Cheshire Cat

Den perfekta ringen!
*Tittar på med drömmande ögon*



London Calling

Som många vet så drar jag mig snart till London igen, och de första dagarna kommer jag med säkerhet ha sällskap, gå på Phantom of the Opera och annat trevligt. Men dagens stora fråga är, ska jag stanna kvar efter det?
Jag har chansen, och antagligen kör jag på det!

Lite skrämmande, men på ett bra sätt. En fantastisk möjlighet att knyta kontakt med folk därborta, och att komma i bättre kontroll över hur lägenhetsmarknaden ser ut.



Och nej jag stannar inte föralltid. Blir bara längre än som först var planerat.



No Title


(Bild från när jag och Papi var ute och stretade runt på skidor förra veckan.)

Är mitt uppe i att tona håret, han en hel del ärenden in till stan imorgon så lika bra att göra sig snygg! Ska tydligen hämta ut smycken från någon säljare i centrum, och sedan blir det IKEA för hela slanten! Pepp!


Plugg

Ställde in min playdate med Johan, kommer istället få plugga hela helgen. Inte alls kul, men har två stora saker som ska vara inlämnade innan lovet nästa vecka, varav en är min novell. Herregud, det är vid sådana här tillfällen jag undrar varför jag ens försöker. Skoltrött, ge mig en morot någon! Vill inte behöva studera en hel helg till... WAAH!
Pappa kikade iaf in en snabbis med kinamat innan.
MUMS! Tack pappa.

Nu ska jag gosa lite med min nybadade vovve och sedan blir det nog att skriva lite till innan jag somnar.
Yay...


Här kommer en till av mina cellobilder då jag inte kan erbjuda mycket mer för tillfället.


BTW. Ni var en hel del som ville se lägenhetsbilder, så stay in touch! De är på G!




Västtrafik

Vissa dagar blir det inte alls som man tänkt sig. Idag var en sådan dag. Gick upp i tid och fixade allt för veterinärbesöket. Lubbade ut i snön och var på bussplatsen fem minuter innan beräknad ankomst. Bussen kom i tid (wow) och samtidigt som bussen kom närmare gick jag ut mot kanten för att synas riktigt bra.
Swooooosch
Kvar stod jag och stirrade stumt efter bussen. Kollade tidtabelllen, jo den skulle stannat här. Slutade med att jag fick gå hem igen, omboka tiden hos veterinären och sedan tillbringade jag ett bra tag i telefon med en av västtrafiks personal. Han verkade vara helt chockerad över händelsen och lovade mig ersättning, nu återstår det bara att vänta. Är mest glad att det inte var ett akut veterinärbesök jag missade... GAH!

Så istället har jag varit duktig hemmafru, betalat mina räkningar, diskat, dammsugit och stortvättat! Passade på att bädda rent i både hundkorg och säng dessutom så det ser extra inbjudande ut när det blir dags att krypa till kojs.
Men innan dess ska jag plugga, plugga, plugga.
Hmm, får nog börja det hela med en stor kopp kaffe.


Btw, jag älskar mitt blåa hår!  ♥


Sunshine and Dogs

Sådär, då var veterinärtid äntligen bokat, ska in på konsultation angående kastrering imorgon.
Har märkt av att Bianca blivit väldigt frustrerad under löp, och det är uppenbarligen jobbigt. Valpar finns dock inte inom en snar framtid så det känns helt enkelt snällast att kastrera. Fast som sagt, inte riktigt hundra än.. därav konsultationen. Tycker inte om tanken att de ska skära i min älskling!!

Idag har iaf solen värmt på vilket har resulterat att man återigen kan se mitt meterhöga staket utanför fönstret. Oh my säger jag bara! Letade fram solbrillorna och stornjöt! Snart kan jag minsann använda mina parasoll igen! Jag älskar små handparasoll, sommarens bästa accessoar för oss som vill hålla huden skinande kritvit. Jag har redan två i min ägo, men båda är relativt översållade med ruffles and laces, och även om det är jättesött så är jag i behov av något enklare med.
Som de här!


