vara hos pappa, bara känslan av att vara i samma hus med någon som bryr sig. Höra rasslandet i köket och pappa som nynnar med i låttexter. Skulle inte vilja flytta hem igen dock. Inte på heltid. Trivs ju bra här hemma hos mig. Hihi.
Ser inte fram emot morgondagen. Ska till psyk kl 9.00!!!! Vilket betyder att jag måste upp halv åtta för att hinna. Har inget emot att vakna tidigt och typ ta en promenad, om jag vet att jag kan gå hem igen o lägga mig efteråt. Men direkt efter psyk ska jag vidare till farmor och hjälpa henne med huset. Jag och mina löften. På kvällen får jag iaf lite tid för mig själv när det bär väg till simmhallen. Bara jag och träningen.
Annars har jag varit borta från kameran ett tag, har inte direkt orkat göra annat än tassa runt i mysbyxor. Däremot har jag tagt tid och försökt lära mig hemligheterna bakom ett bra nattfotande. Är på god väg tror jag. Med iso, bländare och slutartid.



Här får ni själva se orsaken till min frånvaro framför kameralinsen. En oredigerad sanning *haha*


At dad's place

Sitter hemma hos pappa, ihopkrupen i kökssoffan. Inifrån vardagsrummet spelas suspekt electro-musik, pappa har faktiskt riktigt bra musiksmak. Måste komma ihåg att fråga vad det är för låt. Otroligt skönt att komma hem till pappa lite. Fylla magen med gott hemmabakat bröd och kryddstark pastasås. Pappa är bäst!
Annars har jag extremt mycket att göra i veckan. Hit och dit, arbete och träning. Och sen det bästa.. hälsa på hunden! Jag e fan nervös. Tänk om "this is it", tänk om det klickar. Då kommer jag bli hundägare. Hjälp!
Shit säger jag bara. Har ju drömt om hund sedan jag var liten. Djur är något av det bästa som finns. Och det bästa är att de har en tendens att tycka om mig. Just nu ligger det en spinnande katt brevid mig, och hon verkar inte vilja flytta på sig heller. Mys. Nu blir det "Casino Royale"
Puss!

Art

Jag har aldrig varit ett Marilyn Manson-fan. Inte för musiken iaf. Jag har dock alltid beundrat det konstnärliga uttrycket, både via kläder och texter. Men framför allt via hans resonemang och hans konst!
Jag skulle så gärna vilja äga en av hans tavlor. De är magnifika! Jag älskar hans groteska stil, det ligger så mycket känsla i de enkla vattenfärg/absynth-baserade målningarna!



Jag menar OMG! De är verkligen... magiska på något mysko sätt.



Mad Tea Party

Gud vad skööönt att all tvätt äntligen hänger i torkrummet. Blev tre fulla maskiner allt som allt. Stortvätt deluxe! Och jisses vad mycket kläder jag har. Jag menar, tre maskiner!!?? Och dessutom är mina garderober fortfarande fullproppade. Jag är nog lite av en klädgalning.. och så har jag ju mamma som mer än gärna överaskar mig med nya fynd.
Btw så är jag riktigt sugen på att fixa ett "mad tea party". Med massa te, champagne, kakor och vin. Få användning av mitt nya kakfat. Ett "tea paty" i goth/victorian/horror. Fan vad äg det skulle vara! Undra om någon skulle komma.. hmm.



Men innan något party kan bli av måste jag införskaffa ett köksbord. Och det är lättare sagt än gjort för mitt köksbord är en helveteshistoria för sig. Eftersom mitt kök är pyttelitet så måste jag "customiza" det. Bläh. Tror jag har kommit på en lösning, men pappa måste hjälpa mig med min idé.

Nu ska jag springa ner och hämta min förhoppningsvis torra tvätt.
Tjo!


Doggie

Om en timma börjar min tvättid! Ett utmärkt sätt att roa sig en lördagkväll, iaf när man är för trött för att klä upp sig och dra ut.
Nu kurrar magen dessutom, och köket är skinande rent. Hatar att behöva smutsa ner när man precis städat. Blöh. Gief foood plz.
Ska tillbaka till Örebro nu på torsdag. Har massa saker att göra, tid för vaxning, tid för att få färglinser, hälsa på vovven och prata med ett par amerikanska uppfödare. Jo för mamma har fått nippra på chihuahua nu. Hon har planer på att börja föda upp, och Sven är helt för idén. Och när Sven är för en idé kommer den antagligen utföras. Så vi ska ta upp kontakten med ett par amerikanska uppfödare, och försöka få fram en bra match för teacup chihuahua. Tjo min mamma är galen!
Det roligaste är att hon fan aldrig kommer kunna sälja valparna sen. Hon kommer sluta som "crazy old dog-lady".
Men inte mig emot. Galna valpar is tha shit!