HÄRIFRÅN

Cellorelaterat

Nu har jag tragglat med första satsen ur en cellokonsert av Vivaldi bra länge... GAH!
Tror inte det är min dag för noterna hoppar framför ögonen och jag spelar fel överallt. Vilket visar att även om man plågat ett instrument i snart tretton långa år så finns det dagar då allt går åt helvete. Nu ska jag demonstrativt väcka mina sömntutor till grannar med ett högljutt utdrag från "Star Wars Theme", får se hur det går.

(Yay nu släppte en sträng med)




Bianca



Min finaste Bianca!



Gief!


Den som ger mig den här korsetten kommer jag älska tills världen går under och lite till!

♥♥♥

Den finns i helsvart med, gosh!

 

 


Cribs?

Den senaste tiden har jag fått lite förfrågningar om hur min lägenhet ser ut. Så egentligen vill jag bara veta om ni är såpass många så att det faktiskt är värt att göra ett litet bildrepotage.



Inte för att jag tycker det är så speciellt här, men jag har ju iofs en liten fetish för speciella prylar. Gärna snäppet morbida och annorlunda. Som de här nålarna jag hittade på lagerhaus. Vem vill använda vanliga tråknålar när man istället kan använda dessa som är dekorerade med små ben, hihi! Ursäkta den hemska bilden btw. Osminkad, jättesliten och halvdöd.. Men det är så jag känner mig just nu!

Dessutom saknar jag världens bästa pojkvän, och Stockholms snyggaste brud!



Ps. Hämtade ut min svarta kristallampa igår, så snygg att jag dör! Dock måste man vara två för att hänga upp den (iaf om man är svag som moi) så jag får vänta på att pappa eller Johan har vägarna förbi.


Snow

Oj vilken dag!
Vaknade och såg att jag blivit insnöad!! Och jag som hade lovat att följa med ut på skidäventyr. Men så kan det gå, och även om jag blev framskottad tillslut så har snön bara fortsatt att vräka ner. Visst att det är vackert, men just nu börjar jag tröttna, speciellt eftersom jag höll på att bryta nacken i trappan till tvättstugan pga all snö. Riktigt snygg vurpa må jag säga. AJ!


Utsikt genom mitt fönster igårkväll, och inatt kom det tre extra dm + att det snöat hela dagen.

Jaja, istället för att trassla omkring på skidor så har jag spenderat dagen med att städa. Lagom kul men mycket behövligt. Det samlas en hel del damm när man är borta i två veckor. Dessutom har jag varit lat så väskan hade ännu inte blivit uppackad. Men nu är allt fixat och jag firar med att göra klart ett matteprov (måste inlämnas imorgon) och pimpla varm choklad. Känner mig jättetråkig, men antar att det är en sådan dag idag. BLARG!


☠☠☠

Verkar som om det är flera som ser den mysko färgbrytningen, så det är bara att få tummen ur och leka fram en ny design. Får se hur det går. Ombyte förnöjer!

Tills dess drägglar jag över randiga skönheter. Kostar ungefär 4000 kr, men sååå lovely!


Härifrån




Weird

Kikade på min blogg via pojkens dator och kom fram till att min header såg helt fuckad ut där. En helt annan blå färg!
Är det så för många därute? Eller beror det på att hans dator är... gammal. För det här är vad jag ser, en jämn färgton, och det är självklart så det ska vara.
Så hur många därute ser en brytning i färgton runt min header?


Update

Suddiga mobilbilder is tha shiet


Idag har jag mestadels roat mig med att sitta på tåg. Långa vägen hem, möttes av en decimeter nysnö.

 


Lace My Corset

Jag skrev ett långt inlägg, och sedan av någon idiotisk anledning så började blogg.se trassla. Så inte nog med att inget fungerade, allt jag skrivit försvann. Det är inte rättvist, speciellt inte när jag för omväxlings skull skrivit något riktigt intressant. Tack så mycket blogg.se.

Jaja, nu sitter jag här i sängen och kikar runt på korsetter. Ska snart lägga en beställning på en jag haft mina ögon på riktigt länge, behöver dock spara lite till. Det är ju verkligen synd att korsetter ska kosta så mycket men smakar det så.. ja ni vet. Och när det kommer till korsetter vill jag verkligen bara ha äkta saker. Har otroligt svårt för "fejkkorsetter" med plastskenor, eller bara tygförstärkning. Varför vill man ens ha det på sig? Ser oftast bara skabbigt ut, speciellt eftersom skenorna har en tendens att böja sig. Nej en korsett ska vara med stålskenor, dra in minst tio cm från midjan, och om man svimmar när man går lite snabbare, ja då vet man att det är en prima korsett (haha).