Ebay n' stuff

Jag har hittat lilla blå!
Han låg bakom en bokrad i min hylla. Väldigt glad att han äntligen kom fram igen. Tjo!

Annars sitter jag och drygar mig framför ebay. Ska lägga ett bud om lite mer än en timma, precis innan auktionen går ut, och om det går vägen har jag lagt vantarna på en jättesöt peruk för under 200 kr (ink frakt). Jag älskar ebay! Visserligen kommer det bli lite kärvt med pengar till mat för resten av månaden. Men fuck off! Jag kan kila till pappa och fylla på magen.
Mitt högra pekfinger ser förresten ut som en överkörd prinskorv. Jag klämde det i en paraply-mekanism när jag var ute med Tobi, och det är fortfarande jättesvullet och infekterat. Vem fan lyckas egentligen med sådant.. Jag förvånar mig själv inom klantighet ibland. Som innan idag då jag skulle in till köket, missade dörrhålet och med ett "DUNS" brakade in i väggen istället. Go me!

Lolita?

Ooh, det är snygga gaykillar på MTV. Hehe, tror jag är fast här i tv-soffan ett tag. Men det förtjänar jag efter min hemska utflykt innan idag. Duggregn, iskallt och stormvindar. Tycker det är rätt amazing att jag faktiskt fick tag på allt jag var ute efter. Dessutom var locktången billigare än vad jag trodde så jag fick råd med ett gameldags kakfat i två våningar. Hur snyggt som hellst! Börjar trilla in i gammelromantiken igen. Riiiktigt sugen på att leta reda på alla mina lolitakläder igen.
Är redan ute på ebay och njuter av vackra victorianska lolitaklänningar..



Jag trivdes ju verkligen i det. Kommer nog aldrig bli lolita på heltid igen, men lite skadar ju ingen.
Hmm, det passar ju att vara söt och gammeldags när julen närmar sig. Och det ser onekligen bättre ut med en lolita i köket än en cybergalning *haha*
Får se hur det blir.

Tjo!

No sleep tonight

Jag kan inte sova.
Jag kan inte sova.
Jag kan inte sova.
Jag kan verkligen inte sova. Och jag är så trött att jag mår illa. Dessutom är jag förföljd av en jobbig kille. Gah! Dålig natt. Vill hitta en bra bok att läsa. Måste komma ihåg att fråga Jojjo om lästips, och om jag glömmer det kommer hon nog ändå läsa det här. På så sätt blir det ju fixat vilket som.
På tal om att fixa saker, imorgon ska jag äntligen gå och köpa mig en locktång! Har en tjockis redan men nu är jag ute efter en 13mm för de där framstående skruvarna, inte bara vågor. Har velat ha en sådan jättelänge, men det har lixom aldrig blivit av. Så nu jävlar...!
Ska även passa på att leta inredningssaker. Hittade ett presentkort från födelsedagen med massa pengar så här ska shoppas loss! Hoppas bara att de inte dragit på med julpyntet hur mycket som hellst. Var i Nordstan för ett par dagar sedan och de hade redan smällt upp den stora granen! Jag ville bara slita ner den, och allt annat juligt i centrum. Inte än!! Snälla! Man ska pynta i December, inte nu. Hela grejen med julstämningen är ju väntan innan, att bygga upp något som sedan besvaras. Nu hinner man ju trättna på jul innan December ens kommit. Jävla påhitt. Undra om någon skulle reagera om man påpekade det för typ.. regeringen? Det roliga är ju att de flesta jag prata med också är förtvivlade över att julandet redan börjat. Så om den vanliga lilla svensken vill ha jul i December. Dra ner på glittret i oktober och återkom om en månad.
BASTA!


Bond Bond Bond

Jag är trött så jag mår illa, men Bond var faktiskt en större njutning för ögat än vad jag trodde.
Jag menar.. han kropp är ju HET HET HET! Är något speciellt med killar i kostym som kallblodigt mördar folk. Mums.
Har lixom aldrig fastnat för Bond-filmerna. Men jag tror Daniel Craig har fått mig på andra tankar. Han är visserligen inte snygg på det sättet. Bara... het mage?
Kostym ÄR sexy!



Jag hade det iaf jättemysigt med Tobi, även om vi båda höll på att spy när vi stapplade hemåt i höstnatten.
Enda negativa va att jag var tvungen att kila tidigt imorse.. Har cellolektion idag! Dock känner jag mig så o-pepp man kan bli på det. Orkar inte! Vill bara krypa ner i min sköna säng och halvsova hela dagen. Jag har fan inte spelat på en månad, kommer gå åt helvete. Tjo!

No Title

Yay, den 18 november är det tillbaka till psyk.
Känns knepigt efter ett såpass långt uppehåll, men ändå rätt skönt. Om inte annat så kanske de kan hjälpa mig välja kläder (haha). Just nu är det ju mitt största problem. Seriöst vad ska jag ha på mig idag?

Hmmmm....

Update

Jag har fått klartecken att hälsa på den lilla sötnosen som jag skrev om tidigare under titeln "More stuff".
Enda problemet är att hon bor i sthlm så det kommer dröja någon vecka innan jag får chansen att ta mig dit. Men ändå, lite pepp är jag allt.

Nu ska jag dammsuga och sen blir det fortsatt slagsmål med ddr. Och imorgon ska jag se Bond med Tobi. Jag älskar bio!
Go me!

You're still in my dreams.

Where is he?

Var är lilla blå?
Har letat i flera veckor nu men han är verkligen borta. Hoppade han ner i din resväska jojjo? Eller så kanske han har flugit ut genom fönstret. Saknad är han iaf. Fattar bara inte hur han kan vara borta, finns inte överdrivet många gömställen i min lägenhet.  Jag hatar när saker försvinner!
 

Håller på att slåss med ddr, har en liten paus nu från en låt som jag bara inte klarar. Hur kul som hellst, förutom att svetten rinner efter nån timmas intensivt skuttande. Pust! Men det ska gå! Snart, strax om en stund.. ska bara hälla i mig ett par liter vatten innan jag svimmar.

Daddy <3

Middagen blev kanon!
Men när man tänker på det.. hur mycket föräldrar gör. Hur mycket vissa kämpar.
Som pappa. Räcker det att göra middag? Kommer nog aldrig kunna berätta för honom hur tacksam jag är för allt han gjort för mig. Kan inte ha varit lätt att vara ensam pappa och uppfostra mig!! Men han har alltid funnits där, jag har alltid varit hans lilla flicka, trots bråk och motsträvigheter. Men vad jag än gjort har han alltid varit där för att ta emot mig när jag tappat fotfästet. Hur illa jag än trasslat in mig har han hjälpt mig ur det hela.
Kommer aldrig glömma när du åkte 80 mil mitt i natten för att hämta hem mig när min värld rasade!
Tack pappa.
Love you!

Nu ska jag äta gröt och försöka somna tidigt.
And OMG imorgon ska jag ha SOVMORGON!
Ingen väckarklocka.
Lovely!

Home sweet Home

Det var underbart att komma hem. Det luktade verkligen hemma, mitt hemma. Varm och mysigt.
Sitter i soffan nu och bara njuter. Simpsons på tv och en ny Super Play-tidning i knät. Och inatt ska jag sova i min säng. Min säng! Inte någon knarrig bäddsoffa. Får mysrys av bara tanken.

Jag har till o med varit duktig och gått till affären. Inhandlat en hel massa jox tills imorgon. Ska bjuda pappa på fin middag. Eller försöka iaf. Tänkte mixtra ihop en veggigryta med potatis och gelé och sen toppa av det hela med citronfromage.
Wish me luck.


Spoiler

Sådär, då är jag lilahårig.
Blev lite slingat men ändå rätt snyggt. WOH.
Har inte tagit ordentliga bilder idag dock. Känner mig degig och hemsk efter en natt med nada sömn. Men här är en liten titt, mestadels på ett otroligt trött öga, men men.



Jag har iaf hållt igång som en idiot. Även om jag somnade på stadsbussen. Woh go me! Är alltid nervös att jag ska börja gurgla, snarka eller dräggla när jag sover in public. Isch!


Dexter <3

Fy fan vad Dexter är bra!

The third season in my heart <3



More stuff

Fick bilderna på vovve idag. Hon är verkligen helcharmig. Dessutom räknas hon som vuxen på dessa bilderna och väger inte ens två kilo. Har mailat och frågat om jag kan komma och syna, men har inte fått svar än.
Så jag håller mig på min köplats och låter er se lite av henne sålänge.