Den här godingen är det alltså som ska hem till mig. Har länge letat efter en "rumplång" korsett så förstå att jag älskar den här! Fjädersakerna är inte en del av korsetten, men funderar nästan på att dra hem dem med, skulle vara snyggt att fotas i. Yayness!


Mys

Goood morgon på er!
Bianca ligger och degar framför öppna brasan och jag sitter här i soffan och känner mig faktiskt ganska utvilad. Kan bero på att jag haft en jättemysig helg. I lördags åkte jag och pojken som sagt till Örebo och på kvällen blev det biobesök. Vi såg "Wolfman". Mycket bättre än väntat, faktiskt riktigt mysig! Ja, bortsett från sju stycken extremt högljudda invandrare som tjoade runt och fick alla andra i biosalongen att irriterat morra på dem. Varför går man ens på bio om man ändå bara ska sitta och prata med varandra, flasha med mobiler och slänga runt popcorn?
Det borde införskaffas en vakt i varje salong som slänger ut irriterande människor! Hehe...

 


Och sedan blev det Alla Hjärtans och jag passade på att mysa till det lite extra med pojken. Vi tog ett riktigt långbad i mamis jacuzzi med drinkar och godis. Underbart säger jag bara! Dessutom fick jag pengar av mami som en liten hjärtepresent för att köpa den underbara lampan jag skrev om HÄR.  Så nu är jag en riktigt glad liten flicka, hihi!

 


I Need a Break



Jag vill sova!
Men neeej, måste plugga ännu mer. Jävla skitstudier. Pojken kröp just ner i sängen och jag sitter ute i soffan för att knattra på novellen. Inte hjälper det att Bianca som ligger här hos mig snarkar riktigt retsamt. *Mutter*
Och senare idag, när jag förhoppningsvis fått minst ett par timmar med huvudet emot en kudde, så ska jag åka till Ööörebro. Presentera pojken för mami och shanghaja hennes jacuzzi. Behöver seriöst ett par dagar på ett spa snart, annars kommer jag gå sönder! Har inte sovit ordentligt på vad som känns som en evighet, och stressen hänger som ett konstant regnmoln över mig.

Jaja, fick iaf några timmar av skolfrihet idag. Först lunch nere på stan och sedan filmmys med pojk. Vi hyrde District 9. En väldigt, väldigt konstig film. Gillade hela grejen med att det kommit aliens hit och att de behandlats som en riktig skitminioritet. Placerats i slummen osv. Men annars så vet jag nog inte riktigt vad jag tyckte om den. Dålig var den dock inte.

Okej slut på pausen, tillbaka till pluggandet. See ya!



Plugg

Måste plugga, måste plugga, måste plugga. Ekonomin ska in, likaså biologin. Dessutom ska första utkastet till min novell skickas in för syning och jag är så stressad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! AAAAAAH! Kommer springa runt i cirklar och slita mitt hår innan den här dagen är över. Önskar att jag kunde byta plats med pojken som ligger och degar i soffan just nu. Jävla lyckost.

Och utöver detta så saknar jag min underbara stockholmsbrud något otroligt! Fy fan alltså.
Tur att jag ska träffa henne på tisdag.


Boobs

Ni var några stycken som ville se de nya piercingarna till mina bröstvårtor, men eftersom jag ogärna slänger upp nakenbilder på min sladdriga kropp så får ni nöja er med en sådanhär bild istället, hehe.
De är iaf jättesnygga på, och jag är helnöjd! Behövde något enkelt och vardagligt, så de är verkligen perrfekta.


Pyssel

När man konstaterat att det är en omöjlighet att väcka pojken för nattliga begär så sätter man sig och pysslar med sådant här istället. Go me, haha! Den som ser vilka det är borde få en kaka!


Ytligheter

Jag tycker om vackra människor! Så enkelt är det. Jag är otroligt ytlig av mig och jag är nog egentligen rätt stolt över det. Jag tycker helt enkelt om att umgås med vackra människor. (Men vem gör inte det egentligen)
Så varför skriver jag om det här? Jo jag kom på mig själv med att undra över världens olika definitioner av "vacker" för någon dag sedan. Hur människan alltid strävat efter att uppnå ett perfekt ideal, men hur det idealet förändras så otroligt mycket beroende på kultur, land och personlig smak.
Som jag, jag älskar verkligen killar som har större "piratringar" i öronen, det är seriöst något av det hetaste som finns! Eller hela sleeves av fantasifulla tatueringar, en touch av eyeliner och tajta tröjor! Gosh det är så man drägglar ihjäl sig av bara tanken, haha! ♥ Men hur kommer det sig egentligen att just dessa olika kriterier tilltalar mig? Är det någon som kan svara på det?

Ah well, jag kämpar iaf för att uppnå mitt personliga ideal för att bli vacker. Och även om det är svårt, och även om det är en lång väg att gå, så ska jag ta mig dit. Jag vill bli nöjd med mig själv! För tro mig, mina skönhetsideal för att bli en vacker kvinna är långt många fler än för killar.


Well fuck this! Vill man vara fin så får man lida pin.



A Good Day

Hej jag är 20 år och jätteseriös!



Bra dag! Mötte som sagt upp Johan i centrum för shopping och kom hem med en hel del. Upptäckte massa presentkort i plånboken så dessutom var det en ekonomisk dag från min sida, ännu bättre! Hehe.
Dagens favorit är helt klart tvättsvampen som syns på bilden till vänster. Jag älskar pacman! Och jag älskar turkosa pacmansaker ännu mer! Fatta att den kommer passa bra i mitt kök, som för övrigt är översållat av just turkosa prylar.

Dessutom var jag in en sväng på Barbarella och beställde ett par smycken till mina bröstvårtor. Jättesöta stavar med vingar! Längtar tills de är färdiga, gillar ringarna jag har nu med turkosa (!!) stjärnor, men ombyte förnöjer. Och nej jag tänker inte visa mina boobs här, räcker med att jag fick slänga fram dem inför piercaren innan som skulle ta ett par mått innan beställningen slutfördes.



Babbel

Mmm, har varit på besök hemma hos papi i ett par dagar. Har varit underbart skönt att bara slappa! Maten lagad och inga bekymmer om disk. Föräldrahem är en skattkammare, som man oftast bara upptäcker när man flyttat hemifrån!

Men det är trots allt skönt att vara hemma igen. Har spenderat kvällen med att bleka utväxt och tona om håret, en utmärkt kvällssysselsättning.

Har fått förvånansvärt många frågor om hur jag får mitt hår så blått, och hemligheten ligger i att färga på vit grund, dvs, blek blek blek! Minsta lilla gula i håret får färgen att bli grön, inte blå. Och vill man vara fin får man lida pin. ♥
Utöver det är jag rätt tom i skallen, så det får räcka med skrivande! Kanske dags att sova! Bäst att vara pigg imorgon, ska dra med min nära vän Johan och shoppa underkläder. Han lovade hjälpa mig välja ut något snyggt tills jag ska upp till pojken igen. Hihi!

Btw, jag vill ha vår! Men inte bryr sig vädergudarna om det, nej de skickar mer snö istället. *Mutter*


Saknar verkligen de sköna utflykterna jag och Beccis hade i somras. Snälla vädergudarna, ta bort snön nu!


A New Week



Över midnatt, ny vecka.
Har lekt med en av mina bästa vänner hela helgen, och inte blev det mycket sömn. Men vem vill sova när det finns tv-spel att lira och minnen att babbla om? Jaja, nu är jag iaf väldigt trött och ska nog snart dra mig till sängen. Men först ska jag skriva ner mitt matschema för kommande veckan. Julgodismagen har fortfarande inte försvunnit helt så det blir strikt med kaloriräkningen från och med nu. Go me!

Nej nu ska jag krypa ner under täcket, Bianca har ju redan lagt sig! Blir nog till att fortsätta läsa "Pappersväggar" av John Ajvide Lindqvist. Good shit!



RSS 2.0