Annars sitter jag och knaprar clementiner medan EMA mullrar i bakrunden. Rätt mysigt. Håret torkar i sin sexy turban och det enda som egentligen fattas är en hop med levande ljus.
Och imorgon drar jag på de små svarta klackarna för att gå ut på stan i mitt nya hår och bara njuta! Sista kvällen i Örebro.
Oh yes!



About me

Woho, jag ligger i intressekö för en liten teacup-chihuahua nu. Om allt går vägen ska jag få bilder på den lilla om några dagar. Spännande!
Något annat som är spännande är mitt hår. Kom precis hem från frisören. Jag ser ut som en.. albino med misslyckade slingor (haha) men det är ljust nog för steg två. Tror jag, ska lägga ett test i om ett par minuter.

Har börjat komma igång väldigt bra med skolan dessutom. Fått lite ordning på mig själv. Till o med träningen håller i sig. Lite stolt känner jag mig allt. Får se hur länge det här håller i sig, för just nu är det enda som saknas närhet. Men det ska jag lösa på något sätt.

Känner mig helt enkelt pepp idag!
Pepp. Pepp. Peppar

blogg

Med tanke på att jag fått en hel det kommentarer på äldre inlägg så kanske det är bra att veta att jag faktiskt svarar på allt.
Svaren lägger sig på samma dag som ni kommenterade. Onödig fakta deluxe =)

Let's go Goth

Oh, jag hittade smexigaste strumporna inne i stan idag. Småkär i dem <3



Woh

Woah, mina ben är trötta. Trääääningsvärk. Isch.
Här är skossingarna iaf. Bilden gör dem inte rättvisa, men de passar verkligen super till stickat och höstigt.



Hade jättesvårt att sova. Fick hemska bilder av att pappa var död så jag försökte ringa honom, men ingen svarade, vilket gjorde mig ännu mer nervös. Fy fan säger jag bara. Fick tag på honom imorse (tack och lov).
Han betyder så otroligt mycket för mig. Min lilla pappa. Han får aldrig dö ifrån mig!

Still in my mind.

Shoes

Känslor är krångligt.
Därför tycker jag inte om dem. Men frågan är om det går att leva helt utan.
Fick iaf äntligen tag på ett par skor idag. Snygga klackisar! De fanns dock inte i min storlek, men med tjocka strumpor (det är ju faktiskt vinter på G) så passar de bra. Ska fota dem imorgon så ni får se.. nu är jag faktiskt på väg till sängs. Upp tidigt imorgon. BLÄ!

Hundupdate:
Fortfarande inget "klick"

Oh and btw:
Du förvirrar mig!


Clothes

Jag jobbar upp mitt självförtroende med nya kläder. And you know what?
It's working!
"Råkade" köpa den här inatt. Visst ser den übermyig ut!



Annars är det rätt prima pannkaka. Freddy höll mig sällskap på telefonen inatt, vilket var extremt välkommet. Däremot har jag bra lust att kastrera grannen då han väckte mig med en jävla lövblås! Vad fan är meningen med dem? De virvlar ju bara upp löven utan att få jobbet gjort.
Oh btw. En av dessa två ska bli min.. men vilken? Lite hjälp tack, svart eller vit.



Update

Om vovve.
Ska höra med ägaren till en jättefin liten hane imorgon om jag kan koma o titta på honom!
Woh Woh!

No Title

Hoppla! Hamnade hos mamma sådär hux flux.
Hon ringde, lät rätt desperat o hade fixat en biljett till mig. Så jag hade inget val än att sätta min feta röv på tåget o tuffa upp. Men det har blivit rätt mysigt.
Mamma fixade jättegod vegetarisk gryta, hallontårta och sen spenderades natten med skräckfilmer. Poltergeist, nån suspekt vampyrfilm och massa zooooombies.



Idag traskade jag och mamma ut i den krispiga höstluften, ner till kyrkan. Den gamla stenkyrkan från 1100-talet
Känner mig alltid så högtidlig när jag går in genom stora kyrkportar och möts av lukten av kalla stenar och gammalt trä. På vägen upp till altaret kändes det som att det fanns fullt med folk i bänkarna, fast bara jag och mamma var där. Själar i tidlös väntan på räddning.
Tände ljus för de som gått vidare. Mamma grät!
Jag har aldrig sett henne gråta.
Känns konstigt att trösta kvinnan jag kallar mamma.




RSS 2.0